dziex za ocenki:P no wlaśnie u niego mam problem z kimfolem bo za chiny ludowe nie moge mu kimfy wyprostować:\
ver3
kurcze ciągle mam problemy z oeditem:\ będe musiał troche popracować nad tym:d
takiego czegos jeszcze nie widzialem
ta koszulka mnie powalila
Na wstępie chce przeprosic za mojego posta

Wybacz, ale ten Tevez, wyglada jak jakieś ułomne dziecko bez rąk w dodatku z wielką głową, no i ma jeszcze zeza.
QUOTE(T-Mac @ Nov 24 2006, 01:10:40) [snapback]99766[/snapback]
takiego czegos jeszcze nie widzialem
ta koszulka mnie powalila

Choroba zwana wodoglowiem, lub jakas odmiana karlowatosci xD
Voytec
Nov 24 2006, 08:23
teraz go zespsułeś, a ta koszulka dodaje mu uroku
Wielki Koń
Nov 24 2006, 11:35
QUOTE(pela1613 @ Nov 24 2006, 00:18:36) [snapback]99763[/snapback]
ver3
przypomina mi mojego starszego syna, zanim poszedł do wojska. on był jakiś inny, bo ja biały, stara biała, a on mulat :/ może przez słońce... też był taki ładny i miał dużą, kształtną główkę. bardzo go kochałem. ale on poszedł do wojska. mówiłem mu: "roman, spierdalaj, póki możesz, oni Cię w tym wojsku zgwałcą, potem zabiją, jeszcze raz zgwałcą i znów zabiją". a on na to "tato, ja chce służyć ojczyźnie. a prawiczkiem jestem wystarczająco długo". chyba mu chodziło o to, że jest króliczkiem naszej rodziny...
Ziemniak201
Nov 24 2006, 11:40
Fajna historia

Może stara sie z murzynem puszczała
Mortin
Nov 24 2006, 13:45
QUOTE(pela1613 @ Nov 24 2006, 02:18:36) [snapback]99763[/snapback]
ver3

co to jest?

z kazda wersja coraz gorzej.. teraz nadaje sie tylko do pokebola
Voytec
Nov 24 2006, 14:05
Wielki Koń - żal ciebie, zakompleksiony prostaku. myślisz ze jesteś zabawny? nie jestes wprost żenujący. załóż sobie forum i tam sobie syf do woli, a stąd wypad, bo śmietnik robisz kazdym postem.
heh

ide pracować w oedicie:P bo to u mnie chyba strasznie kuleje:p A Pan Wielki koń ma odwrotnie proporcjonalną pytkę do nicku:p jeżeli wie co to znaczY:P
kolejna wersja

zrobiłem ją wczoraj ale ta jeba** radiówka nie pacała:\
Collab with C.Ronaldo:P
zmieniłem kolor BMP:D please comment:D
paćemu nikt nie oceniaju?
bo niedawno dałes

a 1 wersja teveza wedlug mnie najlepsza. wroc do tamtej i wyprostuj w niej usta nos oraz tak mu kolor jak w ostatniej wersji... bedzie spoko
A oto Deco:P zroibłem go w czasie okienka:D jak wróce z burdelu to postaram się go ulepszyć
mam malutki problem otóż wzięłem się za twarz któej nie ma w pesie i przy wyedytowaniu mam problem z oczami:

jak możecie to powiedzćie jak poprawić ten lolek z oczami z góry dziex
QUOTE(pela1613 @ Nov 27 2006, 21:14:25) [snapback]100706[/snapback]
mam malutki problem otóż wzięłem się za twarz któej nie ma w pesie i przy wyedytowaniu mam problem z oczami:

jak możecie to powiedzćie jak poprawić ten lolek z oczami z góry dziex
musisz oczy przy mapowaniu przesunac w dol...na tym dodatkowym okienku ktore sie otwiera zeby zmapowac morde....
dziex za pomoc

już się uporałem ale nad mordką nadal pracuje:D
A OTO LEWAPAŁA :\ uważam iż podobieństwo mogło być lepsze lecz dziś już siedziałęm 3 h nad modelem:\ to tylko pokazuje jakie mam braki:\ no coż mam nadzieje że z czasem będzie coraz lepiej i od teraz dopóki nie nauczę się robić dobrze modeli będo robił zawodników których nie ma w PESIE:D a teraz dosyć sypania smutami a OTO LEWY

proszę o jakiekolwiek uwagi, komenty i sugestie co do tej pracy:P
Fatalny model podobieństwo jest 10%.
Mortin
Nov 28 2006, 10:27
lipny na maksa, nie widze zadnego podobienstwa, widze natomiast, ze nie masz zielonego pojecia na temat oedita, nawet tekstury nie potrafisz zmapowac... ucz sie..
pozdro
zgadzam sie z poprzednikami . 3/10

ale pracuj
Pozdro
on ma z 10 lat na tym screenie
a oto preview II:p zastaniam się czy nie zrobic modelu od nowa :\ ale chyba ten dalej konskewkentie będe poprawiał

Mam nadzieje że wskażecie co nie tak i mam nadzieje że uda mi się to poprawić

texture poprawię w następnej wersjii
QUOTE(pela1613 @ Nov 29 2006, 15:24:09) [snapback]100913[/snapback]
a oto preview II:p zastaniam się czy nie zrobic modelu od nowa :\ ale chyba ten dalej konskewkentie będe poprawiał

Mam nadzieje że wskażecie co nie tak i mam nadzieje że uda mi się to poprawić

texture poprawię w następnej wersjii

Czesc, daj mu łysą pałę zaraz zrobi sie podobniejszy . texturka jest niezła wiadomo jeszcze troche wymaga poprawek ,ale juz widac podobienstwo.Bedzie dobry.
Bartezz
Nov 29 2006, 14:47
Popraw górne czoło.
I bedze nawet dobry.
bobex77
Nov 29 2006, 14:50
QUOTE(pela1613 @ Nov 28 2006, 00:05:25) [snapback]100748[/snapback]
A OTO LEWAPAŁA :\ uważam iż podobieństwo mogło być lepsze lecz dziś już siedziałęm 3 h nad modelem:\ to tylko pokazuje jakie mam braki:\ no coż mam nadzieje że z czasem będzie coraz lepiej i od teraz dopóki nie nauczę się robić dobrze modeli będo robił zawodników których nie ma w PESIE:D a teraz dosyć sypania smutami a OTO LEWY

proszę o jakiekolwiek uwagi, komenty i sugestie co do tej pracy:P
Ucz sie ucz, z czasem napewno nabędziesz obycia z modelem
zreszta jak kazdy
lewy jak narazie słaby:)
jastrzab
Nov 29 2006, 18:22
narazie daj sobie spokuj, nic z niego nie bedzie
QUOTE(pela1613 @ Dec 4 2006, 01:13:29) [snapback]101383[/snapback]
Zielone oczy oraz zielony zarost....popraw to.
Przyjde ze szkoły to poprawię PRSO

a póki co Fabregas:P teraz będe poprawiał te twarze przy czym u Cesca poprawię gdzieniegdzie model i bmp:p comments plz
Fabregas = HULK
nie pokazuj na tym etapie tworzenia swoich prac
bo ludzie beda sie nabijac
QUOTE(pela1613 @ Dec 4 2006, 12:31:43) [snapback]101419[/snapback]
Przyjde ze szkoły to poprawię PRSO

a póki co Fabregas:P teraz będe poprawiał te twarze przy czym u Cesca poprawię gdzieniegdzie model i bmp:p comments plz

Daltonizm wada wrodzona i raczej nie wyleczalna...ale stary...czy nie widzisz ze morda jest zielona niczym trawa na wiosne a model w zadnym stopniu niedopracowany?....
no rzeczywiście cesc nie teges

ale robiłem ją na szybko na okienku:p już się biore za poprawe:D a raczej zrobię go od nowa:D
Prso chyba final:D
Fabregasa nie robie ponieważ wychodzi mi jakiś syf z kolorami u niego:\ next will be NICIŃSKI:D
a zresztą NOREK zrobił wypaśnego Fabregasa
Ten twoj Prso mi Kadziewicza przypomina (siatkarz jakby ktos nie wiedzial)
jastrzab
Dec 4 2006, 19:20
bmp pomarszczone jak brzoskwinia przed kuracją ozonową
kemocik
Dec 4 2006, 20:13
Fabregas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Prso - lepszy, ale coś chyba za nos go rodzice ściskali... a i jeszcze bmp mocno poradlone <lol> :DDDDDDD
Prz3m4s
Dec 4 2006, 20:28
kurna, juz tyle robisz te twarze i ciągle takie pokemony

moze zacznij robic stroje

?
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 4 2006, 21:29:23) [snapback]101562[/snapback]
kurna, juz tyle robisz te twarze i ciągle takie pokemony

moze zacznij robic stroje

?
co prawda to prawda, niestety
QUOTE(bartosz05 @ Dec 4 2006, 20:21:16) [snapback]101542[/snapback]
bmp pomarszczone jak brzoskwinia przed kuracją ozonową
Dobre:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Svitilica preview:P miał być Niciński ale tak jakoś wyszło:P myslę żę twarzowe jest dobr ale chyba będe coś musiał poprawić w kształcie twarzy :\ jak coś uwagi i komenty mile widziane:D

A wracając do moich twarzy to robię je dla przyjemności

faktycznie nie są to jakieś cuda ale myślę że powoli jakoś brykne na lepszy poziom mordkoróbstwa:D
jak możecie to zasugerujcie co do poprawy:D
Mortin on miał taką głupawą mine:D
co ona ma taka mine, jakby wstrzymywal powietrze? albo wlasnie zaraz mial wybuchnac smiechem, bo spojrzal w lustro...
don rxf
Dec 4 2006, 23:16
A więc tak do poprawy :
kształt twarzy,
mina,
prawe oko ( z naszej perspektywy ).
Za dużo twarzy, za mało pracy. Weź sobie te słowa do siebie, i posiedź nad 1 twarzą tyle czasu ile poświęcasz na 5.
Fabregasem to się trochę ośmieszyłeś, lepiej byś zrobił gdybyś go nie pokazywał
QUOTE(pela1613 @ Dec 4 2006, 23:05:46) [snapback]101595[/snapback]
Svitilica preview:P miał być Niciński ale tak jakoś wyszło:P myslę żę twarzowe jest dobr ale chyba będe coś musiał poprawić w kształcie twarzy :\ jak coś uwagi i komenty mile widziane:D

A wracając do moich twarzy to robię je dla przyjemności

faktycznie nie są to jakieś cuda ale myślę że powoli jakoś brykne na lepszy poziom mordkoróbstwa:D
jak możecie to zasugerujcie co do poprawy:D
Mortin on miał taką głupawą mine:D
Linia ust na bmp nie zgadza sie z linia ust na modelu.
on mi wogole nie przypomina svitlicy. Tylko koszulka i podpis.....
ver Świetlicy

robiłem go z tej fotki:
http://img291.imageshack.us/my.php?image=svitlicaib6.jpgnie wiem czy zostawić mu taką minę downa jak mam na focie czy poprawić ją na miare normalną

miała być włoski ale jakoś Chuj*** się je edytuje w oedicie:\
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.