Lennon preview

Koloru niestety nie ma tego samego .
OCENKI , co poprawić
dobra twarz

podobienstwo jest...tylko zrenice przesun moze bo sie patrzy krzywo
Juan

OCENKI
niezła twarz..tylko lipna fotke dobrałes...cieszy miske Juan i nie wyglada to zbyt fajnie
konsej15
Mar 5 2006, 17:52
twarze doscy dobre...szczegolnie podobienstwo wzgledem fotek...ale troszke fotki dopierasz nie takie jak trzeba...pracuj dalej pzdr
Castro

OCENKI
jest podobieństwo, ale cienkie bmp.
nos za wąski....ale ogólnie bdb twarz

chyba Twoja najlepsza...
Castro final
Poprawiłem co mogłem oprócz żrenic bo je przez przypadek rozlałem i nie wiem jak to naprawić i pewnie stąd mniejsze podobieństwo , pozatym poprawiłem brodę , nos i ostrość .
Po krótkim Urlopie Zrobiłem Następną twarz Piłkarza Bayeru Leverkusen Dimitara Berbatova:

Fota:

Mówcie co tu niepasuje co do poprawki i Prosze o ocenki ...
Pozdro...
Roque Junior

Nie znalazłem fryca ale jak będę miał to wystawie go ponownie i wtedy będzie bardziej podobny .
OCENKI
Berbatov słaby on nie jest taki blady roque już lepszy tylko zarzuc w tych swoich włosach będziemy mogli lepiej poruwnać
Przy Wielkiej Pomocy mortina Callsen został poprawiony
Callsen-Bracker (FINAL)
Prosze o ocenki...
Pozdro...
Trochę się pobawiłęm w shopie i zrobiłem fryzurke dla Roque Junior , oto efekt :

konsej15
Mar 7 2006, 19:30
nooo pika swietna robota....naprawde pozadnie zrobiona mordka...bravo
saviolka
Mar 7 2006, 19:35
no ten junior bardzo dobry tak jak i Callsen-Bracker
bobex77
Mar 7 2006, 19:47
no no pika bardzo dobra robota...wloski miodzio wyszly:)
Tak, ale to są włoski wycięte ze zdjęcia i po prostu na screena w PSie nałożone, więc nie ma się czym podniecać w tej kwestii
bardzo dobry junior tak 3maj a jak z tymi włoskami, to prawda co rzecze rav?
oceńcie Callsena prosze !!!!!

:D:D
bobex77
Mar 9 2006, 17:53
Jak dla mnie te włosy Callsena psuja twarz
a wlasniej jak z tymi włosami u roque juniora?
chyba rav ma racje bo cos zalatwo ci z nimi poszlo ale nie chce wrazie co urazic
yo mozesz zapodac linka do juniora chcialem go dac do patcha nad ktorym pracujemy
(PowerPatch by IO/Polevo jakby kto pytal)
QUOTE(T-Mac @ Mar 9 2006, 18:13:46) [snapback]55845[/snapback]
yo mozesz zapodac linka do juniora chcialem go dac do patcha nad ktorym pracujemy
(PowerPatch by IO/Polevo jakby kto pytal)
Timak nie przesadzajmy....;/
QUOTE(bobex77 @ Mar 9 2006, 18:48:24) [snapback]55842[/snapback]
Jak dla mnie te włosy Callsena psuja twarz
a wlasniej jak z tymi włosami u roque juniora?
chyba rav ma racje bo cos zalatwo ci z nimi poszlo ale nie chce wrazie co urazic
no to jakie mam włosy dobrać żeby były dobre ??
niema lepszych a może te co były w wersji
PREVIEV ??
Nie było mnie jakiś czas ale widzę że niezłe zamieszanie , dla sprostowania włosy są zrobione w shopie tak jak już wspominałem więc nie ma ich do wyboru w edit mode . Jeśli chcesz T-mac to ci zarzucę bina na priva bo widzę komuś się to niepodoba ale to już jego zmartwienie.
Lovenkrands

Ocenki i co do poprawy
olivier
Mar 12 2006, 10:01
ogólnie dobrze 7/10
Poznajecie tego pana
Grzegorz "kiełbasa" Piechna :-)
A robiłem go z tej foteczki

Ocenki
bobex77
Mar 12 2006, 19:34
gdybys poprawil jakos bmp bo jest tragiczna to bylby bdb piechna bardzo podobny...tylko ta jakosc;/ choc fota tragiczna
Troszkę podrasowałem Piechnę . Nie wiem czy na lepsze ale sami oceńcie. Już bardziej wyostrzyć się nie da .

Hayalet
Mar 12 2006, 21:21
no wiesz w mordach wyostrzanie na pałe to nie wszystko... własnie tutaj powinienes rozmyc niektore fragmenty a nie jeszcze bardziej je rozziarnic
Piechna final 
Mortin
Mar 12 2006, 22:45
ze sie tak zapytam: czy cos zmieniles w stosunku do poprzedniej wersji ? :|
Prze dchwilą zmodyfikowałem post , trochę wygładziłem nos i usta . Już teraz naprawde nie wiem co zrobić na lepsze
LOL, ale czy Ty nie widzisz, że on ma poparzoną mordę? I jeszcze się pytasz, co poprawić ...
A co ja ci poradzę że on ma takie rumieńce bo pewnie o to ci chodzi . Mówcie co i jak mam to skorygować a nie będę się domyślać . Nie mam takiego doświadczenia jak wy więc mówcie CO i JAK skorygować !
kostek
Mar 13 2006, 10:19
ta 'poparzona' morda to przez jakosc foty...poprostu jest zbyt rozciagnieta i sie zrobiła pixelowata. i na to juz chyba nic nie poradzisz. ogolnie piechna mi sie podoba

podobienstwo jest widoczne. moze bym jeszcze nieco oczy poprawił. ale z tą fota to bez sensu. pzdr
Dzięki kostek , i właśnie takie komentarze sobie cenię :-)
Acha edytowałem przed chwilą Piechna final w której wygładziłem to co trzeba i teraz powinna być gitara :-) , już nie ma kwadratów.
Dla pewności : po lewej final , po prawej 1-sza wersja .

Poprawiłem Oczy Barbatovi i Myśle że jest lepszy teraz ale to jeszcze nie jest Final version
I dałem wikszą fote z gry żeby było lepiej widać te oczy
Berbo

oceńcie i co mam jeszcze poprawić
pozdro...
kostek
Mar 14 2006, 10:25
mógłbys troche jeszcze wyostrzyć BMP. i brode w 2 miejscach zaokrąglić. pzdr
saviolka
Mar 14 2006, 13:54
nie no Pika mordy coraz lepsze... brawo
konsej15
Mar 14 2006, 14:05
zgdzam sie z saviolka...twarez coraz lepiej ci wychodzi...szczegolnie podobienstwo...pzdr
no bmp to moim zdaniem tragiczne
Mortin
Mar 14 2006, 16:57
uwazam tak jak lanek ze bmp jest tragiczne... to juz moj 3 post ktory krytykuje wyostrzanie Twoich mordek.... zredukuj o polowe wyostrzanie a powinny byc lepsze efekty.. chociaz podobienstwo dobre 5/10 za model
Tadic final

Teraz jest mniej wyostrzony chociaż powiem szczerze mortin też masz niektóre modele ostre np. zuma i dla mnie właśnie takie wyostrzenie jest ok ;-) . To że szyja jest "zamazana" to nie znaczy że mordka też musi być :-) . Pozatym poprawiłem rysy zewnętrzne twarzy także jest bardziej podobny niż preview .
Pozdro
OCENKI
Mortin
Mar 14 2006, 20:12
no teraz o wiele lepiej xD a u zumy tak bardzo jak Ty nie wyostrzalem wiec nie wiem o co chodzi

ale dobra robota i teraz kazde bmp wyostrzaj tak jak teraz
pozdro
wg mnie Tadic teraz jest SSSSSUUUUPPPPEEEERRRRRRRRR
Dobra robota Pika
pozdro...
sorry że post pod postem
A ja teraz daje swojego Adlera na Świat i powiedzcie która wersja lepsza
ADLER:
v.1

v.2

mówcie która wersja lepsza i oceniajcie i odrazu mówcie co mam poprawić
pozdro...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.