Bardzo fajnie wygląda. Mam nadzieję, że z importem nie będzie problemów.
pozdro
Szkodaze bez kibicow jeszcze ale brawo za fuche.
QUOTE(E 9 @ Mar 1 2007, 13:29:44) [snapback]126756[/snapback]
Genialnie odwzorowany!
QUOTE(norek @ Mar 1 2007, 13:56:25) [snapback]126764[/snapback]
Genialnie odwzorowany!
Dzięki norson

.Idziesz na mecz z Kszo???
Przed zbliżającym sie OE PAtchem pomyślałem zeby razem z seenem wydac final naszego stadioniku ;]
Chciałbym dodac pare nowym elementow ktore pojawiły sie przy remoncie.
Jesli ktoś by chcial pomoc to piszcie co jest dokladnie do poprawy
PS:Z okazji ze w sierpniu pojawia sie slupy oswietleniowe prawdopodobnie bedziemy chcieli je dodac ;]
Drzewka wokół stadionu można chyba ciut lepsze zrobić. Pozdrawiam i gratuluję, bardzo ładny stadion.
artysta germanista
Apr 26 2007, 10:23
E-9 WRZUCISZ TO JESZCZE RAZ TEOG FINALA?? BO LINK WYGASL
Dzis ukonczylismy wersje 0.9 z kibicami razem z seenem(i pomoca szerszenia)i musze stwierdzic ze jest troszq bledow jak ostatnio ;/.W przeciagu 2 dni chcemy sie zebrac na maksa i oddac stadion w pelni gotowy.POZDRo
PS:Jak ktos chce to pliss o odezwanie sie na priv,jesli ktos jest chetny na dokonczenie naszego dziela i dopicowanie go przynajmniej do takiego poziomu jak reszta polskich stadionów bo ja juz nic z moimi umiejetnosciami nie wycisne z niego.JAk ktos sie zglosi to podrzuce stadion i texturki.
Nie gadaj E9

W rzeczywistosci ten stadion tez piekny nie jest, raczej mozna by powiedziec obskurny:D odezwij sie na GG
bardzo fajny stadionik

dobry, bo polski
pozdro
Vespa64
May 27 2007, 10:49
Fajnie to wygląda

Takie szczegóły ;]
Pozdrawiam
No fajnie wygląda w Rinho, mam nadzieję, że po imporcie będzie podobnie

pzdr
artysta germanista
Jun 7 2007, 14:38
no bardzo mi sie podoba to w rhino zobaczymy jak bedzie po imporcie
W rihno wygląda ładnie ale pamiętajcie, że tekstury to podstawa żeby w grze wyglądało równie dobrze....
Na razie bardzo ładnie.
Kubus91
Jun 9 2007, 20:32
no stadionik niczego sobie

Tak trzymaj!
Vespa64
Jun 9 2007, 21:02
Bdb
Kiedy planujesz wydanie?
Czekamy :]
szołpas
Jun 9 2007, 21:03
no no ekstra stadion

)
szołpas
Jun 9 2007, 21:03
Sory znowu zrobilem przypadkowo 2 posty cos sie scielo ;/;/;/
przemo14
Jun 9 2007, 21:13
Wow! Świetny stadion ,teraz jest dopracowany w każdym calu.
ps. Jaga Jaga Jaga Jagiellonia!!
Brawo
ladnie wykonany czekamy na download
Udalo mi sie wreszcie dokonczyc tak dlugo tworzony stadionik Białostockiej Jagiellonii

--->POBIERZ!!!<-------Podziękowania dla:
- T-mac(import)
- seen,szerszen i zembi(pomoc przy modelu)
Thx chlopaki

;*
COMMENTS??
No niez?y stadionik... oczywi?cie ju? wgra?em do Pesa...:
I to mi sie podoba : wszyscy wydają stadion swoich ukochanych klubów co wypływa na wykonanie

Pozdro ! Super estadio. Zasssssyyyyssssaaaammmm
szołpas
Jun 13 2007, 21:21
Nooo fajny stadionik

juz zasysam

))
kostek
Jun 13 2007, 21:58
Kolejny stadion do OE patcha - miło. (;
kawał dobrej roboty, brawo
W pierwszej wersji kibice nie byli ustawieni tak jak sa na realu wiec ...poprawiło sie to ;p
http://www.sendspace.com/file/64thptPliki wrzucamy do kazdego folderu stadionu w stadium serverze

POZDro
przemo14
Aug 12 2007, 20:11
Hej E9. Może mały update Stadionu Miejskiego pod kątem OE, tzn. dach nad vipami i sektor za bramką
Cytat(przemo14 @ Aug 12 2007, 21:15:09) [snapback]173407[/snapback]
Hej E9. Może mały update Stadionu Miejskiego pod kątem OE, tzn. dach nad vipami i sektor za bramką
Przemo będzie update

Juz rozmawialiśmy o tym z E9. Tylko on musi wrócic z obozu
TOMaSSon 94
Aug 13 2007, 16:06
Cytat(E 9 @ Jun 16 2007, 19:44:31) [snapback]154904[/snapback]
W pierwszej wersji kibice nie byli ustawieni tak jak sa na realu wiec ...poprawiło sie to ;p
http://www.sendspace.com/file/64thptPliki wrzucamy do kazdego folderu stadionu w stadium serverze

POZDro
Mógłby ktoś uaktualnić ten link? Bo zgasł
OD kilku dni nie miałem co robić więc postanowilem zrobić update stadionu na OE.
przemo14: mówisz masz ;P

jutro więcej konkretów
PROSZĘ O JAKIEŚ KOMENTY ;P
PS:Pytanie do ludzi z Bialego:Bieżnia powoli zarasta trawą w niektórych punktach wogóle już jej nie ma wiec nasuwa mi sie na mysl pytanie czy za bieżnie dać tekstury takiej lekkiej trawki czy zostawic bieznie???NIech piszą tylko ci z Bialego bo kto tego nie widzial to nie wie

hehe
Acha potrzebuje zdjecia na wprost tej reklamy co jest na miejscu napisu Stadion HEtmana i tych reklam Żubr okrągłej,VacansOleil i tych innych co są porozwieszane po siatkach i ulożone na trybunach jest jakis chetny na zrobienie bo sam obecnie nie mam cyfrówki ;/
TOMaSSon 94
Aug 30 2007, 11:39
Możesz dać z leciutką trawką

A stadion super

EDIT: Reklamy na stadionie

A dało by się zrobić te duże reklamy za stadionem?
Dałoby się musze tylko zrobic model ;P może ktoś ma model takiego baloniku to niech podesle
Te zdjecia już widziałem

tą flage na zegarze już mam zrobioną ;] ;] a z tego zdjecia z reklamami nic nie zrobie muszą być na wprost...W galerii na jagiellonia.net chyba nie ma bo wczoraj szukalem ;//
Jak ktos moze tio niech idzie pyknie kilka fotek tych duzych reklam cyfrówka bo moja obecnie zjebana ;P
Ok dam lekką trawe...
Potem dam nowe screeny ;P
Mi się podoba ten stadion, szkoda że przegrali z zagłebiem sosnowiec.
TOMaSSon 94
Sep 1 2007, 20:47
Na pierwszym screen'ie krzesełka obok zadaszonego sektoru dla VIP'ów jest chyba za mało krzesełek ;/
Tak przynajmniej mi się wydaje

PS. Fajna karetka
Dominoz
Sep 1 2007, 20:48
Bardzo ładny stadion

Gratulacje.
szołpas
Sep 1 2007, 20:54
Zajebiscie go odwzorowałeś ;]
FINISH 98%
Dodane teksturki na łąwki rezerwowych jakie obecnie znajdują sie na stadionie(Dzięki zembi za teksturke

)

Dodana reklama "Ruszaj z Nami" niestety srednia jakość teksturki

Zostały jupiterki jesli ktoś z Bialego zna miejsca w których bd umieszczone słupy nie pisze...acha i jesli ktoś już widział model jupitera jaki u nas bedzie niech podesle fotke
TOMaSSon 94
Sep 5 2007, 19:51
Cytat(E 9 @ Sep 4 2007, 21:58:57) [snapback]181597[/snapback]
FINISH 98%
Dodane teksturki na łąwki rezerwowych jakie obecnie znajdują sie na stadionie(Dzięki zembi za teksturke

)

Dodana reklama "Ruszaj z Nami" niestety srednia jakość teksturki

Zostały jupiterki jesli ktoś z Bialego zna miejsca w których bd umieszczone słupy nie pisze...acha i jesli ktoś już widział model jupitera jaki u nas bedzie niech podesle fotke

Z tego co wiem jupitery zainstalowane będą około 27 września

Do tego czasu będzie przenośne oświetlenie...
Tylko PZPN musi się zgodzić ;/
przemo14
Sep 30 2007, 19:11
Jak tam z updatem??
Stadion jest skonczony czekam az seen zaimportuje
PIJJEM BAWIM SIE SIALALALALA ;]
.:KUNA:.
Sep 30 2007, 20:03
To czekamy;]Dobry w te klocki jestes;]
Mógłbyś zrobić stadion KORONY, tylko taki porządny, bo nigdzie nie ma dobrego, jakby co to Ci podrzucę zdjęcia, parę mam, a reszte na meczu bym zrobił.
Stadion Miejski w Białymstoku 100%Screeny:

Komentarze??

Give me give me give me more ;D
Jesli wszycho pojdzie dobrze stadion bedzie na początku listopada
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.