Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szmateks (lumpeks), Czyli W Co Ubrac Pokemona...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
torin
QUOTE(Kriss91 @ Jul 8 2006, 18:06:33) [snapback]77049[/snapback]

Oj bardzo dawno nie pokazywałem tu swoich prac. Pora coś znów wreszcie światu dać od siebie biggrin.gif Strój Polski 1024x512, template jak i cała reszta moje (no dobra robiąc template wzorowałem się na templacie w wymiarach 512x256 innego kitsmakera). Please o ocenki biggrin.gif
IPB Image
I może nie dawajcie całych strojów (1024x512) na forum tylko linki albo miniaturki. Niektórym temat może się przez to wolno ładować, a nie każdy może mieć szybkie łącze.

Calkiem niezla proba i co najwazniejsze prawie udana. Mam zarzuty do tych czarnych linii, szpeca calosc a poza tym sa raczej nierealistyczne wink.gif No i cos godlo jakas plamke ma tongue.gif Ale ogolnie niezle.
Pamietajcie ze jesli robicie stroje na podstawie produktu innego kitsmakera, nalezy o tym wspomniec. Najtrudniejsza i jednoczesnie najbardziej uciazliwa praca jest stworzenie szablonu, dopasowanie wszystki linii, ich laczenia. Pokolorowac umie kazdy tongue.gif Takze tu dla @Kriss91 plus za to ze wspomnial iz wykorzystal czyjas prace(dobrze by bylo podac jego nick). Pozdro
krzysiu
mam pytanie czy zrobiłby ktoś dla mnie kits barcy (2stroje bramkarskie i jeden dla piłkarzy z pola)??
Nosek.pl
QUOTE(kicza @ Jul 7 2006, 12:18:09) [snapback]76713[/snapback]

Moja

Tak? A mi to wygląda na jakiś kits 512x256 na maxa wyostrzony w ps dry.gif
Bartezz
QUOTE(norek @ Mar 8 2006, 23:28:05) [snapback]55761[/snapback]

Stroj druzyny ISSONLINE wink.gif
IPB Image

U mnie ten strój wygląda tak

IPB Image

Co mam zrobić
Kriss91
Ustaw model na 8.

PS. THX za comment Torin biggrin.gif Zrobiłem własny temat, a tam moje kolejne "dzieło" smile.gif
Bartezz
Dzięki Kriss91 Nawet nie wiesz jak mi pomogłeś biggrin.gif
Riki101
QUOTE(torin @ Feb 8 2006, 05:06:13) [snapback]51943[/snapback]

Poniewaz bylem zasypywany pytaniami jak stworzyc stroj, zamieszczam tutaj prosty tutorial (2 link). Chcialbym zebyscie w tym temacie prezentowali swoje dokonania. W miare mozliwosci bede to ocenial i staral sie udzielac wam porad co poprawic i w jaki sposob. Jesli temat nie chwyci skasuje. Pozdrawiam i zycze owocnych prac tongue.gif

Czy mógłby ktoś jeszcze raz wrzucic te tutki jak robic kitsy (na np. rapida) bo niestety już okres ściągalności w nich minął sad.gif bede wdzięczny smile.gif
einar
Gdzies sie temat z moimi strojami zapodzial wiec wrzucam tu:). Stroj domowy Mistrza Polski Legii Warszawa
Wersja Ligowa
IPB Image

Wersja pucharowa
IPB Image

Prosze o ocenki
prutek
Wszystko ładnie, tylko dlaczego to strój Niemiec, czyżbyś zapomniał zmienić opaski kapitana wink.gif
einar
QUOTE(prutek @ Aug 5 2006, 01:42:08) [snapback]82674[/snapback]

Wszystko ładnie, tylko dlaczego to strój Niemiec, czyżbyś zapomniał zmienić opaski kapitana wink.gif

Jakbyś sie bardziej znał to byś wiedział ze Niemcy mieli inną opaske kapitana. Taką miałem w templacie i zostawiłem bo nie wiem jaką ma Legia. Strój jest w 100% mój zreszta znajdz sobie stroj Niemiec i porownaj.

Pzdr
rav
Bardzo ładny strój, wyostrz może trochę znaczek Adidasa na spodenkach.
Mortin
tak zdecydowanie przydaloby sie wyostrzenie znaczkow adidasa, logo sponsora i herbu, a tak to reszta wporzo
pozdro
Kriss91
QUOTE(einar @ Aug 5 2006, 01:23:43) [snapback]82673[/snapback]

Gdzies sie temat z moimi strojami zapodzial wiec wrzucam tu:). Stroj domowy Mistrza Polski Legii Warszawa
Wersja Ligowa
IPB Image

Wersja pucharowa
IPB Image
Prosze o ocenki

Przecież widać, że ty tylko dodałeś loga do gotowego stroju. Zrób może Legię away to zobaczymy jaki z ciebie kitsmaker. cool.gif
einar
QUOTE(Kriss91 @ Aug 5 2006, 11:24:39) [snapback]82725[/snapback]

Przecież widać, że ty tylko dodałeś loga do gotowego stroju. Zrób może Legię away to zobaczymy jaki z ciebie kitsmaker. cool.gif

Zrobiłem cały zestaw. Jest w moim temacie smile.gif
jar3k-1987
hej. mam problem z kołnierzykiem. zrobiłem sobie koszulke na styl Interu Mediolan http://www.directupload.net/images/060819/yamGzz85.png i ta koszulka ma kołnierzyk, którego część jest w grze niewidoczna, a na mojej koszulce jest ta część widoczna. próbowałem już wielu rzeczy i programów i efekt jest taki sam ciągle jest widać tą część której ma niebyć widać. ktoś może wie jak to można rozwiązać?????
Tlen
Mam pytanie... Czy ma ktoś templaty z wąskimi plecami do robienia kitsów?? Najbardziej mi zależy na templatach pumy... Tych najnowszych koszulek
Względnie możecie mi powiedziec jak się takie templaty robi smile.gif
Pozdro
zacharmistrz
A to taka mała fantazja tongue.gif

http://img475.imageshack.us/img475/8236/constarys2.png

i do zdarcia:

http://img66.imageshack.us/img66/3708/allyx1.png
Kamerun
QUOTE(zacharmistrz @ Sep 22 2006, 23:23:54) [snapback]90301[/snapback]

Logo do zrobionego stroju to se każdy może w paincie dodać. Żałosne..
zacharmistrz
e wyluzuj koleś to niemiało być niewiadomo co tylko taka głupawka. Jak szukasz strojów serio to po co sie pchasz w ten temat?
Kamerun
Ty no to sobie załóż temat : Stroje z doklejanymi logami. Tu raczej była zasada żeby każdy próbował zrobic cos calkowicie swojego a nie zeby ktos ukradł strój, dolepił logo w paincie i juz mysli ze jest kitsmakerem.

Pozdro
kolin153
Mógłby ktos dodac jeszcze raz tutorial o kitsach bo z tych linkow cos nie moge zassac sad.gif
Reherius
Prxyłaczam się do prośby o linkaczza square.gif circle.gif triangle.gif x2.gif
Vadim06
Mój drugi kits xD

IPB Image

IPB Image

Mieszanka stylu nike, adidas xD

Wiem ze nie trzyma sie to dupy dry.gif
kostek
Popatrz na kolory tego kitsu... Popatrz gdzie jest logo w grze... Takiego kitsa w 10 minut bym Ci zrobił...
BUL...
Vadim06
QUOTE(kostek @ Dec 20 2006, 22:18:38) [snapback]105272[/snapback]

Popatrz na kolory tego kitsu... Popatrz gdzie jest logo w grze... Takiego kitsa w 10 minut bym Ci zrobił...
BUL...

ja go zrobilem dokladnie w 7 min. Kolory ? Czarny i czerwony. dry.gif
RZAL
PS. Zapomnialem kosciaq zes Ty geniusz ;]
Kriss91
Hehe. Praktycznie zawsze są takie początki biggrin.gif Kolorki powinny być bardziej żywe. Ten czerwony przy wypełnianiu powinieneś dać tryb Multiply.
Logosy-złe proporcje, rozmiary i miejsce. Sprawdź jak wyglądają logosy na ręwkawach.
Mała rada: jeżeli już dajesz cienie pod logosy to nie rób "przesunięcia" o kilka pixeli (cienia). Wygląda to jakby logos lewitował nad strojem wink.gif

PS. Szacun dla wszystkich, którzy robią ostatnio kitsy, za to, że nie "idą na skróty" biggrin.gif Nie przyłapałem żandego podpier**lacza kitsów w przeciągu kilku miechów biggrin.gif Rekord tongue.gif
gavi
siemka mam do Was ogromną prośbę,mógłby ktoś z Was przerobić mi stroje Legii które tu macie,kadry Polski i Wisły na taką roździelczość jak np. te stroje ? http://www.issonline.pl/download/index.php...view&id=137
prosze ogromnie z góry thx!
zielony22
Stworzyłem od początku strój dryżyny Gryf Słupsk. Zapewnw jej nie znacie gdyz nie jest zbyt popularna.... (stroj nie wyglada tak naprawde) Jest to moj pierwszy kits wiec troche wyrozumialosci prosze.

IPB Image

Real Madryt:

IPB Image

Barcelona:

IPB Image

Arsenal:

IPB Image

Do stworzenia stroji uzylem czyjegos szablonu (nie wiem kogo).... czyli minuta roboty...
zielony22
Manchester United:

IPB Image
Tomaszzz
Mógłby mi ktoś wrzucić na serwer tutorial torina? Wszystkie linki niestety wygasły. dry.gif
Chodzi oczywiście o tutorial z pierwszego posta tematu.
zielony22
IPB Image
InOx
QUOTE(Tomaszzz @ Dec 30 2006, 16:10:37) [snapback]108610[/snapback]

Mógłby mi ktoś wrzucić na serwer tutorial torina? Wszystkie linki niestety wygasły. dry.gif

Tez bym prosil o jakis dobry tutorial do kits'ów .
Simon
fajny stroj wisly

a nie wie ktos czy jest tutorial do robienia tekstur butow?
matthew
QUOTE(zielony22 @ Jan 3 2007, 18:13:40) [snapback]109687[/snapback]

IPB Image

blink.gif bardzo ładny!
krolu
QUOTE(zielony22 @ Dec 29 2006, 13:22:33) [snapback]108265[/snapback]

Manchester United:

IPB Image

za duże loga ManU i nike..

QUOTE(Tomaszzz @ Dec 30 2006, 16:10:37) [snapback]108610[/snapback]

dołączam sie do proźby..
U1203et
Zgadzam się z przedmówcą w 100%.

Ubot3030 - Polecam: http://www.biznesmamy.pl/viewtopic.php?f=1...;p=41440#p41440
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.