Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pelas
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
jastrzab
QUOTE(pela1613 @ Nov 14 2006, 20:49:25) [snapback]97725[/snapback]

Motta:

IPB Image

usta i nos do poprawy
Voytec
pokaż fote z której korzystałeś jeśli możesz.
Pelas
oczywiście tongue.gif łapaj:P

http://img55.imageshack.us/img55/7245/motta2ra.jpg
olivier
nos ci troche rozmazany wyszedł i inne usta zrób i pobaw się troche nad teksturką twarzy a będzie lepszy.
norek
QUOTE(pela1613 @ Nov 14 2006, 20:49:25) [snapback]97725[/snapback]

Motta:

IPB Image

a wiec tak:
- oczy blizej srodka
- broda szersza i krotsza
- gora wlosow bardziej splaszczona
- oraz do poprawy ksztalt nosa oraz ust.
Pelas
a oto Motta ver 2:p

IPB Image
olivier
brode zrób jeszcze szerszą dolna warga troche inne jak narazie 6/10
Pelas
Preview 3 Motty

IPB Image

jak rozszeszałem brode wyszedł taki lolek:p
Mortin
kompletnie nie masz pojecia o oedicie, staraj sie wiecej probowac roznych wariantow i sprawdzaj od czego jest kazda kropeczka..
pozdro
olivier
obniż podbródek na dół i nie będziesz mial takiego "lolka"pozdro.
Voytec
naucz się używać oedita, bo rozumiem małe błędy w łaczeniu ale co to jest ohmy.gif
Pelas
w przerwie meczu mała poprawka do Motty:p finala może zrobię dziśtongue.gif

IPB Image
Pelas
Motta final

IPB Image
Pelas
" a oto Maduro":p proszę jak zwykle o komenty i uwagi co do poprawy:p narazie staram się opanować dobrze model i bmp gdy mi to wyjdzie z pewnością zaczne robić włoski do twarzy:p

Preview
IPB Image
jastrzab
QUOTE(pela1613 @ Nov 15 2006, 23:25:56) [snapback]97937[/snapback]

" a oto Maduro":p proszę jak zwykle o komenty i uwagi co do poprawy:p narazie staram się opanować dobrze model i bmp gdy mi to wyjdzie z pewnością zaczne robić włoski do twarzy:p

Preview
IPB Image

jaka fan ajaxu stwierdzam, ze model jest dobry, ale niestety bmp słabe
Mortin
QUOTE(pela1613 @ Nov 16 2006, 00:52:28) [snapback]97924[/snapback]

Motta final

IPB Image

z kazda wersja coraz bardziej psules model, az w finale spierniczyles model od konami..
Voytec
mega słaby ten motta niestety, nie nie da się ukryć że psujesz model, zamiast go poprawiać, obejżyj 100 razy tutorial mystiqa jak pracuje w modelu, może wtedy nauczysz się używać oedit.
Pelas
miałem formatka i straciłem photshopa naszczęscie jakoś uporałem się z tym problemem i oto nowa twarz:P
IPB Image

jak zwykle wszelkie uwagi wskazane:p
switek
Witam jak dla mnie oczy, usta i nos do poprawy i bmp nie zachwyca zbyt zielona ale oczywiscie pracuj pracuj ;].

Pozdrawiam
don rxf
QUOTE(pela1613 @ Nov 19 2006, 01:15:23) [snapback]98579[/snapback]

miałem formatka i straciłem photshopa naszczęscie jakoś uporałem się z tym problemem i oto nowa twarz:P
IPB Image

jak zwykle wszelkie uwagi wskazane:p

Zobacz jak on wygląda, Zielony...Jakby mu ryj spleśniał.
Pelas
być może:P ale już mnie oczy napier** zaraz albo jutro to poprawie:P

poprawiłem lekko jego kolor tongue.gif jutro poprawię lepiej bo mnie coś oczy bolą:P\

IPB Image
Pelas
poprawiłem lekko jego kolor tongue.gif jutro poprawię lepiej bo mnie coś oczy bolą:P\

IPB Image

kurcze jakis bonus wyszedl sorki za podwojnego posta;\
don rxf
Takze nie widze abys cos poprawił :-/
Voytec
ostatnie twarze to pokemony straszne niestety.
Pelas
Teraz czas na Romario:P

IPB Image

przy tej wlepce będe chciał usunąć te napisy na koszulce ale aż wstyd się przyznać nie wiem jak:P
Qbeks
O w morde... Myslalem ze to zdjęcie.... Ładny biggrin.gif
kemocik
Wygląda ładnie, ale na tym previewie nic nie widac:
Kształtu głowy na dole i na górze...
Włosy z foty o wiele poprawiają prezencję twarzy...
Uszy z foty...

Możliwe, że podobny jest tylko "środek, wnętrze" modelu, a kształt bani odbiega od rzeczywistości...
Jak wycinasz to całą głowę i kawałek szyi
Pelas
luzik dziś wstawie normalny podgląd tongue.gif z szyją a włoski deafaluty były:P chyba zaczne robić włoski do gry:P:D
Hayalet
50% podobieństwa:
czoło za wysokie,
oczy za duże,
kształt baniaka inny.
don rxf
QUOTE(pela1613 @ Nov 19 2006, 18:38:52) [snapback]98739[/snapback]

Teraz czas na Romario:P

IPB Image

przy tej wlepce będe chciał usunąć te napisy na koszulce ale aż wstyd się przyznać nie wiem jak:P

Pokaz zdjecie z gry ;] Bo ja Kemocik powiedzail tutaj mało widać.
Pelas
IPB Image

tu macie w grze:p w ver 2 będe chciał zrobić włoski i poprawić to co uważacie że jest pfe w tej twarzy:p za wszelki uwagi i koment z góry dziex:P
trochę wyostrzyłem BMP:P
jastrzab
no w grze nie za ładnie to wygląda

niestety z przykroscią stwierdzam, ze chyba jestes najgorzej rozwijającym się facemackerem.. juz 7 strona tematu a nie wiedać zadnego postępu, a po 2 to lubisz modele od difox'a
don rxf
QUOTE(pela1613 @ Nov 19 2006, 20:08:29) [snapback]98768[/snapback]

IPB Image

tu macie w grze:p w ver 2 będe chciał zrobić włoski i poprawić to co uważacie że jest pfe w tej twarzy:p za wszelki uwagi i koment z góry dziex:P
trochę wyostrzyłem BMP:P

Wogole inaczej wyglada ;]
Pelas
no coż chyba trzeba zpasować z tym:p już raczej nie będe robił twarzy:\ a model romario by robiony na modelu konami Makelele:p fkatycznie trochę się bmp rózni bo go lekko wyostrzyłem tongue.gif no coż skoro nie widać postępów to chyba raczej nie będe robił twarzy b.dobrych:p dziex za ocenki
olivier
rób te twarze dalej,ale staraj sie siedziec nad mordką więcej czasu.
jastrzab
QUOTE(pela1613 @ Nov 19 2006, 20:49:27) [snapback]98804[/snapback]

no coż chyba trzeba zpasować z tym:p już raczej nie będe robił twarzy:\ a model romario by robiony na modelu konami Makelele:p fkatycznie trochę się bmp rózni bo go lekko wyostrzyłem tongue.gif no coż skoro nie widać postępów to chyba raczej nie będe robił twarzy b.dobrych:p dziex za ocenki

czemu jestes taki posłuszny, wygarnełem Ci, a Ty piszesz, ze juz kończysz z mordkami..
nie lepiej podchodzić z takim nastawieniem:
"Ja jeszcze im wszystkim pokaze..!'
ciao bambino

Pelas
niee poprostu nie ma to już sensu faktycznie twarze są na niskim poziomie i to cały czas a BMP zawsze robie tą samą metodą innej nie znam :\
olivier
to oglądaj tutoriale szukaj ich,i ćwicz a będą lepsze face.
jastrzab
to sciągnij toturial "by kemocik" lub od mistyq
don rxf
Oj nie załamuj sie od razu, rob dalej twarze, moze kiedys osiagniesz swoj cel biggrin.gif
Pelas
jednak powróciłem:P a Oto Tevez:p nie wiem czy wyprostować twarz czy zachować ją tak jak na fotce było:P

IPB Image

BMP
IPB Image
norek
QUOTE(pela1613 @ Nov 20 2006, 22:19:37) [snapback]99121[/snapback]

jednak powróciłem:P a Oto Tevez:p nie wiem czy wyprostować twarz czy zachować ją tak jak na fotce było:P

IPB Image

BMP
IPB Image

Wyprostuj nos oraz usta wysrodkuj.
Zmien kolor z R na Y.
Pelas
Zambrotta:
IPB Image

żeby nie było nad Tevezem ciągle pracuje i w najbliższym czasie skupie się tylko na tych 2uch twarzach:D
bobex77
QUOTE(pela1613 @ Nov 22 2006, 23:13:31) [snapback]99542[/snapback]

Zambrotta:
IPB Image

żeby nie było nad Tevezem ciągle pracuje i w najbliższym czasie skupie się tylko na tych 2uch twarzach:D

jakosc nie najgorsza aczkolwiek napewno dalo sie wiecej wyciagnac z foty, co do samej twarzy to musisz popracowac w oedicie bo do poprawy napewno zalicza sie:
nos
krzywe usta
brwi oczy
broda
pozdro;)

Zambrotta - popraw w OEdicie to co Bobex77 wypisał.
Pelas
ver 2
IPB Image
Ogoliłeś go trochę w BMP i lekko poprawileś oczy, czyli prawie nic. Do pracy tongue.gif

Nie widzisz, że włosy zasłaniaja mu drugą zmarszczkę na czole? Powinna być chyba niżej tongue.gif
Pelas
Ver 2 Tevez

IPB Image
T-Mac
lewa sapke ma tak wielka bo nia wciaga ?? czy poprostu to swinia ?? biggrin.gif
cos tam przypomina teveza = brzydki jak on
slaba praca cwicz wiecej w o-edit
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.