Pro player
Jan 3 2007, 20:07
jednak mi sie nie pokazują te nazwy!
Już wiem!
PS:
sciagasz GDB manager(jest na stronie issonline w dziale kitserver), a nastepnie zaznaczasz folder gdzie masz GDB, i potem przy stroju wpisujesz swoja nazwe w "description'
lukaszek239
Jan 3 2007, 20:28
QUOTE(Pro player @ Jan 3 2007, 20:11:32) [snapback]109726[/snapback]
jednak mi sie nie pokazują te nazwy!
Już wiem!
PS:
sciagasz GDB manager(jest na stronie issonline w dziale kitserver), a nastepnie zaznaczasz folder gdzie masz GDB, i potem przy stroju wpisujesz swoja nazwe w "description'
I tak dla każdego stroju??
do kazdego ktory masz w GDB
krzysiu
Jan 4 2007, 15:53
odpisze ktoś na moje pytanie dlaczego mi się nie chcą zmieniać piłki mam najnowszego ks,mam folder z piłkami i w nim map.txt a także mam GF 2 MX 400 a niewiem dlaczego nie działa na innych wersjach działało a teraz nie działa mam piłki od krissa specjalne na tą kartę
sproboj zmieniac pilki innymi przyciskami. moze masz cos zmienione w ustawieniach
krzysiu
Jan 4 2007, 16:07
nic się nieda ale spróbuje
Siema. Mam problem z ks. Probowalem wszystkiego odinsatlowac wypiprzyc wszystko nowsze starsze wersje i dalej to samo. Problem polega na tym ze jak wlaczam mecz to wszystko jest takie brzydkie i nie moge przeszkoczyc np. ze strojow na stadiont pilki itd.
Witam. Czy moze ktos napisac jak wgrac bootserver krok po kroku bo ja wszystko zrobilem jak trzeba i nic, mam wgrany k_patch jesli to ma jakis wpływ prosze o POMOC
kapuczo
Feb 7 2007, 20:09
mam pytanie bo jak chce zagrac zwykly mecz i wybieram spbie jakies dwie druzyny np barca i l'pool i ustawiam sobie za pomoca kitservera stadion dajmy na to stamford bridge to po rozpoczeciu meczu nie gram na stamford bridge

czy da sie to jakos wyjasnic??
stadion znajduje się w podwójnym folderze w stadiums, tzn.
przykład
.../kitserver/stadiums/emirates/emirates/pliki stadionu
a ma byc
.../kitserver/stadiums/emirates/pliki stadionu
Xabierr
Feb 10 2007, 00:08
QUOTE(mik @ Jan 7 2007, 10:27:55) [snapback]110632[/snapback]
Witam. Czy moze ktos napisac jak wgrac bootserver krok po kroku bo ja wszystko zrobilem jak trzeba i nic, mam wgrany k_patch jesli to ma jakis wpływ prosze o POMOC
No wiec tak. Zalozmy ze chcesz przypisac buciki dla C.Ronaldo.
Teksture bucików wklejasz do folderu \KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\boots.
Nastepnie w tym samym folderze znajduje sie pliczek map.txt.
Otwierasz go i wpisujesz linijke:
446,"Nike Mercurial Vapor III FG COLORIS 2007.png" # C.Ronaldo
... gdzie "Nike Mercurial Vapor III FG COLORIS 2007.png" jest nazwą tej tekstury ktora wkleiles.
Zapisujesz zmiany i grasz.
Pozdro
MYSZa7
Feb 17 2007, 10:47
Czy ktoś z was ma rękawice umbro do kit servera?
Jeżeli ktoś ma to niech wkleja.
Z góry dzięki

EDIT:Już znalazłem
kiedy bedzie nowy kitserver od Juce?
szkoda. ciekawe jakie sa te stroje hd.
Kitserver 6.5.1:
Zmiany:
[left]
-Wsparcie dla WE: PES2007.
-Tryby Home ball oraz Auto-random dla Ballservera.
-Dodana obsługa binow stadionowych > 1mb.
-Kitserver potrafi od teraz mixowac stroje (koszulki, spodenki, getry). Opcja dosc złozona - po więcej odsyłam do manula lub na forum.
-Atrybut Overlay dla Kitservera, ktory pozwala na nałozenie dowolnej (osobnej!) tekstury na dany stoj, może to byc chocby logo CL lub ligi w ktorej występuje druzyna.
-Windows Vista Fix - latka pozwalajaca odpalic Kitservera na najnowszym "systemie" operacyjnym Microsoftu.
-Poprawiona szybkosc uruchamiania/działania gry, przy włączonym Kitserverze z pelna GDB.
-Sporo mniejszych korekt
Jak widać Juce i Robbie stanęli na wysokości zadania i poraz kolejny wydali mocno usprawnionego kitservera. Wraca znane z PESA5 mixowanie strojów oraz pare innych ciekawych opcji, o których teraz nie jestem w stanie dokładnie pisać (troche późnawo ;d).
Od razu wspomne jednak że mixowanie strojów wymaga specjalnie skofigurowanych plików config.txt (musi być przypisana odpowiednia maska do modelu stroju...).
dld w newsie na głównej
[/left]
EbonH4wK
Apr 14 2007, 09:10
Je?li dobrze zrozumia?em to zby mo?naby?o miksowa? stroje trzeba wejsc do kazdego folderu jaki mamy ze strojem, i w config.cfg wpisa? przyporz?dkowan? mask? ??
To zajmie wieki :/
Ustawi?em atrybut maski w ka?dym z konfigów stroju Arsenalu, i nie wiem jak mixow? stroje

Any help ??
przydałby się jakiś poradik co do miksowania strojów, nie ma co...
Pytanie: co to znaczy "Dodana obsługa binow stadionowych > 1mb"
Poza tym to mam jeszcze pytanie odnośnie stadionów. Stadion to zwykle około 70 plików i trochę miejsca na jakże małym dysku. Przy 400 stadionach mam około 26 000 plików. Czy jest taka opcja, żeby można było korzystać podczas gry ze spakowanego stadionu ?? Jak nie to może ktoś przedłożyłby mój jakże wspaniały pomysł twórcom kitservera
Cytat(m3ron @ Apr 15 2007, 22:23:00) [snapback]139682[/snapback]
Pytanie: co to znaczy "Dodana obsługa binow stadionowych > 1mb"
to znaczy ni mniej ni wiecej, że dodano obsługę binów stadionowych większych niż 1 Mega Bajt - wcześniej kitserver nie obsługiwał takich plików co zmuszało stadium makerów do "obcinania" stadionów do tej właśnie wielkości.
lukaszek239
Apr 16 2007, 16:03
To jak w końcu miksować te stroje??
a mi nie dziala do we 2007:(
Działa pod WE PES 2007, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
A z miksowaniem jest za dużo zabawy żeby się bawić.
Cytat(alter @ Apr 27 2007, 15:28:36) [snapback]141967[/snapback]
W we pes 2007 gra crashuje przy właczonym faceserverze, natomiast jeśli chodzi o miksowanie to fakt - lekki żal... ale Juce zapowiedział nowa wersję GDB Managera pozwalajaca swobodnie manipulować miksowaniem....
Cytat(alter @ Apr 27 2007, 15:28:36) [snapback]141967[/snapback]
o juz mi dziala:P
Aha, ja grałem 5 meczy z rzędu, przy włączonym KitServer`ze + buty, stadiony, stroje. Być może przy twarzach crash`uje

EDIT:
Cytat(Xfazi @ Apr 27 2007, 17:49:49) [snapback]142003[/snapback]
no jakos kurwa mi ten nowy kitserver nie dziala wiec cicho siedz.
To masz kurwa pecha :]
ja mam taki problem, mam kitserver, jak probuje przed meczem zmieniac stroje to mi przeskakuje o 2 ... co robic?
Phantom
Apr 30 2007, 23:51
Cytat(macio @ Apr 30 2007, 23:23:54) [snapback]142927[/snapback]
ja mam taki problem, mam kitserver, jak probuje przed meczem zmieniac stroje to mi przeskakuje o 2 ... co robic?
Ja też mam ten problem, tzn. jak zmieniam stroje, stadiony, piłki "R1", "R2" to przeskakuje o 2, lecz tylko na padzie ( Dual Shock 2). Na klawiaturze jest dobrze. W "keybind" nie da się inaczej ustawić. We wcześniejszych wersjach Kitservera było dobrze. Można coś z tym zrobić czy to błąd tej wersji ( keybind?)?
Cytat(Phantom @ May 1 2007, 00:55:53) [snapback]142940[/snapback]
Ja też mam ten problem, tzn. jak zmieniam stroje, stadiony, piłki "R1", "R2" to przeskakuje o 2, lecz tylko na padzie ( Dual Shock 2). Na klawiaturze jest dobrze. W "keybind" nie da się inaczej ustawić. We wcześniejszych wersjach Kitservera było dobrze. Można coś z tym zrobić czy to błąd tej wersji ( keybind?)?
Błąd ten jest od początku dlatego trzeba zmieniać na klawiaturze...
sluchajcie ja mam taki problem:|
mam kitservera 5.1 i gralem sobie lige angielska..Wszystko bylo dobrze az do momentu kiedy mialem grac z totenhamem , od razu przed meczem mi gra wychodzi itak samo gdy mam grac w eliminacjach world cup anglia przeciw hiszpani:(
mozecie mi jakos pomoc na te moje nieszczescie??dodam ze gdy chce zagrac mecz towarzyski w tych samych warunkach co w w karierze to wszystko jest OK
Cytat(kulig @ May 1 2007, 09:45:26) [snapback]142962[/snapback]
sluchajcie ja mam taki problem:|
mam kitservera 5.1 i gralem sobie lige angielska..Wszystko bylo dobrze az do momentu kiedy mialem grac z totenhamem , od razu przed meczem mi gra wychodzi itak samo gdy mam grac w eliminacjach world cup anglia przeciw hiszpani:(
mozecie mi jakos pomoc na te moje nieszczescie??dodam ze gdy chce zagrac mecz towarzyski w tych samych warunkach co w w karierze to wszystko jest OK
Miałem dokładnie to samo, pomaga wyłaczenie faceservera w pliku kload.dll.
dzieki bardzo) ale znalazlem przyczyne problemu..sproboj zmienic option file ja to zrobilem i face pack smiga nadal:)
tadzik_666
May 12 2007, 08:56
siema.tak nie miałem co robić to sobie chodziłem po forum na pes-fan i znalazłem najnowszą wersję KITSERVERA 6.5.2.nie jest to żadna beta.jest to już cała wersja.daje link
http://pesfan2006.pe.funpic.de/wbb2/thread...bad35#post60685
Grosio
Jul 19 2007, 11:12
Cytat
To to wiem...tylko puźniej jest jeszcze tak że niektóre foldery z drużynami są inaczej
np. jest albo Manchester United i Man Utd
ale jakoś cza to uporządkować
P.S. coś mi kitserwer nie działa nie wiem czy w tym folderze uni powinien być sam plik map.txt czy jeszcze uni.txt (z tego kitservera) :|
Edit nie miałem tego pliku uni.txt w folderze uni więc chyba dlatego nie działał
a z kąd wziąsc ten plik uni.txt i co tam powpisywać ?? powe mi ktoś bo za bardzo nie orientuje sie w tym :/
perONE
Jul 19 2007, 12:00
1. zrob sobie sam

2. sciagnij jakas paczeks troi napewno bedzie
po jaką cholere odświerzacie nieaktywne od dawna tematy?!?!
Grosio
Jul 19 2007, 12:30
aha ale co ja mam tam wpisać ??
Cytat(BoBaN @ Jul 19 2007, 13:08:17) [snapback]165223[/snapback]
po jaką cholere odświerzacie nieaktywne od dawna tematy?!?!
temat jest przypięty i lepiej żeby pisali w nim niż zakładli ciągle nowe o tej samej nazwie (czytaj robili śmietnik z forum).
perONE
Jul 19 2007, 13:03
Cytat(Grosio @ Jul 19 2007, 13:34:42) [snapback]165247[/snapback]
aha ale co ja mam tam wpisać ??
masz tutaj moj map.txt
chyba wiesz co z nim zrobic
http://www.speedyshare.com/961780627.html
świstak
Jul 20 2007, 14:33
To ja napiszę z innej beczki.
Może ktoś mi wrzucić swojego kitservera (całego)? Byłbym bardzo wdzięczny. Tylko proszę nie na rapidshare.
perONE
Jul 20 2007, 14:43
świstak
Jul 21 2007, 09:25
A może jednak ktoś się znajdzie?
perONE
Jul 21 2007, 09:29
tak na pewno zycze powodzenia
świstak
Jul 21 2007, 17:46
Weź już nie ironizuj i jak nie masz nic ciekawego do przekazania to się nie wypowiadaj.
perONE
Jul 21 2007, 17:49
Cytat(świstak @ Jul 21 2007, 18:50:14) [snapback]166076[/snapback]
Weź już nie ironizuj i jak nie masz nic ciekawego do przekazania to się nie wypowiadaj.

dobra przestaje bo mnie pobijesz i co bedzie...
radze ci scagnij sobie pelnego kitservera bo na kogos kto by Ci swojego wrzucil bedziesz czekal do knca zycia...
POZDRO
jarek1989
Jul 21 2007, 18:19
pozbieraj sobie sam kitservera

albo ściągnij jakigoś patha z kitserverem
dj_adriano
Jul 28 2007, 20:44
jak bym miał neta o prędkości np 1Gb/s to bym pewnie wtedy wrzucił swój kitsever..
a takto chyba wieczność by to trwało

bo sam mój folder stadiums waży ponad 1 MB więc zrozum..
Cytat(dj_adriano @ Jul 28 2007, 21:48:25) [snapback]168398[/snapback]
faktycznie sporo
TOMaSSon 94
Jul 28 2007, 21:14
Cytat(dj_adriano @ Jul 28 2007, 21:48:25) [snapback]168398[/snapback]
Po co ci net o przepustowości 1GB/s ??
Jak sam podajesz że waży 1 MB
Dziwne ludziska
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.