Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Johnn
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Karol Johnn
Nastepny w kolejce to juz zrobiony na dobrym modelu z konami( male modyfikacje modelu byly) Micheal Owen:
IPB Image
pzdr
Karol Johnn
I finalna wersja Owena(drobne korekty w modelu):
IPB Image
pzdr
Simon
fajny ten owen. tylko wydaje mi sie ze ma zly kolor. ttroche wyglaa ja z nadciśnieniem:) ale to tylko m oja obinia. nie wiem z jakiej foty robiles
Karol Johnn
Wlasnie chcialem mu te wypieki jak najbardziej uwidocznic i zaznaczyc...
pzdr dzieki za komenta
Mortin
no bardzo ladny ten owen, ale wez moze wybiel mu te wypieki na twarzy, bo jest troszeczke za czerwony..
pozdro
Karol Johnn
Juz bez rumiencow lub bez nadcisnienia - jak kto woli, choc ja wolalem ta pierwsza wersje, Owen ver 2:
IPB Image
pzdr
Mortin
no i troche lepiej wyglada tongue.gif
pozdro
Simon
no widzisz . od razu lepiej. jeszce mu tylko poszerz rzuchwe
NipponJapanBoy
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 19 2006, 11:26:36) [snapback]78961[/snapback]
Nastepny w kolejnosci Philip Lahm (w produkcji)
IPB Image
Co poprawiac?
pzdr

Bardzo dobry Lahm...9,5/10 Gratki
Mortin
QUOTE(Danioo7 @ Aug 4 2006, 18:44:53) [snapback]82599[/snapback]

rozumiem, ze sa gusta i gusciki, ale chyba nie widziales dobrego lahma huh.gif
to jest idealny lahm
IPB Image
Vadim06
QUOTE(Danioo7 @ Aug 4 2006, 18:44:53) [snapback]82599[/snapback]

laugh.gif Skoro ten Lahm dla Ciebie bardzo dobry, to jak oceniasz tego ?

IPB Image

? laugh.gif
Karol Johnn
Ok ok... hehe... no pewnie Danio ze moj Lahm lepszy tongue.gif wink.gif a co?
Teraz Henry w produkcji, poprawie jeszcze model i bmp a narazie taki:
IPB Image
pzdr
kostek
Zespułeś tego, który był w grze. A to bez sensu...
Vadim06
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 5 2006, 14:53:04) [snapback]82758[/snapback]

Ok ok... hehe... no pewnie Danio ze moj Lahm lepszy tongue.gif wink.gif a co?
Teraz Henry w produkcji, poprawie jeszcze model i bmp a narazie taki:
IPB Image
pzdr

Gdyby nie koszulka i napis, że to Henry to w życiu Warszawy bym się nie skapnoł, że to ten Francuz ohmy.gif ohmy.gif blink.gif BMP może i nie najgorsze, ale podobizna jest co najwyżej 10% wink.gif

Lepiej go zrób od nowa bo wątpie, że większą podobizne z niego wyciągniesz...
Mortin
jedynie co widze podobnego w nim do prawdziwego henryka, to nos i troszeczke usta... zrob od nowa i nie popsuj tym razem dobrego modelu henryka w grze
pozdro
Karol Johnn
Nie chce mi sie juz nic robic z tym henrym, wbita w niego...
Ballack:
IPB Image
pzdr musze mu cos zrobic z jego lewym okiem bo tak zem porobil ze w pewnym momencie wogole nie mial zrenicy ale jakos sie wyratowalem, jutro sprobuje dalej cos robic z tym okiem i moze hera mu zrobie ale to jutro... tzn dzisiaj jak wstane jeszcze raz pzdr
edit: aha jeszcze jedno, moglby ktos mi powiedziec ktore kropki w oedit sa odpowiedzialne dokladnie za zrenice
Karol Johnn
Ballack z nowym herem a co z tym okiem to sie jutro pomysli:
IPB Image
pzdr
Vadim06
Ballack'a da się rozpoznać bez problemowo, twarz do najgorszych nie należy, ale te w/w przez Ciebie oczo mu zmień bo wygląda jak kosmita..

A moim zdaniem ten pierwszy prewiev był lepszy, z tymi starymi włosami prezentował się lepiej

Nowe włosy go szpecą i wygląda jak by miał guza po lewej jak i po prawej stronie...

Więc twarz najgorsza nie jest:) To oko jak będzie poprawione to będzie w miare OK Ballak tongue.gif
rav
Pracuj nad BMP, bo jest za bardzo rozmyte, a przede wszystkim siedź więcej nad UV Map Editorem w oedicie, bo na przykładzie oka widać, że nie wszystkie jest dobrze wpasowane.
Karol Johnn
No wlasnie juz tak zem te kropki pochrzanil ze ciezko bedzie dojsc teraz do ladu dlatego, mam prosbe czy ktos moze mi pokazac na skrinie ktore kropki oznaczaja zrenice?!!
A wloski zaraz poprawie bmp tez
pzdr thx za komenty
Karol Johnn
Nie wiem co z tym okiem zrobic, w dupe z nim chyba ze ktos mi pomoze, po malych poprawkach bmp:
IPB Image
pzdr
rav
To zrób tą mordę od nowa, przecież aż tak bardzo nie musiałeś edytować modelu Ballacka, gdyż jest on względnie wykonany przez KONAMI.
Karol Johnn
Postanowilem poprawic mojego lennona, bardzo wczesna wersja, pozniej go poprawie:
IPB Image
pzdr
olivier
musisz jeszcze troszke popracowac nad bmp ogólnie twarz średnia lecz dopiero robisz twarze więc jeszcze bedziesz lepszy smile.gif
Karol Johnn
Nastepna wersja Lennona bedzie jeszcze jedna jutro:
IPB Image
pzdr i oceniajcie!
Karol Johnn
Ostatnia Finalna raczej wersja chyba ze powiecie co poprawic zeby byl lepszy to poprawie:
IPB Image
pzdr
rav
BMP jest fatalne ... Zrób je od początku, skorzystaj może z tutoriala Barosa na BMP.
Karol Johnn
Maly update Lennona:
IPB Image
pzdr
ps: robilem z malej fotki, moze ma ktos dobra fote lennona? jak tak to niech wrzuci
Karol Johnn
poprawiony Alonso:
IPB Image
pzdr
Gienia
Twarz nawet ładna, ale za mało podobny.

PS. On nie jest Xavi Alonso tylko XABI Alonso
Karol Johnn
Troche mu podnioslem usta i z lekka bmp poprawilem:
IPB Image
pzdr
olo
no coraz lepsze twarze, sprobowal bys zrobic bartka grzewlaka??

foty: moze nie sa doskonale ale moze sie uda cos wyciagnac.

http://widzew.lodz.pl/druzyny.php?zawodnik=105&d=29
http://www.90minut.pl/pix/players/grzelak_bartlomiej.jpg
http://new.sports.pl/img/streams/1/resized..._553187226.jpeg
http://www.widzew.lodz.pl/img/zawodnicy_go...ner_grzelak.jpg

uda sie?
Karol Johnn
Kiepsciutkie te foty, watpie zeby mi cos dobrego z tych fot wyszlo, ale sprobowac zawsze mozna, moze wieczorem sie za to zabiore
pzdr
reS
Co do piłkarzy Widzewa to zamieszczam jeszcze kilka zdjęc..myślę, że mogą sie przydać.

Grzelak
http://i8.tinypic.com/24kzjbl.jpg
Kelechi
http://img69.imageshack.us/img69/746/kelechiix6.png
Iwan
http://img69.imageshack.us/img69/2821/iwanlm9.png
Karol Johnn
Oj stary z tych fotek nic nie bedzie zabralem sie za tego Grzelaka ale z nim bedzie tez ciezko strasznie slaba jakosc tych zdjec! ale co pokombinuje!
pzdr
Karol Johnn
Jutro go dokoncze dlugo nad nim nie siedzialem, ale nie wiem czy cos z niego bedzie
IPB Image
pzdr
Hayalet
Oczy coś ma zesmudzowane po bokach, i ogólnie troche dziwnie wygląda, no ale cóż poczekam do 2 wersji może to poprawisz i będzie lepiej narazie jest z 4/10... tongue.gif

Pozdro
olo
idealem to on nie jest ale rozumiem-katastrofalne foty. moze jak poprawisz bedzie lepszy ale wielkie dzieki ze chociaz probujesz. pzdr.
olo
lennon mi sie tez podoba,grzelakowi zmien model na chodszy, popraw oczy, usta i on wyglada na 35 lat... poszukam jeszcze fotek, rozumiem ze grzelak jest "słaby"
Karol Johnn
Wszystko poprawie jak bede mial wiecej czasu! Ale naprawde ciezko bedzie!
pzdr dzieki za komenty
Karol Johnn
Dalem sobie spokoj z Grzelakiem bo chyba nic z tego nie bedzie, moze kiedys do niego wroce, a teraz pierwsza wersja Hleba, pozniej mu wlosy przerobie i dokoncze bmp i model
IPB Image
pzdr mowcie co poprawic zeby bylo lepiej
Karol Johnn
I Finalowa wersja hleba:
IPB Image
pzdr komentujcie smialo biggrin.gif
Karol Johnn
Nastepna nieskonczona morda Giggsa:
IPB Image
pzdr
NipponJapanBoy
QUOTE(Mortin @ Aug 4 2006, 19:51:13) [snapback]82611[/snapback]

rozumiem, ze sa gusta i gusciki, ale chyba nie widziales dobrego lahma huh.gif
to jest idealny lahm
IPB Image

No fakt...przyznaje ze tego Lahma nie widzialem...ten to faktycznie jak Lahm wyglada...tamten wcale nie byl zly...a mowie tak dlatego ze sam nie potrafie robic mordek wiec jestem wyrozumialy dla makerów... ale miedzy bogiem a prawdą to...giggs - tragedia....henry-tragedia...deco-tragedia...
Karol Johnn
A tobie co sie przypomnialo? biggrin.gif Giggs pojdzie jeszcze w obrobke, to jest poczatkowa wersja robiona moze z 30 min pzdr
rav
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 19 2006, 17:26:03) [snapback]85056[/snapback]

A tobie co sie przypomnialo? biggrin.gif Giggs pojdzie jeszcze w obrobke, to jest poczatkowa wersja robiona moze z 30 min pzdr

Eee, to po co ją pokazujesz blink.gif ?
olo
ten giggs to na 20 lat wyglada:P Popraw go...smile.gif

A dla fanów widzewa zapraszam na blog o nim... www.widzewskicharakter.blog.onet.pl
kobuz
stary, masz 8 stron w temacie! NIE przystoi takiego Giggsa dawać. Ale ogólnie rozwijasz się, będą z ciebie ludzie
Karol Johnn
No w sumie macie chyba racje za bardzo sie spiesze z pokazywaniem mord, jestem niecierpliwy i wiem ze jakbym dluzej posiedzial przy kazdej mordzie to bym robil calkiem dobre ryje, zaczne robic morde to zaraz chce ja pokazac, a co do tego Lennona to go meczylem bardzo dlugo, poczatkowa wersja byla bodajze na 2 stronie i dopiero po paru tygodniach go dokonczylem, a z tymi ostatnimi mordami to jest tak ze to byla robota na 30 min, ok teraz bede dawal wykonoczone ryje... macie racje... ooookkk niech bedzie tongue.gif
pzdr
norek
Pokazuj te jaknajbardziej dopracowane twarze
bo dwie ostatnie przykro to mowic ale Pokemony straszne.
Staraj sie bardziej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.