Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pp 3.0 I Oe 2.0 - Wyjasnienia
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4
T-Mac
T-Mac poprostu nie ma czasu ;/
a ten update to jakby nieoficjalny nr 2.7
za malo mozliwosci mozna bylo zrobic na ofie wiec sami wkrotce zobaczycie
sklady, faceserver -Riki101
kitserver - Tsuyoshi
kroczek
Wkrótce,czyli kiedy?Napisz chociaż czy w tym tygodniu.Bylbym bardzo wdzięczny.pozdro
Może wyjdzie jesccze dzisiaj? Skoro jest juz gotowy.
Adammm
QUOTE(T-Mac @ Sep 21 2006, 19:59:37) [snapback]90082[/snapback]

T-Mac poprostu nie ma czasu ;/
a ten update to jakby nieoficjalny nr 2.7
za malo mozliwosci mozna bylo zrobic na ofie wiec sami wkrotce zobaczycie
sklady, faceserver -Riki101
kitserver - Tsuyoshi

smile.gif no to tylko czekac, dzieki wielkie !
szafir
Miło by było jakbyście juz wrzucili ten uptade smile.gif
A tak pozatym przyśpiewki kibicow z SP 4 wrzucilem do PP i działa to fajnie nawet smile.gif
Firewalker
[i]Szafir jak to zrobiles?Prosze napisz jak mozesz,bo ja kombinuje na wszystkie sposoby i nic...Z gory dzieki!!!
.::Diego::.
QUOTE(Firewalker @ Sep 22 2006, 12:47:00) [snapback]90180[/snapback]

[i]Szafir jak to zrobiles?Prosze napisz jak mozesz,bo ja kombinuje na wszystkie sposoby i nic...Z gory dzieki!!!

Kurcze nie rób syfu w temaciku dry.gif od takich rzeczy masz pw...

PS. wyjdzie dziś to update?
szafir
HEHE rzadna filozofia poprostu przekopiowalem plik 0_sound z SP4 do PP gdzie mam zainstalowanego pes-a. smile.gif Pozdro
kroczek
To jak bedzie z tym updatem?
Bartass
Ludzie spokojnie. Jak update wyjdzie to napewno twórcy wrzucą Go na forum więc nie ma co chwilę wypytywać tylko cierpliwie czekać.
kroczek
To dajcie chociaż stroje do OE.Bardzo prosze.
szafir
I nic zas cisza sad.gif codziennie wchodze i sprawdzam z wielką nadzieja ale non stop rozczarowanie.
Mooner
ludki ludzie ludziska.. dajcie se juz spokuj z PP, a najlepiej z całym pesem.. za miesiąc wychodzi pes6 i te patch epójda w zapomnienie, wiec jesli chcecie se jeszcze pograc to radze zainstalowac sp chociażby dlatego ze... on już jest;] zreszta nawet fajny, dla mnei najważniejeszy były transfery.. ważne że mam w co grac i że jest aktualne ;]
pozdro
ps T-Mac nei róbcie już tego patcha dajcie se z nim spokój.. ;]
prutek
QUOTE(Mooner @ Sep 27 2006, 14:23:23) [snapback]90904[/snapback]

ludki ludzie ludziska.. dajcie se juz spokuj z PP, a najlepiej z całym pesem.. za miesiąc wychodzi pes6 i te patch epójda w zapomnienie, wiec jesli chcecie se jeszcze pograc to radze zainstalowac sp chociażby dlatego ze... on już jest;] zreszta nawet fajny, dla mnei najważniejeszy były transfery.. ważne że mam w co grac i że jest aktualne ;]
pozdro
ps T-Mac nei róbcie już tego patcha dajcie se z nim spokój.. ;]

A możesz nie pisać za innych ludzi, a może ok. 200 osób czeka aż wypuszczą tego update co?? Nie wypowiadaj sie za innych kolego.
Grabi
Wczoraj spędziłem kilka ładnych godzin przed monitorem w celu skończenia uaktualnienia transferów. Robiłem to dokładnie przez 2dni !!. Aktualne składy, formacje, stroje, stadiony (drużyn Premiership) i mordki zawodników z Premiership. Do czego zmierzam...T-Mac i reszta robicie wspaniałą robotę. Wielu ludzi nawet nie zdaje sobie sprawy ile czasu wam to wszystko zajmuje. Mimo, że uaktualniłem sobie Premiership to nadal będę czekał na update OE smile.gif. Pozdrawiam
Mooner
QUOTE(prutek @ Sep 27 2006, 15:37:01) [snapback]90914[/snapback]

A możesz nie pisać za innych ludzi, a może ok. 200 osób czeka aż wypuszczą tego update co?? Nie wypowiadaj sie za innych kolego.

nie wypowiadam się za innych, wypowiadam się za siebie. po prostu takie jest moje zdanie.. uważam że twórcy wykonali już świetną robotę.. i chwała im za to... ale trzeba zrozumieć, że przyszły inne obowiązki i nei mogą zajmować się bzdetami.. pisze bzdetami ponieważ oni już są dorośli i takie coś jak gry itp. już ich nie interesuje tak bardzo.. muszą zająć się życiem.. proste ;]
więc poprostu mówie wam, że nie ma sensu czekać na update (wg mnie) bo nawet jeśli wyjdzie to pogracie sobie miesiąc.. a może mniej jesli wyjdzie później...(chyba, że komuś się pes6 nei spodoba... no chyba...)
wg mnie
pozdro ziomiki wink.gif
pozdro twórcą patcha, bo dzieki nim zagrałęm w "najlepszą" odsłonę pesa5 wink.gif
szafir
Przy czym patch juz dawno jest zrobiony tylko nie ma go na serwie tongue.gif
T-Mac
rano bedzie nieoficjalny update do PP by Riki & Tsuyoshi
E 9
Spoko że już rano to będzie wink.gif A jeśli można wiedzieć update do Orange ekstraklasy się ukaże?

PS:Podajcie mi gg Tsuioshiego.
BoBaN
Czekam jak na szpilkach;p mam nadzieje, że update zdązy pojawić się zanim wyjde do szkoły;p bo już bym chciał sobie zapykać w odnowionego pesa;p
arm
Jest już późne popołudnie i niestety nic nie ma sad.gif
koshtur
ile można spać! jakby co to oczy mi zaczynają gnić i niestety wstaję , dajcie coś bo nie mogę się doczekać!
T-Mac
caly dzien bylem w pracy i nie mialem kiedy wrzucic teraz jest juz za pozno bo zaraz sie klade bo o 4 musze wstac
jak bede mial czas to wrzuce nie pekac
Mooner
o kurde to ty masz roboty jak nikt inny koleś! O_o
koshtur
T-Mac ale musisz kasy zarabiać tak pracując w tym "pięknym pis-dowatym" kraju , tylko nie mów że w niedzielę dorabiasz za księdza - bo nie doczekamy się . I nie uciekaj w najbliższym czasie gdzieś na zachód - ktoś musi pracować na emeryturę dziadków grających w PESa , bo nie będą mieli za co kupić PES6. A tak szczerze to wspólczucie też kiedyś wstawałem o 4 a wracałem o 20 ( będzie lepiej - bracia k. zadbają o to)!!!!
Po co te obietnyce typu 'za tydzien' itp.? Po prostu wyszedłby wtedy, kiedy mielibyście czas, i nikt by niemarudził i żalił się na forum.
had2
Ja sie wkurwiłem nie wytrzymałem i SP 4.0 se wgrałem tongue.gif
Grabi
Witam ! Tak sobie czytam te wszystkie komentarze i dochodzę do wniosku, że wy chyba nie w tym świecie żyjecie. Oczywiście nikomu nie ubliżając. Też czekam na aktualkę OE (chociaż samemu potrafiłem się zabrać do roboty i Premiership sobie uaktualnić). Tzn...mordy, stroje (akurat tu nie tylko Barclay's), transfery, stadiony z SP 4.0. Spróbujcie zrobić cokolwiek, to może to wam uświadomi jak dużo czasu to zabiera. A jak wiemy człowiek nie żyje samym "patchowaniem". T-Mac i wszyscy, którzy się tym zajmują mają rodziny, znajomych, prace, studia, dziewczyny no nie wiem, cokolwiek. Także nie siedzą 24h przy monitorach. Rozumiem, że pisanie - "Patch wyjdzie jutro, pojutrze itd." może was wkurzać, skoro patch nie wychodzi. A czy zastanowiliście się chociaż czy wy jesteście tak zdyscyplinowani i punktualni ? Ludzie, trochę wyrozumiałości i przede wszystkim szacunku do ich pracy. Bo robią to za darmo !!! A wy jeszcze śmiecie pisać posty typu "No k***a kiedy wyjdzie ten patch", albo "T-Mac, jak to możliwe, że Ty nie masz czasu". Oczywiście są to przykłady powiedzmy pewnego modelu zachowań. Ludzie, zanim coś napiszecie to pomyślcie trochę. Czy to będzie sensowne i przede wszystkim taktowne. Pozdrawiam. P.S - Krytycy mojej wypowiedzi mogą się śmiało wypowiadać tongue.gif
koshtur
brawa dla grabiego!!!!!!!!! nie ma co krytykować - bo masz w 100% rację , większość jeszcze by chciała żeby T-Mac to wszystko zainstalował bo są zbyt leniwi żeby to zrobić samemu.
T-Mac
QUOTE(koshtur @ Sep 29 2006, 20:25:13) [snapback]91125[/snapback]

T-Mac ale musisz kasy zarabiać tak pracując w tym "pięknym pis-dowatym" kraju , tylko nie mów że w niedzielę dorabiasz za księdza - bo nie doczekamy się . I nie uciekaj w najbliższym czasie gdzieś na zachód - ktoś musi pracować na emeryturę dziadków grających w PESa , bo nie będą mieli za co kupić PES6. A tak szczerze to wspólczucie też kiedyś wstawałem o 4 a wracałem o 20 ( będzie lepiej - bracia k. zadbają o to)!!!!

pracowalem juz na zagranica smile.gif nie podobalo mi sie
jutro postaram sie wrzucic poniewaz mam dopiero na 18 do pracy (nocna zmiana) smile.gif
a jakby ktos sie pytal to pracuje w 2 miejscach tongue.gif
E 9
Ej T-mac a doczekamy sie OE update? biggrin.gif
decio24
Witam wszystkich! Jestem tu nowy smile.gif i na początku chcialem podziekowac tworcą PP za ich prace. Czekam na kolejne uaktualnienie. Pozdrawiam!
Beny13
Witam cie serdecznie Decio
BoBaN
Mam wielką nadzieję, że update dzisiaj ujży światło dzienne jeszcze przed zmrokiem Mr. T mac znajdzie chwile na wrzucenie update na serva. no chyba, że jest w pracy, to pozostanie nam poczekać jeszcze troche, ale i tak nie bedzie zle bo wkońcu sie to pojawi:)
Beny13
Ja juz trace nadzieje
T-Mac
wlasnie robie 3 podejscie z wrzucaniem tego na serwer rapidshere dwa razy juz mi wywalilo przy 200mb i 100
wrzucilo bym na ff ale narazie tam nie mozna ;/
decio24
Oby do trzech razy sztuka smile.gif, bo juz nie moge sie doczekać.
blondi1231
Czekamy czekamy , ale co dalej ....
wink.gif
Beny13
T-Mac sprobuj na sendspace albo wyslij to
decio24
Jak to jeden komentator kiedyś powiedział: "Cisza kabla" sad.gif
qqq
jak nie idzie na rapidzie to spróbuj na:
www.megaupload.com
www.sendspace.com
www.zshare.com
www.wyslijto.pl
http://www.4shared.com/
BoBaN
wielu nas oczekuje na ten update.. siedzimy jak na szpilkach:P przydałby się teraz jakiś server gdzie mozna wrzucic update bez problemów. połączmy się i probujmy znalesc dobry server.
Wislak
Wrzuccie na megaupload kazdy ma dostep niema limitów !! sa sposoby...
blondi1231
na megaupload
bo na rapidzie sa zrypane limity ;/
decio24
Chyba trzeba bedzie poczekac do jutra niestety, ale co chwila bede wpadal i patrzyl czy jednak udalo sie.
T-Mac
udalo sie wrzucic

odrazu mowie ze jest to nieoficjalny update ja w nim prawie nic nie robilem
update wykonali Riki & tsuyoshi za co im serdecznie dziekuje

Download update 2.7
daunwid
Ja mam pytanko, jak mam OE patch to moze mi smigać ten nieoficjalny update? Chodzi o to czy nie nastąpiom:P jakieś komplikacje?przecież nowy of pewnie, wszystkie nowe stroje...prosze o odpowiedź
koshtur
[quote name='T-Mac' date='Oct 2 2006, 23:35:16' post='91478']
udalo sie wrzucic

CHWAŁA WAM PANOWIE
Riki101
QUOTE(T-Mac @ Oct 3 2006, 01:35:16) [snapback]91478[/snapback]

udalo sie wrzucic

Download update 2.7

Dużo to nas nie było przy updat'cie pp ale wkońcu się udało smile.gif
BoBaN
Brawo Panowie!!!
arm
Wielkie dzięki Panowie! Już ściągam! cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.