Karol Johnn
Aug 4 2006, 14:58
Nastepny w kolejce to juz zrobiony na dobrym modelu z konami( male modyfikacje modelu byly) Micheal Owen:

pzdr
Karol Johnn
Aug 4 2006, 15:14
I finalna wersja Owena(drobne korekty w modelu):

pzdr
fajny ten owen. tylko wydaje mi sie ze ma zly kolor. ttroche wyglaa ja z nadciśnieniem:) ale to tylko m oja obinia. nie wiem z jakiej foty robiles
Karol Johnn
Aug 4 2006, 15:25
Wlasnie chcialem mu te wypieki jak najbardziej uwidocznic i zaznaczyc...
pzdr dzieki za komenta
no bardzo ladny ten owen, ale wez moze wybiel mu te wypieki na twarzy, bo jest troszeczke za czerwony..
pozdro
Karol Johnn
Aug 4 2006, 16:58
Juz bez rumiencow lub bez nadcisnienia - jak kto woli, choc ja wolalem ta pierwsza wersje, Owen ver 2:

pzdr
no i troche lepiej wyglada

pozdro
no widzisz . od razu lepiej. jeszce mu tylko poszerz rzuchwe
NipponJapanBoy
Aug 4 2006, 17:40
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 19 2006, 11:26:36) [snapback]78961[/snapback]
Nastepny w kolejnosci Philip Lahm (w produkcji)

Co poprawiac?
pzdr
Bardzo dobry Lahm...9,5/10 Gratki
QUOTE(Danioo7 @ Aug 4 2006, 18:44:53) [snapback]82599[/snapback]
rozumiem, ze sa gusta i gusciki, ale chyba nie widziales dobrego lahma
to jest idealny lahm
Vadim06
Aug 4 2006, 18:53
QUOTE(Danioo7 @ Aug 4 2006, 18:44:53) [snapback]82599[/snapback]

Skoro ten Lahm dla Ciebie bardzo dobry, to jak oceniasz tego ?

?
Karol Johnn
Aug 5 2006, 13:49
Ok ok... hehe... no pewnie Danio ze moj Lahm lepszy

a co?
Teraz Henry w produkcji, poprawie jeszcze model i bmp a narazie taki:

pzdr
Zespułeś tego, który był w grze. A to bez sensu...
Vadim06
Aug 5 2006, 14:33
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 5 2006, 14:53:04) [snapback]82758[/snapback]
Ok ok... hehe... no pewnie Danio ze moj Lahm lepszy

a co?
Teraz Henry w produkcji, poprawie jeszcze model i bmp a narazie taki:

pzdr
Gdyby nie koszulka i napis, że to Henry to w życiu Warszawy bym się nie skapnoł, że to ten Francuz

BMP może i nie najgorsze, ale podobizna jest co najwyżej 10%

Lepiej go zrób od nowa bo wątpie, że większą podobizne z niego wyciągniesz...
jedynie co widze podobnego w nim do prawdziwego henryka, to nos i troszeczke usta... zrob od nowa i nie popsuj tym razem dobrego modelu henryka w grze
pozdro
Karol Johnn
Aug 5 2006, 21:55
Nie chce mi sie juz nic robic z tym henrym, wbita w niego...
Ballack:

pzdr musze mu cos zrobic z jego lewym okiem bo tak zem porobil ze w pewnym momencie wogole nie mial zrenicy ale jakos sie wyratowalem, jutro sprobuje dalej cos robic z tym okiem i moze hera mu zrobie ale to jutro... tzn dzisiaj jak wstane jeszcze raz pzdr
edit: aha jeszcze jedno, moglby ktos mi powiedziec ktore kropki w oedit sa odpowiedzialne dokladnie za zrenice
Karol Johnn
Aug 5 2006, 22:49
Ballack z nowym herem a co z tym okiem to sie jutro pomysli:

pzdr
Vadim06
Aug 6 2006, 06:35
Ballack'a da się rozpoznać bez problemowo, twarz do najgorszych nie należy, ale te w/w przez Ciebie oczo mu zmień bo wygląda jak kosmita..
A moim zdaniem ten pierwszy prewiev był lepszy, z tymi starymi włosami prezentował się lepiej
Nowe włosy go szpecą i wygląda jak by miał guza po lewej jak i po prawej stronie...
Więc twarz najgorsza nie jest:) To oko jak będzie poprawione to będzie w miare OK Ballak
Pracuj nad BMP, bo jest za bardzo rozmyte, a przede wszystkim siedź więcej nad UV Map Editorem w oedicie, bo na przykładzie oka widać, że nie wszystkie jest dobrze wpasowane.
Karol Johnn
Aug 6 2006, 08:16
No wlasnie juz tak zem te kropki pochrzanil ze ciezko bedzie dojsc teraz do ladu dlatego, mam prosbe czy ktos moze mi pokazac na skrinie ktore kropki oznaczaja zrenice?!!
A wloski zaraz poprawie bmp tez
pzdr thx za komenty
Karol Johnn
Aug 6 2006, 09:43
Nie wiem co z tym okiem zrobic, w dupe z nim chyba ze ktos mi pomoze, po malych poprawkach bmp:

pzdr
To zrób tą mordę od nowa, przecież aż tak bardzo nie musiałeś edytować modelu Ballacka, gdyż jest on względnie wykonany przez KONAMI.
Karol Johnn
Aug 7 2006, 14:41
Postanowilem poprawic mojego lennona, bardzo wczesna wersja, pozniej go poprawie:

pzdr
olivier
Aug 7 2006, 14:55
musisz jeszcze troszke popracowac nad bmp ogólnie twarz średnia lecz dopiero robisz twarze więc jeszcze bedziesz lepszy
Karol Johnn
Aug 7 2006, 20:26
Nastepna wersja Lennona bedzie jeszcze jedna jutro:

pzdr i oceniajcie!
Karol Johnn
Aug 8 2006, 08:35
Ostatnia Finalna raczej wersja chyba ze powiecie co poprawic zeby byl lepszy to poprawie:

pzdr
BMP jest fatalne ... Zrób je od początku, skorzystaj może z tutoriala Barosa na BMP.
Karol Johnn
Aug 8 2006, 09:02
Maly update Lennona:

pzdr
ps: robilem z malej fotki, moze ma ktos dobra fote lennona? jak tak to niech wrzuci
Karol Johnn
Aug 13 2006, 10:05
poprawiony Alonso:

pzdr
Gienia
Aug 13 2006, 10:37
Twarz nawet ładna, ale za mało podobny.
PS. On nie jest Xavi Alonso tylko XABI Alonso
Karol Johnn
Aug 13 2006, 10:59
Troche mu podnioslem usta i z lekka bmp poprawilem:

pzdr
Karol Johnn
Aug 13 2006, 13:17
Kiepsciutkie te foty, watpie zeby mi cos dobrego z tych fot wyszlo, ale sprobowac zawsze mozna, moze wieczorem sie za to zabiore
pzdr
Karol Johnn
Aug 13 2006, 18:14
Oj stary z tych fotek nic nie bedzie zabralem sie za tego Grzelaka ale z nim bedzie tez ciezko strasznie slaba jakosc tych zdjec! ale co pokombinuje!
pzdr
Karol Johnn
Aug 13 2006, 19:39
Jutro go dokoncze dlugo nad nim nie siedzialem, ale nie wiem czy cos z niego bedzie

pzdr
Hayalet
Aug 13 2006, 20:21
Oczy coś ma zesmudzowane po bokach, i ogólnie troche dziwnie wygląda, no ale cóż poczekam do 2 wersji może to poprawisz i będzie lepiej narazie jest z 4/10...
Pozdro
idealem to on nie jest ale rozumiem-katastrofalne foty. moze jak poprawisz bedzie lepszy ale wielkie dzieki ze chociaz probujesz. pzdr.
lennon mi sie tez podoba,grzelakowi zmien model na chodszy, popraw oczy, usta i on wyglada na 35 lat... poszukam jeszcze fotek, rozumiem ze grzelak jest "słaby"
Karol Johnn
Aug 14 2006, 17:03
Wszystko poprawie jak bede mial wiecej czasu! Ale naprawde ciezko bedzie!
pzdr dzieki za komenty
Karol Johnn
Aug 16 2006, 12:20
Dalem sobie spokoj z Grzelakiem bo chyba nic z tego nie bedzie, moze kiedys do niego wroce, a teraz pierwsza wersja Hleba, pozniej mu wlosy przerobie i dokoncze bmp i model

pzdr mowcie co poprawic zeby bylo lepiej
Karol Johnn
Aug 16 2006, 12:50
I Finalowa wersja hleba:

pzdr komentujcie smialo
Karol Johnn
Aug 19 2006, 12:52
Nastepna nieskonczona morda Giggsa:

pzdr
NipponJapanBoy
Aug 19 2006, 13:41
QUOTE(Mortin @ Aug 4 2006, 19:51:13) [snapback]82611[/snapback]
rozumiem, ze sa gusta i gusciki, ale chyba nie widziales dobrego lahma
to jest idealny lahm
No fakt...przyznaje ze tego Lahma nie widzialem...ten to faktycznie jak Lahm wyglada...tamten wcale nie byl zly...a mowie tak dlatego ze sam nie potrafie robic mordek wiec jestem wyrozumialy dla makerów... ale miedzy bogiem a prawdą to...giggs - tragedia....henry-tragedia...deco-tragedia...
Karol Johnn
Aug 19 2006, 14:22
A tobie co sie przypomnialo?

Giggs pojdzie jeszcze w obrobke, to jest poczatkowa wersja robiona moze z 30 min pzdr
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 19 2006, 17:26:03) [snapback]85056[/snapback]
A tobie co sie przypomnialo?

Giggs pojdzie jeszcze w obrobke, to jest poczatkowa wersja robiona moze z 30 min pzdr
Eee, to po co ją pokazujesz

?
ten giggs to na 20 lat wyglada:P Popraw go...

A dla fanów widzewa zapraszam na blog o nim... www.widzewskicharakter.blog.onet.pl
stary, masz 8 stron w temacie! NIE przystoi takiego Giggsa dawać. Ale ogólnie rozwijasz się, będą z ciebie ludzie
Karol Johnn
Aug 19 2006, 21:07
No w sumie macie chyba racje za bardzo sie spiesze z pokazywaniem mord, jestem niecierpliwy i wiem ze jakbym dluzej posiedzial przy kazdej mordzie to bym robil calkiem dobre ryje, zaczne robic morde to zaraz chce ja pokazac, a co do tego Lennona to go meczylem bardzo dlugo, poczatkowa wersja byla bodajze na 2 stronie i dopiero po paru tygodniach go dokonczylem, a z tymi ostatnimi mordami to jest tak ze to byla robota na 30 min, ok teraz bede dawal wykonoczone ryje... macie racje... ooookkk niech bedzie

pzdr
Pokazuj te jaknajbardziej dopracowane twarze
bo dwie ostatnie przykro to mowic ale Pokemony straszne.
Staraj sie bardziej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.