Spox już gadąłem z sianem

.A co do stroii to na jakim Of'ie grasz bo pewnie pod ten Of bedzie KS no nie?Odp
Vadim06
Nov 5 2006, 20:25
Ligue 1 folder GDB Kits 06/07
DOWNLOADQUOTE
84,"Copie de Ligue 1\Auxerre"
85,"Copie de Ligue 1\Bordeaux"
86,"Copie de Ligue 1\Le Mans"
87,"Copie de Ligue 1\Lens"
88,"Copie de Ligue 1\Lille"
89,"Copie de Ligue 1\Lorient"
90,"Copie de Ligue 1\Lyon"
91,"Copie de Ligue 1\Marseille"
92,"Copie de Ligue 1\Monaco"
93,"Copie de Ligue 1\Nancy"
94,"Copie de Ligue 1\Nantes"
95,"Copie de Ligue 1\Nice"
96,"Copie de Ligue 1\Paris"
97,"Copie de Ligue 1\Rennes"
98,"Copie de Ligue 1\Saint-Etienne"
99,"Copie de Ligue 1\Sedan"
100,"Copie de Ligue 1\Sochaux"
101,"Copie de Ligue 1\Toulouse"
102,"Copie de Ligue 1\Troyes"
103,"Copie de Ligue 1\Valenciennes"
koshtur
Nov 5 2006, 20:47
Vadim06 możesz dać prawidłowego linka do francuskiej ligi bo tu wyświetla , że adres jest nieprawidłowy!!!!!
hetfield88
Nov 5 2006, 20:51
QUOTE(koshtur @ Nov 6 2006, 00:48:05) [snapback]96122[/snapback]
Vadim06 możesz dać prawidłowego linka do francuskiej ligi bo tu wyświetla , że adres jest nieprawidłowy!!!!!
no wlasnie, link nie dziala!

zapodaj dobry prosze
Vadim06
Nov 5 2006, 20:54
Wszystkie kitsy z każdej ligi for KS (PES6 )
CLICK
a czy tamte stroje do bundesligi bedą pasować z patchem K_patch ?(jest tam optionfile)
a jeżeli nie to w jaki sposób można "przetransferować" jednego lub 2 graczy do drugiego OF ?(o ile jest taka możliwość)
z góry thx
tak o tym właśnie mówiłem wcześniej, że niemcy coś szykują, sciągnałem jednak i niestety liga francuska i bundesliga są delikatnie mówiąc spaprane...
Vadim06
Nov 5 2006, 21:09
QUOTE(whan @ Nov 6 2006, 01:07:02) [snapback]96129[/snapback]
tak o tym właśnie mówiłem wcześniej, że niemcy coś szykują, sciągnałem jednak i niestety liga francuska i bundesliga są delikatnie mówiąc spaprane...
Dokladnie.. Ale wystarczy trochu pogrzebać i w 5 min wrzucić (podmienić) swoje wybrane kitsy za to, które są jak to Ty powiedziałeś "spaprane':)
ehhh... ja już sie pogubiłem

najlepiej jakby ktoś wrzucił cały plik GDB na jakiś serwer (najlepiej filefont

) z plikiem map.txt
bo troche tam pokopali :/ jast albo LFP albo La Liga albo jeszcze Primera Division :/ Premier i EPL :|
ja sie już pogubiłem :/

mogli by sie zdecydować
hetfield88
Nov 5 2006, 21:50
QUOTE(xsas7 @ Nov 6 2006, 01:35:04) [snapback]96133[/snapback]
ehhh... ja już sie pogubiłem

najlepiej jakby ktoś wrzucił cały plik GDB na jakiś serwer (najlepiej filefont

) z plikiem map.txt
bo troche tam pokopali :/ jast albo LFP albo La Liga albo jeszcze Primera Division :/ Premier i EPL :|
ja sie już pogubiłem :/

mogli by sie zdecydować

zobacz jak jest napisane w pliku map.txt i po prostu nazwij tak foldery poszczegolnych lig jak jest tam w notatniku
To to wiem...tylko puźniej jest jeszcze tak że niektóre foldery z drużynami są inaczej

np. jest albo Manchester United i Man Utd

ale jakoś cza to uporządkować

P.S. coś mi kitserwer nie działa

nie wiem czy w tym folderze uni powinien być sam plik map.txt czy jeszcze uni.txt (z tego kitservera) :|
Edit nie miałem tego pliku uni.txt w folderze uni więc chyba dlatego nie działał
.:KUNA:.
Nov 6 2006, 15:15
Da ktos porzadnego calego kitserver bez zadnych bledow w strojach???
Ja mam problem. Gdy wgrałem wszystkie stroje i włączam w grze EDYCJA to nie ma tamtych stroi.
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi co mam zrobić żeby działały
PS. Mam kitservera 6.1.1
Riki101
Nov 6 2006, 16:27
QUOTE(dinho @ Nov 6 2006, 17:25:42) [snapback]96208[/snapback]
Ja mam problem. Gdy wgrałem wszystkie stroje i włączam w grze EDYCJA to nie ma tamtych stroi.
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi co mam zrobić żeby działały
PS. Mam kitservera 6.1.1
Niestety nie da się z tym nic zrobic .Juce poprostu nie przewidzial (jak narazie) żeby stroje były widoczne w edit mode
ej zapodajcie paczke ze strojami beniaminkow z Hiszpanskiej ligi bo ich brakuje i wrzuce cały folder z hiszpanska liga
.:KUNA:.
Nov 6 2006, 19:20
Jesli sie uda zaraz dam kitservera ze wszystkimi dobrymi strojami.
mam za slabe lacze, sorry.
hetfield88
Nov 6 2006, 20:26
nie mam stroi CSKA, KOELN, AEK, SPARTAKU, SHAHTARU, SPARTY PRAGA I BRUGGE.. MA KTOS MOZE JAKIES Z TYCH STROI DO PES6??
QUOTE(savio @ Nov 6 2006, 22:27:56) [snapback]96278[/snapback]
nie mam stroi CSKA, KOELN, AEK, SPARTAKU, SHAHTARU, SPARTY PRAGA I BRUGGE.. MA KTOS MOZE JAKIES Z TYCH STROI DO PES6??
Przyłańczam się do prośby

.No i proszę o folder stroii Barcelony.
PS:Nikt nie wie czy pojawi się face,hair i stadium server?I czy będą pasować stadiony bo twarze to wiem że pasują.

Pozdro for all.
[quote name='edi09_99 hetman' date='Nov 6 2006, 23:31:47' post='96280']

Łapcie stroje (oprocz Brugii i Sparty)
pobierz
hetfield88
Nov 6 2006, 20:47
QUOTE(edi09_99 hetman @ Nov 7 2006, 00:31:47) [snapback]96280[/snapback]

PS:Nikt nie wie czy pojawi się face,hair i stadium server?I czy będą pasować stadiony bo twarze to wiem że pasują.

Pozdro for all.
ale jeszcze nie mozna zapodawac twarzy w kitserverze no nie??
P.S. dzieki za stroje
'OK JAK TOS MIALBY JESZCZE BESIKTAS, STEAUA I SPARTE PRAGA TO BYLBYM BARDZO WDZIECZNY
QUOTE(savio @ Nov 6 2006, 22:48:27) [snapback]96288[/snapback]
ale jeszcze nie mozna zapodawac twarzy w kitserverze no nie??
P.S. dzieki za stroje
Jeszcze nie można.Ale ja wiem że napewno będzie można dodawać ja w to wierzę.

A wy?
Arek1974
Nov 6 2006, 21:27
Też skorzystałem ze stroi

Brakuje mi już tylko strojów Levskiego Sofia (wszedł do Other A zamiast Bayernu Monachium, który jest w Other C Bundsliga), Besiktasu Stambuł i Sparty Praga.
QUOTE(Arek1974 @ Nov 7 2006, 00:28:48) [snapback]96297[/snapback]
Też skorzystałem ze stroi

Brakuje mi już tylko strojów Levskiego Sofia (wszedł do Other A zamiast Bayernu Monachium, który jest w Other C Bundsliga), Besiktasu Stambuł i Sparty Praga.
Znalazłem jeszcze Levski Sofia

poszukam jeszcze Sparte bo gdzies mialem. Szczałka
Levski kit's
Arek1974
Nov 6 2006, 21:49
QUOTE(Smoti @ Nov 7 2006, 01:38:05) [snapback]96299[/snapback]
Znalazłem jeszcze Levski Sofia

poszukam jeszcze Sparte bo gdzies mialem. Szczałka
Levski kit'sWielkie dzięki, jeszcze tylko Sparta i Besiktas i mam komplet. Aha, no i Steua Bucarest
Mam pytanko odnośnie paczki ze strojami Smotiego. Jak mam nazwac folder np ligi hiszapńskiej, żeby wrzucic tam kitsy Barcelony?? La Liga?? I jak ma się to do innych, żeby poprawnie działały?? Z góry thx for help!!
GLORY GLORY MAN UTD!!
Arek1974
Nov 6 2006, 22:15
QUOTE(Modulo @ Nov 7 2006, 02:10:01) [snapback]96312[/snapback]
Mam pytanko odnośnie paczki ze strojami Smotiego. Jak mam nazwac folder np ligi hiszapńskiej, żeby wrzucic tam kitsy Barcelony?? La Liga?? I jak ma się to do innych, żeby poprawnie działały?? Z góry thx for help!!
GLORY GLORY MAN UTD!!
Ja mam takie nazwy folderów w "uni":
National
Bundesliga
SerieA
Primera Division
Ligue 1
Holland
EPL
Other
i wszystkie kitsy działają

Istotne jest tylko wprowadzanie zmian w pliku map.txt
Hej
Czy jakiś spec może mi wyjaśnić dlaczego gra mi strasznie przyspieszyła po zainstalowaniu tego kitservera 6.1.1 i dodatków z realistycznymi kibicami do PES6? Nie mogę teraz wrócić do nomalnego, płynnego gameplay'a. Piłkarze mi zapieprzają jakby mieli silniki w tyłkach. Cały gameplay się mi zmienił, znaczy nienaturalnie przyspieszył. Spotkał się ktoś już z takim problemem/przypadkiem? Jak instalowałem jakiś dodatek na poprzednim PESie kilka miesięcy temu to też to miałem na innym kompie. Nie miałem tylko problemu tego jak wgrywałem specjanie przygotowane POWERPATCHE. Czy jakiś spec od edycji zna ten objaw i zna może odpowiedź jak się tego pozbyć. Nawet przeinstalowanie gry na nowo nie pomogło. Czyżby to porobiło jakieś zmiany w rejestrze?
albin99
Nov 6 2006, 23:05
QUOTE(Arek1974 @ Nov 7 2006, 00:16:44) [snapback]96313[/snapback]
Ja mam takie nazwy folderów w "uni":
National
Bundesliga
SerieA
Primera Division
Ligue 1
Holland
EPL
Other
i wszystkie kitsy działają

Istotne jest tylko wprowadzanie zmian w pliku map.txt
siemka mógbyś wrzucic ten folder uni ze strojami na jakiś server np rapid bo mam tylko lige angielksa byłbym wdzieczny
bojanek
Nov 7 2006, 07:42
pawka20
Nov 7 2006, 08:46
Dzięki stary !! Są w nim wszystkie komplety stroi ??
Weź wrzuć to gdzies inedziej bo ja mam taki oto komunikat "File does not exist".
Dokladnie ! cos chyba zle załadowałes na server

bo ja mam taki samo komunikat
bojanek
Nov 7 2006, 11:03
QUOTE(pawka20 @ Nov 7 2006, 09:47:28) [snapback]96336[/snapback]
Dzięki stary !! Są w nim wszystkie komplety stroi ??
Weź wrzuć to gdzies inedziej bo ja mam taki oto komunikat "File does not exist".

tak są wszystkie kompletne stroje skleilem je z takiej jednej stronki
trzymaj oto drugi link
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=3fdbf4...70b638145c7ec03
JA proszę o folder FC Koln ale ze strojami na ten sezon.Z góry thx.
Bartezz
Nov 8 2006, 17:21
Siema wlasnie wyszedl ballserver.
Kitserver 6.1.3 + Ballserver
Juce udostępnił kolejną wersję, swojego flagowego produktu jakim jest KitSerwer.
Tym razem autor wprowadził kilka nowości w porównaniu z wcześniejszym wydaniem.
Najważniejszą z nich jest dodanie ballserver'a, dzięki któremu będziemy mogli mieć w grze nieograniczoną liczbę piłek.
Dodatkowym smaczkiem jest to, że możemy używać tych samych tekstur co w Pro Evolution Soccer 5. Innymi słowy, wystarczy skopiować folder balls z Pro 5 do Pro 6 !
Kolejnym updatem jest poprawienie wyświetlania miniaturek stroi 3d w trybie online oraz naprawione bugi powodujące wyłączanie się gry w menu pomeczowym.
Program dostępnym w naszym dziale download.
Jest to wersja Lite, czyli nie zawierająca stroi czy też futbolówek.
http://rapidshare.com/files/2466354/kitserver-613.zip.htmlPozdrowienia.
Patrol91
Nov 8 2006, 17:23
do jakiego PES-a ??
pozdro
Bartezz
Nov 8 2006, 17:25
Wiadome ze Pes 6
NipponJapanBoy
Nov 8 2006, 17:26
QUOTE(Patrol699 @ Nov 8 2006, 20:24:40) [snapback]96541[/snapback]
do jakiego PES-a ??
pozdro
do najnowszego...
Bartezz
Nov 8 2006, 17:33
Jujce sie rozkreca:)my mozemy sie tylko cieszyc z tego powodu !
Riki101
Nov 8 2006, 17:54
Święte słowa Smoti, teraz tylko czekac aż wyjdzie faceserver i stadiumserver
Ma ktoś może stroje Hearts
a mi nie dziala ten nowy kitserver nie wlacza sie gra od razu wywala do windowsa
a ja czekam aż wyda bootservera, bo podobno ma się w niedługim czasie pojawić....Choć nowe piłeczki też umilą rozgrywke

...
naprawde nikt nie wie o co chodzi z tym wywalaniem do windy?! jezeli macie podobny problem lub wiecie jak go rozwiazac to prosze napiszcie. z gory wielkie dzieki
hetfield88
Nov 9 2006, 15:24
QUOTE(arq @ Nov 8 2006, 21:31:29) [snapback]96568[/snapback]
naprawde nikt nie wie o co chodzi z tym wywalaniem do windy?! jezeli macie podobny problem lub wiecie jak go rozwiazac to prosze napiszcie. z gory wielkie dzieki
w pliku 0_text musisz miec oryginalne pliki pilek z gry, w przeciwnym razie moze cie wywalac do windowsa, zobacz w jednym z ostatnich newsow!
oleja12
Nov 9 2006, 15:49
QUOTE(bojanek @ Nov 7 2006, 12:04:43) [snapback]96349[/snapback]
tak są wszystkie kompletne stroje skleilem je z takiej jednej stronki
trzymaj oto drugi link
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=3fdbf4...70b638145c7ec03mam pytanie wysztskie stroje mi dzialajom oprczu tych z bundes ligi wiesz moze dalczego ?
tsw.michal
Nov 9 2006, 16:05
QUOTE(savio @ Nov 9 2006, 16:25:37) [snapback]96677[/snapback]
w pliku 0_text musisz miec oryginalne pliki pilek z gry, w przeciwnym razie moze cie wywalac do windowsa, zobacz w jednym z ostatnich newsow!

Uwaga, aby Ballserver działał prawidłowo należy posiadać oryginalne piłki w pliku 0_text.afs lub zainstalować za pomocą Dkz Studio tego oto patcha, w przeciwnym wypadku gra może wychodzić do widnowsa!
Sciągnąłem tego patcha wlączylem DKZ Studio i nie moge podmienic niektórych plików m.in. unknow_00000, unknow_00001, unknow_00002, unknow_00003. Pokazuje mi się przy nazwie białe pudełeczko z czerwonym znakiem (chyba krzyżyk)a w innych jest białe otwarte pudełko ze strzałka niebieską, co mam zrobić żeby to prawidłowo działało bo wywala mnie do windowsa jak ustawie piłki z tego ballserver. Proszę wiedzących o pomoc.
Pozatym wcześniej nie zmieniałem tych plików, wiec powinienem miec orginalne... a dalej wywala...
dajesz import a następnie wchodzisz w file/save as i zapisujesz np jako 0_text2. Czekasz aż proces się zakończy wchodzisz do folderu pes6/dat i usuwasz plik 0_text.afs, następnie zmieniasz nazwę 0_text2 na 0_text. Ot cała filozofia patchowania.
Niestety mi stroje działają tylko w meczu towarzyskim, w lidze wywala do windy, czy Wy też tak macie? Ściągnąłem stroje od Bojanka. Da się jakoś zaradzić na mój problem? wszystko w plikach map i uni mam dobrze

edit : już po sprawie, samo sie naprawiło
a jeżeli mam już wgrane piłki inne niz te z ballservera?jak mam przywrócić PES'a do oryginalnej wersji?od nowa instalka czy jakos inaczej?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.