Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pelas
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
olivier
napewno zrób inny podbródek,a tak ogólnie to fajny ale te usta ;/
Pelas
właśnie te usta jeszcze poprawiętongue.gif bo on taki głupi uśmiech miał na focie:\ i nie wiedizałem czy zmienić w następnej wersji napewno te usta poprawię i być może dodam włoski - jakoś dziwnie je robić w oedicie:\
Mortin
OMG kolo widzisz w ogole fotke i swoja morde ? czy on ci w ogole przypomina svitlice? bo mi nie... spojrz na ksztalt zuchwy, nos, uszy! to wszystko trzeba poprawic...
pozdro
Pelas
Svitlice dokończe a teraz bohater(?) dzisiejszego meczu z ZEA biggrin.gif Bartłomiej Grzelak:
IPB Image

robiłem go z ostrej miniatury:
IPB Image
next will be Srna:P proszę o uwagi i komenty

mówcie co do poprawy:D
Wybacz, ale nie potrafię doszukać się choć minimalnego podobieństwa...
norek
QUOTE(alter @ Dec 7 2006, 02:32:56) [snapback]101988[/snapback]

Wybacz, ale nie potrafię doszukać się choć minimalnego podobieństwa...

Nie tylko ty.
Usta zbyt waskie, nos za waski, oczy zbyt blisko siebie, za dluga broda.
Pelas
dziex za uwagi w najbliższym czasie postaram się ją poprawićtongue.gif może Bmp nie jest wspaniałe ale próbuje narazie wyćwiczyć model
Pelas
ver 2
IPB Image

zmiany wprowadzone na okienku:D comments plz:D

aha i małe pytanko tongue.gif jak chce pomnijesyzc brode tzn wziąść ją do góry to po tym zabiegu w pesie jest dziura nad szyją i pod brodą :] kto wie o co kaman?
norek
QUOTE(pela1613 @ Dec 7 2006, 11:44:43) [snapback]102007[/snapback]

ver 2
IPB Image

zmiany wprowadzone na okienku:D comments plz:D

aha i małe pytanko tongue.gif jak chce pomnijesyzc brode tzn wziąść ją do góry to po tym zabiegu w pesie jest dziura nad szyją i pod brodą :] kto wie o co kaman?

Przesuwasz nie te kropki co trzeba....
ryba
Słabe bmp no i model też nie najlepszy sad.gif ale pracuj dalej smile.gif
olo
ani do fotki nie podobny a tym bardziej do rzeczywistosci. Na tej fotce jest niepodobny do siebie;p Lepsza jest na widzewiak.pl
Pelas
Srna Preview I
IPB Image
W sumie to nie przypomina mi on Srny. gdyby nie podpis, nie wiedziałbym.

Popraw oczy!
Raffels
Przed opublikowaniem twarzy należy przyjrzeć się jej dokladnie i odpowiedzieć sobie na pytanie: czy ja bym chciał mieć takową w grze? Sorry ale twoje prace to narazie jeden wielki szit. Słabe bmp(choć tu widze lekką poprawę), fatalny model. Powinieneś najpierw potrenować sobie na modelach konami przy dobrej jakości fotkach.
Pozdro.
mata-on
SRNA 8.5/10
calkiem, calkiem troche kolo szczeki widać taki jakby cien, ale ogolnie moze byc smile.gif
Mortin
beznadziejny... timak wykonal o niebo lepszego...
pozdro
Voytec
kijowy. może ty masz coś z oczami, ale żadna mordka jaką prezentujesz na tym forum nie jest podobna do jej prawdziwego odpowiednika. mordy robisz już jakiś czas i 0 postępu. jedziesz z bmp w kilka minut, tak samo się masz do modelu, publikujesz i pytasz co poprawić.

to tyle miałem do powiedzenia, i mimo wszystko wytrwałej pracy zycze, pozdrawiam.
olivier
beznadziejny!!!Ty widzisz go przed oczyma wogóle czy tylko tak raz dwa siak i gotowe?Bo mnie sie wydaje że tak chlopie co poprawić wszystko,wszystko!
jastrzab
Srna do dupy za przeproszeniem tongue.gif
Nie wiem jakiego zdjęcia uzywałeś, ale bardzo słabo.. i te bmp jakies porosciągane, ale sie nie martw sie tongue.gif
będzie lepiej

Jak poznać trola:
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* pisanie wielu bezsensownych wypowiedzi w krotkim czasie
Przykłady:
QUOTE(olivier @ Dec 8 2006, 19:42:20) [snapback]102254[/snapback]

beznadziejny!!!Ty widzisz go przed oczyma wogóle czy tylko tak raz dwa siak i gotowe?Bo mnie sie wydaje że tak chlopie co poprawić wszystko,wszystko!

masz opcje edytuj!

a co do twarzy to robisz słabe włosy i równiez modelom brakuje dużo do ideału u cannavaro popraw:
usta wyrownaj je,oczy,i może troszke nos!
a co do Gilardino to szczęka nie ta i usta inne oraz wlosy do poprawy popraw to!!!

Uwaga!

Nie każdy troll jest taki sam i nie należy pochopnie ich oceniać. Niektórzy po prostu nie wiedzą jak się zachowywać i dostają miano trolla nieświadomie. Tacy są reformowalni. Gorsi są tacy, co myślą, że wiedzą wszystko i pouczają innych samemu mając duże luki w wiedzy. Traktują wszystkich z góry i z nastawieniem, że jest się ekspertem, zabierają głos w dyskusji

zauwazyłem, ze olivier sugeruje się wypowiedziami innych, czyli patrzy post dwa wyzej i piszesz to samo tylko inaczej to ujmuje
Bardzo przepraszam za off topic, ale uwazam, ze to odpowiednia chwila i miejsce zeby to ujawnic, a po drugie to juz nie mogłem wytrzymać
prosze nie komentować mojej wypowiedzy, tylko twarz Mr.pele1613 biggrin.gif
lookass
QUOTE(bartosz05 @ Dec 8 2006, 23:06:58) [snapback]102262[/snapback]

Srna do dupy za przeproszeniem tongue.gif
Nie wiem jakiego zdjęcia uzywałeś, ale bardzo słabo.. i te bmp jakies porosciągane, ale sie nie martw sie tongue.gif
będzie lepiej

Jak poznać trola:
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* pisanie wielu bezsensownych wypowiedzi w krotkim czasie
Przykłady:
Uwaga!
zauwazyłem, ze olivier sugeruje się wypowiedziami innych, czyli patrzy post dwa wyzej i piszesz to samo tylko inaczej to ujmuje
Bardzo przepraszam za off topic, ale uwazam, ze to odpowiednia chwila i miejsce zeby to ujawnic, a po drugie to juz nie mogłem wytrzymać
prosze nie komentować mojej wypowiedzy, tylko twarz Mr.pele1613 biggrin.gif

Wybaczcie że w tym temacie... ostatnio nawet nie wypowiadałem się na forum ale gdy natknąłem się na ten temat a raczej post olivera musialem odpowiedzieć. Moge nawet dostać ostrzeżenie za off topic ale podpisuje się rencyma a nawet nogyma za Bartoszem05...
Prz3m4s
tyle robisz te twarze i ciągle takie gówna dry.gif przed umieszczeniem twarzy porównaj poprzednie i zastanów sie czy jest ona godna pokazania na forum, tym bardziej, ze na tym poziomie powinienes juz robic o niebo lepsze

mam nadzieje, ze nie obrazisz sie ani nic, tylko troszke dostosujesz sie do moich uwag
Pelas
IPB Image

wciąż pracuje nad oeditem bo w tym jestem niestety noob:\
olivier
widac małą poprawe ale dalej z modelami masz problemy.a co do twarzy to prawa strona z naszej pod brwią jest coś rozmazane popraw to oraz rosicky ma inny kształt usy.
Pelas
te pod brwią to efekt tego że musiałem mu "ogolić włosy" z twarzy:d bo na focie miał takie aż pod oczy:|
Mortin
drobna poprawa w stosunku do poprzednich twarzy..
pozdro
Nelson
Przede wszystkim widzę większe podobieństwo i nie ma już tak fatalnych kolorów.
Pozdro.
.:CR7:.
Podobieństwo widać ale OEdit się kłania tongue.gif
BMP lepsze, ale model wciąż słaby wink.gif

I może dawaj screeny prosto z gry wink.gif
Pelas
Maicon prev I
IPB Image

A tak prezentuje się w grze:

IPB Image

Comments plz:D
Nelson
Wydaje Mnie się, iż to Twoja najlepsza praca.
Pozdro.
Pelas
małe kosmetyczne zmiany:D ale jakoś dziś weny nie miałem:D
Maicon prev II
IPB Image

.:CR7:.
Ładny tongue.gif Ale gdzie on ma włosy tongue.gif:P
Nelson
Coraz lepiej, dobrze !
No, ale co on ma z głową tongue.gif ( ? )
Pelas
to właśnie miała być próba zrobienia włosów:d w następnej wersjii to poprawie:D dorobie mu lekkie włoski:D dziex za komenty i czekam na więcej:D
Prz3m4s
no zaskoczyles mnie ostatnią twarzą smile.gif nawet ci wyszła, i chyba zdecydowanie najlepsza twoja praca smile.gif
BiG
QUOTE(pela1613 @ Dec 12 2006, 22:21:45) [snapback]103181[/snapback]

małe kosmetyczne zmiany:D ale jakoś dziś weny nie miałem:D
Maicon prev II
IPB Image

To pokaż go w grze... cool.gif
Cos tu czuć mały podstęp...
Hades
Nie wydaje mi sie zeby on byl dobry, ale jak na Twoje mozliwosci no to najlepsza Twoja pracka.
Pelas
IPB Image

PROSZE PANIE BIG:d
na przyszłość preferuje prv w koszlukach:D czy coś w tym złego?
BiG
Zwracam honor... Panie Pela... Twarz mi się nie podoba a wszczególności te Twoje "włosy"...
Pelas
Van Persie
Preview I
IPB Image

collab with Don Rxf
Bmp robiłem ja a Don kminił motywy przy modelu:D W prev II będe ja poprawiał już model:D
Bartezz
Widać ze robisz coraz lepsze twarze.
Prz3m4s
ewidentne postępy smile.gif
bobex77
QUOTE(pela1613 @ Dec 14 2006, 17:21:53) [snapback]103604[/snapback]

Van Persie
Preview I
IPB Image

collab with Don Rxf
Bmp robiłem ja a Don kminił motywy przy modelu:D W prev II będe ja poprawiał już model:D

zgadza sie. Coraz lepiej Ci wychodzi bmp, no i zobaczymy jak z modelem w final ver.
ps.dawaj mniejszego screena z gry cool.gif wink.gif
BMP lepsze, ale jeszcze nie najlepsze wink.gif

Śmiesznie wygląda ta koszulka tongue.gif Mówie ci, dawaj screena z Edit mode.
jastrzab
widze w twoim przypadku pozytywne komętarze podziałały jak zimny prysznic, brawo wink.gif
Pelas
dziex za komenty

Van Persie Prev II

IPB Image

model tj mówiłem już mój biggrin.gif choć na bazie tego od collaba z donem:D

jstyants
BMP is not good, it looks too rough and plain
Hades
Coraz lepiej ci idzie, wiecej takich prac, powodzenia.
Nelson
Na pewno lepszy niż ten od " Konami " .
Coraz lepiej, pozdro.
Kuranyi
Coraz lepsze pracki . Bravo , Zrób kogoś z Barcy zoabczymy jak Ci wyjdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.