Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pelas
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Pelas
witam tongue.gif postanowiłem założyć temat na waszym forum z moimi twarzami:P oto jedna z nich tongue.gif
KOWALEWSKI

IPB Image
proszę o ocenki w skali do 10:P jestem otwarty na wszelką krytykętongue.gif ale pod warunkiem, że jeżeli krytykujesz to mówisz co jest źle:P
pozdro:P
.::Diego::.
QUOTE(pela1613 @ Sep 23 2006, 20:08:28) [snapback]90392[/snapback]

witam tongue.gif postanowiłem założyć temat na waszym forum z moimi twarzami:P oto jedna z nich tongue.gif
KOWALEWSKI

IPB Image
proszę o ocenki w skali do 10:P jestem otwarty na wszelką krytykętongue.gif ale pod warunkiem, że jeżeli krytykujesz to mówisz co jest źle:P
pozdro:P

szczerze powiedziawszy to ta morda to niewypał. ten twój kowalewski wygląda jakby się naćpał tongue.gif Przede wszystkim słabe bmp, model równierz kiepski, tym bardziej że to nie twoja pierwsza morda...
Pelas
nom morda nie pierwsza;P
Pelas
a oto moja najnowsza twarz
XAVI HERNANDEZ
IPB Image
Pelas
fajnie że ktoś ocenia:P rozumiem, że może i robię pokemony ale jakieś rady??tongue.gif
Pelas
R.CARLOS
IPB Image
Karol Johnn
rob jakies lepsze skriny, a co do carlosa to calkiem nie najgorszy zwazajac na fakt ze dopiero zaczynasz
pzdr
Pelas
właśnie problem w tym że nie zaczynam i to nie moja pierwsza twarz:P dzięki za komenty i mówice co do poprawy:p
Bartolek
Dobra twarz nawet nawet zaklikaj na moje gg: 7566716 bo chcialbym sie cos dowiedziec czekam
Pelas
ver 2
IPB Image
.:CR7:.
Widzisz Pela sad.gif Jeśli chcesz dawac mordy na tym forum musisz je robic wprost idealne sad.gif inaczej nie masz życia tutaj niestety sad.gif sad.gif Ja już trace chęci do robienia twarzy sad.gif aa to dlatego że moje tware przedstawiają przez cały czas taki sam poziom sad.gif A ja nie wiem jak na przykład dobrze zrobi bmp sad.gif sad.gif Carlos OK tongue.gif Pozdro
Pelas
v.NISTELROY(preview)
IPB Image

włoski nie moje
Bartass
popraw oczy bo wygląda jak by mu się zbierało na płacz wink.gif
Mortin
uzywasz w ogole oedita?
Pelas
tak:P zaraz poprawię oczy:P
Pelas
Poprawiłem oczy u VAN NISTERLOYA:P za wszelki uwagi i komenty dziękowaćtongue.gif

IPB Image
prutek
Popraw wlosy bo sie jakby zlewaja z czolem, chyba ze to tak ma byc biggrin.gif
kostek
Pokazuj twarze nad którymi trochę posiedziałeś... RVN niezły, acz do ideaułu duzo brakuje.
PS. taka rada; rób lepiej mordki piłkarzy, którzy nie byli jeszcze robieni.
Bartezz
QUOTE(C*Ronaldo @ Sep 24 2006, 21:28:13) [snapback]90544[/snapback]

Widzisz Pela sad.gif Jeśli chcesz dawac mordy na tym forum musisz je robic wprost idealne sad.gif inaczej nie masz życia tutaj niestety sad.gif sad.gif Ja już trace chęci do robienia twarzy sad.gif aa to dlatego że moje tware przedstawiają przez cały czas taki sam poziom sad.gif A ja nie wiem jak na przykład dobrze zrobi bmp sad.gif sad.gif Carlos OK tongue.gif Pozdro

Jak chcecie ci słabsi facemakerzy to robcie tematy u mnie.
Cassio Rock
Beautiful Faces
Pelas
Recoba (preview)

IPB Image

żeby nie było to van nistelroya cały czas poprawiam tongue.gif więc niedługo może pokaże wersje finalnątongue.gif
Pelas
Po niezbyt udanym RECOBIE postanowiłem poprawić V.NISTELROYA:P wszelkie komentarze i uwagi mile widziane:P

IPB Image
Riki101
Narazie kiepsko Ci to wychodzi ale pracuj
chatek
Masz problemi z oczami piłkarzy też tak miałem ale powoli mi zaczyna wychodzić trzeba dokładnie w oedicie i po kilka razy poprawiać . powodzenia smile.gif
Pelas
RvN (final)
IPB Image
włoski nie moje
Voytec
słaby nietety, ale pracuj.

acha i podpisuj czyje włosy, bo niepodpisując, to tak jakbyś podpisał je swoim nickiem.

pozdrawiam
chatek
Pracujesz wogóle w eoedit ??
Pelas
tak:p ale uznałem że nie potrzebuje nic do poprawy w oedicie u niego:P a co wg ciebie jest do poprawY??
chatek
Przedewszystkim oczy potem brwi (lewa brew dobra zrób taką samą prawą) i troche wyrównać usta bo ma tak delikatnie pod skosem .Powodzenia smile.gif
Pelas
oto moja nowa twarz od dawien dawna:P wszelakie uwagi wskazane:P

IPB Image
Mortin
OMG jak mozna byla zjebac te twarz, uzyles modelu wykonanego przez kogos i bmp zrabales... Stary straszny pokemon, nie pokazuj na forum takich twarzy, bo tylko robisz z siebie posmiewisko
pozdro
Pelas
model byl z czystego o text więc wypraszam sobie uwagi złodziejstwa:p dziex za komentarze;P rozumiem że BMP jest straszne:P??tongue.gif
Voytec
bardzo słaba twarz, nie podobny. i pokazuj screeny na rozdzielczości high.

pozdrawiam
Pelas
Preview 2:P może jakieś wskazówki???

IPB Image
kostek
Masz jakieś problemy z odróznianem kolorów? Bo był juz ktoś na forum, kto przynał sie do daltonizmu... Toć Twoje BMP to tragedia...
Oglądnij sobie 50 razy to a powinno być o wieeeele lepiej. pozdr.
Pelas
a oto OWUSU ABEIYE
PreFinal.
IPB Image

miała być wersja finalna tongue.gif ale jeszcze nie będzie z powodu takowego iż można coś w niej poprawić i liczę na was że mi pomorzecie tongue.gif
switek
Nie wiem czemu ale mi mroda nie pasuje hehe pozdro.
krolu
popraw mu ten zielony tongue.gif biggrin.gif zarost bo chyba takiego nieposiada.... biggrin.gif
kostek
Ale jaja ;D Chyba jednak masz problem z kolorami... Nos malinowy, choć koleś jest murzynem. Zielony zarost to juz przegięcie... ;DDDDDDDDDDDD
Pelas
dzieki za komenty:p a oprocz koloru tej brody w BMP coś poprawiać??
Voytec
taką zabawą w kolorach na twarzy się z deksza kompromitujesz...

pozdrawiam
Pelas
IPB Image

qrcze jakoś se nie mogłem poradzić z tą brodą tongue.gif a więc to jest werjsa finalna;P
norek
QUOTE(pela1613 @ Oct 11 2006, 15:54:04) [snapback]92135[/snapback]

IPB Image

qrcze jakoś se nie mogłem poradzić z tą brodą tongue.gif a więc to jest werjsa finalna;P

dalej siny nos
a broda nadal zielona...chlopie zaznacasz brode wchodzisz w barwa nasycenie i tam zmieniasz na kolor lub ustawiasz nasycenie na 0 to straci barwy calkowicie...lepsze to niz zielen...
QUOTE(pela1613 @ Oct 11 2006, 15:54:04) [snapback]92135[/snapback]

IPB Image

Proponuje nowe BMP, chyba nie warto poprawiać aktualnego.
Pelas
RIBERY (preview)
IPB Image

włoski nie moje ale w finalnej wersji już zrobię sam:P
Voytec
bmp bardzo słabe a model podwalony od mystiqa. taka moja opinia.

pozdrawiam
Pelas
uważasz mnie za złodzieja>>?? człowieku ani razu nie użyłem czyjegoś bina albo modelu:p użyłem twarzy sagnola z o text oryginalnego

a co zrobić z BMP??
Za bardzo wyostrzyles to na pierwszy rzut oka widac.
Mortin
QUOTE(voytec @ Oct 14 2006, 15:10:02) [snapback]92487[/snapback]

bmp bardzo słabe a model podwalony od mystiqa. taka moja opinia.

pozdrawiam

bmp jest zrabane, a model od mystiqa, takie jest tez moje zdanie
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.