Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szmateks (lumpeks), Czyli W Co Ubrac Pokemona...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Dorin
QUOTE(::kostek:: @ Feb 10 2006, 16:41:08) [snapback]52253[/snapback]

ps.

Ó hehe wink.gif

hehe źle mi sie klikło na klawie tongue.gif smile.gif
piotrek3
Zrobilem stroj Cracovii:) Wedlug mnie wyglada niezle:)

IPB Image
zizek
Pare osób wykonało strój domowy Korony ja natomiast postanowiłem wykonać swój pierwszy strój dal odmiany wyjazdowy Korony:

IPB Image

a oto screen z gry:

IPB Image
Kriss91
Na mój gust to poszarpana żółta wstawka na spodniach. Reszta chyba nieźle. Chyba bo nie widziałem nigdy strojów wyjazdowych Korony. Zarzuciłbyś jakimś linkiem do zdjęcia.
..::SHADOW::..
Mam pytanie które pliki sa odpowiedzialne za stroje drużyny FC Thun z Superpatcha.
Stworzyłem inna druzyne i chciałbym wrzucic inne stroje
Prosze o podanie nazwy tych strojów
Pozdro
zizek
QUOTE(Kriss91 @ Feb 10 2006, 22:55:25) [snapback]52341[/snapback]

Na mój gust to poszarpana żółta wstawka na spodniach. Reszta chyba nieźle. Chyba bo nie widziałem nigdy strojów wyjazdowych Korony. Zarzuciłbyś jakimś linkiem do zdjęcia.

Kriss masz tu dwie foty co do koszulki musze poprawić jeszcze logo umbro na getrach(zmienić na żółte i spróbuje poprawić tą wstawkę na spodenkach nie wiem czy mi się uda dopiero zaczynam robić koszulki ale może pozdro.

IPB Image

IPB Image
..::SHADOW::..
Jak by komus sie nudziło to może
ktos dla mnie wykonał by stroje dla drużyny(mój stworzony dream team)
Strój domowy
żółta koszulka
niebieskie spodenki
niebieskie getry
Strój wyjazdowy
całe czarne
Bramkarski
domowy może być czerwony a wyjazdowy
szary
Loga firm byle jakie
Prosiłbym o wykonanie takiego pakietu stroji
Pozdro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.S.
Swoja drużyne wykonałem za FC Thun z Superpatcha
a z normalnego Pesa to chyba PES United ale nie jestem pewien
calwin
IPB Image

no to mam komplecik
Lanek
calwin widze że masz smykałkę do robienia kitsów. JEst dobrze 9/10
calwin
IPB Image

na jednej ze stron wpadł mi w oko strój bramkarski pumy (niewiem czy jakaś drużyna taki ma) więc się za niego wziąłem a oto pierwszy efekt mojej pracy
=@CiChY@=
No calkiem calkiem ja bym dal 9.5/10 smile.gif
torin
QUOTE(calwin @ Feb 11 2006, 12:04:27) [snapback]52397[/snapback]

IPB Image

na jednej ze stron wpadł mi w oko strój bramkarski pumy (niewiem czy jakaś drużyna taki ma) więc się za niego wziąłem a oto pierwszy efekt mojej pracy

Calkiem niezle, aczkolwiek niepodobaja mi sie linie wokol tych zielonych wstawek. Sprobuj bez nich efekt powinien byc lepszy wink.gif
Co do strojow pepikow to chyba na spodenkach nierowne sa te pasy i postaraj sie bardziej wkomponowc znak wodny w koszulke. Pozdrawiam
cyrus-inzagi
IPB Image
to są stroje korony home ale nie umiem ich wgrac sad.gif

IPB Image
Kriss91
Zizek-w koszulce korony powinieneś chyba dać mniej żarówiasty żólłty na te wstawki, ale strój moim zdaniem niezły.

A co do Calwin'a to te wstawki zielone są chyba bardziej wkomponowane w koszulkę. Pozdro! A oto mój nowy strój Szwajcarii:
IPB Image
I wreszcie do Torina. Chyba tak wygląda nowy bramkarski strój Pumy.
IPB Image
torin
No jakbys rzucil okiem w na forum, w moim temacie zamiescilem juz komplet strojow dla kamerunu, lacznie z bramkarskimi. Co do twojego stroju to tak: logo pumy na koszulce chyba za duze, jakis dziwny efekt uzyskales na tej koszulce, osobiscie mi sie nie podoba, wstawki na getrach i spodenkach moje tongue.gif Pozdro
Kriss91
Niestety nie zaglądałem ostatnio do twojego tematu sad.gif A wtawki na getrach i spodenkach kopiowałem po MISTRZU biggrin.gif Ale myślałem, że ocena będzie trochę lepsza sad.gif
cyrus-inzagi
IPB Image
Kriss91
Na moje oko popraw emblemat i loga Orange (na rękawie) oraz Umbro. Zamaluj "środek" spdenek (ten szary kwadrat na górze, od środka). A kit ogólnie ładny. Prosiłbym innych o ocenę mojego (Szwajcarii). Pozdro for all!!!
kostek
brawo smile.gif świetne stroje smile.gif a może by tak bramkarskie jeszcze biggrin.gif ?jak by Ci się nudziło wink.gif hehe pzdr
zizek
QUOTE(cyrus-inzagi @ Feb 11 2006, 18:35:19) [snapback]52449[/snapback]

IPB Image

No Łukaszek albo Matek (nie wiem który z was robił( fajna koszulka Korony jeszcze zrobimy bramkarskie i mamy komplet. Co do tej twojej to logo orange na rekawie za duze i to logo ojeju na plecach tez troche za duze, a i herb jest niedokladnie wyciety a reszta całkiem całkiem.
Kriss91
brawo smile.gif świetne stroje smile.gif a może by tak bramkarskie jeszcze biggrin.gif ?jak by Ci się nudziło wink.gif hehe pzdr
A kogo strojów się to tyczyło?? tongue.gif
zizek
QUOTE(::kostek:: @ Feb 11 2006, 18:48:34) [snapback]52453[/snapback]

Kostek jutro zabieramy się z Cyrusem za stroje bramkarskie Koroneczki
Kriss91
A poza tym torin nie bardzo wiem co miałeś na myśli z tym "dziwnym efektem". Tu masz koszulkę na której się wzorowałem. POZDRO!
IPB Image
torin
QUOTE(Kriss91 @ Feb 11 2006, 18:18:24) [snapback]52447[/snapback]

Niestety nie zaglądałem ostatnio do twojego tematu sad.gif A wtawki na getrach i spodenkach kopiowałem po MISTRZU biggrin.gif Ale myślałem, że ocena będzie trochę lepsza sad.gif

Dostalbys lepsza ocene, ale zostaw szblon tak jak jest bo tym efektem popsules troche cieniowanie. I staraj sie wtopic znak wodny w koszulke wink.gif

QUOTE(cyrus-inzagi @ Feb 11 2006, 18:35:19) [snapback]52449[/snapback]

IPB Image

Ladna ta Korona ale masz problemy z wycinaniem znaczkow, widac to jak cholera. Tyle z mojej strony tongue.gif
cyrus-inzagi

troche je poprawilem smile.gif IPB Image

jak wgrywamm stroje przez grafic studio to są tam szątkami na jest koszulka a nie ma getrów i jak się schodzi nizej to tam są getry i ja wgrywam ten struj korony to wtedy zmienjają mi się kolory na cimnawe
Kriss91
Przez jaką wersję GGS wgrywasz?? Ale z tego co zrozumiałem tak musi być (chodzi o ten podzielony strój). Sprawdź jak to wygląda w grze. A z tymi kolorami to są dwa rozwiązania. Albo przeciągnij dwa razy ten strój, który chcesz zamienić albo zwiększ ilość dostępnego rozmiaru pliku. Nazywa się to chyba Increase Reserved Space. P.S. Nadal nie zmieniłeś tych spodenek.
walczu
Bardzo dawno nic nie robiłem.. Nie zamieszczam w moim temacie bo mi się osobiscie za bardzo nie podoba sad.gif i Torin mnie na łap bije, ale pokaże...
IPB Image
Capitan Tsubasa
Torin czy moglbys dac linka do tutorialu ktory dales na poczatku tematu bo tamten nie dziala ..... prosze smile.gif
walczu
Jeszcze mała poprawka tekstury
IPB Image
torin
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Feb 12 2006, 12:24:58) [snapback]52532[/snapback]

Torin czy moglbys dac linka do tutorialu ktory dales na poczatku tematu bo tamten nie dziala ..... prosze smile.gif

E tam, u mnie dziala. Ale dalem jeszcze drugi link tongue.gif
zizek
Czy mógłby mi ktoś pomóc:

Wyciągnąłem numery umbro Lyonu z kitservera tylko że one są białe na czarnym tle a ja chce zrobić z nich czarne numery na białym tle czy jest jakaś taka opcja w Photoshopie że za jednym zamachem zamienie kolory tła i numerów??? Photoshopa mam w wersji angielsekiej jakby co.
calwin
ma ktoś link do szablonu (albo szablon) na którym są zrobne stroje np: polski

CHODZIŁO MI O CZYSTY SZABLON BEZ DODATKÓW (LINI PODKREŚLAJĄCYCH WSTAWKI, PRZEROBIONYCH SPODENEK)
torin
QUOTE(calwin @ Feb 12 2006, 13:42:19) [snapback]52555[/snapback]

ma ktoś link do szablonu (albo szablon) na którym są zrobne stroje np: polski

hehe, jesli chodzi ci o ten nowy szablon pumy to zarowno ja jak i @walczu sami go zrobilismy wink.gif
cyrus-inzagi
IPB Image to jest strój poprawiony mam nadzieje ze teraz będzie się wam podobac
cyrus-inzagi
IPB Image
cyrus-inzagi
IPB Image

IPB Image
cyrus-inzagi
IPB Image
zizek
Tak jak wczoraj obiecałem Cyrus wykonał jeden bramkarski strój Koroneczki a ja drugi:

IPB Image

tu macie screena:

IPB Image

a tu fotke dla porównania:

IPB Image

A i mam pytanie :
Widzicie na tej fotce te białe linie na spodenkach Załuski?? Czy koś wie jak zrobić takie zawijane linie w Photoshopie jak robie koszulki??
Pozdro

P.S. Nie sugerujcie się na tym że na tej fotce Załuska ma białe getry bo tak naprawde ma czarne takie jak zrobiłem jak będziecie chcieli to dam drugą fotkę jeszcze jutro wykonam parę poprawek.
cyrus-inzagi
IPB Image IPB Image poprawione stroje zizek jeszcze tylko dresy treningowe smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
piotrek3
Ja zrobilem pare kitsow:)

Odra wyjazd:
IPB Image

Odra dom:
IPB Image

Korona wyjazd:
IPB Image

Cracovia dom:
IPB Image

Prosze o oceny:)
zizek
QUOTE(piotrek3 @ Feb 13 2006, 10:59:21) [snapback]52672[/snapback]

Odra wyjazd:
IPB Image

Odra dom:
IPB Image

Korona wyjazd:
IPB Image

Cracovia dom:
IPB Image

Piotrek3 fajne stroje tylko że logo ojeju jest u góry a nie na dole no i może to logo umbro na koszulce troche za bardzo podłużne a tak to spoko
piotrek3
QUOTE(zizek @ Feb 13 2006, 11:26:25) [snapback]52676[/snapback]

Piotrek3 fajne stroje tylko że logo ojeju jest u góry a nie na dole no i może to logo umbro na koszulce troche za bardzo podłużne a tak to spoko

Jesli chodzi o logo ojeju to wiem ze jest y gory tylko ze jak daawalem u gory to nazwisko zaslanialo logo. Ale moze cos jeszcze poprubuje:) Dzieki za komentarz:)
torin
QUOTE(zizek @ Feb 12 2006, 13:28:13) [snapback]52549[/snapback]

Czy mógłby mi ktoś pomóc:

Wyciągnąłem numery umbro Lyonu z kitservera tylko że one są białe na czarnym tle a ja chce zrobić z nich czarne numery na białym tle czy jest jakaś taka opcja w Photoshopie że za jednym zamachem zamienie kolory tła i numerów??? Photoshopa mam w wersji angielsekiej jakby co.

Jest, wystarczy poszukac, w zakladce Image->Adjustment

QUOTE(cyrus-inzagi @ Feb 13 2006, 10:29:17) [snapback]52668[/snapback]

IPB Image IPB Image poprawione stroje zizek jeszcze tylko dresy treningowe smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

No chyba nie ten szblon tongue.gif

QUOTE(piotrek3 @ Feb 13 2006, 10:59:21) [snapback]52672[/snapback]

Odra wyjazd:
IPB Image

Odra dom:
IPB Image

Korona wyjazd:
IPB Image

Cracovia dom:
IPB Image

Niezle, tylko czemu kolnierzyki sa niepokolorowane i wydaje mi sie ze ten czerwony Odry jest w podobnym stylu jak niebieski, tzn jest "przejscie" z barwa czerwona wink.gif Brakuje jeszcze opasek kpt. A co do Cracovii, no to jest tak troche malo szczegolowy wink.gif Moja wersja:

IPB Image

IPB Image
zizek
QUOTE(piotrek3 @ Feb 13 2006, 11:40:24) [snapback]52679[/snapback]

Jesli chodzi o logo ojeju to wiem ze jest y gory tylko ze jak daawalem u gory to nazwisko zaslanialo logo. Ale moze cos jeszcze poprubuje:) Dzieki za komentarz:)

To wyłącz nazwiska bo oni nie mają nazwisk na koszulkach
AFC
chyba powinienem na innym szablonie zrobićIPB Image
cyrus-inzagi
ja mam pytanko śkąt wy biezecie te wszystkie znaczki na danych strojach np . chce heko czeremno zrobic i nie moge znalesc tico pomuzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
calwin
IPB Image

a co sądzicie o tym znaku wodnym?
Capitan Tsubasa
QUOTE(AFC @ Feb 13 2006, 21:01:03) [snapback]52729[/snapback]

Bleee, chyba bardzo cienko. To zielone wogol kolniezyka tragicznie wyglada (nierowne, brrzydki kolor).
Pozattym cala kuszulka ma jakis wyblakly kolor, no i jeszcze za duze emblemy ( herb na spodenkach, znak nike ). Za to bardzo podobaja mi sie getry tongue.gif ...
Lanek
QUOTE(AFC @ Feb 13 2006, 19:01:03) [snapback]52729[/snapback]

Zgadzam się z Capitanem musisz staranniej popracować nad kitsem źle to wygląda. wink.gif
Kriss91
IPB Image

a co sądzicie o tym znaku wodnym?

Widzę Calwin, że teraz ty robisz trykociki Szwajcarii cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.