Srna do dupy za przeproszeniem
Nie wiem jakiego zdjęcia uzywałeś, ale bardzo słabo.. i te bmp jakies porosciągane, ale sie nie martw sie
będzie lepiej
Jak poznać trola:
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* pisanie wielu bezsensownych wypowiedzi w krotkim czasie
Przykłady:
QUOTE(olivier @ Dec 8 2006, 19:42:20) [snapback]102254[/snapback]
beznadziejny!!!Ty widzisz go przed oczyma wogóle czy tylko tak raz dwa siak i gotowe?Bo mnie sie wydaje że tak chlopie co poprawić wszystko,wszystko!
masz opcje edytuj!
a co do twarzy to robisz słabe włosy i równiez modelom brakuje dużo do ideału u cannavaro popraw:
usta wyrownaj je,oczy,i może troszke nos!
a co do Gilardino to szczęka nie ta i usta inne oraz wlosy do poprawy popraw to!!!
Uwaga!
Nie każdy troll jest taki sam i nie należy pochopnie ich oceniać. Niektórzy po prostu nie wiedzą jak się zachowywać i dostają miano trolla nieświadomie. Tacy są reformowalni. Gorsi są tacy, co myślą, że wiedzą wszystko i pouczają innych samemu mając duże luki w wiedzy. Traktują wszystkich z góry i z nastawieniem, że jest się ekspertem, zabierają głos w dyskusji
zauwazyłem, ze olivier sugeruje się wypowiedziami innych, czyli patrzy post dwa wyzej i piszesz to samo tylko inaczej to ujmuje
Bardzo przepraszam za off topic, ale uwazam, ze to odpowiednia chwila i miejsce zeby to ujawnic, a po drugie to juz nie mogłem wytrzymać
prosze nie komentować mojej wypowiedzy, tylko twarz Mr.pele1613