Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver 6.5.3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
E 9
Spox już gadąłem z sianem tongue.gif .A co do stroii to na jakim Of'ie grasz bo pewnie pod ten Of bedzie KS no nie?Odp
Vadim06
Ligue 1 folder GDB Kits 06/07

DOWNLOAD

84,"Copie de Ligue 1\Auxerre"
85,"Copie de Ligue 1\Bordeaux"
86,"Copie de Ligue 1\Le Mans"
87,"Copie de Ligue 1\Lens"
88,"Copie de Ligue 1\Lille"
89,"Copie de Ligue 1\Lorient"
90,"Copie de Ligue 1\Lyon"
91,"Copie de Ligue 1\Marseille"
92,"Copie de Ligue 1\Monaco"
93,"Copie de Ligue 1\Nancy"
94,"Copie de Ligue 1\Nantes"
95,"Copie de Ligue 1\Nice"
96,"Copie de Ligue 1\Paris"
97,"Copie de Ligue 1\Rennes"
98,"Copie de Ligue 1\Saint-Etienne"
99,"Copie de Ligue 1\Sedan"
100,"Copie de Ligue 1\Sochaux"
101,"Copie de Ligue 1\Toulouse"
102,"Copie de Ligue 1\Troyes"
103,"Copie de Ligue 1\Valenciennes"
koshtur
Vadim06 możesz dać prawidłowego linka do francuskiej ligi bo tu wyświetla , że adres jest nieprawidłowy!!!!!
hetfield88
QUOTE(koshtur @ Nov 6 2006, 00:48:05) [snapback]96122[/snapback]

Vadim06 możesz dać prawidłowego linka do francuskiej ligi bo tu wyświetla , że adres jest nieprawidłowy!!!!!

no wlasnie, link nie dziala! sad.gif zapodaj dobry prosze
Vadim06
Wszystkie kitsy z każdej ligi for KS (PES6 )

CLICK

biggrin.gif

xsas7
a czy tamte stroje do bundesligi bedą pasować z patchem K_patch ?(jest tam optionfile)
a jeżeli nie to w jaki sposób można "przetransferować" jednego lub 2 graczy do drugiego OF ?(o ile jest taka możliwość)

z góry thx smile.gif
whan
tak o tym właśnie mówiłem wcześniej, że niemcy coś szykują, sciągnałem jednak i niestety liga francuska i bundesliga są delikatnie mówiąc spaprane...
Vadim06
QUOTE(whan @ Nov 6 2006, 01:07:02) [snapback]96129[/snapback]

tak o tym właśnie mówiłem wcześniej, że niemcy coś szykują, sciągnałem jednak i niestety liga francuska i bundesliga są delikatnie mówiąc spaprane...

Dokladnie.. Ale wystarczy trochu pogrzebać i w 5 min wrzucić (podmienić) swoje wybrane kitsy za to, które są jak to Ty powiedziałeś "spaprane':)
xsas7
ehhh... ja już sie pogubiłem laugh.gif wink.gif
najlepiej jakby ktoś wrzucił cały plik GDB na jakiś serwer (najlepiej filefont smile.gif ) z plikiem map.txt
bo troche tam pokopali :/ jast albo LFP albo La Liga albo jeszcze Primera Division :/ Premier i EPL :|
ja sie już pogubiłem :/ sad.gif
mogli by sie zdecydować smile.gif
hetfield88
QUOTE(xsas7 @ Nov 6 2006, 01:35:04) [snapback]96133[/snapback]

ehhh... ja już sie pogubiłem laugh.gif wink.gif
najlepiej jakby ktoś wrzucił cały plik GDB na jakiś serwer (najlepiej filefont smile.gif ) z plikiem map.txt
bo troche tam pokopali :/ jast albo LFP albo La Liga albo jeszcze Primera Division :/ Premier i EPL :|
ja sie już pogubiłem :/ sad.gif
mogli by sie zdecydować smile.gif

zobacz jak jest napisane w pliku map.txt i po prostu nazwij tak foldery poszczegolnych lig jak jest tam w notatniku smile.gif
xsas7
To to wiem...tylko puźniej jest jeszcze tak że niektóre foldery z drużynami są inaczej laugh.gif
np. jest albo Manchester United i Man Utd laugh.gif

ale jakoś cza to uporządkować smile.gif

P.S. coś mi kitserwer nie działa huh.gif nie wiem czy w tym folderze uni powinien być sam plik map.txt czy jeszcze uni.txt (z tego kitservera) :|

Edit nie miałem tego pliku uni.txt w folderze uni więc chyba dlatego nie działał smile.gif
.:KUNA:.
Da ktos porzadnego calego kitserver bez zadnych bledow w strojach???
dinho
Ja mam problem. Gdy wgrałem wszystkie stroje i włączam w grze EDYCJA to nie ma tamtych stroi.
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi co mam zrobić żeby działały

PS. Mam kitservera 6.1.1
Riki101
QUOTE(dinho @ Nov 6 2006, 17:25:42) [snapback]96208[/snapback]

Ja mam problem. Gdy wgrałem wszystkie stroje i włączam w grze EDYCJA to nie ma tamtych stroi.
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi co mam zrobić żeby działały

PS. Mam kitservera 6.1.1

Niestety nie da się z tym nic zrobic .Juce poprostu nie przewidzial (jak narazie) żeby stroje były widoczne w edit mode
kiesiu
ej zapodajcie paczke ze strojami beniaminkow z Hiszpanskiej ligi bo ich brakuje i wrzuce cały folder z hiszpanska liga tongue.gif
.:KUNA:.
Jesli sie uda zaraz dam kitservera ze wszystkimi dobrymi strojami.

mam za slabe lacze, sorry.
hetfield88
nie mam stroi CSKA, KOELN, AEK, SPARTAKU, SHAHTARU, SPARTY PRAGA I BRUGGE.. MA KTOS MOZE JAKIES Z TYCH STROI DO PES6??
E 9
QUOTE(savio @ Nov 6 2006, 22:27:56) [snapback]96278[/snapback]

nie mam stroi CSKA, KOELN, AEK, SPARTAKU, SHAHTARU, SPARTY PRAGA I BRUGGE.. MA KTOS MOZE JAKIES Z TYCH STROI DO PES6??

Przyłańczam się do prośby smile.gif.No i proszę o folder stroii Barcelony.

PS:Nikt nie wie czy pojawi się face,hair i stadium server?I czy będą pasować stadiony bo twarze to wiem że pasują.smile.gif Pozdro for all.
Smoti
[quote name='edi09_99 hetman' date='Nov 6 2006, 23:31:47' post='96280']

Łapcie stroje (oprocz Brugii i Sparty) smile.gif

pobierz
hetfield88
QUOTE(edi09_99 hetman @ Nov 7 2006, 00:31:47) [snapback]96280[/snapback]

PS:Nikt nie wie czy pojawi się face,hair i stadium server?I czy będą pasować stadiony bo twarze to wiem że pasują.smile.gif Pozdro for all.

ale jeszcze nie mozna zapodawac twarzy w kitserverze no nie??

P.S. dzieki za stroje

'OK JAK TOS MIALBY JESZCZE BESIKTAS, STEAUA I SPARTE PRAGA TO BYLBYM BARDZO WDZIECZNY
E 9
QUOTE(savio @ Nov 6 2006, 22:48:27) [snapback]96288[/snapback]

ale jeszcze nie mozna zapodawac twarzy w kitserverze no nie??

P.S. dzieki za stroje

Jeszcze nie można.Ale ja wiem że napewno będzie można dodawać ja w to wierzę. biggrin.gif A wy?
Arek1974
Też skorzystałem ze stroi smile.gif Brakuje mi już tylko strojów Levskiego Sofia (wszedł do Other A zamiast Bayernu Monachium, który jest w Other C Bundsliga), Besiktasu Stambuł i Sparty Praga.
Smoti
smile.gif
QUOTE(Arek1974 @ Nov 7 2006, 00:28:48) [snapback]96297[/snapback]

Też skorzystałem ze stroi smile.gif Brakuje mi już tylko strojów Levskiego Sofia (wszedł do Other A zamiast Bayernu Monachium, który jest w Other C Bundsliga), Besiktasu Stambuł i Sparty Praga.

Znalazłem jeszcze Levski Sofia smile.gif poszukam jeszcze Sparte bo gdzies mialem. Szczałka
Levski kit's
Arek1974
QUOTE(Smoti @ Nov 7 2006, 01:38:05) [snapback]96299[/snapback]

smile.gif
Znalazłem jeszcze Levski Sofia smile.gif poszukam jeszcze Sparte bo gdzies mialem. Szczałka
Levski kit's

Wielkie dzięki, jeszcze tylko Sparta i Besiktas i mam komplet. Aha, no i Steua Bucarest smile.gif
Modulo
Mam pytanko odnośnie paczki ze strojami Smotiego. Jak mam nazwac folder np ligi hiszapńskiej, żeby wrzucic tam kitsy Barcelony?? La Liga?? I jak ma się to do innych, żeby poprawnie działały?? Z góry thx for help!! biggrin.gif

GLORY GLORY MAN UTD!!
Arek1974
QUOTE(Modulo @ Nov 7 2006, 02:10:01) [snapback]96312[/snapback]

Mam pytanko odnośnie paczki ze strojami Smotiego. Jak mam nazwac folder np ligi hiszapńskiej, żeby wrzucic tam kitsy Barcelony?? La Liga?? I jak ma się to do innych, żeby poprawnie działały?? Z góry thx for help!! biggrin.gif

GLORY GLORY MAN UTD!!

Ja mam takie nazwy folderów w "uni":
National
Bundesliga
SerieA
Primera Division
Ligue 1
Holland
EPL
Other
i wszystkie kitsy działają smile.gif Istotne jest tylko wprowadzanie zmian w pliku map.txt
heja
Hej

Czy jakiś spec może mi wyjaśnić dlaczego gra mi strasznie przyspieszyła po zainstalowaniu tego kitservera 6.1.1 i dodatków z realistycznymi kibicami do PES6? Nie mogę teraz wrócić do nomalnego, płynnego gameplay'a. Piłkarze mi zapieprzają jakby mieli silniki w tyłkach. Cały gameplay się mi zmienił, znaczy nienaturalnie przyspieszył. Spotkał się ktoś już z takim problemem/przypadkiem? Jak instalowałem jakiś dodatek na poprzednim PESie kilka miesięcy temu to też to miałem na innym kompie. Nie miałem tylko problemu tego jak wgrywałem specjanie przygotowane POWERPATCHE. Czy jakiś spec od edycji zna ten objaw i zna może odpowiedź jak się tego pozbyć. Nawet przeinstalowanie gry na nowo nie pomogło. Czyżby to porobiło jakieś zmiany w rejestrze?
albin99
QUOTE(Arek1974 @ Nov 7 2006, 00:16:44) [snapback]96313[/snapback]

Ja mam takie nazwy folderów w "uni":
National
Bundesliga
SerieA
Primera Division
Ligue 1
Holland
EPL
Other
i wszystkie kitsy działają smile.gif Istotne jest tylko wprowadzanie zmian w pliku map.txt

siemka mógbyś wrzucic ten folder uni ze strojami na jakiś server np rapid bo mam tylko lige angielksa byłbym wdzieczny smile.gif
bojanek
witam wszystkich no to tak wstawiam wam kitesrwera do PES 6 wlasnej roboty . Narazie sa w nim tylko stroje ale ważne ze coś jest oto link http://www5.spread-it.com/dl.php?id=3fdbf4...70b638145c7ec03 prosze o cieple komentarze poZdro laugh.gif biggrin.gif smile.gif rolleyes.gif cool.gif wink.gif
pawka20
Dzięki stary !! Są w nim wszystkie komplety stroi ??

Weź wrzuć to gdzies inedziej bo ja mam taki oto komunikat "File does not exist". dry.gif
Smoti
Dokladnie ! cos chyba zle załadowałes na server sad.gif bo ja mam taki samo komunikat
bojanek
QUOTE(pawka20 @ Nov 7 2006, 09:47:28) [snapback]96336[/snapback]

Dzięki stary !! Są w nim wszystkie komplety stroi ??

Weź wrzuć to gdzies inedziej bo ja mam taki oto komunikat "File does not exist". dry.gif

tak są wszystkie kompletne stroje skleilem je z takiej jednej stronki
trzymaj oto drugi link
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=3fdbf4...70b638145c7ec03
E 9
JA proszę o folder FC Koln ale ze strojami na ten sezon.Z góry thx.
Bartezz
Siema wlasnie wyszedl ballserver.

Kitserver 6.1.3 + Ballserver

Juce udostępnił kolejną wersję, swojego flagowego produktu jakim jest KitSerwer.
Tym razem autor wprowadził kilka nowości w porównaniu z wcześniejszym wydaniem.
Najważniejszą z nich jest dodanie ballserver'a, dzięki któremu będziemy mogli mieć w grze nieograniczoną liczbę piłek.
Dodatkowym smaczkiem jest to, że możemy używać tych samych tekstur co w Pro Evolution Soccer 5. Innymi słowy, wystarczy skopiować folder balls z Pro 5 do Pro 6 !
Kolejnym updatem jest poprawienie wyświetlania miniaturek stroi 3d w trybie online oraz naprawione bugi powodujące wyłączanie się gry w menu pomeczowym.
Program dostępnym w naszym dziale download.
Jest to wersja Lite, czyli nie zawierająca stroi czy też futbolówek.

http://rapidshare.com/files/2466354/kitserver-613.zip.html

Pozdrowienia.
Patrol91
do jakiego PES-a ??
pozdro
Bartezz
Wiadome ze Pes 6
NipponJapanBoy
QUOTE(Patrol699 @ Nov 8 2006, 20:24:40) [snapback]96541[/snapback]
do jakiego PES-a ??
pozdro

do najnowszego... tongue.gif
Bartezz
http://files.filefront.com/kitserver+610/;...;/fileinfo.html

lepsze linki
Smoti
Jujce sie rozkreca:)my mozemy sie tylko cieszyc z tego powodu !
Riki101
Święte słowa Smoti, teraz tylko czekac aż wyjdzie faceserver i stadiumserver smile.gif
valdes
Ma ktoś może stroje Hearts
arq
a mi nie dziala ten nowy kitserver nie wlacza sie gra od razu wywala do windowsa
krolu
a ja czekam aż wyda bootservera, bo podobno ma się w niedługim czasie pojawić....Choć nowe piłeczki też umilą rozgrywke tongue.gif ...
arq
naprawde nikt nie wie o co chodzi z tym wywalaniem do windy?! jezeli macie podobny problem lub wiecie jak go rozwiazac to prosze napiszcie. z gory wielkie dzieki
hetfield88
QUOTE(arq @ Nov 8 2006, 21:31:29) [snapback]96568[/snapback]

naprawde nikt nie wie o co chodzi z tym wywalaniem do windy?! jezeli macie podobny problem lub wiecie jak go rozwiazac to prosze napiszcie. z gory wielkie dzieki

w pliku 0_text musisz miec oryginalne pliki pilek z gry, w przeciwnym razie moze cie wywalac do windowsa, zobacz w jednym z ostatnich newsow! smile.gif
oleja12
QUOTE(bojanek @ Nov 7 2006, 12:04:43) [snapback]96349[/snapback]

tak są wszystkie kompletne stroje skleilem je z takiej jednej stronki
trzymaj oto drugi link
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=3fdbf4...70b638145c7ec03

mam pytanie wysztskie stroje mi dzialajom oprczu tych z bundes ligi wiesz moze dalczego ?
tsw.michal
QUOTE(savio @ Nov 9 2006, 16:25:37) [snapback]96677[/snapback]

w pliku 0_text musisz miec oryginalne pliki pilek z gry, w przeciwnym razie moze cie wywalac do windowsa, zobacz w jednym z ostatnich newsow! smile.gif

Uwaga, aby Ballserver działał prawidłowo należy posiadać oryginalne piłki w pliku 0_text.afs lub zainstalować za pomocą Dkz Studio tego oto patcha, w przeciwnym wypadku gra może wychodzić do widnowsa!

Sciągnąłem tego patcha wlączylem DKZ Studio i nie moge podmienic niektórych plików m.in. unknow_00000, unknow_00001, unknow_00002, unknow_00003. Pokazuje mi się przy nazwie białe pudełeczko z czerwonym znakiem (chyba krzyżyk)a w innych jest białe otwarte pudełko ze strzałka niebieską, co mam zrobić żeby to prawidłowo działało bo wywala mnie do windowsa jak ustawie piłki z tego ballserver. Proszę wiedzących o pomoc.

Pozatym wcześniej nie zmieniałem tych plików, wiec powinienem miec orginalne... a dalej wywala...
whan
dajesz import a następnie wchodzisz w file/save as i zapisujesz np jako 0_text2. Czekasz aż proces się zakończy wchodzisz do folderu pes6/dat i usuwasz plik 0_text.afs, następnie zmieniasz nazwę 0_text2 na 0_text. Ot cała filozofia patchowania.
Prokom
Niestety mi stroje działają tylko w meczu towarzyskim, w lidze wywala do windy, czy Wy też tak macie? Ściągnąłem stroje od Bojanka. Da się jakoś zaradzić na mój problem? wszystko w plikach map i uni mam dobrze sad.gif

edit : już po sprawie, samo sie naprawiło smile.gif
Peras
a jeżeli mam już wgrane piłki inne niz te z ballservera?jak mam przywrócić PES'a do oryginalnej wersji?od nowa instalka czy jakos inaczej?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.