QUOTE(snok3r @ Sep 9 2006, 18:52:09) [snapback]88462[/snapback]
czlowieku, wszystko ci nie pasuje!

jak tak bardzo chcesz to wez sie sam i zrob. ktos poswieca swoj czas zeby update zrobic a ty go jeszcze opieprzasz i mowisz mu co i jak ma zrobic. skoro ci sie to takie latwe/proste/przyjemne wydaje zacznij robic swego wlasnego patcha. wtedy bedziesz mial beniaminkow/stroje/twarze i co tam jeszcze sobie zazyczysz. nie pasuje ci cos to wez nie instaluj i po bolu, a nie co chwila z jakimis pretensjami wyjezdzaj.
Człowiekju lecz sie, nie powiedzialem ze wszystko mi nie pasuje, nie opieprzam nikogo i tym bardziej nie mowie komus co i jak ma robic, naucz sie czytac najpierw potem wchodz na forum. Wyrazilem jedynie swoje zdanie a to jest roznica, a poza tym ta wiadomosc nie byla kierowana do Ciebie tylko do T-mac'a wiec nie wpierdalaj sie tam gdzie nie trzeba
SachenAFC
Sep 9 2006, 22:23
ludzie ale wy macie wymagania, wypowiadacie się jak dzieci bogatych miliarderów, którzy zapłacili kupę kasy żeby mieć tego patcha. ja gram na jakimś OF z uaktualionymi składami, bez beniaminków i jakoś żyje
QUOTE(Mike85 @ Sep 9 2006, 21:40:55) [snapback]88479[/snapback]
Człowiekju lecz sie, nie powiedzialem ze wszystko mi nie pasuje, nie opieprzam nikogo i tym bardziej nie mowie komus co i jak ma robic, naucz sie czytac najpierw potem wchodz na forum. Wyrazilem jedynie swoje zdanie a to jest roznica, a poza tym ta wiadomosc nie byla kierowana do Ciebie tylko do T-mac'a wiec nie wpierdalaj sie tam gdzie nie trzeba
czytac umiem. nie wiem czy zauwazyles ze przed edycja ten post
QUOTE(Mike85 @ Sep 9 2006, 18:41:41) [snapback]88457[/snapback]
To juz lepiej zeby były beniaminki a kitsy czy mordy to kazdy moze sobie wgrac. Bedzie jak bedzie...
Ale szczerze mowiac juz wole poczekac te pare dni dluzej i cieszyc sie pełnym update'm, bo wierze T-mac ze jezeli wzielibyscie pod uwage tez beniaminki to zajelo by to góra pare dni dluzej, a logiczne ze lepiej poczekac te pare dni i miec "lepszego" PES'a, chociaz zdaje sobie sprawe z tego ze to zajmuje troche czasu....ale bez kitu mysle ze nie tylko ja ale i inni uzytkownicy wola poczekac troszke...bo glupio bedzie grac np. Master League ze starymi druzynami...
Pozdro
troche inaczej wygladal...nastepnym razem zastanow sie co piszesz zanim to opublikujesz
pzdr
Mike85
Sep 10 2006, 20:18
QUOTE(snok3r @ Sep 10 2006, 02:42:51) [snapback]88500[/snapback]
czytac umiem. nie wiem czy zauwazyles ze przed edycja ten post
troche inaczej wygladal...nastepnym razem zastanow sie co piszesz zanim to opublikujesz
pzdr
No comment
QUOTE(Mike85 @ Sep 10 2006, 23:19:33) [snapback]88609[/snapback]
No comment
I po jaką cholerę ten post?!
PS: to jak prace nad OFem?
jak dostane dzis od rikiego ofa to zaczne wrzucac na serwer
Mike85
Sep 11 2006, 08:48
QUOTE(had2 @ Sep 11 2006, 09:01:16) [snapback]88618[/snapback]
I po jaką cholerę ten post?!
PS: to jak prace nad OFem?
A ten po jaka cholere?
koniec tego dobrego
dostajesz 10% kary
T-mac czy mógłbyś mi napisać pod jakim plikiem w O_text z patcha OE znajdują się herby polskich klubów??? Bo w OF nie ma
Pozdro
Bombka
Sep 12 2006, 08:17
I co z tym updatem do PP?Bedzie jakos niedlugo??
cambel
Sep 12 2006, 09:07
Ja rowniez dolanczam sie do prosby Bombka bo nie wiem co mam robic czy sciagac jakis nowy patch a nie chcial bym bo powerpatch jest najlepszy
AdrianJ
Sep 12 2006, 09:32
Ku*wa ludzie trochę cierpliwości!Ja też już czekam przeszło tydzień,ale ciągłe wypytwanie się "kiedy wreszcie będzie patch" może prowadzić jedynie do wku*weinia T-Maca co będzie wiązało się z warnem.Poczekajcie jeszcze ten dzień,dwa a napewno patch się pojawi(brakuje juz tylko OF-a)
cambel
Sep 12 2006, 09:54
QUOTE(Ader111 @ Sep 12 2006, 12:33:53) [snapback]88755[/snapback]
Ku*wa ludzie trochę cierpliwości!Ja też już czekam przeszło tydzień,ale ciągłe wypytwanie się "kiedy wreszcie będzie patch" może prowadzić jedynie do wku*weinia T-Maca co będzie wiązało się z warnem.Poczekajcie jeszcze ten dzień,dwa a napewno patch się pojawi(brakuje juz tylko OF-a)
chlopku jak cie nosi to idz do bardaszki sie wyzyj a nie tu na forum udajesz kozaka jak ludzie normalnie i grzecznie sie pytaja o cos
SyNowizna
Sep 12 2006, 10:08
dokladnie - przeciez normalnie sie pytamy tylko kiedy wyjdzie PP..
tak dla jaj sobie wszedlem na forum fify, odnosnie dema do 07 - masakra, tam szczeniaki tak kur**ja ze szczena opada..
AdrianJ
Sep 12 2006, 10:41
QUOTE(Boski1985 @ Sep 12 2006, 12:55:03) [snapback]88758[/snapback]
chlopku jak cie nosi to idz do bardaszki sie wyzyj a nie tu na forum udajesz kozaka jak ludzie normalnie i grzecznie sie pytaja o cos
Sorry winnetou ale "chlopku" to sobie mozesz na tatusia wolac..Nie jestem twoim kolega i nie pozwalaj sobie na zbyt wiele.
Riki101
Sep 12 2006, 11:55
Spokuj

patch wyjdzie w tym tugodniu jeśli nie będzie żadnych problemów
Mike85
Sep 12 2006, 16:23
Riki update do PP to bedzie sam OF czy razem ze strojami ?
Pozdrawiam
kroczek
Sep 13 2006, 10:51
To kiedy wujdzie update do OE.
Riki101
Sep 13 2006, 12:29
QUOTE(kroczek @ Sep 13 2006, 15:52:06) [snapback]88908[/snapback]
To kiedy wujdzie update do OE.
Spójrz trzy posty wyżej
Bombka, Boski, Synowizna, kroczek--->10% ostrzezenia
Powód: wyjdzie jak sie zrobi.
Pozdrawiam. Kolejne zapytania kiedy OF bede konczyl % lub banami.
QUOTE(norek @ Sep 13 2006, 18:31:13) [snapback]88958[/snapback]
Bombka, Boski, Synowizna, kroczek--->10% ostrzezenia
Powód: wyjdzie jak sie zrobi.
Pozdrawiam. Kolejne zapytania kiedy OF bede konczyl % lub banami.
OOOOO matko norek nie bulwersuj się oni po prostu czekają z niecierpliwością na waszą pracę i powinieneś być z tego dumny że tylu ludzi czeka na twoją robociznę a ty ich procentami po tyłku... Oj nie ładnie
Pozdro!!!
F3niX.
Sep 14 2006, 09:51
to powinni cierpliwie czekac ? i nie spamowac forum ? ogarnij sie czlowieku

tez na to czekam ale nie spamuje non stop tego forum ... ;< bedzie to bedzie
dawdi17
Sep 14 2006, 10:05
Zgadzam się z F3niX.. Naprawdę to forum było by o wiele bardziej przejrzyste gdyby ludzie cierpliwie czekali i później po wydaniu patcha czy innego dodatku czytali instrukcję oraz poprzednie posty, a nie po tysiąc postów "czemu mi to nie działa" itp. Poprostu żenujące. Dajcie im spokojnie pracować.
AdrianJ
Sep 14 2006, 18:57
Kilka postów wyżej też pisałem o tym żeby nie pisać ciągle "KIEDYYY BĘDZIEE"-ale mnie z to zgnoili-hehe no i doczekali się warna.
SyNowizna
Sep 15 2006, 19:44
przeciez kur.a ja nie pytalem kiedy wyjdzie.. no co jest moze od razu 100% mi dacie i usuniecie z forum.. koles sie normalnie pyta kiedy MNIEJ WIECEJ bedzie, a tu od razu nagonka..
Od tego jest przeciez to forum, zeby zdobywac, jak i udzielac pewne informacje..
a o tym czyms co sadzicie?
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1158339732
Mike85
Sep 15 2006, 20:06
Moim zdaniem SP 4.0 jest mistrzem. Zajebiscie wykonany. Z calym szacunkiem dla IO ale SP chyba bedzie lepszy niz PP. No ale w koncu w SP 4.0 znalazly sie tez pracy ludzi z IO:)
SyNowizna
Sep 15 2006, 20:17
a nie wiecie czy da sie to jakos podpiac pod Winning Eleven Liveware Evolution?
kroczek
Sep 16 2006, 16:02
Coś cisza w temacie!!
koshtur
Sep 16 2006, 16:03
dzieje się coś w tym temacie?
Adammm
Sep 16 2006, 16:58
to ja sie tylko spytam, czy bedzie... bo Norek mial sie tym zajac...
nie pytam kiedy, tylko czy
czekam, pozdro !
kroczek
Sep 17 2006, 16:12
kiesiu
Sep 17 2006, 16:55
QUOTE(kroczek @ Sep 17 2006, 19:13:01) [snapback]89488[/snapback]
Co ty Pierdolisz?? kilka postow wyzej jest napisane kiedy wyjdzie
kroczek
Sep 17 2006, 17:14
Tam jest napisane ze wyjdzie w tym tygodniu a dzisiaj sie tydzien konczy!!!
tam jest napisane że wyjdzie jezeli nie bedzie zadnych problemów.Widocznie były albo jeszcze dziś wyjdzie.Pozdro dajcie na luuz ludzie
kroczek
Sep 17 2006, 17:49
Sorry że tak wam truje dupe i wszystkich wkurzam moimi postami,ale cisza w temacie dobrze nie wroży a nie chce zeby projekt upadł bo bardzo mi na nim zależy.Pozdro dla kumatych i owocnej pracy.Ps.Nastepnym razem wypowiem sie dopiero po wyjsciu update.
Adanio
Sep 17 2006, 19:19
Witam wszystkich

Po co update do PP skoro wyszedl Superpatch 4.0 i bije na glowe PP!!!!!Wiec nie meczcie sie chlopaki z tym waszym optiofilem z benjaminkami bo tak nie przebijecie Sp!!!!!Pozdrawiam wszytkich wlaczcie z fanami z Pro-Evo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Heheheheheh
SyNowizna
Sep 17 2006, 19:21
dokladnie; nie meczcie sie chlopaki - szykujcie sily na PP do PES'a 6:P
Mam pytanie do twórcó update OE patch:
Otóź chciałbym się dowiedzieć gdzie będą herby polskich klubów??? W OF czy w O_text?? Bo w w tym O_text z pierwszej wersji OE patch do tej pory nie mogę znaleść herbów polskich klubów

Bo w bin'ach od 00463 do 00469 są herby klubów ale nie polskich. Także proszę o odpowiedź...
koshtur
Sep 18 2006, 04:47
nie słuchajcie tych fanatyków SP , zbyt wielu ludzi gra na PP i ceni waszą pracę - na pewno ucieszą się z aktualizacji OF. Trzymam za was kciuki!!!!!
Adanio
Sep 18 2006, 09:30
QUOTE(koshtur @ Sep 18 2006, 05:48:01) [snapback]89554[/snapback]
nie słuchajcie tych fanatyków SP , zbyt wielu ludzi gra na PP i ceni waszą pracę - na pewno ucieszą się z aktualizacji OF. Trzymam za was kciuki!!!!!
Nie jestem zadnym fanatykiem SP tylko poprostu che grac na najlepszym patchu do pesa ktory wyszedl.A ty Kosthur graj sobie dalej na(jak sie teraz okazuje)biednym PP.Sp ma wszystko lepsze niz PP.Radze ci sie przezucic na SP i zagrac sobie np Anglia albo Francja to wtedy zobaczysz co to jest prawdziwy doping kibicow

.Pozdrawiam
FCB_HaGi
Sep 18 2006, 09:52
Adanio ma racje

SP rulezzzzzzzzzzzzz
QUOTE(FCB_HaGi @ Sep 18 2006, 12:53:40) [snapback]89572[/snapback]
Adanio ma racje

SP rulezzzzzzzzzzzzz
OOOOO dziecko neostrady skoro user pro-evo i co pewnie dajesz sobie w kasze dmuchać tym jebanym modom z tej strony bo ja dostałem bana od nich za to że jestem starszy od nich i inteligentniejszy. Nawet siano mnie poprze że userzy pro-evo to wredne gnojki!
Dobrego życia dla aTkA z okazji urodzin!
Nie bede tego co tu sie dzieje komentował. chłopcy zapowiedzieli ze zrobią update i jak komuś sie nie podoba to niech Wy*** i niech gra na SP. Ja czekam i bede czekał ile trzeba na update PP. Pozdrawiam!
QUOTE(BoBaN @ Sep 18 2006, 19:30:34) [snapback]89628[/snapback]
Nie bede tego co tu sie dzieje komentował. chłopcy zapowiedzieli ze zrobią update i jak komuś sie nie podoba to niech Wy*** i niech gra na SP. Ja czekam i bede czekał ile trzeba na update PP. Pozdrawiam!
Popieram synu!
Jakoś cicho się tu zrobilo.
Jeśli Panowie wydacie ten update to mam prośbę o nowe loga lig na sezon 2006/07.
Owocnej pracy!
nie wiem do kogo mam kierować pytanie bo już sam nie wiem kto się zajmuje update...
Chodzi mi tylko o to by ktoś napisał czy wogole wyjdzie update z pod ręki najlepszych czy nie???
Wiele osób czeka na pozytywną odpowiedz. Zapewne jak nie wyjdzie nowa część PP to duzo ludzi przerzuci sie na SP bo jest bardziej aktualny. Ja tego nie zrobie bo wierze w siłe twórców PP i czekam na update.
Bombka
Sep 21 2006, 16:05
ja juz sie przestawilem na SP i Tobie tez z calego serca tego zycze,na update'a juz nawet nie licze,chopaki chyba sie załamali
Riki101
Sep 21 2006, 16:07
Patch już jest skończony zostaje tylko kwestia wrzucenia na server czym ma się zając t-mac
ale coś się leni
Mooner
Sep 21 2006, 16:34
już za późno.. ;] usunalem już pesa aby wgrac sp, ale chyba se zrobie dwie wersje gry taj jak to było z OE... mam nadzieje ze będzie lista zmian jakie daje update...
ja czekam wiernie na nasz dobry bo polski PP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.