Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pelas
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Pelas
dziex za ocenki:P no wlaśnie u niego mam problem z kimfolem bo za chiny ludowe nie moge mu kimfy wyprostować:\
Pelas

ver3
IPB Image

kurcze ciągle mam problemy z oeditem:\ będe musiał troche popracować nad tym:d
T-Mac
takiego czegos jeszcze nie widzialem
ta koszulka mnie powalila biggrin.gif
Na wstępie chce przeprosic za mojego posta wink.gif

Wybacz, ale ten Tevez, wyglada jak jakieś ułomne dziecko bez rąk w dodatku z wielką głową, no i ma jeszcze zeza.
norek
QUOTE(T-Mac @ Nov 24 2006, 01:10:40) [snapback]99766[/snapback]

takiego czegos jeszcze nie widzialem
ta koszulka mnie powalila biggrin.gif

Choroba zwana wodoglowiem, lub jakas odmiana karlowatosci xD
Voytec
teraz go zespsułeś, a ta koszulka dodaje mu uroku biggrin.gif
Wielki Koń
QUOTE(pela1613 @ Nov 24 2006, 00:18:36) [snapback]99763[/snapback]

ver3
IPB Image

przypomina mi mojego starszego syna, zanim poszedł do wojska. on był jakiś inny, bo ja biały, stara biała, a on mulat :/ może przez słońce... też był taki ładny i miał dużą, kształtną główkę. bardzo go kochałem. ale on poszedł do wojska. mówiłem mu: "roman, spierdalaj, póki możesz, oni Cię w tym wojsku zgwałcą, potem zabiją, jeszcze raz zgwałcą i znów zabiją". a on na to "tato, ja chce służyć ojczyźnie. a prawiczkiem jestem wystarczająco długo". chyba mu chodziło o to, że jest króliczkiem naszej rodziny...
Ziemniak201
Fajna historia tongue.gif

Może stara sie z murzynem puszczała tongue.gif
Mortin
QUOTE(pela1613 @ Nov 24 2006, 02:18:36) [snapback]99763[/snapback]

ver3
IPB Image

blink.gif co to jest? huh.gif z kazda wersja coraz gorzej.. teraz nadaje sie tylko do pokebola tongue.gif
Voytec
Wielki Koń - żal ciebie, zakompleksiony prostaku. myślisz ze jesteś zabawny? nie jestes wprost żenujący. załóż sobie forum i tam sobie syf do woli, a stąd wypad, bo śmietnik robisz kazdym postem.
Pelas
heh tongue.gif ide pracować w oedicie:P bo to u mnie chyba strasznie kuleje:p A Pan Wielki koń ma odwrotnie proporcjonalną pytkę do nicku:p jeżeli wie co to znaczY:P
Pelas
kolejna wersja
IPB Image

zrobiłem ją wczoraj ale ta jeba** radiówka nie pacała:\
Pelas
Collab with C.Ronaldo:P
IPB Image
Pelas
zmieniłem kolor BMP:D please comment:D

IPB Image
Pelas
paćemu nikt nie oceniaju?ohmy.gif
olo
bo niedawno dałes smile.gif a 1 wersja teveza wedlug mnie najlepsza. wroc do tamtej i wyprostuj w niej usta nos oraz tak mu kolor jak w ostatniej wersji... bedzie spoko
Pelas
A oto Deco:P zroibłem go w czasie okienka:D jak wróce z burdelu to postaram się go ulepszyć

IPB Image
Pelas
mam malutki problem otóż wzięłem się za twarz któej nie ma w pesie i przy wyedytowaniu mam problem z oczami:

IPB Image

jak możecie to powiedzćie jak poprawić ten lolek z oczami z góry dziex
norek
QUOTE(pela1613 @ Nov 27 2006, 21:14:25) [snapback]100706[/snapback]

mam malutki problem otóż wzięłem się za twarz któej nie ma w pesie i przy wyedytowaniu mam problem z oczami:

IPB Image

jak możecie to powiedzćie jak poprawić ten lolek z oczami z góry dziex

musisz oczy przy mapowaniu przesunac w dol...na tym dodatkowym okienku ktore sie otwiera zeby zmapowac morde....
Pelas
dziex za pomoc tongue.gif już się uporałem ale nad mordką nadal pracuje:D
Pelas
A OTO LEWAPAŁA :\ uważam iż podobieństwo mogło być lepsze lecz dziś już siedziałęm 3 h nad modelem:\ to tylko pokazuje jakie mam braki:\ no coż mam nadzieje że z czasem będzie coraz lepiej i od teraz dopóki nie nauczę się robić dobrze modeli będo robił zawodników których nie ma w PESIE:D a teraz dosyć sypania smutami a OTO LEWY

IPB Image

proszę o jakiekolwiek uwagi, komenty i sugestie co do tej pracy:P
szyma
Fatalny model podobieństwo jest 10%.
Mortin
lipny na maksa, nie widze zadnego podobienstwa, widze natomiast, ze nie masz zielonego pojecia na temat oedita, nawet tekstury nie potrafisz zmapowac... ucz sie..
pozdro
Hades
zgadzam sie z poprzednikami . 3/10 sad.gif ale pracuj smile.gif
Pozdro
T-Mac
on ma z 10 lat na tym screenie smile.gif
Pelas
a oto preview II:p zastaniam się czy nie zrobic modelu od nowa :\ ale chyba ten dalej konskewkentie będe poprawiałbiggrin.gif Mam nadzieje że wskażecie co nie tak i mam nadzieje że uda mi się to poprawićbiggrin.gif

texture poprawię w następnej wersjii
IPB Image
Igła
QUOTE(pela1613 @ Nov 29 2006, 15:24:09) [snapback]100913[/snapback]

a oto preview II:p zastaniam się czy nie zrobic modelu od nowa :\ ale chyba ten dalej konskewkentie będe poprawiałbiggrin.gif Mam nadzieje że wskażecie co nie tak i mam nadzieje że uda mi się to poprawićbiggrin.gif

texture poprawię w następnej wersjii
IPB Image

Czesc, daj mu łysą pałę zaraz zrobi sie podobniejszy . texturka jest niezła wiadomo jeszcze troche wymaga poprawek ,ale juz widac podobienstwo.Bedzie dobry.
Bartezz
Popraw górne czoło.
I bedze nawet dobry.
bobex77
QUOTE(pela1613 @ Nov 28 2006, 00:05:25) [snapback]100748[/snapback]

A OTO LEWAPAŁA :\ uważam iż podobieństwo mogło być lepsze lecz dziś już siedziałęm 3 h nad modelem:\ to tylko pokazuje jakie mam braki:\ no coż mam nadzieje że z czasem będzie coraz lepiej i od teraz dopóki nie nauczę się robić dobrze modeli będo robił zawodników których nie ma w PESIE:D a teraz dosyć sypania smutami a OTO LEWY

IPB Image

proszę o jakiekolwiek uwagi, komenty i sugestie co do tej pracy:P

Ucz sie ucz, z czasem napewno nabędziesz obycia z modelem
zreszta jak kazdy
lewy jak narazie słaby:)
jastrzab
narazie daj sobie spokuj, nic z niego nie bedzie
Pelas

IPB Image
norek
QUOTE(pela1613 @ Dec 4 2006, 01:13:29) [snapback]101383[/snapback]

IPB Image

Zielone oczy oraz zielony zarost....popraw to.
Pelas
Przyjde ze szkoły to poprawię PRSO biggrin.gif a póki co Fabregas:P teraz będe poprawiał te twarze przy czym u Cesca poprawię gdzieniegdzie model i bmp:p comments plz

IPB Image
T-Mac
Fabregas = HULK
nie pokazuj na tym etapie tworzenia swoich prac
bo ludzie beda sie nabijac
norek
QUOTE(pela1613 @ Dec 4 2006, 12:31:43) [snapback]101419[/snapback]

Przyjde ze szkoły to poprawię PRSO biggrin.gif a póki co Fabregas:P teraz będe poprawiał te twarze przy czym u Cesca poprawię gdzieniegdzie model i bmp:p comments plz

IPB Image

Daltonizm wada wrodzona i raczej nie wyleczalna...ale stary...czy nie widzisz ze morda jest zielona niczym trawa na wiosne a model w zadnym stopniu niedopracowany?....
Pelas
no rzeczywiście cesc nie teges tongue.gif ale robiłem ją na szybko na okienku:p już się biore za poprawe:D a raczej zrobię go od nowa:D
Pelas
Prso chyba final:D

IPB Image

Fabregasa nie robie ponieważ wychodzi mi jakiś syf z kolorami u niego:\ next will be NICIŃSKI:D
a zresztą NOREK zrobił wypaśnego Fabregasa
olo
Ten twoj Prso mi Kadziewicza przypomina (siatkarz jakby ktos nie wiedzial)
jastrzab
bmp pomarszczone jak brzoskwinia przed kuracją ozonową
kemocik
Fabregas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prso - lepszy, ale coś chyba za nos go rodzice ściskali... a i jeszcze bmp mocno poradlone <lol> :DDDDDDD
Prz3m4s
kurna, juz tyle robisz te twarze i ciągle takie pokemony dry.gif moze zacznij robic stroje tongue.gif ?
Voytec
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 4 2006, 21:29:23) [snapback]101562[/snapback]

kurna, juz tyle robisz te twarze i ciągle takie pokemony dry.gif moze zacznij robic stroje tongue.gif ?

co prawda to prawda, niestety
norek
QUOTE(bartosz05 @ Dec 4 2006, 20:21:16) [snapback]101542[/snapback]

bmp pomarszczone jak brzoskwinia przed kuracją ozonową

Dobre:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pelas
Svitilica preview:P miał być Niciński ale tak jakoś wyszło:P myslę żę twarzowe jest dobr ale chyba będe coś musiał poprawić w kształcie twarzy :\ jak coś uwagi i komenty mile widziane:D

IPB Image

A wracając do moich twarzy to robię je dla przyjemności tongue.gif faktycznie nie są to jakieś cuda ale myślę że powoli jakoś brykne na lepszy poziom mordkoróbstwa:D

jak możecie to zasugerujcie co do poprawy:D

Mortin on miał taką głupawą mine:D
Mortin
co ona ma taka mine, jakby wstrzymywal powietrze? albo wlasnie zaraz mial wybuchnac smiechem, bo spojrzal w lustro...
don rxf
A więc tak do poprawy :
kształt twarzy,
mina,
prawe oko ( z naszej perspektywy ).
Za dużo twarzy, za mało pracy. Weź sobie te słowa do siebie, i posiedź nad 1 twarzą tyle czasu ile poświęcasz na 5.

Fabregasem to się trochę ośmieszyłeś, lepiej byś zrobił gdybyś go nie pokazywał wink.gif
norek
QUOTE(pela1613 @ Dec 4 2006, 23:05:46) [snapback]101595[/snapback]

Svitilica preview:P miał być Niciński ale tak jakoś wyszło:P myslę żę twarzowe jest dobr ale chyba będe coś musiał poprawić w kształcie twarzy :\ jak coś uwagi i komenty mile widziane:D

IPB Image

A wracając do moich twarzy to robię je dla przyjemności tongue.gif faktycznie nie są to jakieś cuda ale myślę że powoli jakoś brykne na lepszy poziom mordkoróbstwa:D

jak możecie to zasugerujcie co do poprawy:D

Mortin on miał taką głupawą mine:D

Linia ust na bmp nie zgadza sie z linia ust na modelu.
olo
on mi wogole nie przypomina svitlicy. Tylko koszulka i podpis.....
Pelas
ver Świetlicy
IPB Image

robiłem go z tej fotki:
http://img291.imageshack.us/my.php?image=svitlicaib6.jpg

nie wiem czy zostawić mu taką minę downa jak mam na focie czy poprawić ją na miare normalną tongue.gif miała być włoski ale jakoś Chuj*** się je edytuje w oedicie:\
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.