Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
reS
Bardzo fajnie wygląda. Mam nadzieję, że z importem nie będzie problemów.

pozdro
E 9
Final version narazie bez kibiców jak seen zrobi to bedą wink.gif wink.gif wink.gif

http://www.speedyshare.com/236368722.html

IPB Image
IPB Image

Potem wrzuce więcej screenow.POzdro ściągać i oceniać.
robi_4
Szkodaze bez kibicow jeszcze ale brawo za fuche.
norek
QUOTE(E 9 @ Mar 1 2007, 13:29:44) [snapback]126756[/snapback]

Final version narazie bez kibiców jak seen zrobi to bedą wink.gif wink.gif wink.gif

http://www.speedyshare.com/236368722.html

IPB Image
IPB Image

Potem wrzuce więcej screenow.POzdro ściągać i oceniać.

Genialnie odwzorowany!
E 9
QUOTE(norek @ Mar 1 2007, 13:56:25) [snapback]126764[/snapback]

Genialnie odwzorowany!

Dzięki norson biggrin.gif.Idziesz na mecz z Kszo???
E 9
Przed zbliżającym sie OE PAtchem pomyślałem zeby razem z seenem wydac final naszego stadioniku ;]
Chciałbym dodac pare nowym elementow ktore pojawiły sie przy remoncie.

Jesli ktoś by chcial pomoc to piszcie co jest dokladnie do poprawy rolleyes.gif

PS:Z okazji ze w sierpniu pojawia sie slupy oswietleniowe prawdopodobnie bedziemy chcieli je dodac ;]
eye63
Drzewka wokół stadionu można chyba ciut lepsze zrobić. Pozdrawiam i gratuluję, bardzo ładny stadion.
artysta germanista
E-9 WRZUCISZ TO JESZCZE RAZ TEOG FINALA?? BO LINK WYGASL
E 9
Dzis ukonczylismy wersje 0.9 z kibicami razem z seenem(i pomoca szerszenia)i musze stwierdzic ze jest troszq bledow jak ostatnio ;/.W przeciagu 2 dni chcemy sie zebrac na maksa i oddac stadion w pelni gotowy.POZDRo

PS:Jak ktos chce to pliss o odezwanie sie na priv,jesli ktos jest chetny na dokonczenie naszego dziela i dopicowanie go przynajmniej do takiego poziomu jak reszta polskich stadionów bo ja juz nic z moimi umiejetnosciami nie wycisne z niego.JAk ktos sie zglosi to podrzuce stadion i texturki.sad.gif
seen
Nie gadaj E9 biggrin.gif W rzeczywistosci ten stadion tez piekny nie jest, raczej mozna by powiedziec obskurny:D odezwij sie na GG
olo
bardzo fajny stadionik tongue.gif dobry, bo polski
pozdro
E 9
Postanowiłem sie zebrac w sobie i skonczyc ten stadionik w jak najlepszym stanie.Z drobną pomocą zembiego udało mi sie wreszcie robic cos sensownego.Stadion wreszcie nabiera rumiencow i nie jest juz taki obskurny.Zostalo jeszcze dosc duzo rzeczy do dodania na stadion i oczywiscie poprawienie jakosci textur,ktore jeszcze nie zostaly zamienione.

Screeny(50% skonczone):

Comments?? rolleyes.gif rolleyes.gif
Vespa64
Fajnie to wygląda smile.gif Takie szczegóły ;]
Pozdrawiam
reS
No fajnie wygląda w Rinho, mam nadzieję, że po imporcie będzie podobnie wink.gif pzdr
artysta germanista
no bardzo mi sie podoba to w rhino zobaczymy jak bedzie po imporcie
Dorin
W rihno wygląda ładnie ale pamiętajcie, że tekstury to podstawa żeby w grze wyglądało równie dobrze....
kostek
Na razie bardzo ładnie. wink.gif
E 9
Screen 95 % skończone wink.gif wink.gif wink.gif

Prosze o komenty jakies rolleyes.gif

Thx zembi za pomoc rolleyes.gif

Kubus91
no stadionik niczego sobie smile.gif
Tak trzymaj!
Vespa64
Bdb smile.gif
Kiedy planujesz wydanie?
Czekamy :]
szołpas
no no ekstra stadion wink.gif)
szołpas
Sory znowu zrobilem przypadkowo 2 posty cos sie scielo ;/;/;/
przemo14
Wow! Świetny stadion ,teraz jest dopracowany w każdym calu.

ps. Jaga Jaga Jaga Jagiellonia!!
D4vID
Brawo
ladnie wykonany czekamy na download
E 9
Udalo mi sie wreszcie dokonczyc tak dlugo tworzony stadionik Białostockiej Jagiellonii rolleyes.gif

--->POBIERZ!!!<-------

Podziękowania dla:
- T-mac(import)
- seen,szerszen i zembi(pomoc przy modelu)

Thx chlopaki rolleyes.gif rolleyes.gif ;*

COMMENTS??
Pelas
No niez?y stadionik... oczywi?cie ju? wgra?em do Pesa...:
seen
I to mi sie podoba : wszyscy wydają stadion swoich ukochanych klubów co wypływa na wykonanie biggrin.gif Pozdro ! Super estadio. Zasssssyyyyssssaaaammmm
szołpas
Nooo fajny stadionik smile.gif juz zasysam wink.gif))
kostek
Kolejny stadion do OE patcha - miło. (;
Dorin
kawał dobrej roboty, brawo smile.gif
E 9
W pierwszej wersji kibice nie byli ustawieni tak jak sa na realu wiec ...poprawiło sie to ;p

http://www.sendspace.com/file/64thpt

Pliki wrzucamy do kazdego folderu stadionu w stadium serverze wink.gif

POZDro
przemo14
Hej E9. Może mały update Stadionu Miejskiego pod kątem OE, tzn. dach nad vipami i sektor za bramką
seen
Cytat(przemo14 @ Aug 12 2007, 21:15:09) [snapback]173407[/snapback]
Hej E9. Może mały update Stadionu Miejskiego pod kątem OE, tzn. dach nad vipami i sektor za bramką

Przemo będzie update wink.gif Juz rozmawialiśmy o tym z E9. Tylko on musi wrócic z obozu wink.gif
TOMaSSon 94
Cytat(E 9 @ Jun 16 2007, 19:44:31) [snapback]154904[/snapback]
W pierwszej wersji kibice nie byli ustawieni tak jak sa na realu wiec ...poprawiło sie to ;p

http://www.sendspace.com/file/64thpt

Pliki wrzucamy do kazdego folderu stadionu w stadium serverze wink.gif

POZDro

Mógłby ktoś uaktualnić ten link? Bo zgasł unsure.gif
E 9
OD kilku dni nie miałem co robić więc postanowilem zrobić update stadionu na OE.

przemo14: mówisz masz ;P

jutro więcej konkretów rolleyes.gif rolleyes.gif

PROSZĘ O JAKIEŚ KOMENTY ;P

PS:Pytanie do ludzi z Bialego:Bieżnia powoli zarasta trawą w niektórych punktach wogóle już jej nie ma wiec nasuwa mi sie na mysl pytanie czy za bieżnie dać tekstury takiej lekkiej trawki czy zostawic bieznie???NIech piszą tylko ci z Bialego bo kto tego nie widzial to nie wie tongue.gif hehe

Acha potrzebuje zdjecia na wprost tej reklamy co jest na miejscu napisu Stadion HEtmana i tych reklam Żubr okrągłej,VacansOleil i tych innych co są porozwieszane po siatkach i ulożone na trybunach jest jakis chetny na zrobienie bo sam obecnie nie mam cyfrówki ;/
TOMaSSon 94
Możesz dać z leciutką trawką smile.gif

A stadion super biggrin.gif

EDIT: Reklamy na stadionie

A dało by się zrobić te duże reklamy za stadionem?
E 9
Dałoby się musze tylko zrobic model ;P może ktoś ma model takiego baloniku to niech podesle rolleyes.gif

Te zdjecia już widziałem wink.gif tą flage na zegarze już mam zrobioną ;] ;] a z tego zdjecia z reklamami nic nie zrobie muszą być na wprost...W galerii na jagiellonia.net chyba nie ma bo wczoraj szukalem ;//
Jak ktos moze tio niech idzie pyknie kilka fotek tych duzych reklam cyfrówka bo moja obecnie zjebana ;P

Ok dam lekką trawe...

Potem dam nowe screeny ;P
E 9
Oto 90%zrobionego update zostały słupy oświetleniowe i jakieś pierdółki których brakuje...jesli ktoś cos widzi do dodania niech pisze smile.gif

Screeny ( 90% )

Mile widziane komenty rolleyes.gif rolleyes.gif
zywul
Mi się podoba ten stadion, szkoda że przegrali z zagłebiem sosnowiec.
TOMaSSon 94
Na pierwszym screen'ie krzesełka obok zadaszonego sektoru dla VIP'ów jest chyba za mało krzesełek ;/
Tak przynajmniej mi się wydaje smile.gif
PS. Fajna karetka biggrin.gif
Dominoz
Bardzo ładny stadion smile.gif
Gratulacje.
szołpas
Zajebiscie go odwzorowałeś ;]
E 9
FINISH 98%

Dodane teksturki na łąwki rezerwowych jakie obecnie znajdują sie na stadionie(Dzięki zembi za teksturke smile.gif )

Dodana reklama "Ruszaj z Nami" niestety srednia jakość teksturki unsure.gif

Zostały jupiterki jesli ktoś z Bialego zna miejsca w których bd umieszczone słupy nie pisze...acha i jesli ktoś już widział model jupitera jaki u nas bedzie niech podesle fotke rolleyes.gif
TOMaSSon 94
Cytat(E 9 @ Sep 4 2007, 21:58:57) [snapback]181597[/snapback]
FINISH 98%

Dodane teksturki na łąwki rezerwowych jakie obecnie znajdują sie na stadionie(Dzięki zembi za teksturke smile.gif )

Dodana reklama "Ruszaj z Nami" niestety srednia jakość teksturki unsure.gif

Zostały jupiterki jesli ktoś z Bialego zna miejsca w których bd umieszczone słupy nie pisze...acha i jesli ktoś już widział model jupitera jaki u nas bedzie niech podesle fotke rolleyes.gif

Z tego co wiem jupitery zainstalowane będą około 27 września sad.gif Do tego czasu będzie przenośne oświetlenie...
Tylko PZPN musi się zgodzić ;/
przemo14
Jak tam z updatem??
E 9
Stadion jest skonczony czekam az seen zaimportuje rolleyes.gif rolleyes.gif

PIJJEM BAWIM SIE SIALALALALA ;]
.:KUNA:.
To czekamy;]Dobry w te klocki jestes;]
E 9

19 Polskich Stadionów..

http://files.filefront.com/Polish+Stadiums...;/fileinfo.html

Mam nadzieje ze sie przyda rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Kempu
Mógłbyś zrobić stadion KORONY, tylko taki porządny, bo nigdzie nie ma dobrego, jakby co to Ci podrzucę zdjęcia, parę mam, a reszte na meczu bym zrobił.
E 9
Stadion Miejski w Białymstoku 100%

Screeny:

Komentarze?? rolleyes.gif Give me give me give me more ;D

Jesli wszycho pojdzie dobrze stadion bedzie na początku listopada rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.