Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By corey
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
corey
Mam takie małe pytanko. Otóż w wielu postach pojawia się słowo IMO, wstyd się przyznać ale nie badzo wiem co to takiego smile.gif Mógłby ktoś mi to wytłumaczyć??
Hayalet
In My Opinion (moim zdaniem)

Żeby nie robić offtopa: BMP robisz średniawe, liedson dość dobry model, gorzej z bmp, natomiast u Smitha to i to słabe.
Kuranyi
Może nieznam sie na facemakingu , ale cos mi sie wydaje ze ty robisz 3 twarze dziennie zamiast jedna twarz co 3 dni.
corey
3 twarze dzinnie?? to popatrz najpierw na daty
Kuranyi
Chodzi mi oto ze idziesz na ilość , a nie na jakość
corey
Hahah, śmieszny jestes, po co niby mialbym robic w chuj twarzy?? pomyśl trochę. Robię mordy bo mi się nudzi a jeśli twój czas pozwala ci na zrobienie tylko jednej twarzy w ciągu tgodnia, to przecież jest twoja sprawa.
Ziemniak201
Nadal nie rozumiesz :/
corey
Wiem że moje bmp jest słabe, więc może zdradził by mi ktoś co w nim zmienić smile.gif Próbowałem na wszystkie sposoby i nadal nie wiem ja zrobić bmp choć troszkę dorownywujące majlepszym facemakerom. Dajcie choć jedną wskazówkę smile.gif
Ziemniak201
pokaż jedną ze swojich bmp
norek
QUOTE(Ziemniak201 @ Dec 11 2006, 21:29:13) [snapback]102985[/snapback]

pokaż jedną ze swojich bmp

Nie widzisz na modelach? Łap 30 % ostrzezenia za swoja glupote. Udajesz specjaliste w kazdym calu i wypowiadasz sie w sposob bezsensowny.
kerpa
Ej a mogł byś mi wykonać moją twarz? przy okazji zobacze sie w pesie a chcem zobaczyć jak ci wyjdzie bo ja kombinowałem ale niezabardzo jeszcze. Oto fotki przydatne
http://www.art-meb.pl/BOK.jpg
http://www.art-meb.pl/przod.jpg

Napisz czy byś cos pokmbvinował
corey
no fajnie, wszyscy się wypowiedzieli a na pytanie odpowiedzi nadal nie uzyskałem tongue.gif
Nie ma na to metody typu: wyostrz o tyle, ustaw kolory na tyle. Ćwicząc nauczysz się robić dobre BMP.
kerpa
Mi sie wydaje że trzeba troche posiedziećnad tym BMP w photoshopie i próbować z kolorami i rysami twarzy, troche je zrobić zeb ybyły bardziej widoczne, trzeba pokombinować. Ja zrobiłem swoje BMP nawet niezłe tylko mam problem z doborem kstałtu czaszki w Oedicie.
corey
To moja najnowsza praca. chciałem sie bardziej skupić na zrobieniu lepszego bmp, więc prosiłbym o ocenę własnie bmp, a nie modelu tongue.gif
IPB Image
don rxf
Wogole nie podobny, no i BMP straszne i przeostrzone.
Simon
popraw troche nos (bmp ofkoz) i caly model smile.gif
ale tak to w sumie twarz calkiem niezla
Mortin
niestety slaby ten sheva.. bmp jest przeostrzone i nie ladne, takie nieschludne... zrob go moze z innej, lepszej fotki..
pozdro
Bankoo
super szefczenko daj bim

niestety slaby ten sheva.. bmp jest przeostrzone i nie ladne, takie nieschludne... zrob go moze z innej, lepszej fotki..
pozdro

ty jestes slaby slepy martinsie

+20% pachniesz banem / Bakel

;d
Pelas
Twoja stara jest ślepa:\

Ten Bankoo zasługuje na bana:p

a co do samej twarzy to niestety nie jest rewelacyjna:\ mi się niestety nie podoba
olivier
Bankoo skąd ty sie urwałeś?Z choinki?ja bym od razu dał ci bana!!

a co do shevy to słaby.
corey
IPB Image
corey
Proszę smile.gif
IPB Image
Kuranyi
Cos tam broda niezabardzo. Inny kolor twarzy
Pelas
zgadzam się z poprzednikiem:D pracuj dalej
Bartezz
Popraw kolor BMP
corey
Pprawilem nieco kolor
IPB Image

Nos dziwny i za chudy, broda za wąska i z nisko, i generalnie ryjek za szczupły.
corey
IPB Image
On raczej biały jest. A podobieństwa trudno tu szukać.

IPB Image
IPB Image

EDIT:

Widziałeś kiedyś fina o takim kolorze skóry ?
Pelas
ja się doszukuje w brodzie:D
pracuj dalej a napewno będzie lepiej
Mortin
QUOTE(corey @ Dec 19 2006, 19:54:33) [snapback]104948[/snapback]

IPB Image

slabiutko, nie ten kolor skory... mika ma dosc wysokie czolo, ale ty zrobiles mu wodoglowie... niestety w ogole nie podobny..
pozdro
corey
wie ktoś może jak nadać w photoshopie połysk??
corey
To moja pierwsza twarz z której jestem w pełni zadowolony tongue.gif
IPB Image
Usuń te plamy z BMP. Broda wyżej, nos za szczupły, i zrób bardziej zaokrągloną dolną partię głowy, tak jak na focie:

IPB Image
corey
Ok dzięki za porady smile.gif
corey
Proszę o nie dawania komentów typu "nie podobny", bo doskonale wiem że podobieństwo jest nikłe, ale jak narazie chcę się wyuczyć robić dobre bpm, i wolałbym żebyście póki co ocenili moja pracę raczej pod tym kontem.

IPB Image
chatek
Słaby . Nos dziwny . Może zrób drugie bmp.
Kami(L)
Mi się, nie za bardzo podoba...nos popraw...

Pozdro
smile.gif
norek
QUOTE(corey @ Dec 27 2006, 15:34:17) [snapback]107566[/snapback]

Proszę o nie dawania komentów typu "nie podobny", bo doskonale wiem że podobieństwo jest nikłe, ale jak narazie chcę się wyuczyć robić dobre bpm, i wolałbym żebyście póki co ocenili moja pracę raczej pod tym kontem.

IPB Image

Jedna z gorszych twarzy jakie ostatnio widzialem. Beznadziejne bmp porozmazywane i porosciagane i do tego model nie przypominajacy gracza ktorego to nazwa widnieje na skrinie.
Szkiełol
Norek ma racje. Pobaw się troszkę w Oedit. A może coś lepszego wyjdzie. Pozdro tongue.gif
corey
Ściągnąłem ostatnio paczkę ze sporą ilością twarzy, ale nie chce mi się tyle klikać żeby je wszystkie wrzucić do gry. Czy jest jakis inny, szybszy sposób??
corey
aha chciałem dodać że mam oczywiście pliki w formacie bin, no i jakis plik map.txt, z którym nie bardzo wiem co zrobic tongue.gif
Ja chciałbym przypomnieć, że istnieje opcja EDYTUJ.

A jak wgrywać twarze masz w manual`u załączonym do KitServer`a, i naczej się nie da.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.