Nono b. ładnie Baros , chyba 1 ver jest lepsza ale mogę się mylić .
W każdym razie lewa dziurka nosa ( patrząc od naszej strony ) jest ciut za wysoko i troszkę rozjaśnij zarost i bedzie gitara . Najlepsza twa mordka.
Pozdro
Ale podobny to on raczej nie jest
Baros oczy mu zwęż.
Pozdro
QUOTE(pika @ Mar 14 2006, 19:02:42) [snapback]56807[/snapback]
Tadic final

Teraz jest mniej wyostrzony chociaż powiem szczerze mortin też masz niektóre modele ostre np. zuma i dla mnie właśnie takie wyostrzenie jest ok ;-) . To że szyja jest "zamazana" to nie znaczy że mordka też musi być :-) . Pozatym poprawiłem rysy zewnętrzne twarzy także jest bardziej podobny niż preview .
Pozdro
OCENKI
wysotrzyc a przeostrzyc jest roznica...ja uzywam wyostrzania i to duzo..ale to wszystko powinno byc z umiarem...kiedy na mordzie przez wyostrzanie robia sie plamy to cos jest nie ttak...model tadica swietny bmp do wymiany...
Ale gdzie są te plamy , bo to naprawde trzeba mieć sokole oko żeby jakieś dostrzeć . Wymieniać bmp to chyba lekka przesada , przecież zawsze można zbyt wyostrzone miejsca ( plamy ) potraktować blurem ale wskażcie mi tylko które to miejsca a będzie gitara . No chyba tylko czoło można trochę rozmyć ale reszte nie ma sensu .
Pozdro
Zawsze upierasz się przy swoim

Nie trzeba mieć żadnych sokolich oczu, by to zobaczyć. Patrzysz, i widzisz, że twarz wygląda jakby się, hmm, rozpadała ;P Źle to ująłem, ale nie wiem jak mam to powiedzieć. Po prostu - morda jest za bardzo wyostrzona.
Zagadaj na GG 4720481.
Jens Novotny preview

Ocenki i co do poprawy ( poza skróceniem nosa i wydłużenia podbródka )
Nowotny jest dpokoo ale do poprawy:
usta szersze, oczy (szczególnie kolor oczu bo niepasuje do tego z fotki)
jak poprawisz te usta, oczy, brode i nos to będzie twarz naprawde cool
teraz 7/10
pozdro...
Trochę go poprawiłem : brodę , uszy , nos skróciłem .

Ps. oczu jaśniejszych nie mogę zrobić bo musiałem lekko cofnąć żrenice.
Pozdro
kostek
Mar 16 2006, 14:33
szczerze Ci powiem iż te Twoje fejsy są na dość dobrym poziomie i mi się podobają...jest jeszcze w nich kilka niedoskonałości ale zważając na to ze robisz je od niedawna jest ok. nie podoba mi sie czasem to Twoje przeostrzenie...i dobór fotek...bo jak grasz meczyka i widzisz jak np. Twoj zawdonik strzela karnego i cieszy miche na maxa to przyznaj ze dziwnie to wygląda

pzdr powodzenia
edit:
nowotny:
wyzsze czolo
troszke szerszy baniak
model u gory (od lini uszu w góre, zauwaz ze tam jest baniak nieco wiekszy. i zarost bardzij widoczny mógłby byc
Postanowiłem jak trening zrobić twarz Sebastiana Mili którego nie widziałem jeszcze niegdzie twarzy i długo przy nim siedziałem (serio) a on sie tak prezentuje:
Sebastian Mila

prosze o ocenki i co do poprawy
pozdro...
calwin
Mar 16 2006, 15:54
QUOTE(Baros @ Mar 16 2006, 17:28:56) [snapback]57081[/snapback]
Postanowiłem jak trening zrobić twarz Sebastiana Mili którego nie widziałem jeszcze niegdzie twarzy i długo przy nim siedziałem (serio) a on sie tak prezentuje:
Sebastian Mila

prosze o ocenki i co do poprawy
pozdro...
troche lipa popraw bmp przesuń nos w prawą stronę, wyostrz trochę, usuń włosy z bmp ( zdjęcie lipa tak wogóle)
wiem że fota to lipa ale lepszego nie miałem i myśle że jak na fote to jest dobra twarz
Postanowiłem poprawić to co kostek napisał ale nie wszystko się dało więc to co mogłem to zrobiłem pozatym dodałem mu trochę rumieńców bo bmp było z deka blade
Ps. mogłem mu te zęby schować ale chciałem jak najbardziej upodobnić do fotki :-)
Myślę że to final

Trochę nad nim siedziałem ale myślę że się opłaciło :-)
Maxi Lopez

Zrobiłem go w dwóch wersjach z i bez uśmiechu ale ocenę która wersja jest lepsza zostawiam wam .
Ps. włosy są dapa
Ocenki
Pieczar
Mar 17 2006, 23:57
Niestety niepodobny, ale pracuj dalej, coś z niego będzie
Zauważyłem że trochę mu brakuje tego jego zadziora więc go skorygowałem no troszkę nabłyszczyłem . Teraz powinien być bardziej podobny .
Maxi Lopez ver3

Ps. nie wiem pieczar czy oto chodziło ale proszę .
Mortin
Mar 18 2006, 10:33
jak dla mnie to podobny do tego z fotki... zreszta jakby nie bylo to ciezkie zdjecie, bo takie swiecace jak i wszystkich zawodnikow Barçy.. jakos w tym roku na uefa.com sa dupne fotki ..
kostek
Mar 19 2006, 16:10
bardzo dobra twarz....jedna z Twoich lepszych

chociaz jest kilka niedociagnieć:
-uszy
-usta moze ciut nizej
-włoski
konsej15
Mar 19 2006, 16:23
zgadzam sie z Kostkiem...to jedna z najlepszych twoich twarzy...ale jest prae niedociagniec...pzdr
Ja też mam wątpliwości co do modelu ale zauważcie że on jest trochę pochylony i to trochę zmienia geometrię twarzy . Ja se wyobraziłem jakby on stał na wprost i to dlatego może się wydawać że coś jest za nisko a coś za wysoko . Pozatym mu uśmiech zmniejszyłem i rzuchwę bo by była kanciata. Ale dzięki bardzo za komenty :-)
Pozdro
saviolka
Mar 19 2006, 16:39

No Pika ładny ten Maloney Brawo!!
Wykonanie nienajgorsze, ale jakby nie było podpisu to Maloney'a nikt by w nim nie rozpoznał
rav16 zgadzam sie z toba, wykonanie bmp oki ale podobienstwo bardzo male
Mógłbym go zrobić jak na fotce ale po 1-sze jest on pochylony a po drugie ma banana na twarzy .
jastrzab
Mar 19 2006, 21:09
a znadzie się fotka
takiej wielkosci Zurawskiego, albo Hartsona;)
Maloney poprawiony

Bartoszu mój drogi tu masz
HARTSONA
może taki żuraw jest dobry ??:

pozdro...
pika, nadal nie jest podobny, wszystko takie jakieś zbyt wielkie. Maloney ma taki malutki ryj.
Ok skrócę mu nos i podbródek to mu trochę zmniejszy łeb ale nic więcej nie da się zrobić :-( . Edytuję post .
robiłem już go kiedyś ale nie za bardzo mi wyszedł więc ostanowiłem zrobić go od nowa i wyszło mi coś takiego]
Tranquillo Barnetta

robione było z tej
FOTYprosze o ocenki i co do poprawy
pozdro...
Dobra robota baros ale weż mu powiększ żrenice , poszerz łeb i troszkę przyciemnij bmp i bedzie gitara .
Ps. edytowałem maloneya , już więcej nic mogę zrobić :-)
Pozdro
poszerze mu łeb przyciemnie bmp ale źrenic nie powiększe bo niewiem jak to zrobić i niewiem po co mam je powiększać takie są chyba dobre
pozdro...
Podobienstwo do foty jest ale nie wyglada tak jak on w rzeczywistosci no i jakosc kaszaniasta...
Podobno biją się o niego czołowe kluby takie jak Chelsea i ManU , dlatego postanowiłem zrobić tego utalentowanego Nigeryjczyka .
Obi Mikel
FotkaOcenki , co poprawić .
saviolka
Mar 20 2006, 21:35
no Pika fajny ten Obi Mikel .. mordy coraz lepsze..
a do poprawy jest tylko ten taki czerwonawy kolorek przy nosku oraz dolna warga ma tez taki ten czerwonawy kolorek .. to tyle.. Pozdro
dobry mikel
ale coś ty zrobił z włosami ??
co to jest ??
norek - nie musi być wszystko tak jak na fotce w grze bo jak ktoś nie widział foty to nie będzie go to obchodziło
najważniejsze jest chyba podobieństwo
no nie ??
powiedz czy ta twarz może być
pozdro...
Podobienstwo do foty jest ale nie wyglada tak jak on w rzeczywistosci no i jakosc kaszaniasta...
norek - nie musi być wszystko tak jak na fotce w grze bo jak ktoś nie widział foty to nie będzie go to obchodziło
najważniejsze jest chyba podobieństwo
no nie ??
No i właśnie o to norkowi chodziło przecież ...
Dzięki za ocenki panowie . Poprawiłem włosy i bmp .
Obi Mikel final
SUPPPEEERRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9,5/10
konsej15
Mar 21 2006, 15:10
swietna twarzyczka...bardzo mi sie podoba...
bobex77
Mar 21 2006, 15:15
bardzo dobra twarz...bravo!
olivier
Mar 21 2006, 19:37
Obi Mikel bardzo dobry oby tak dalej
Dzięki za komenty :-)
Postanowiłem zrobić Robinho no ale fotka była nieciekawa więc wyszło mi to co wyszło . Jak jest kijowy to mówcie se dam z nim dalej spokój .
Robinho wersja tesowa

Ta fotka była kijowa, więc morda jest taka jak fotka - kijowa. Daj sobie z nią spokój, nie warto robić mord z takich zdjęć. Jak lepsze foto znajdziesz, to wtedy się za niego zabierz.
Ok , tak myślałem , dzięki za radę , pozdro .
Guerrero (previev)

ocenki i co do poprawy
pozdro...
jastrzab
Mar 22 2006, 19:32
QUOTE(Baros @ Mar 22 2006, 11:34:33) [snapback]58217[/snapback]
Guerrero (previev)

ocenki i co do poprawy
pozdro...
Do pika nic nie mam, ale ten Baros to stary złodzie kurw.

Model jest na 100% Mortina. Pika z kim ty temat zakładasz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.