Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Baros & Pika
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
pika
Nono b. ładnie Baros , chyba 1 ver jest lepsza ale mogę się mylić .
W każdym razie lewa dziurka nosa ( patrząc od naszej strony ) jest ciut za wysoko i troszkę rozjaśnij zarost i bedzie gitara . Najlepsza twa mordka.

Pozdro
rav
Ale podobny to on raczej nie jest tongue.gif
pika
Baros oczy mu zwęż.
Pozdro
norek
QUOTE(pika @ Mar 14 2006, 19:02:42) [snapback]56807[/snapback]

Tadic final

IPB Image

IPB Image

Teraz jest mniej wyostrzony chociaż powiem szczerze mortin też masz niektóre modele ostre np. zuma i dla mnie właśnie takie wyostrzenie jest ok ;-) . To że szyja jest "zamazana" to nie znaczy że mordka też musi być :-) . Pozatym poprawiłem rysy zewnętrzne twarzy także jest bardziej podobny niż preview .

Pozdro

OCENKI

wysotrzyc a przeostrzyc jest roznica...ja uzywam wyostrzania i to duzo..ale to wszystko powinno byc z umiarem...kiedy na mordzie przez wyostrzanie robia sie plamy to cos jest nie ttak...model tadica swietny bmp do wymiany...
pika
Ale gdzie są te plamy , bo to naprawde trzeba mieć sokole oko żeby jakieś dostrzeć . Wymieniać bmp to chyba lekka przesada , przecież zawsze można zbyt wyostrzone miejsca ( plamy ) potraktować blurem ale wskażcie mi tylko które to miejsca a będzie gitara . No chyba tylko czoło można trochę rozmyć ale reszte nie ma sensu .

Pozdro
rav
Zawsze upierasz się przy swoim tongue.gif Nie trzeba mieć żadnych sokolich oczu, by to zobaczyć. Patrzysz, i widzisz, że twarz wygląda jakby się, hmm, rozpadała ;P Źle to ująłem, ale nie wiem jak mam to powiedzieć. Po prostu - morda jest za bardzo wyostrzona.
Zagadaj na GG 4720481.
pika
Jens Novotny preview

IPB Image

IPB Image

Ocenki i co do poprawy ( poza skróceniem nosa i wydłużenia podbródka )
Baros
Nowotny jest dpokoo ale do poprawy:
usta szersze, oczy (szczególnie kolor oczu bo niepasuje do tego z fotki)
jak poprawisz te usta, oczy, brode i nos to będzie twarz naprawde cool
teraz 7/10

pozdro...
pika
Trochę go poprawiłem : brodę , uszy , nos skróciłem .

IPB Image

IPB Image

Ps. oczu jaśniejszych nie mogę zrobić bo musiałem lekko cofnąć żrenice.

Pozdro
kostek
szczerze Ci powiem iż te Twoje fejsy są na dość dobrym poziomie i mi się podobają...jest jeszcze w nich kilka niedoskonałości ale zważając na to ze robisz je od niedawna jest ok. nie podoba mi sie czasem to Twoje przeostrzenie...i dobór fotek...bo jak grasz meczyka i widzisz jak np. Twoj zawdonik strzela karnego i cieszy miche na maxa to przyznaj ze dziwnie to wygląda wink.gif pzdr powodzenia

edit:
nowotny:
wyzsze czolo
troszke szerszy baniak
model u gory (od lini uszu w góre, zauwaz ze tam jest baniak nieco wiekszy. i zarost bardzij widoczny mógłby byc wink.gif
Baros
Postanowiłem jak trening zrobić twarz Sebastiana Mili którego nie widziałem jeszcze niegdzie twarzy i długo przy nim siedziałem (serio) a on sie tak prezentuje:

Sebastian Mila

IPB ImageIPB Image

prosze o ocenki i co do poprawy

pozdro...
calwin
QUOTE(Baros @ Mar 16 2006, 17:28:56) [snapback]57081[/snapback]

Postanowiłem jak trening zrobić twarz Sebastiana Mili którego nie widziałem jeszcze niegdzie twarzy i długo przy nim siedziałem (serio) a on sie tak prezentuje:

Sebastian Mila

IPB ImageIPB Image

pozdro...

troche lipa popraw bmp przesuń nos w prawą stronę, wyostrz trochę, usuń włosy z bmp ( zdjęcie lipa tak wogóle)
Baros
wiem że fota to lipa ale lepszego nie miałem i myśle że jak na fote to jest dobra twarz
pika
Postanowiłem poprawić to co kostek napisał ale nie wszystko się dało więc to co mogłem to zrobiłem pozatym dodałem mu trochę rumieńców bo bmp było z deka blade tongue.gif

Ps. mogłem mu te zęby schować ale chciałem jak najbardziej upodobnić do fotki :-)

Myślę że to final

IPB Image
pika
Trochę nad nim siedziałem ale myślę że się opłaciło :-)

Maxi Lopez

IPB Image IPB Image

IPB Image

Zrobiłem go w dwóch wersjach z i bez uśmiechu ale ocenę która wersja jest lepsza zostawiam wam .

Ps. włosy są dapa

Ocenki
Pieczar
Niestety niepodobny, ale pracuj dalej, coś z niego będzie
pika
Zauważyłem że trochę mu brakuje tego jego zadziora więc go skorygowałem no troszkę nabłyszczyłem . Teraz powinien być bardziej podobny .

Maxi Lopez ver3

IPB Image

Ps. nie wiem pieczar czy oto chodziło ale proszę .
Mortin
jak dla mnie to podobny do tego z fotki... zreszta jakby nie bylo to ciezkie zdjecie, bo takie swiecace jak i wszystkich zawodnikow Barçy.. jakos w tym roku na uefa.com sa dupne fotki ..
pika
Shaun Maloney

IPB Image

Fotka

Ocenki
kostek
bardzo dobra twarz....jedna z Twoich lepszych smile.gif chociaz jest kilka niedociagnieć:
-uszy
-usta moze ciut nizej
-włoski
konsej15
zgadzam sie z Kostkiem...to jedna z najlepszych twoich twarzy...ale jest prae niedociagniec...pzdr
pika
Ja też mam wątpliwości co do modelu ale zauważcie że on jest trochę pochylony i to trochę zmienia geometrię twarzy . Ja se wyobraziłem jakby on stał na wprost i to dlatego może się wydawać że coś jest za nisko a coś za wysoko . Pozatym mu uśmiech zmniejszyłem i rzuchwę bo by była kanciata. Ale dzięki bardzo za komenty :-)
Pozdro
saviolka
wink.gif No Pika ładny ten Maloney Brawo!!
rav
Wykonanie nienajgorsze, ale jakby nie było podpisu to Maloney'a nikt by w nim nie rozpoznał wink.gif
T-Mac
rav16 zgadzam sie z toba, wykonanie bmp oki ale podobienstwo bardzo male
pika
Mógłbym go zrobić jak na fotce ale po 1-sze jest on pochylony a po drugie ma banana na twarzy .
jastrzab
a znadzie się fotka takiej wielkosci Zurawskiego, albo Hartsona;)
pika
Maloney poprawiony

IPB Image

Bartoszu mój drogi tu masz HARTSONA
Baros
może taki żuraw jest dobry ??:

IPB Image

pozdro...
rav
pika, nadal nie jest podobny, wszystko takie jakieś zbyt wielkie. Maloney ma taki malutki ryj.
pika
Ok skrócę mu nos i podbródek to mu trochę zmniejszy łeb ale nic więcej nie da się zrobić :-( . Edytuję post .
Baros
robiłem już go kiedyś ale nie za bardzo mi wyszedł więc ostanowiłem zrobić go od nowa i wyszło mi coś takiego]

Tranquillo Barnetta
IPB Image

robione było z tej
FOTY

pozdro...
pika
Dobra robota baros ale weż mu powiększ żrenice , poszerz łeb i troszkę przyciemnij bmp i bedzie gitara .

Ps. edytowałem maloneya , już więcej nic mogę zrobić :-)

Pozdro

Baros
poszerze mu łeb przyciemnie bmp ale źrenic nie powiększe bo niewiem jak to zrobić i niewiem po co mam je powiększać takie są chyba dobre

pozdro...
norek
Podobienstwo do foty jest ale nie wyglada tak jak on w rzeczywistosci no i jakosc kaszaniasta...
pika
Podobno biją się o niego czołowe kluby takie jak Chelsea i ManU , dlatego postanowiłem zrobić tego utalentowanego Nigeryjczyka .

Obi Mikel

IPB Image

Fotka

Ocenki , co poprawić .
saviolka
no Pika fajny ten Obi Mikel .. mordy coraz lepsze..
a do poprawy jest tylko ten taki czerwonawy kolorek przy nosku oraz dolna warga ma tez taki ten czerwonawy kolorek .. to tyle.. Pozdro
Baros
dobry mikel
ale coś ty zrobił z włosami ??
co to jest ??

norek - nie musi być wszystko tak jak na fotce w grze bo jak ktoś nie widział foty to nie będzie go to obchodziło
najważniejsze jest chyba podobieństwo
no nie ??
powiedz czy ta twarz może być

pozdro...
pika
Ok , dzięki za komenty .
rav
Podobienstwo do foty jest ale nie wyglada tak jak on w rzeczywistosci no i jakosc kaszaniasta...

norek - nie musi być wszystko tak jak na fotce w grze bo jak ktoś nie widział foty to nie będzie go to obchodziło
najważniejsze jest chyba podobieństwo
no nie ??

No i właśnie o to norkowi chodziło przecież ...
pika
Dzięki za ocenki panowie . Poprawiłem włosy i bmp .

Obi Mikel final

IPB Image
emo07
SUPPPEEERRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9,5/10
konsej15
swietna twarzyczka...bardzo mi sie podoba...biggrin.gif
bobex77
bardzo dobra twarz...bravo!
olivier
Obi Mikel bardzo dobry oby tak dalej
pika
Dzięki za komenty :-)

Postanowiłem zrobić Robinho no ale fotka była nieciekawa więc wyszło mi to co wyszło . Jak jest kijowy to mówcie se dam z nim dalej spokój .

Robinho wersja tesowa

IPB Image
rav
Ta fotka była kijowa, więc morda jest taka jak fotka - kijowa. Daj sobie z nią spokój, nie warto robić mord z takich zdjęć. Jak lepsze foto znajdziesz, to wtedy się za niego zabierz.
pika
Ok , tak myślałem , dzięki za radę , pozdro .
Baros
Guerrero (previev)
IPB Image

ocenki i co do poprawy

pozdro...
jastrzab
QUOTE(Baros @ Mar 22 2006, 11:34:33) [snapback]58217[/snapback]

Guerrero (previev)
IPB Image

ocenki i co do poprawy

pozdro...

Do pika nic nie mam, ale ten Baros to stary złodzie kurw. mad.gif Model jest na 100% Mortina. Pika z kim ty temat zakładasz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.