lookass
Mar 22 2006, 19:37
Oj nieładnie tak kraść! Wypadało zapytać autora o pozwolenie i poinformować że to nie twój model!
ty no sory że sie wyraże ale ciebie chyba pojebało na maxa
widziałem twarz mortina ale sam go robilem męczyłem sie od wczorajszego ranka z nim a ty mnie teraz wkurwiasz
nigdy nie ściągałem żadnego Guerrero i nawet niewiedziałem że mortin go kiedyś robił tylko jak go już robiłem pod koniec to wtedy mi mortin poiwiedział że robił i tylko widziałem screena z gry
a nad modelem sam sie męczyłem
kurwa czy musisz mnie wnerwiać ?? po co miałbym kraść
pomyśl
nie jestem taki
ja chcem robić twarze dla przyjemności a nie dla sławy czy coś
niewiem co ci odbiło.
pozdro...
Mortin
Mar 22 2006, 20:03
no sam nie wiem model wydaje sie identyczny co moj nawet jest ten sam blad co u mnie ... zerknijcie na jego prawy policzek ...

Ali Karimi
FotkaOcenki
Ps. co tu się dzieje , ja nie wiem czy ten model jest kradziony , na ten temat można tylko spekulować , z tego co wiem Baros mówił że się z nim męczył 2 dni więc ja się nie wypowiadam na ten temat . Pozdro
Mortin
Mar 22 2006, 20:30
wporzo ten karimi aczkolwiek mozesz mu troszeczke rozciagnac usta i troszeczke oczy poprawic a bedzie git
pozdro
olivier
Mar 22 2006, 20:35
bardzo dobry karimi tak 3maj
ej no mortin model w całości sam robilem
nprawde tego modelu nie ukradłem
ale ey sobie myślcie co chcecie ja wiem że ja nie ukradłem
wy se możecie myśleć że ukradłem ale to jest nieprawda
serio
a ten policzek to jest efekt fotki
bo ty z jakiej fotki robiłes ?? pewnie robiliśmy z tej samej bo on na fotce był leciuteńko obrócony w bok i to dlatego.
jastrzab
Mar 22 2006, 20:49
QUOTE(Baros @ Mar 22 2006, 20:31:01) [snapback]58309[/snapback]
ej no mortin model w całości sam robilem
nprawde tego modelu nie ukradłem
ale ey sobie myślcie co chcecie ja wiem że ja nie ukradłem
wy se możecie myśleć że ukradłem ale to jest nieprawda
serio
a ten policzek to jest efekt fotki
bo ty z jakiej fotki robiłes ?? pewnie robiliśmy z tej samej bo on na fotce był leciuteńko obrócony w bok i to dlatego.
Dobra, pokazujesz bmp i po sprawie... jezeli nie ukradłes

Nakładałem 2 screeny i bardzo dziwnie, ze sie zgrywają...
Ps. po co zawracać sobie głowę takimi wypowiedziami , zobaczymy jak barosowi uda się zrobić następną twarz równie dobrą to bedzie ok i zapomnicie o tym wszytskim .
Karimi final
karimi 8.9/10
no tak ale jak mi sie nieuda następna twarz to wszyscy będą myśleli jedno że jestem złodziejem i że ten model ukradłem a tak nie jest
co o niemożna takiego samego modelu zrobić co mortin czy jakiś inny dobry FaceMaker ??
nierozumiem was
pozdro...
jastrzab
Mar 22 2006, 21:16
Oczy karaimi są super, brwi bym przyciemnił

Coraz to lepsze twarz, oczywiscie twoje
Zeby nie robic syfu, Baros masz wiadomosc na priva ode mnie...
Pika Karimi piękny ale włosy coś mi niepasują ale mogą być.
a tym czasem
Barnetta (FINAL)
przyciemniłem mu bmp i lekko wyostrzyłem
----------------------------------------------------
Guerrero (FINAL)
poprawiłem nos, usta
myśle że oby dwie mordki są lepsze od swoich poprzedniczek
prosze o ocenki...
pozdro...
olivier
Mar 23 2006, 15:59
Gratulacje pika jeszcze lepszy ten karimi

Tym razem Robinho z innej fotki . Bmp jest niedopracowane ale mimo to powiedzcie czy ogólnie się nadaje .
Robinho preview

konsej15
Mar 24 2006, 08:57
pika...robinho niezly...dobra robota :]
"Big Ben" Hartson
FotkaOcenki
bobex77
Mar 25 2006, 00:55
dla mnie BDB tak 3maj
nie no pika
ja chyba zaraz walne
ta twarz jest wyśmienita
podobieństwo w 100%
tylko jakbyś troszke szyję poszerzył a edit mode
bo ten łeb jest jakiś duży na tą szyje
ale wielkość głowy jest dobra tylko szyje poszerz
pozdro...
Poprawiłem sylwetkę tego pana i usunąłem to coś z czoła .
Hartson final
Ps. Dzięki za komenty
QUOTE(pika @ Mar 23 2006, 23:28:35) [snapback]58500[/snapback]
Tym razem Robinho z innej fotki . Bmp jest niedopracowane ale mimo to powiedzcie czy ogólnie się nadaje .
Robinho preview

Robinho bdb, ciekawi mnie tylko czy te ciemniejsze kawałki włosów to poprostu tekstura twarzy i tak zostanie, czy to poprawisz? Jeśli bedzie to poprawione to twarz bedzie the best! Pozdro!
olivier
Mar 25 2006, 10:40
Hartson,Robinho ŚWIETNI! tak 3maj
QUOTE(BoBaN @ Mar 25 2006, 10:13:54) [snapback]58698[/snapback]
Robinho bdb, ciekawi mnie tylko czy te ciemniejsze kawałki włosów to poprostu tekstura twarzy i tak zostanie, czy to poprawisz? Jeśli bedzie to poprawione to twarz bedzie the best! Pozdro!
Z tymi włosami to mogę załatwić problem tylko nic nie robiłem bo nie było komantarzy więc myslałem że robinho mi niewyszedł . Jak wypuszcze facepacka to juz nie bedzie tego problemu :-)
Pozdro
Robinho z poprawionym frycem :-)

Karol Johnn
Mar 25 2006, 11:33
QUOTE(pika @ Mar 20 2006, 02:02:21) [snapback]57820[/snapback]
Maloney poprawiony

Bartoszu mój drogi tu masz
HARTSONA Kiepski ten Maloney, wogole niepodobny, jeszcze wlosy nie takie! Ale pracuj pracuj to moze kiedys odejdziesz z pokemonow...
pozdro
Hehe , coś póżno oceniasz maloneya i nawt wiem dlaczego teraz i dlatego no coments .
Pozdro
QUOTE(pika @ Mar 25 2006, 11:05:06) [snapback]58710[/snapback]
Z tymi włosami to mogę załatwić problem tylko nic nie robiłem bo nie było komantarzy więc myslałem że robinho mi niewyszedł . Jak wypuszcze facepacka to juz nie bedzie tego problemu :-)
Pozdro
Robinho z poprawionym frycem :-)

brzydkie oczy i tekstura czola do wymiany...
Czoło tak ale z oczami to nie wiem o co co biega .
Ps. dziwne dlaczego oceniasz tylko te twarze które nie wyszły ,ale się domyślam .
A kiedy wydzasz tą paczke ??
lookass
Mar 25 2006, 12:29
QUOTE(pika @ Mar 25 2006, 13:41:10) [snapback]58727[/snapback]
Ps. dziwne dlaczego oceniasz tylko te twarze które nie wyszły ,ale się domyślam .
Nie zgodze się z tym. Norek jak mi wyszła jakaś twarz to pochwalił i powiedział jeszce co dopracować a po za tym to mniemam że nie chce po prostu powtarzać milionów komentarzy w stylu "twarz ci wyszła" "zajebista morda" itp pod kazda udana twarza i ja sie nawet ogranizcam co do tego ostatnio
QUOTE(pika @ Mar 25 2006, 11:41:10) [snapback]58727[/snapback]
Oczy moim zdaniem trzeba troszkę zmniejszyć i będzie good. zrobić bardziej widoczne powieki i bedzie klasa:) Pozdro!
QUOTE(pika @ Mar 25 2006, 11:41:10) [snapback]58727[/snapback]
nie wiem stary o co Ci chodzi...kazdy zly koment na temat twarzy i odrazu niewiadomo czego sie domyslasz albo jeszcze cos...stary daj se siana...z mojej strony jest to krytyka konstruktywna wiec nie kumam o co Ci biega...aha nie odpisuj na tego posta...pozdro
QUOTE(BoBaN @ Mar 25 2006, 12:34:59) [snapback]58737[/snapback]
Oczy moim zdaniem trzeba troszkę zmniejszyć i będzie good. zrobić bardziej widoczne powieki i bedzie klasa:) Pozdro!
Ok , zaczaiłem z tymi powiekami , ale nie wiem czy opłaca coś w tej kwestii robić bo można za bardzo bmp naciągnąć i automatycznie popsuć jakość . Jedynie mogę te oczy przymknąć .
Dla pewności daję fotkę z której robiłem .
Fotka Ps. gdyby to była krytyka konstruktywna to byś napisał jak te oczy poprawić a nie "brzydkie oczy" .
lookass
Mar 25 2006, 14:23
Zmniejsz te oczy! Przecież on nie ma takich oczu jak na tej fotce bo to pod takim katem robione i taka mine zrobil ze nie wyglada naturalnie
Ok , poprawiłem co mogłem czyli zmniejszyłem oczy i rzomazałem czoło .
Robinho final
bardzo fajny Robinho
DAJ BINA!!
QUOTE(emo07 @ Mar 25 2006, 19:28:54) [snapback]58796[/snapback]
bardzo fajny Robinho
DAJ BINA!!
Dołaczam sie do prośby:) Pozdro!
świetnie poprawiłeś robinha
bmp wg mnie wymażone
tylko jakoś oon mi robinha nie przypomina za bardzo
ale jest cool
-----------------
edit:
poprawiłem to mocne wyostrzenie przy Guerrero
myśle że jst troszke lepiej

oceniajcie
może mam coś jeszcze poprawić ??
pozdro...
Tomasz Hajto preview

Ocenki
Ps. Gerrero już lepszy po tych korektach
lookass
Mar 26 2006, 11:50
hmm coś ma z Hajty ale może wyostrz go bardziej i zmniejsz łeb bo chyba za wysoki ma i czoło za wysokie ale będzie git jak go dopieścisz
Hajto poprawiony
FotkaPoprawiłem jakość bmp , a propo czoła to dla pewności załączam fotkę .
Ps. szyji nie mogę już wydłużyć bo musiałem wydłużyć mu gebę żeby zachować proporcje :-) .
Zmien kolor BMP bo nie zgadza sie on z fotka i Hajto wyglada jak by mial maske
Pieczar
Mar 27 2006, 09:41
Robinho Cudowne BMO 9/10, Hajto juz troche słabszy, ale jak go skonczysz to powinien być dobry! Hajto jak narazie 6,5/10
Robinho Cudowne BMP 9/10, Hajto juz troche słabszy, ale jak go skonczysz to powinien być dobry! Hajto jak narazie 6,5/10
Hajto final
Z wielkością baniaka to chyba przesadziłeś.
Takie wrażenie bo szyja krótka :-) , ale fakt bo musiałem nos wydłużyć i automatycznie dolną część gęby .
Hayalet
Mar 27 2006, 18:44
No Pika widać postępy ten Robinho dobry tylko prawa strona twarzy za ciemna, ale o niebo lepszy od tego w pesie, a Hajto podobny ale zgadzam sie z ravem - on takiej byczej mordy nie ma

, ale i tak dobra robota, tak trzymaj!
Jacek Bąk 
OCENKI
Hajto fajny tyle ze ksztalt bani mi sie nie podoba a co do Baka to oczy jak u kominiarza i malo podobny...pozdro
Hmm...mało podobny ...ok twoja opinia.
Cienie nad oczami mogę rozjaśnić mimo że już to zrobiłem bo na fotce to zupełny wegiel jest , ale widocznie ma takie duże oczodoły i trochę cienia mu nie zaszkodzi , ale postaram się to poprawić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.