Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By corey
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
corey
McManus ver.2[color=#FF0000]
IPB Image
corey
Nie mam co robić to robię mordy biggrin.gif
IPB Image
jastrzab
człowieku, nie ma co oceniać..
wszystkie twarze do bani
corey
IPB Image
norek
QUOTE(corey @ Nov 25 2006, 10:38:23) [snapback]99976[/snapback]

IPB Image

Nie rob na szybkosc tylko na jakosc. Prace bardzo slabe. Jakosc beznadziejna.
A co mozna zrobic z fotek celticu na uefa com pokazywal miedzy innymi Nord.
Mortin
z tych wszystkich pokemonow, najlepszy wydaje sie byc lennon...
i sluchaj rad najlepszych, czyli nie rob na ilosc, a na jakosc...
pozdro
Ziemniak201
Zmien kolor włosów i brody i pokaż jak wygląda
corey
Ale kogo włosy, Lenona?? Przcież on jest rudy:D
Ziemniak201
Ale te włosy są troche za żołte tongue.gif
corey
Ok coś poradzimy biggrin.gif

Poprawiłem kolor włosów i brody
IPB Image
.:CR7:.
raczey nie podobny sad.gif pracuj.
zapraszam do mnie
don rxf
QUOTE(corey @ Nov 25 2006, 16:21:36) [snapback]100047[/snapback]

Ok coś poradzimy biggrin.gif

Poprawiłem kolor włosów i brody
IPB Image

Beznadziejnie on wygląda :-/ jeszcze jakis dziwny kolor wlosów, zółta broda, no i brwi tez ciekawy kolor...Zrób go od nowa.
corey
hehe nie chce mi się od nowa z nim bawić bo i tak pewnie lepszy nie wyjdzie tongue.gif Niedługo wrzucę kolejną mordę i zrobię kilka dni przerwy żeby posiedzieć przy jednej trochę dłużej. Może coś z tego wyjdzie smile.gif
corey
a więc oto moje dwie ostatnie twarze tworzone techniką "byle szybciej' biggrin.gif Zamiesczam je bo mimo wszystko trochę przy nich zrobiłem. Moja następna twarz będzie powstawać długo ale dokładnie i mam nadzieję że was, a przede wszystkim mnie zadowoli smile.gif
IPB Image
IPB Image
.:CR7:.
Tego piłkarza lubie i wiem jak wygląda smile.gif nie wyszedł Ci. Porównaj sobie do foty czy on ma taką szeroką szczękę??
zapraszam do mnie
Dominoz
Moim zdaniem jak an początkującego facemakera to robi calkiem niezle facjatki...Jakie były wasze początki? Założe sie ze za pół roku bedzie z niego dobry facemaker smile.gif
corey
QUOTE(C*Ronaldo @ Nov 25 2006, 19:45:16) [snapback]100162[/snapback]

Tego piłkarza lubie i wiem jak wygląda smile.gif nie wyszedł Ci. Porównaj sobie do foty czy on ma taką szeroką szczękę??

Masz rację przesadziłem trochę z tą szczeną tongue.gif
corey
A więc o to moja pierwsza twarz przy której spędziłem naprawdę sporo czasu, mi się nawet podoba, choć podobieństwo uderzające nie jest
IPB Image
Bartezz
Pizaro fajnie wygladą.
Ale podobienstwo małe.
7/10
corey
Hej czego nie oceniacie?? tongue.gif Wiem że twarz bez rewelki ale pare słuów komentarza zawsze się przyda smile.gif
Hades
QUOTE(corey @ Nov 27 2006, 18:17:11) [snapback]100641[/snapback]

Hej czego nie oceniacie?? tongue.gif Wiem że twarz bez rewelki ale pare słuów komentarza zawsze się przyda smile.gif

moim zdaniem 5.5/10 tongue.gif
olivier
-4/10 wogóle nie podobny zrób model od nowa,popraw kolor bmp.
corey
IPB Image
corey
Wyrzuciłem tego Culine. Nie wiem czy dam orginalnego bo jak ktoś widział już tego "tuningowanego" to chyba nie mam sensu
zembi
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif fantastyczne BMP! musisz jednak popracowac jeszcze troche w OEdicie żeby twoje twarze nabrały jeszcze podobienstwa. Na twoim miejscu posiedziałbym jeszcze nad tym culiną, bo to może byc naprawde fantastyczna morda. Przede wszystkim muisz coś zrobić z ustami i poszerzyć podbródek bo od nosa w górę twarz wygląda jak zdjęcie. te oczy wyglądają jakoś żywo unsure.gif
corey
O kur** jasne że tan Culina wygląda jak żywy, bo nie chcący wrzuciłem nie to zdjęcie!! bawiłem się w photoshopie i powklejałem nos i usta ze zdjęcia żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało no i niechcący wrzuciłem tą pracę tutaj sad.gif sorry niedługo to poprawie. ale Ruska możecie oceniać tongue.gif
corey
No dlaczego nikt nie ocenia Berezutskiego?? poświęćcie chociaz kilka sekund na krytykę biggrin.gif jakoś to zniosę tongue.gif
norek
QUOTE(corey @ Nov 29 2006, 13:27:12) [snapback]100897[/snapback]

IPB Image

Brzydkie bmp oraz model. Linia ust modelu nie pokrywa sie z linia ust na bmp.
kostek
Słabiutko... Wygląda jakby miał zespół Downa, czy coś wink.gif
Ziemniak201
Pokaż fotke bo niewiem jak on wygląda
corey
tu masz zdjęcie. Ale i tak wiem że jest niepodobny, szczególnie oczy i usta, może jeszcze nad niim popracuje
corey
Moja najnowsza twarz, proszę o oceny
IPB Image
Mortin
nie podobny, widzialem juz wiele innych lepszych wersji...
pozdro
Pelas
jw:p faktem jest że zaczełeś robić już nieco lepsze BMp
corey
Nemanja Vidic ver.1
IPB Image
norek
QUOTE(corey @ Dec 7 2006, 13:39:26) [snapback]102017[/snapback]

Nemanja Vidic ver.1
IPB Image

0_o
Czy nie widzisz jaki potwor Ci wyszedl? W zadnym stopniu nie przypomina vidica.
Nos calkiem z boku twarzy, brzydki ksztalt twarzy, beznadziejne bmp oraz jakas dziwna broda. W kolorze blizej nieokreslonym.
corey
vidic v.2
IPB Image

Muszę przyznać iż rzeczywiście moje twarze żadko przypominją orginały, ale cały czas trenuję no i może kiedyś coś z tego wyjdzie wink.gif
norek
QUOTE(corey @ Dec 7 2006, 17:50:53) [snapback]102059[/snapback]

vidic v.2
IPB Image

Muszę przyznać iż rzeczywiście moje twarze żadko przypominją orginały, ale cały czas trenuję no i może kiedyś coś z tego wyjdzie wink.gif

Spieprzyles kolor w porownaniu do pierwszej wersji a i model nadal jak byl kiepski tak i jest.
corey
zna ktoś jakis dobry tutorial do robienia włosów(oprócz tego "Creating Hair Hight Quality")??
ok już mam, ale kto mi powie które nr. odpowiadają za włosy??
corey
Sorry że piszę kolejny post zrzędu, ale chcę żeby ktoś to zobaczył i mi odpowiedział. otóż dlaczego po zimportowaniu swoich włosów do gry, są widoczne, ale tylko do momentu gdy wchodze w edycję zawodnika. Wtedy to zmieniają się na standardowe włosy. Próbowałem podmienić włosy normal czyli te z przedziału 4448-4891, jednak wtedy za żadne skarby nie mogę znaleść ich w grze. Prosze pomóżcie
corey
Kombinowałem na wszystkie sposoby i nic. poświęćcie mi kilka sekund i powiedzcie o co chodzi
corey
no ładnie 4 post z rzędu dry.gif ty razem daję nową twarz. Jak mi powiecie o co chodzi z tymi wlosami to mu wrzuce swoje
IPB Image

a zapomniałem napisać czyja to morda smile.gif ale narazie nie piszę może ktoś zgadnie
olo
liedson. timak zrobil go super.
Hades
moim zdaniem słaby sad.gif
norek
QUOTE(corey @ Dec 8 2006, 12:58:53) [snapback]102156[/snapback]

no ładnie 4 post z rzędu dry.gif ty razem daję nową twarz. Jak mi powiecie o co chodzi z tymi wlosami to mu wrzuce swoje
IPB Image

a zapomniałem napisać czyja to morda smile.gif ale narazie nie piszę może ktoś zgadnie

Podobienstwo nikle,,,,wiem kto to bo wiem jaka fota jednakze dalo sie z niej wyciagnac duzo duzo wiecej no i z modelu takze. Co do wlosow to specjalni gracze czyli posiadajacy swoje wlosy i twarz, nie moga byc edytowani w edit mode z tego wzgledu ze po wejsciu w edycje twarzy resetuja sie ustawienia przypisane zawodnikowi.
corey
ok ale dalej nie bardzo rozumiem blink.gif może wytłumaczę to na przykładzie: otóż zrobiłem twarz Liedsona no i chciałbym mu wgrać włosy które sam zrobiłem. Jak wiadomo liedson nie ma swoich włosów w grze więc podmieniam je pod nr. 4580, jednak wtedy zamiast moich włosów widze coś takiego IPB Image Podmieniłem jeszcze kilka włosów z przedzaiłu 4448-4891, czyi normal hair jednak efekty podobny. Gdy chciałem podmienić któreś z włosów special hair czyli od nr. 4902 włosy pojawiają się w grze, ale tylko u konkretnego zawodnika, któremu są one przypisane. Gdy chcę znaleść te włosy w edit mode dla mojego zawodnika(w tym przypadku Liedson), to ich tam nie ma. co zrobić?? Wiem że trochę namieszałem, no ale strasznie się z tym męcze, w dodatku nie znalazłem żadnego tutoriala, który by to wszystko opisał
Ziemniak201
Musisz wrzucic teksture na specjalny model na ktorym nie mozna edytowac koloru wlosow czyli od numeru 4923- 5315. Po nalozeniu tekstury na model gdzie kolor mozna edytowac dzieje sie wlasnie to co przedstawiles na screenie.

Poszukaj na forum !
corey
ok znalazłem że muszę podmienić special hair ale te w których nie mozna zmienić koloru. Ale które to są!!??
corey
Prosze o ocenki smile.gif
IPB Image
don rxf
Mi sie Smith nie podoba. slabe BMP.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.