Karol Johnn
Jul 28 2006, 13:57
Zdjecie z dupy to bmp tragedia... bokiem jest on ustawiony w edit mode, poza tym nie skonczony
pzdr
Mortin
Jul 28 2006, 14:01
bardzo slaba twarz, niestety bmp jest tragiczne, i nie zaslaniaj sie slaba fota, bo po co robisz twarz, skoro fota dupna ?
Karol Johnn
Jul 28 2006, 14:14
Mortin a co ty taki jakis narwany... ja sie niczym nie zaslaniam tylko stwierdzam ze fota do dupy, a czego robie z takiej foty? bo Pennanta jeszcze nikt nie zrobil! i chcialem sprobowac - proste!
pzdr
Mortin
Jul 28 2006, 17:43
nie rozumiem co chciales mi przekazac poprzez pojecie 'narwany'.... wyrazilem tylko swoja opinie i tyle, a ty zaraz wyskakujesz na mnie... a co do twarzy, to spoko, rob co chcesz i z jakiej chcesz foty, ale pozniej nie mow ze fota zla..
pozdro
Voytec
Jul 28 2006, 19:36
morda słaba, a w szczególności bmp. nie mów że twarz jest bokiem ustawiona w edit mode bo to nie prawda. sylwetka stoi prosto a twarz przechylona. powiedz przynajmniej prawde.
@Mortin - spokojnie, szkoda nerwów.
Karol Johnn
Jul 28 2006, 19:54
Mortin, dobra koniec tematu, bo widze ze sie nie rozumiemy!
Voytec prosze cie takimi wrzutami tylko mnie rozsmieszasz a jesli to dla ciebie takie wazne czy mowie prawde czy Pennant jest ustawiony bokiem czy nie o to dowod ze jednak to ja mam racje:
...a jak masz zamiar mi pisac takie farmazony to lepiej nic nie pisz... powaznie!

pzdr
matrix
Jul 28 2006, 19:59
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 28 2006, 23:28:50) [snapback]81197[/snapback]
Mortin, dobra koniec tematu, bo widze ze sie nie rozumiemy!
Voytec prosze cie takimi wrzutami tylko mnie rozsmieszasz a jesli to dla ciebie takie wazne czy mowie prawde czy Pennant jest ustawiony bokiem czy nie o to dowod ze jednak to ja mam racje:
...a jak masz zamiar mi pisac takie farmazony to lepiej nic nie pisz... powaznie!

pzdr
Lepiej ty nie pisz farmazonów bo naprawde żal cie słuchać

Skoro każdy ci mówi że morda poniżej krytyki to co się plujesz
Karol Johnn
Jul 28 2006, 20:09
Juz raz Matrix wypowiedziales sie w moim temacie dzieki czemu Panu juz podziekujemy! A ty co nalezysz do kolka wzajemnych adoratorow, ze swoim bezsensownym pisaniem wspierasz tych co krytykuja zeby mi tylko daciac, chcesz mnie sprowokowac??? bo nie wiem o co ci chodzi, tak jak wyzej TOBIE JUZ PODZIEKUJE!
Po drugie czy ja pisze cos o twarzy ze jest zajebista czy cos w tym stylu??? czytac dziecko umiesz? pisza ze slabe Bmp to ja odpowiadam ze fota do dupy - bo tak jest! Pyataja to czemu robie z takiej foty? bo kurna lubie tego zawodnika a jego twarzy nikt jeszcze nie kwapil sie zrobic! PROSTE juz jarzysz czy jeszcze raz powtorzyc?
PS. Matrix, tak mnie to zastanawia, mam pytanie jak sie slucha tekstu...
pzdr
Karol Johnn
Jul 28 2006, 21:20
I chyba ostatnia wersja(nie bokiem, tylko prosto) Jermaine Pennant:

pzdr
matrix
Jul 28 2006, 21:36
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 28 2006, 23:43:05) [snapback]81203[/snapback]
Juz raz Matrix wypowiedziales sie w moim temacie dzieki czemu Panu juz podziekujemy! A ty co nalezysz do kolka wzajemnych adoratorow, ze swoim bezsensownym pisaniem wspierasz tych co krytykuja zeby mi tylko daciac, chcesz mnie sprowokowac??? bo nie wiem o co ci chodzi, tak jak wyzej TOBIE JUZ PODZIEKUJE!
Po drugie czy ja pisze cos o twarzy ze jest zajebista czy cos w tym stylu??? czytac dziecko umiesz? pisza ze slabe Bmp to ja odpowiadam ze fota do dupy - bo tak jest! Pyataja to czemu robie z takiej foty? bo kurna lubie tego zawodnika a jego twarzy nikt jeszcze nie kwapil sie zrobic! PROSTE juz jarzysz czy jeszcze raz powtorzyc?
PS. Matrix, tak mnie to zastanawia, mam pytanie jak sie slucha tekstu...
pzdr
Boże człowieku wrzuć na luz. Skoro lubisz tego piłkarza trzeba było zrobić go sobie i nie publikować go - ja serio wstydziłbym się pokazywać czegoś takiego... a ty się benadziejnie zasłaniasz fotką. Zastanów się wogóle co piszesz bo tekst w stylu 'panu już podziękujemy' to żenada na maksa. Może dasz mi jakiś zakaz żebym nie pisał w twojim temacie co

pisze co myśle a że myśle podobnie jak voyatec czy Mortin który na mordach zna się jak mało kto to chyba dobrze. Stary to z tąbą jest coś nie tak.... i odwal się odemnie
Tyle w tej sprawie. I nie prowokuj dalej. Nie umiesz przyjąc krytyki - pora się nauczyś...
szYMsz92
Jul 28 2006, 21:40
Zaraz rozpęta sie tu istne piekło

. A mordka, niestety oryginalny nie będe, mi się nie podoba...
Karol Johnn
Jul 28 2006, 21:44
Matrix---> Chlopcze i ty mi piszesz zebym wrzucil na luz??? Jestes zenujacy jak malo kto na tym forum, wiem ze jestes w takim wieku, ze siada na leb! Nie przyjmuje krytyki ktora jest beznadziejna i bezpodstawna jak twoja, w stylu twoje - co sie plujesz... a i nie mieszaj w to innych, bo innych sie nie czepiam, tylko takich **** jak ty ktorym z nudow odwala i pisza zeby sobie napisac bzdeta!
pzdr nie odpisuj bo bedzie sie to ciaglo w nieskonczonosc
Karol Johnn
Jul 28 2006, 22:26
To juz na bank ostateczna wersja Pennanta nie wiem jakie on ma teraz wlosy ale kiedys mial takie krotkie jak mu wrzucilem i chyba lepiej wyglada:

pzdr
Voytec
Jul 29 2006, 07:48
posiedź jeszcze troche nad tą mordą. napewno wyciągniesz z niej jeszcze więcej. pozdrawiam.
kostek
Jul 29 2006, 08:51
Ta wersja napewno duzo lepsza od pierwotnej
Mortin
Jul 29 2006, 09:33
hmm ostateczna wertsja jeszcze lepsza od tych pierwszych... pokaz fotke z ktorej robiles...
pozdro
Karol Johnn
Jul 29 2006, 09:52
O to fotka z ktorej robilem:

No moze jeszcze nad nim posiedze, w szczegolnosci te oczy musze jakos poprawic
pzdr dzieki za komenty
.::Diego::.
Jul 29 2006, 10:20
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 28 2006, 21:30:27) [snapback]81220[/snapback]
To juz na bank ostateczna wersja Pennanta nie wiem jakie on ma teraz wlosy ale kiedys mial takie krotkie jak mu wrzucilem i chyba lepiej wyglada:

pzdr
Ta wersja już dużo, dużo lepsza bo poprzednia to istny pokemon... a z fotką to chyba ściemiasz bo widziałem identyczną ale dużo większych rozmiarów.. a więc fotkie miałeś dobrą, pozdro
Karol Johnn
Jul 29 2006, 11:20
Nooo jaaa...

nastepny z jakims sciemnianiem.... po co mialbym sciemniac, taka fotke znalazlem w necie, jak masz wieksza to mi ja pokaz to zobaczysz efekty pracy beda duzo lepsze niz ten Pennant!
pzdr
.::Diego::.
Jul 29 2006, 11:29
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 29 2006, 10:24:54) [snapback]81293[/snapback]
Nooo jaaa...

nastepny z jakims sciemnianiem.... po co mialbym sciemniac, taka fotke znalazlem w necie, jak masz wieksza to mi ja pokaz to zobaczysz efekty pracy beda duzo lepsze niz ten Pennant!
pzdr
Spoko. Wełdug mnie modele to masz opanowane dość dobrze tylko nad bmp musisz popracować jeszcze. I przyjmuj komentarze z troche większym luzem bo cuś spięty jesteś

Ja przecie nie miałem nic złego na myśli... pozdro i kolejnych lepszych mord życze
Karol Johnn
Jul 29 2006, 12:33
Diego to juz nawet nie o to chodzi czy ja sie napinam czy nie, tylko jak co drugi kometarz jest tego typu "nie zaslaniaj sie fota, morda do dupy", "nie sciemniaj", "bys sie powiedzial prawde ze ryj krzywo zrobiles a nie w edit mode jest bokiem ustawiony", "co sie plujesz", "trzeba miec iskre boza" itd. no stary mozna sie podkurwic z lekka, a matrix przebil wszystkich...
pzdr a o to nastepny ryj juz Z BARDZO DOBREJ FOTY Xabi Alonso!

i
Karol Johnn
Jul 29 2006, 13:10
Troche potargalem bmp, pozniej jeszcze model dopracuje i mysle ze bedzie niezle.

i

pzdr i co poprawic zeby byl jeszcze lepszy???!
całkiem fajny xabi alonso, ale moim zdaniem bmp z 2 ostatnich wersji jest gorsza od poprzednich, a poza tym z tymi włosami wygląda głupio
Mortin
Jul 29 2006, 16:00
miales super duza fote, wiec bmp mogles lepsze zrobic... popracuj jeszcze ze 2h nad ta twarza to wtedy bedzie dobra..
Karol Johnn
Jul 29 2006, 16:10
Nad Xabim jeszcze pomsyle tyle ze za bardzo nie wiem co u niego konkretnie zmienic
a o to moje wypociny nad kalu uche (w produkcji), musze sie chyba nauczyc wlosy robic, bo z tymi wlosami to mam porazke...

pzdr
Mortin
Jul 29 2006, 16:16
to nie wlosy sa najwazniejsze, tylko model twarzy, a on nie jest swietny... oczy sa bardzo dziwne, jakby mial dauna... poza tym kolor bmp nie wspolgra z kolorem szyi... popracuj jeszcze nad ta twarza
pozdro
Karol Johnn
Jul 30 2006, 11:36
Nastepna wersja UCHE:

PZDR
Voytec
Jul 30 2006, 12:09
totalnie skopałes tą wersje. pozdr.
Karol Johnn
Jul 30 2006, 12:14
CHyba mu za duze oczy zapodalem ano i nad bmp trza posiedziec... piszcie mi co mam poprawic oprocz bmp(bo to wiem) ale w modelu.
pzdr
matrix
Jul 30 2006, 12:29
Oj słabo . 1 wersja dużooo lepsza, pozdro
Karol Johnn
Jul 30 2006, 14:29
Ostatnia wersja Kalu, dalej juz mi sie go nie chce walkowac:

pzdr
Mortin
Jul 30 2006, 14:50
bardzo slabo to wyglada, oczy niesymetryczne, brwi nierowne to samo tyczy sie ust i slabe bmp. Sprobuj zrobic inna twarz, moze kolejna wyjdzie lepiej
pozdro
Karol Johnn
Jul 31 2006, 08:10
Nastepny to Deco(w produkcji):

pzdr
matrix
Jul 31 2006, 08:21
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 31 2006, 11:44:24) [snapback]81639[/snapback]

pzdr
Nigdy bym nie poznał że to deco - niestety kiepska robota
Voytec
Jul 31 2006, 08:48
oj tutaj zepsułeś robote. panowie z KONAMI wykonali o niebo lepszego deco. najlepiej zrób go od początku to może będzie lepiej. pozdr.
Mortin
Jul 31 2006, 09:34
panowie od konami zrobili bardzo dobry model deco, wiec wystarczylo zrobic tylko dobre bmp nalozyc je na model i bylby dobry deco, a ty go popsules...
cwicz, nie przejmuj sie ze nic nie wychodzi, wkoncu zrobisz dobra mordke, bo 'trening czyni mistrza'
Karol Johnn
Jul 31 2006, 11:38
Wiesz Mortin nie chcialem pojsc na latwizne i tylko zrobic bmp i nalozyc na gotowy model plus malutenke poprawki, chcialem zrobic model ze zdjecia z ktorego robie, ja go jeszcze poprawie, wlosy lepsze dobiore, takze cos jeszcze pokombinuje, bo tego Deco to moze nie cala godzine robilem...
pzdr
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 31 2006, 09:14:24) [snapback]81639[/snapback]

pzdr
ojezu...odpowiedz sam sobie na pytanie....czy to wyglada jak deco?
deco ma dobry model w grze wystarczylo nalozyc teksture i bylby podobny ale ja nie wiem jak zes go tak zchrzanil.
Karol Johnn
Aug 2 2006, 12:43
Robbie Fowler(Preview):

pzdr
Ehehehehehe, sorka, nie mogłem się powstrzymać

Niestety, BMP marne, model również kiepski, niepodobny ten Fowler.
w ogole mi nie przypomina tego zawodnika liverpoolu... szczeka jest za szeroka, przeciez on ma bardziej kragla, brwi jakies krzywe i te zeby...postaraj sie to poprawic, albo od nowa zrob twarz
pozdro
Karol Johnn
Aug 2 2006, 13:11
Robbie Fowler(preview 2)

i

to fota:

pzdr
popatrz na fote i na swoją twarz i sam sobie powiedz...podobni?
Vadim06
Aug 2 2006, 13:27
bueheh

Myslałem, że Deco to tylko taka jedno razowa wpadka i ostatnia tak słaba morda no, ale jednak się myliłem ...
Może ta twarz Fowlera taka megastycznie masakryczna nie jest, ale ten kształt brody i kwadratowa szczęka mówi za siebie

Typowa baba-jaga
w kolejnej wersji niewiele poprawiles, ale widac drobne zmiany.. wez zrob te twarz od nowa z innej foty, albo sobie odpusc bo tego modelu co do tej pory uzyskales nie warto poprawiac...
Karol Johnn
Aug 2 2006, 13:43
Ostatnia poprawka:
Robbie Fowler

i

pzdr
Vadim06
Aug 2 2006, 13:45
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 2 2006, 14:47:39) [snapback]82098[/snapback]
Ostatnia poprawka:
Robbie Fowler

pzdr
No już troszeczkę lepiej, ale nadal wygląda jak taki "downik" Nic więcej z niego nie wyciągniesz więc lepiej zrob go z innej foty, lub poprostu sobie go odpuśc
Karol Johnn
Aug 2 2006, 13:47
No bo on ma taki wyraz jak taki daun... bym musial mu zmniejszyc ta szczene i zwezic leb... ale to moze pozniej
pzdr
Vadim06
Aug 2 2006, 13:49
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 2 2006, 14:51:46) [snapback]82102[/snapback]
No bo on ma taki wyraz jak taki daun... bym musial mu zmniejszyc ta szczene i zwezic leb... ale to moze pozniej
pzdr
No raczej nic lepszego nie wyciągniesz z niego.. Spróboj, może się myle co do tego, ale naprawde wątpie, że coś lepszego z tego powstanie ..
johnn jak juz poprawiasz jakas twarz to posiedz nad nia dluzej a nie po 30 minutach pokazujesz kolejna wersja, ktora nie jest lepsza od poprzedniej... odpusc te twarz i zrob jakas inna, lepsza..
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.