Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
P@vel
Nice , nice dobrze ze jeszcze robisz te stadiony :smile.gif. Czy to Twój ostatni stadion do PES-a ^ ??
E 9
Cytat(P@vel @ Oct 15 2007, 19:43:42) [snapback]191016[/snapback]
Nice , nice dobrze ze jeszcze robisz te stadiony :smile.gif. Czy to Twój ostatni stadion do PES-a ^ ??

Prawdopodobnie...TAK... nio chyba ze cos sie zmieni rolleyes.gif to dalej bede tworzył...Może bdzie jakies natchnienie... ;]
P@vel
Szkoda ze niema dobrych fot tych niezrobionych stadionów ( polskich) unsure.gif
E 9
Wziąłem się za kolejny etap poprawek...Seen robi obecnie od nowa sektor gości a ja staram sie robić poszczególne elementy dodawac ciekawostki jakie zauważam itp. ;P

Screeny:

Comments?? oceniac ;];]
szołpas
wow rolleyes.gif Zajebiscie to wygląda :]
pzdr
E 9
Ostateczne screeny ;]

JP JP ;P

mi się podObA O_o ;D a wAm?? ;

Chrześcijanin tanczy ;]
seen
Jak Seen ten kretyn znajdzie czas to wtedy zaimportuje ten stadionik który jest piekny biggrin.gif
M19
Zrobilibyście może stadion Górnika Zabrze na nowo bo:(kamery są z innej strony czyli od krytej a nie od młyna i poza tym jeszcze bannery Allianz nowe)
seen
Na 99 % nie zrobimy choć niech E9 sie wypowie ...
E 9
Cytat(seen @ Dec 7 2007, 08:25:08) *

PEWNIE że NIE zrobimy.Stadion Tima jest bardzo dobry i nie narzekajcie ph34r.gif .A bannery Allianz to sie daje przez dodanie nowych band blink.gif to sam mozesz zrobic rolleyes.gif

pzdR
M19
Cytat
Cytat(seen @ Dec 7 2007, 08:25:08) *

PEWNIE że NIE zrobimy.Stadion Tima jest bardzo dobry i nie narzekajcie ph34r.gif .A bannery Allianz to sie daje przez dodanie nowych band blink.gif to sam mozesz zrobic rolleyes.gif

pzdR

A mogę sie dowiedzieć skąd takie nowe bandy wytargać?
P@vel
Polookaj po tematach bandorobów wink.gif
Jupik
P@vel jakich polskich stadionów brakuje??
artysta germanista
Cytat(E 9 @ Oct 3 2007, 21:13:08) *

19 Polskich Stadionów..

http://files.filefront.com/Polish+Stadiums...;/fileinfo.html

Mam nadzieje ze sie przyda rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

daj jeszcze raz upload bo ten link juz nie dziala
P@vel
Mówiac o 1 lidze to : Zagłębia Sosnowiec ( choć takowy jest do FIFY i moze w przyszłości ktoś go przekonwertuje) , Poloni Bytom. A z bardziej znanych 2ligowców : Arki Gdynia , Śląska Wrocław (takiego naprawde dobrego) i moze lepszego stadionu GKSu Katowice.
kostek
Mój Śląsk cały czas czeka na import...
Może ktoś popytać po zagranicznych forach, czy coś... Jak coś to chętnie go przekaże w czyjeś ręce.
E 9
Był moment, że także szukałem osób na evo-web do importu mego stadionu i czego się nauczyłem...że chłopaki nie grzeszą uprzejmością O_o ...od każdego kto sie na tym dobrze zna padały odpowiedzi :
"sam se zrób","czego tu nie umiesz", i "nie mam czasu"

wsTaw w temacIe o imporCie na evo-web link do stadionu i ze 2 screeny i ktoś ci odpowie wink.gif rolleyes.gif
w co i tak możesz zwątpić ;l
E 9
PIERWSZE SCREENY Z GRY WERSJI NA OE:

:kalinka: AND? ;DD
Orange_91
Wygląda naprawde świetnie. Kiedy planujesz go wydać?
E 9
Cytat(Orange_91 @ Jan 6 2008, 15:57:56) *
Wygląda naprawde świetnie. Kiedy planujesz go wydać?

Miałbyć już dawno...jak edytorzy tekstur się uwiną to może dziś,może jutro wink.gif
Milerinho
Witam ! smile.gif pisze za E_9 bo po 1 on mnie prosił a po 2 czasu nie ma.
Wiec macie tu ową Jagę wersję 2.0 OE.
Kazał także podziękowac za import seenowi oraz milerinho za edycje textur(murawa jej wzor, siatki)

Jagiellonia Białystok ver.2.0

D O W N L O A D

Stepover
Jest noc na tym stadionie? Bo ja mam taki, że takowej nocy nie ma.
Milerinho
Cytat(Stepover @ Jan 10 2008, 21:21:00) *
Jest noc na tym stadionie? Bo ja mam taki, że takowej nocy nie ma.

Jest noc tylko nie ma deszczu i padającego śniegu. A tak wszystko jest w jak najlepszym porządku. dry.gif
seen
Nie wiem co po mojej pracy zostało zrobione z tym stadionem ale nie ulega wątpliwości że coś spier****liście.
Jak bede miał czas to się tym zajmę.
E 9
Cytat(seen @ Jan 10 2008, 22:12:06) *
Nie wiem co po mojej pracy zostało zrobione z tym stadionem ale nie ulega wątpliwości że coś spier****liście.

Mylisz sie obrażając przy okazji i nas...na twoim stadionie Wisły oraz ŁKS-u również nie ma padającego deszczu oraz śniegu unsure.gif unsure.gif

Ojj obraźimy się seen ... rolleyes.gif
Milerinho
Cytat(seen @ Jan 10 2008, 22:12:06) *

Możesz jaśniej napisać oco ci chodzi ??
Vadiim
Panowie ;DDD
Jak się z jednego pliku bin. załóżmy day_fine , tworzy każdą wersję pogodową, to naprawde nie ma się co dziwic, że nie ma ni sniegu ni deszczu :DDD
Niektorym wydaje się, że wystarczy zmienc teksture nieba w pliku aby już był bin do odpowiedniej pogody ^^..
gowno prawda wink.gif
Nie robi się z jednego bina 6ciu wer. pogodowych smile.gif

pozd.
E 9
Udało mi się zdobyć model Stadionu Lechii...Z powodu, że gdańska ekipa jest bliska awansu do OE postanowiłem zrobić update stadionu Zembiego i zrobić wersję na OE.

Pierwsze zdjęcia:

Proszę o sugestie,zdjęcia i podpowiedzi od kibiców zielonych ; )

Komentować bo nie bd robił ;D

I na deser...

ostateczna wersja stadionu Jagi wink.gif
seen
Sugestia dotycząca flag jest taka, że Władców Północy tutaj nie widać coś wink.gif Proponuje ją wstawić tam na łuk, gdzie jest ultras Lechia wink.gif
Tomas
CYTAT(E 9 @ czw, 15 maj 2008 - 19:26) *
Udało mi się zdobyć model Stadionu Lechii...Z powodu, że gdańska ekipa jest bliska awansu do OE postanowiłem zrobić update stadionu Zembiego i zrobić wersję na OE.

Pierwsze zdjęcia:

Proszę o sugestie,zdjęcia i podpowiedzi od kibiców zielonych ; )

Komentować bo nie bd robił ;D

I na deser...

ostateczna wersja stadionu Jagi wink.gif

Co do stationu Lechii to:
Jak dla mnie super smile.gif pamietam jak pisalem o masztach oswietleniowych na stadionie Lechii do Ciebie i myslalem ze juz nic z tego nie bedzie a tu takie cudo przed moimi oczami smile.gif Swietna robota!
Co do fagi Wladocow to rzeczywisice mogla by sie w tamym miejscu pojawic biggrin.gif jesli potrzebne jakie kolwiek zdjecia to pisz. Moge wykonac aktualne zdjecie Ci podeslac, to zaden problem smile.gif

Aha nie wiem czy masz jakies zdjecia lub cos ale fajnie bylo by wykonac zegar jaki jest na Lechii i odwzorowac klatke dla kibicow gosci smile.gif

Tutaj widac zegar i przy okazji gniazdo --> http://lechianet.glt.pl/foto/2007_2008/200...murawie/15.html

Da sie cos zrobic z kibicami by zasiadalo ich podczas meczu duzo wiecej niz to bylo w poprzedniej wersji stadionu? no i zeby byli w barwach klubu oczywiscie biggrin.gif

I powiedz jeszcze jak ida prace.

Ps. Jaga tez sie ladnie prezentuje

Pozdrawiam
artysta germanista
no będzie wreszcie pożądny stadion kosy Motoru biggrin.gif
Tomas
Jak ide prace jesli mozna spytac ?
E 9
Praktycznie nic nie ruszałem, tylko jakiś czas temu dałem texturę na zegar i zrobiłem pierwszą wersję gniazda. Na wiecej narazie nie mam czasu. Stadion i tak jest praktycznie dopicowany wiec nie ma już tak wiele roboty.

Screen:

Acha podeslij mi jakieś dobre zdjęcie sektora gości... closedeyes.gif

pzdR wink.gif
Tomas
ooo fajnie fajnie smile.gif i flaga juz wisi smile.gif

Sama klatka z bliska --> http://lechianet.glt.pl/foto/2007_2008/200...a/dario/54.html
i tu torszke oddalone zdjecie --> http://lechianet.glt.pl/foto/2007_2008/200...a/koryt/52.html
wiesz w ktorym miejscu ona jest ?

po prawej stronie od klatki jest jeszcze maly buforowy i nastepnie kryta sie juz zaczyna, a zdjecie jest robiona mniej wiecej jak by patrzec stojac przy zegarze.

tu jest jeszcze zegar z bliska i reklamy jakie obok niego wisza, moze sie przyda --> http://lechianet.glt.pl/foto/2007_2008/200.../dario/138.html

daj znac czy takie foto wystarczy i czy jeszcze chcesz jakies szczegoly.
Orange_91
No no widzę, że coraz lepiej prezentuje się stadionik. Myślę, że z cennymi radami Tomasa dopieścisz ten stadion i będzie jak najrealniejszy.
E 9
Dzięki dzięki ; *

3-m tu screena, zaznacz na nim dokładnie gdzie, od kad do kąd jest itp. i wrzuć tutaj wink.gif

Tomas
Zrobilem cos takiego:

Robilem to na bazie tego zdjecia --> http://lechianet.glt.pl/foto/2007_2008/200....murawie/1.html

W sumie to nie biale krzesla ale jeszcze lawki w tamtym miejscu tongue.gif

Pozdrawiam smile.gif
E 9
Zdułem dziś ze sql i miałem zmułe i sie bawiłem troszq...Tyle już mam:

closedeyes.gif rolleyes.gif
Tomas
super smile.gif jeszcze te zolte lawki na bialo dac i ten prawy plot klatki on jest troszke wyzszy niz inne ploty (moze tak zrobiles a ja na screenie z tej perspektywy po prosstu tego nie widze)

Fajnie ze robota tak dobrze idzie, bedzie pieknie dopracowany stadionik smile.gif
E 9
Raport z budowy:

Narazie mam tyle wink.gif) z tą częścią stadionu to wsio.

Comments? ; ]
Jacmen
Zajebisty się stadion szykuje trzymaj tak dalej ;d
Tomas
No no... pieknie smile.gif
mam jedno pytanie, nie da sie uciąć tego plotu bo wydaje sie jak by wystawal. zaznaczylem na zdjeciu o co mi chodzi

i jeszcze taka moja sugestia, moze by troszke obnizyc te reklamy? Fajnie wogole ze je zrobiles smile.gif

I tak jeszcze troche z innej beczki bedzie sie dalo zrobic by kibicow bylo zdecydowanie wiecej a w zasadzie jak sie przed wyborem meczu zaznaczy 3 gwiazdki czy tam plusiki to zeby jednak na stadionie byl komplet a nie luki pieciometrowe wink.gif pozdrawiam
E 9
CYTAT(Tomas @ pon, 09 cze 2008 - 19:32) *
No no... pieknie smile.gif
mam jedno pytanie, nie da sie uciąć tego plotu bo wydaje sie jak by wystawal. zaznaczylem na zdjeciu o co mi chodzi

i jeszcze taka moja sugestia, moze by troszke obnizyc te reklamy? Fajnie wogole ze je zrobiles smile.gif

I tak jeszcze troche z innej beczki bedzie sie dalo zrobic by kibicow bylo zdecydowanie wiecej a w zasadzie jak sie przed wyborem meczu zaznaczy 3 gwiazdki czy tam plusiki to zeby jednak na stadionie byl komplet a nie luki pieciometrowe wink.gif pozdrawiam

Wiem wiem, próbowałem się bawić z tą siatką ale coś mi nie idzie ;/. "Jak" ktoś bedzie to importował to poprosze o zedytowanie tego. A reklam jakoś nie chce mi się obniżac ;P ... myśle, że wyglądają przyzwoicie ;]

pzdR wink.gif

EDIT: Kibice to już nie moja śpiewka wink.gif
Tomas
No fajnie jak by ktos ten plot poprawil jesli Tobie sie nie uda bo jednaj jest to widoczne.
ok wazne ze sa te reklamy, jest jeszcze bardziej realistycznie

Ale tych kibicow da sie wogole zmienic? Bo kiepsko sie gra jak jest wiecej pustego miejsca niz kibicow :/
E 9
Da da wink.gif ... poprostu to zależy jakie zagęszczenie da osoba importująca stadion...a to już nie moje poletko ;P

pzdR wink.gif
Tomas
Super ze sie da smile.gif

Juz teraz prosze osobe importujaca by przy 3 gwiazdkach stadion byl pelny
Rozumiem ze przekazesz to osobie importujacej? - dzieki tongue.gif

A takie rzeczy jak kibice gosci tylko w klatce tez sie da biggrin.gif ?
Damian.
Fajna trybuna. smile.gif
Czekam na dalszą część stadionu.
Pozdr wink.gif
E 9
CYTAT(Tomas @ pon, 09 cze 2008 - 19:49) *
No fajnie jak by ktos ten plot poprawil jesli Tobie sie nie uda bo jednaj jest to widoczne.
ok wazne ze sa te reklamy, jest jeszcze bardziej realistycznie

Ale tych kibicow da sie wogole zmienic? Bo kiepsko sie gra jak jest wiecej pustego miejsca niz kibicow :/

Da się wink.gif ... Udało się u mnie na stadionie Jagi dać kibiców gości w naszej klatce, to i za pewne da sie dać w taki sposób kibiców na stadionie Lechii.

dzy za komentarze pzdr wink.gif
E 9
Tak jak wczoraj, tak i dzisiaj daję raport:

i jak?;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.