Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver 6.5.3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pro player
jednak mi sie nie pokazują te nazwy!

Już wiem!

PS:
sciagasz GDB manager(jest na stronie issonline w dziale kitserver), a nastepnie zaznaczasz folder gdzie masz GDB, i potem przy stroju wpisujesz swoja nazwe w "description'
lukaszek239
QUOTE(Pro player @ Jan 3 2007, 20:11:32) [snapback]109726[/snapback]

jednak mi sie nie pokazują te nazwy!

Już wiem!

PS:
sciagasz GDB manager(jest na stronie issonline w dziale kitserver), a nastepnie zaznaczasz folder gdzie masz GDB, i potem przy stroju wpisujesz swoja nazwe w "description'

I tak dla każdego stroju??

Simon
do kazdego ktory masz w GDB
krzysiu
odpisze ktoś na moje pytanie dlaczego mi się nie chcą zmieniać piłki mam najnowszego ks,mam folder z piłkami i w nim map.txt a także mam GF 2 MX 400 a niewiem dlaczego nie działa na innych wersjach działało a teraz nie działa mam piłki od krissa specjalne na tą kartę
Simon
sproboj zmieniac pilki innymi przyciskami. moze masz cos zmienione w ustawieniach
krzysiu
nic się nieda ale spróbuje
Beny13
Siema. Mam problem z ks. Probowalem wszystkiego odinsatlowac wypiprzyc wszystko nowsze starsze wersje i dalej to samo. Problem polega na tym ze jak wlaczam mecz to wszystko jest takie brzydkie i nie moge przeszkoczyc np. ze strojow na stadiont pilki itd.
mik
Witam. Czy moze ktos napisac jak wgrac bootserver krok po kroku bo ja wszystko zrobilem jak trzeba i nic, mam wgrany k_patch jesli to ma jakis wpływ prosze o POMOC
kapuczo
mam pytanie bo jak chce zagrac zwykly mecz i wybieram spbie jakies dwie druzyny np barca i l'pool i ustawiam sobie za pomoca kitservera stadion dajmy na to stamford bridge to po rozpoczeciu meczu nie gram na stamford bridge biggrin.gif czy da sie to jakos wyjasnic??
czarek
stadion znajduje się w podwójnym folderze w stadiums, tzn.

przykład

.../kitserver/stadiums/emirates/emirates/pliki stadionu
a ma byc

.../kitserver/stadiums/emirates/pliki stadionu
Xabierr
QUOTE(mik @ Jan 7 2007, 10:27:55) [snapback]110632[/snapback]

Witam. Czy moze ktos napisac jak wgrac bootserver krok po kroku bo ja wszystko zrobilem jak trzeba i nic, mam wgrany k_patch jesli to ma jakis wpływ prosze o POMOC

No wiec tak. Zalozmy ze chcesz przypisac buciki dla C.Ronaldo.
Teksture bucików wklejasz do folderu \KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\boots.
Nastepnie w tym samym folderze znajduje sie pliczek map.txt.
Otwierasz go i wpisujesz linijke:

446,"Nike Mercurial Vapor III FG COLORIS 2007.png" # C.Ronaldo

... gdzie "Nike Mercurial Vapor III FG COLORIS 2007.png" jest nazwą tej tekstury ktora wkleiles.
Zapisujesz zmiany i grasz.
Pozdro
MYSZa7
Czy ktoś z was ma rękawice umbro do kit servera?
Jeżeli ktoś ma to niech wkleja. rolleyes.gif
Z góry dzięki smile.gif

EDIT:Już znalazłem tongue.gif IPB Image
Xfazi
kiedy bedzie nowy kitserver od Juce?tongue.gif
whan
nie będzie.
Xfazi
szkoda. ciekawe jakie sa te stroje hd.
whan
Kitserver 6.5.1:
Zmiany:

[left]-Wsparcie dla WE: PES2007.
-Tryby Home ball oraz Auto-random dla Ballservera.
-Dodana obsługa binow stadionowych > 1mb.
-Kitserver potrafi od teraz mixowac stroje (koszulki, spodenki, getry). Opcja dosc złozona - po więcej odsyłam do manula lub na forum.
-Atrybut Overlay dla Kitservera, ktory pozwala na nałozenie dowolnej (osobnej!) tekstury na dany stoj, może to byc chocby logo CL lub ligi w ktorej występuje druzyna.
-Windows Vista Fix - latka pozwalajaca odpalic Kitservera na najnowszym "systemie" operacyjnym Microsoftu.
-Poprawiona szybkosc uruchamiania/działania gry, przy włączonym Kitserverze z pelna GDB.
-Sporo mniejszych korekt

Jak widać Juce i Robbie stanęli na wysokości zadania i poraz kolejny wydali mocno usprawnionego kitservera. Wraca znane z PESA5 mixowanie strojów oraz pare innych ciekawych opcji, o których teraz nie jestem w stanie dokładnie pisać (troche późnawo ;d).

Od razu wspomne jednak że mixowanie strojów wymaga specjalnie skofigurowanych plików config.txt (musi być przypisana odpowiednia maska do modelu stroju...).

dld w newsie na głównej rolleyes.gif
[/left]

EbonH4wK
Je?li dobrze zrozumia?em to zby mo?naby?o miksowa? stroje trzeba wejsc do kazdego folderu jaki mamy ze strojem, i w config.cfg wpisa? przyporz?dkowan? mask? ??

To zajmie wieki :/

Ustawi?em atrybut maski w ka?dym z konfigów stroju Arsenalu, i nie wiem jak mixow? stroje smile.gif Any help ??
zembi
przydałby się jakiś poradik co do miksowania strojów, nie ma co...
m3ron
Pytanie: co to znaczy "Dodana obsługa binow stadionowych > 1mb"

Poza tym to mam jeszcze pytanie odnośnie stadionów. Stadion to zwykle około 70 plików i trochę miejsca na jakże małym dysku. Przy 400 stadionach mam około 26 000 plików. Czy jest taka opcja, żeby można było korzystać podczas gry ze spakowanego stadionu ?? Jak nie to może ktoś przedłożyłby mój jakże wspaniały pomysł twórcom kitservera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
whan
Cytat(m3ron @ Apr 15 2007, 22:23:00) [snapback]139682[/snapback]
Pytanie: co to znaczy "Dodana obsługa binow stadionowych > 1mb"

to znaczy ni mniej ni wiecej, że dodano obsługę binów stadionowych większych niż 1 Mega Bajt - wcześniej kitserver nie obsługiwał takich plików co zmuszało stadium makerów do "obcinania" stadionów do tej właśnie wielkości.
lukaszek239
To jak w końcu miksować te stroje??
Xfazi
a mi nie dziala do we 2007:(
Działa pod WE PES 2007, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

A z miksowaniem jest za dużo zabawy żeby się bawić.
whan
Cytat(alter @ Apr 27 2007, 15:28:36) [snapback]141967[/snapback]

W we pes 2007 gra crashuje przy właczonym faceserverze, natomiast jeśli chodzi o miksowanie to fakt - lekki żal... ale Juce zapowiedział nowa wersję GDB Managera pozwalajaca swobodnie manipulować miksowaniem....
Xfazi
Cytat(alter @ Apr 27 2007, 15:28:36) [snapback]141967[/snapback]

o juz mi dziala:P
Aha, ja grałem 5 meczy z rzędu, przy włączonym KitServer`ze + buty, stadiony, stroje. Być może przy twarzach crash`uje smile.gif

EDIT:

Cytat(Xfazi @ Apr 27 2007, 17:49:49) [snapback]142003[/snapback]
no jakos kurwa mi ten nowy kitserver nie dziala wiec cicho siedz.

To masz kurwa pecha :]
macio
ja mam taki problem, mam kitserver, jak probuje przed meczem zmieniac stroje to mi przeskakuje o 2 ... co robic?
Phantom
Cytat(macio @ Apr 30 2007, 23:23:54) [snapback]142927[/snapback]
ja mam taki problem, mam kitserver, jak probuje przed meczem zmieniac stroje to mi przeskakuje o 2 ... co robic?

Ja też mam ten problem, tzn. jak zmieniam stroje, stadiony, piłki "R1", "R2" to przeskakuje o 2, lecz tylko na padzie ( Dual Shock 2). Na klawiaturze jest dobrze. W "keybind" nie da się inaczej ustawić. We wcześniejszych wersjach Kitservera było dobrze. Można coś z tym zrobić czy to błąd tej wersji ( keybind?)?
whan
Cytat(Phantom @ May 1 2007, 00:55:53) [snapback]142940[/snapback]
Ja też mam ten problem, tzn. jak zmieniam stroje, stadiony, piłki "R1", "R2" to przeskakuje o 2, lecz tylko na padzie ( Dual Shock 2). Na klawiaturze jest dobrze. W "keybind" nie da się inaczej ustawić. We wcześniejszych wersjach Kitservera było dobrze. Można coś z tym zrobić czy to błąd tej wersji ( keybind?)?

Błąd ten jest od początku dlatego trzeba zmieniać na klawiaturze...
kulig
sluchajcie ja mam taki problem:|
mam kitservera 5.1 i gralem sobie lige angielska..Wszystko bylo dobrze az do momentu kiedy mialem grac z totenhamem , od razu przed meczem mi gra wychodzi itak samo gdy mam grac w eliminacjach world cup anglia przeciw hiszpani:(
mozecie mi jakos pomoc na te moje nieszczescie??dodam ze gdy chce zagrac mecz towarzyski w tych samych warunkach co w w karierze to wszystko jest OK
whan
Cytat(kulig @ May 1 2007, 09:45:26) [snapback]142962[/snapback]
sluchajcie ja mam taki problem:|
mam kitservera 5.1 i gralem sobie lige angielska..Wszystko bylo dobrze az do momentu kiedy mialem grac z totenhamem , od razu przed meczem mi gra wychodzi itak samo gdy mam grac w eliminacjach world cup anglia przeciw hiszpani:(
mozecie mi jakos pomoc na te moje nieszczescie??dodam ze gdy chce zagrac mecz towarzyski w tych samych warunkach co w w karierze to wszystko jest OK

Miałem dokładnie to samo, pomaga wyłaczenie faceservera w pliku kload.dll.
kulig
dzieki bardzo) ale znalazlem przyczyne problemu..sproboj zmienic option file ja to zrobilem i face pack smiga nadal:)
tadzik_666
siema.tak nie miałem co robić to sobie chodziłem po forum na pes-fan i znalazłem najnowszą wersję KITSERVERA 6.5.2.nie jest to żadna beta.jest to już cała wersja.daje link

http://pesfan2006.pe.funpic.de/wbb2/thread...bad35#post60685
11A
racja ja tez znalazlem
http://www.pes6.de/index.php?nav=downloads...s&infoID=19
Grosio
Cytat
To to wiem...tylko puźniej jest jeszcze tak że niektóre foldery z drużynami są inaczej
np. jest albo Manchester United i Man Utd

ale jakoś cza to uporządkować

P.S. coś mi kitserwer nie działa nie wiem czy w tym folderze uni powinien być sam plik map.txt czy jeszcze uni.txt (z tego kitservera) :|

Edit nie miałem tego pliku uni.txt w folderze uni więc chyba dlatego nie działał

a z kąd wziąsc ten plik uni.txt i co tam powpisywać ?? powe mi ktoś bo za bardzo nie orientuje sie w tym :/
perONE
1. zrob sobie sam tongue.gif
2. sciagnij jakas paczeks troi napewno bedzie
BoBaN
po jaką cholere odświerzacie nieaktywne od dawna tematy?!?!
Grosio
aha ale co ja mam tam wpisać ??
whan
Cytat(BoBaN @ Jul 19 2007, 13:08:17) [snapback]165223[/snapback]
po jaką cholere odświerzacie nieaktywne od dawna tematy?!?!

temat jest przypięty i lepiej żeby pisali w nim niż zakładli ciągle nowe o tej samej nazwie (czytaj robili śmietnik z forum).
perONE
Cytat(Grosio @ Jul 19 2007, 13:34:42) [snapback]165247[/snapback]
aha ale co ja mam tam wpisać ??

masz tutaj moj map.txt
chyba wiesz co z nim zrobic
http://www.speedyshare.com/961780627.html
świstak
To ja napiszę z innej beczki.

Może ktoś mi wrzucić swojego kitservera (całego)? Byłbym bardzo wdzięczny. Tylko proszę nie na rapidshare.
perONE
no chyba w tym momencie zartujesz komu bo sie chcialo swojego pelnego ks'a o wadze np. 1,5gb (jak moj) uploadowac blink.gif wacko.gif huh.gif
świstak
A może jednak ktoś się znajdzie? huh.gif
perONE
tak na pewno zycze powodzenia
świstak
Weź już nie ironizuj i jak nie masz nic ciekawego do przekazania to się nie wypowiadaj.
perONE
Cytat(świstak @ Jul 21 2007, 18:50:14) [snapback]166076[/snapback]
Weź już nie ironizuj i jak nie masz nic ciekawego do przekazania to się nie wypowiadaj.

blink.gif dobra przestaje bo mnie pobijesz i co bedzie...
radze ci scagnij sobie pelnego kitservera bo na kogos kto by Ci swojego wrzucil bedziesz czekal do knca zycia...
POZDRO wink.gif
jarek1989
pozbieraj sobie sam kitservera biggrin.gif albo ściągnij jakigoś patha z kitserverem biggrin.gif
dj_adriano
jak bym miał neta o prędkości np 1Gb/s to bym pewnie wtedy wrzucił swój kitsever..
a takto chyba wieczność by to trwało huh.gif bo sam mój folder stadiums waży ponad 1 MB więc zrozum..
whan
Cytat(dj_adriano @ Jul 28 2007, 21:48:25) [snapback]168398[/snapback]
bo sam mój folder stadiums waży ponad 1 MB więc zrozum..

faktycznie sporo laugh.gif
TOMaSSon 94
Cytat(dj_adriano @ Jul 28 2007, 21:48:25) [snapback]168398[/snapback]
bo sam mój folder stadiums waży ponad 1 MB więc zrozum..

Po co ci net o przepustowości 1GB/s ??
Jak sam podajesz że waży 1 MB blink.gif blink.gif
Dziwne ludziska biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.