Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szmateks (lumpeks), Czyli W Co Ubrac Pokemona...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
AFC
skąd mam wźiąść nowe logo wisły kraków te na ten sezon
zizek
A ja mam dla was niespodziankę oto domowy strój Arsenalu Londyn na sezon 2006/2007:

IPB Image

tu macie screena z gry:

IPB Image

A i mam jeszcze jedno może i głupie pytanie:
Mam czarne logo nike i jak zrbić je czerwone?? Bo tam w replace kolor się nie da tylko na biały się da.
norek
QUOTE(zizek @ Feb 15 2006, 00:50:08) [snapback]52849[/snapback]

A ja mam dla was niespodziankę oto domowy strój Arsenalu Londyn na sezon 2006/2007:

IPB Image

tu macie screena z gry:

IPB Image

Mam czarne logo nike i jak zrbić je czerwone?? Bo tam w replace kolor się nie da tylko na biały się da.

Brzydka jakosc loga na koszulce i spodenkach...usun to rozowe spod kolnierza zeby nie bylo w grze widac..no i zastosuj jakis styl do emblematow...

___
a co do zmiany koloru to zaznaczasz rozdzka znaczek nastepnie edycja/wypelnij i wypelniasz jakims kolorem....
Dorin
QUOTE(calwin @ Feb 11 2006, 02:33:22) [snapback]52361[/snapback]

IPB Image

no to mam komplecik

sory że odgrzewam stare posty ale może mi ktoś powiedzieć jak urzyć tych textur w grze bo u mnie są całe czarne wiem że coś sie robiło w GGS'sie ale nie pamiętam co ?
zizek
QUOTE(norek @ Feb 15 2006, 08:36:34) [snapback]52859[/snapback]

Brzydka jakosc loga na koszulce i spodenkach...usun to rozowe spod kolnierza zeby nie bylo w grze widac..no i zastosuj jakis styl do emblematow...

___
a co do zmiany koloru to zaznaczasz rozdzka znaczek nastepnie edycja/wypelnij i wypelniasz jakims kolorem....

ok Norek postaram się zmienić to logo wymaże to różowe a o jaki styl do emblematów ci chodzi??( bo ja za bardzo nie wiem o co chodzi?? dopiero jestem początkującym jeżeli chodzi o koszulki) tongue.gif

calwin
IPB Image

stroje czechów powinno być dobrze
Pobierz
cyrus-inzagi
IPB Image IPB ImageIPB Image

t wink.gif o dla kibiców poloniii i nie tylko mam nadzieje ze wam się spodobają :} smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
calwin
IPB Image

IPB Image

IPB Image

stroje szwajcarii
Dorin
calwin stroje pierwsza klasa smile.gif
Kriss91
IPB Image
tu macie screena z gry:
IPB Image

Popraw kołnierzyk na biały bo coś wątpię, że jest czerwony i zmień środek spodenek na biały (na teksturze: środek od góry). I popraw jeszcze jakość tych wstawek.
calwin
mała poprawka stroju czechów narazie wyjazdowy
IPB Image
cyrus-inzagi
IPB Image IPB ImageIPB ImageIPB Image
=@CiChY@=
Bardzo ladne jak dla mnie daje 10/10 i zeby tak dalej ci szlo smile.gif
walczu
QUOTE(zizek @ Feb 14 2006, 22:50:08) [snapback]52849[/snapback]

IPB Image

tu macie screena z gry:

IPB Image

Moim zdaniem ta koszulka wyglada zupelnie inaczej. PRzynajmniej z tej fotki co robilem to by wygladalo jakos tak (jeszcze bez rękawów i szyć):
IPB Image

Tutaj ta fotka o której mówiłem:
IPB Image
cyrus-inzagi
torin mam prozbe wzią bys wzucił stronke gdzie mozna zobaczyc stroje drózyn
calwin
hiszpania wyjazd (w produkcji) pierwsze efekty

IPB Image
Riki101
Świetne strój calwin innych tez spoko
calwin
IPB Image
adam920
Zrobilem stroj brazylii na WC 2006. Moj pierwszy:
IPB Image
Capitan Tsubasa
No jak na pierwszy raz to jest naprawde super ( chyba, torin wie lepiej tongue.gif ). Mam dwie uwagi. Pirwsza to to ze na koszulce nie ma praktycznie szyc. A druga to ze bokach spodenek jest bialy pasek, ale jak mowie jak na pierwszy kits jest zajebiscie ...
Kriss91
Za dużo roboty to chyba ten strój nie wymagał. Strój mało skomplikowany. Mógłbyś chyba dać cienie na emblematy i znaczki. Nie widziałem nowego stroju Brazylii, ale domyślame się, że ma znaczek Nike'a na getrach. Zapodaj jakiegoś linka na zdjęcie w rzeczywistości.
Bax Boy
Ja wykonałem strój z serii strojów wymyślonych.Oczywiście jest to moja pierwsza praca

IPB Image
Kriss91
Daj strój jakiejś drużyny bo nie zabardzo wiadomo jak oceniać. Ale jeśli chodzi o jakość to miom zdaniem nieźle. Chyba wstwki na getrach są żle narysowane i ten napis na przodzie koszulki za bardzo wypukły
mazzyZiom
sorry za offtopic ale mam pytanie do Torina jakiego Photoshopa uzywasz...chodzi mi dokladnie o numer!!
artur07
mógłby ktos wykonć strój Juve...ale z czrnymi spodenkami...albo nawet wystarczą same czrne spodenki.. biggrin.gif Byłbym bardzo wdzieczny bo szukam i niemoge nigdzie takich znależc..
norek
Stroj druzyny ISSONLINE wink.gif
IPB Image
kostek
taka moja sugestia do tych cu umieją i póbują robic stroje...moze by tak stroje polskich druzyn zmajstrować? do patcha by sie przydały smile.gif
kostek
taka moja sugestia do tych cu umieją i póbują robic stroje...moze by tak stroje polskich druzyn zmajstrować? do patcha by sie przydały smile.gif
Kriss91
Np. jakie?? Bo stroje Torina są nie do przebicia biggrin.gif A z tego co zauważyłem zrobił Wisłę, Cracovię i chyba nową Legię.
kostek
no ja widziałem zrobione tak:
legie
cracovie
zagłebie
amice
cracovie (home&away??)
pogon chyba
arka

a reszty chyba nie ma :/
korzen
QUOTE(norek @ Mar 8 2006, 22:19:05) [snapback]55761[/snapback]

Stroj druzyny ISSONLINE wink.gif
IPB Image

Słaby strój, powinien byc raczej koloru czarnego wink.gif
norek
QUOTE(korzen @ Mar 10 2006, 15:37:11) [snapback]55927[/snapback]

Słaby strój, powinien byc raczej koloru czarnego wink.gif

IPB Image
piotrek3
Moze przyda sie do patcha:) Przeszukalem cale forum oraz dodalem pare strojow i flag od siebie i zlozylem w calosc (niektorych stroji sa po 2, 3 wersje). Jest tam 65 plikow (stroje i flagi).

Stroje i flagi

W drugim pliku sa twarze zawodnikow z Orange Ekstraklasy a dokladniej z Wisly K. , Groclinu, Legii oraz Korony (rowniez zebrane z forum).

Twarze
norek
QUOTE(piotrek3 @ Mar 11 2006, 12:52:02) [snapback]56113[/snapback]

Moze przyda sie do patcha:) Przeszukalem cale forum oraz dodalem pare strojow i flag od siebie i zlozylem w calosc (niektorych stroji sa po 2, 3 wersje). Jest tam 65 plikow (stroje i flagi).

Stroje i flagi

W drugim pliku sa twarze zawodnikow z Orange Ekstraklasy a dokladniej z Wisly K. , Groclinu, Legii oraz Korony (rowniez zebrane z forum).

Twarze

twarze mozliwe ze dla Walczu sie przydadza ale reszte juz chyba maja smile.gif
Nelson
QUOTE(torin @ Feb 8 2006, 02:50:13) [snapback]51943[/snapback]

Poniewaz bylem zasypywany pytaniami jak stworzyc stroj, zamieszczam tutaj prosty tutorial (2 link). Chcialbym zebyscie w tym temacie prezentowali swoje dokonania. W miare mozliwosci bede to ocenial i staral sie udzielac wam porad co poprawic i w jaki sposob. Jesli temat nie chwyci skasuje. Pozdrawiam i zycze owocnych prac tongue.gif

Mógłby ktoś wrzucić to na inny serv. Bo z tych to nie moge jakoś :/

Z góry dzięki.

Edit: Już nie trzeba. Mam już dzięki Krissowi.
prutek
Ja tu mam 3 stroje Legii stuningowane przeze mnie:

http://img523.imageshack.us/my.php?image=all5ee.png

http://img178.imageshack.us/my.php?image=all8qf.png

http://img178.imageshack.us/my.php?image=all8nw.png

#1.
Proszę o ocenki

#2.
Jeżeli ktoś podjąłby się poprawienia tych łuków czarnych (1 strój i bramkarski) to byłbym mu bardzo wdzięczny biggrin.gif
korzen
sredniawe te stroje, pracuj nad detalami (za duzy herb, tło przy napisie krolewskie) bo diabeł tkwi w szczegółach. Pzdr powodzenia ;]
kostek
no faktycznie średnie, ale jak na początek to może być wink.gif próbuj dalej...
prutek
A co powiecie o tym stroju.

http://img402.imageshack.us/my.php?image=all2zz.png

Uwaga!!!
Napis LOL na opasce kapitana był zrobiony Umyślnie, tak dla jaj. Jak ktoś chce niech ściąga, jak nie to sie nie obrażę. Ocenki mile widziane biggrin.gif
E 9
Super stroje jak dla mnie to 8,5/10 zrób jeszcze ten ostatni z normalną opaską.POZDRo Jak możesz to zażuć te stroje w folderze do kitservera. smile.gif
prutek
Na prośbę ediego09_99 hetman malucienki kits pack:

ga:
http://img180.imageshack.us/my.php?image=all4cq.png

gb:
http://img207.imageshack.us/my.php?image=all7oy.png

pa:
http://img166.imageshack.us/my.php?image=all7gm.png

pb:
http://img166.imageshack.us/my.php?image=all4hv.png

px-home2:
http://img207.imageshack.us/my.php?image=all1zs.png

lub wersja dla leniuchów tongue.gif
http://rapidshare.de/files/24600167/Legia_Warszawa.rar.html

Ocenki mile widziane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

UWAGA!!!
Te stroje nie muszą się zgadzać z tymi w których Legioniści będą grać, jest to Tylko moja wyobraźnia biggrin.gif
rav
Jak dla mnie, to nie są Twoje kitsy. Z całym szacunkiem, ale jakość samego kitsu jest bardzo dobra, natomiast jakość herbów, logo sponsorów jest beznadziejna. Wygląda to tak, jakbyś Ty tylko to wkleił.
prutek
Nobo tak jest, ja napisałem że "stuningowałem pare stroi". Przecież głupi nie jestem żeby robić od podstaw, a ocenki żeby dowiedzieć się jak te stroje ogółem się prezentują. Za całe zamieszanie i jeżeli kogoś uraziłem, Przepraszam.

ga= stroj Lehmanna w meczu z Polską
gb= stroj bramkarza Nigerii
pa= strój Niemiec
pb= strój Nigerii
px-home2= strój Liverpoolu
kicza
Moja pierwsza produkcja czyli Polska w nowej rozdziałce:
IPB Image
Hayalet
Rozmoczony coś ten kits... No i na takiej rozdzielczości by lepiej mógł ten znak wodny wyglądać, ale i tak nawet wporzo kits
kostek
Przy tej rozdziałce chodzi głównie o jakoś stroju, znaczków czy loga a u Ciebie tego brakuje wink.gif ale i tak niezły strój. próbuj dalej.
Kriss91
Ehhh... Nie ma to jak ściągać stroje od innych i nieznacznie je zmieniać (no chyba, że jestem w błędzie, więc popraw mnie tongue.gif ). Strój domowy to chyba poprostu trochę zmieniony strój reprezentacji Niemiec. Strój wyjazdowy to koszulka Arsenalu (od kiedy Nike robi koszulki dla Legii?? biggrin.gif ). Trzeci strój też pewnie zerżnięty (chyba). A co do jakości to kiepsko wycięte logosy itp. PZDR

PS. Sorra, żem taki ostry tongue.gif W sumie to twoje początki i sorra jeśli kogoś uraziłem.
prutek
Looz, ja je i tak robilem dla siebie nie pomyliles sie. Nike'a zrobilem bo myslalem ze fajnie bedzie ale jak zagralem to kybel. Moja kariera kitsmaker'a nigdy sie niezaczela, a moze sie tylko skonczyc.
Kriss91
Oj bardzo dawno nie pokazywałem tu swoich prac. Pora coś znów wreszcie światu dać od siebie biggrin.gif Strój Polski 1024x512, template jak i cała reszta moje (no dobra robiąc template wzorowałem się na templacie w wymiarach 512x256 innego kitsmakera). Please o ocenki biggrin.gif
IPB Image
I może nie dawajcie całych strojów (1024x512) na forum tylko linki albo miniaturki. Niektórym temat może się przez to wolno ładować, a nie każdy może mieć szybkie łącze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.