Karol Johnn
Aug 21 2006, 18:23
Pierwsza wersja Ronaldo napewno z czasem bede go poprawial:

pzdr
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 21 2006, 17:27:27) [snapback]85459[/snapback]

pzdr
nie najgorszy, ale zamknij mu morde
Capitan Tsubasa
Aug 21 2006, 20:05
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 21 2006, 19:27:27) [snapback]85459[/snapback]

pzdr
Fryzura jest do zmiany, zamknac mu morde, poprawic BMP (z jednej strony jest bialy a z jednej jakis pomaranczowy :-P ) no i troche pobawic sie modelem. Narazie tyle
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 21 2006, 19:27:27) [snapback]85459[/snapback]

pzdr
Jak dla mnie to nie wypal. Uzyj innych fotek bo jest ich troche z zamknietymi buziami.
Mortin
Aug 21 2006, 20:42
ale pokemon... na co pokazujesz nieskonczone wersje twarzy ? inni facemakerzy jak pokazuja wersje nieskonczona, to chociaz jest ona w 90% podobna do prawdziwego pilkarza, a u ciebie ok 35%
wiec john mam prosbe. poszukalem troche fotek lepszych, bo wtedy co probowales robic z nich grzelaka to byly tragiczne i oto co znalazlem:
http://img164.imageshack.us/my.php?image=grzelak1lk8.jpghttp://img148.imageshack.us/my.php?image=grzelak2hy5.jpghttp://www.widzewiak.pl/index.php?site=kadra/grzelakbmoze z tego uda sie zrobic cos lepszego od nowa?? :>
QUOTE(o.l.o1 @ Sep 1 2006, 18:44:24) [snapback]87439[/snapback]
wiec john mam prosbe. poszukalem troche fotek lepszych, bo wtedy co probowales robic z nich grzelaka to byly tragiczne i oto co znalazlem:
http://img164.imageshack.us/my.php?image=grzelak1lk8.jpghttp://img148.imageshack.us/my.php?image=grzelak2hy5.jpghttp://www.widzewiak.pl/index.php?site=kadra/grzelakbmoze z tego uda sie zrobic cos lepszego od nowa?? :>
z tych fot nic nie wyjdzie. pozdr.
olivier
Sep 2 2006, 07:45
Zrób Ronalda i innej foty,może wyjdzie ci lepszy.
Pozdro.
QUOTE(voytec @ Sep 1 2006, 07:05:46) [snapback]87446[/snapback]
z tych fot nic nie wyjdzie. pozdr.
wiem ze nie sa najlepsze ale moze cos tam jednak wyjdzie... A moze przypadkiem widzieliscie gdzies dobra fote grzelaka??
Karol Johnn
Sep 2 2006, 11:48
Olo niestety pomimo twoich staran w szukaniu fotki Grzelaka one sa do niczego... nic z nich nie wyciagne
pzdr
dobra, szkoda:/
powodzenia w pracach
Karol Johnn
Sep 5 2006, 13:31
Po przerwie Robinson:

pzdr
strasznie kańciaty łeb. pokaż zdjęcie z którego robiłes, bo ja w nim nie widze robinsona. pozdr.
Karol Johnn
Sep 5 2006, 14:00
Wlosy sa przypadkowo dobrane, pozniej lysego go zrobie, a tu masz fote

mysle ze niezle wyszedl
pzdr
szYMsz92
Sep 5 2006, 14:00
Średni ten Robinson. Mało podobny.
micu0890
Sep 5 2006, 14:30
Mash dos dobra fotke Grzelaka
Karol Johnn
Sep 5 2006, 14:45
Chyba finalna wersja:

pzdr
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 5 2006, 17:04:20) [snapback]87937[/snapback]
mysle ze niezle wyszedl
pzdr
a ja nie. sorry. popracuj nad modelem.
Riki101
Sep 5 2006, 15:08
Jeszcze sporo pracy przed tobą ale widac już postępy
Karol Johnn
Sep 5 2006, 15:11
Troche go przytluscilem:

pzdr
Bardzo dobra twarz tylko Robinson wyglada jakby miał 35 lat
Karol Johnn
Sep 5 2006, 18:32
A tu jeszcze starzej wyglada...

poprawilem mu bmp, jutro zrobie mu wlochy!

pzdr
mortin ci kiedyś napisał. dajesz twarze w ok 35% skończone. siedz nad tym więcej. to twoja 9 strona tematu i dalej nie imponujesz, pokemony niestety. pozdr.
Karol Johnn
Sep 6 2006, 07:59
Voytec to zaloz swoj temat i zrob lepszego, bys napisal cos konkretnego a nie powtarzal wypowiedz Mortina, a ty zachowujesz sie jak jakas kontrola albo sanepid, wpadasz na temat popatrzysz, rzucisz kazanie... a bys napisal lepiej co ewentualnie poprawic zeby twarz byla lepsza, nie sztuka jest zjebac kogos tak o... a jak ten Robinson to dla ciebie pokemon, to radze ci: wybierz sie do okulisty stary
pzdr
AdrianJ
Sep 6 2006, 08:17
Ma zayebiste zmarszczki-a widzisz takowe na zdjęciu???Niepodobny-no moze za 20 lat tak bedzie wygladal..
Karol Johnn
Sep 6 2006, 08:34
Paul Robinson
(FINAL)
pzdr
AdrianJ
Sep 6 2006, 09:34
Zdecydowanie lepszy
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 6 2006, 09:03:16) [snapback]88027[/snapback]
... a jak ten Robinson to dla ciebie pokemon, to radze ci: wybierz sie do okulisty stary
pzdr
chyba tez musze przejsc sie do okulisty, bo cos z moim wzrokiem jest chyba nie tak, skoro uwazam, ze to pokemon...ale zdecydowanie jak do tej pory najlepsza twarz
pozdro
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 6 2006 @ 11:03:16)
Voytec to zaloz swoj temat i zrob lepszego, bys napisal cos konkretnego a nie powtarzal wypowiedz Mortina, a ty zachowujesz sie jak jakas kontrola albo sanepid, wpadasz na temat popatrzysz, rzucisz kazanie... a bys napisal lepiej co ewentualnie poprawic zeby twarz byla lepsza, nie sztuka jest zjebac kogos tak o... a jak ten Robinson to dla ciebie pokemon, to radze ci: wybierz sie do okulisty stary
pzdr
1. mam swój temat, łomie.
2. nie uwazam się za super facemakera ale napewno robie lepsze mordy od ciebie.
3. 13 minut dokładnie spędziłem nad tą mordą:

(wykonana tylko żeby ci pokazać.)
4. nie rzucam żadnych kazać, młocie.
5. po krótkiej konwersacji mozna wyciągnąć prosty wniosek: IQ to ci wysokiego Bozia nie dała.
6. pozdr.
ps. morda robiona z twojego zdjęcia.
dla pewnego sprostowania dla pewności:

jest to praca timaka. od razu pisze że nie zrobiłem go na jego modelu tylko na modelu panow z KONAMI. a bmp jest własne. więc to jakby co

. sam timak pewnie jest w stanie potwierdzić że robiąc robinsona przestawił tylko położenie nosa i ust. bo kształt zostawił taki jak był.
Karol Johnn
Sep 6 2006, 14:53
Stary po pierwsze łoma se mozesz znalezc w rodzinie, po drugie mlota masz w gaciach... po trzecie nie chodzilo mi o to zeby wziasc model z konami nalozyc bmp i zajebiscie... chcialem zrobic po swojemu na innym modelu, a ze ty poza prostackimi wypowiedziami tego nie rozumiesz no to sorry, i co myslisz ze ten twoj robinson jest fajny i lepszy, nawet tego nie napisales, bo bardzo dobrze wiesz jak jest! Tak łosiu 13 min... pewnie tyrales dzisiejszy caly dzien nad morda tylko po to zeby mi pokazac jaki to ty Fejsmejker jestes! Voytec lepszy jest od Chucka bo robi wszystkie mordy w 13 min... coool! Ty juz jak Matrix jestes! Zeby tylko sie doczepic ale zeby skleic konkretne i rzeczowe zdanie to juz trudniej.... eeeh ok koniec!
aha panie z wysokim IQ powiedz mi w ktorym momencie my zesmy jakakolwiek konwersacje nawiazali
pzdr
co za głupi typ. po prostu głupi jesteś chłopie. jeszcze jedno słowo na temat mojej rodziny to ci po prostu wypierdole. dowiem sie gdzie mieszkasz i ci wypierdole, po prostu prostaku. jestes debilem i gównianym facemakerem. edytujesz model który jest dobry na 100 razy gorszy. mnie nie zalezy na tym żebyś mi uwierzył. jesteś prostakiem który dla swoim gównianych twarzy nie potrafi przyjąć krytyki. żal mi takich ludzi. bo myślą że są normalni i zyją w naszym społeczeństwie. przez takich ludzi mamy kaczorów u władzy. nawet cie nie pozdrowie prymitywie.
Karol Johnn
Sep 6 2006, 15:04
Uuuu pan z wysokim IQ sie wzburzyl, tak jestem prymitywem dla takich prymitywow jak ty! Bo inaczej z takimi jak ty to sie porozumiec nie da, jakie ty masz chlopie argumenty, piszesz tylko ze glupi jestem i prymitywny, a poza tym nie powiedzialem ze jestem dobrym fejsmejkerem, ja moze wogole nim nie jestem tylko poprostu robie twarze do gry, moze z ta rodzina przesadzilem... to fakt i wcale nie jest powiedziane ze jestem normalny a co wiecej ze zyje w normalnym spoleczenstwie...
a ja cie pozdrowie
pzdr
dobra skończmy ten temat. mnie to zaczyna smieszyć. rób dalej twarze i musisz potrafić przyjąć krytyke, po prostu. bo z tego powodu rozpętujesz takie 'wojny słowne'. pozdr.
Karol Johnn
Sep 6 2006, 15:17
Stary jak najbardziej przyjme krytyke, ale rzeczowa, wiesz dlaczego sie wpienilem? bo prawie wszyscy pisza te same badziewa ze "mordy slabe, pokemony, nie imponujesz" itd. a nie napisza ze np. "przestaw nos w prawo to bedzie lepiej, usun zmarszczki" itp., przeciez sie wkurwic mozna lekko... a ja sie bronie i tyle... tu sie z toba zgodze... skonczmy! juz mi przeszlo...

pzdr
maciek_ssi
Sep 6 2006, 17:00
Stonujcie nieco ton rozmowy.
Karol Johnn
Sep 7 2006, 21:12
Jutro dorobie mu jakies wlochy:

pzdr
Karol Johnn
Sep 8 2006, 10:55
Model lekko poprawiony, jeszcze musze wlosy i bedzie final:

pzdr
Bardzo dobry Trezeguet tylko pytanie czego on ma taki krzywą głowe ???
Karol Johnn
Sep 8 2006, 13:01
...to sie poprawi... jeszcze mu wlosy zrobie
pzdr
Karol Johnn
Sep 8 2006, 14:05
(FINAL) David Trezegeut

pzdr
Karol Johnn
Sep 8 2006, 15:59
Wujku Bartoszu jestes taki sprawiedliwy dla wszystkich

... heh
A z tym Trezege to co mam zrobic zmniejszyc czache w modelu czy cos z bmp?
...a z Robinsonem jeszcze nie skonczylem

Teraz wlasnie robie Sagnola
pzdr
bardziej mi sie podoba jogna trezeguet ale on ma cos na glowie na gorze?? czy mi sie zdaje??

popraw to (usun)
Karol Johnn
Sep 8 2006, 16:33
Trezegeutem zajme sie pozniej a teraz w produkcji Sagnol:

and

pzdr ide teraz leb przewietrzyc
Edit: voytec zmien fryca Trezege swojemu bo ten obecny fryz psuje efekt, zmniejsz mu baniak
pzdr
Edit2: mysle ze druga wersja lepsza
Karol Johnn
Sep 9 2006, 21:52
Jak bede mial czas to zrobie od nowa bmp bardziej ostre bo te takie rozmazane i wogole spaprane
pzdr
Karol Johnn
Sep 10 2006, 19:19
David Trezeguet
(FINAL)
pzdr
Alfa i Omega
Sep 11 2006, 17:42
Świetny Treze, tak trzymać.
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 10 2006, 22:20:11) [snapback]88603[/snapback]
David Trezeguet
(FINAL)
pzdr
Ladny model oraz podobienstwo b.duze jednak jestem pewny w 100% ze kolor mordy nie zgadza sie z szyja i z laczeniem na glowie:> Prawda ze mam racje?:>
Karol Johnn
Sep 11 2006, 19:12
Wiesz norek jakby ktos chcial bina to bym te laczenie poprawil...

A z tym kolorem to chyba wszystko wporzadku
pzdr dzieki za komenty
Karol Johnn
Sep 11 2006, 20:50
Mauro w produkcji:

lub

gebe i wlosy poprawie jeszcze
pzdr
Karol Johnn
Sep 12 2006, 12:54
Camo z nowym herem jeszcze mu bmp poprawie i model i bedzie final:

pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.