Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Rav
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Riki101
Odonkor naprawde dobry a rosicky i smolarek niezli chociaz przyda sie troche poprawek
kostek
rosicky- usta napewno do poprawy...ale średnia twarz...
smolarek nawet podobny tylko wygląda jakby miał 14 lat i troche za blady.

odonkor narazie najlepszy smile.gif
tomek828
Rosicki - katastrofa, niepodobny
Smolarek - lepszy ale tez nie zachwyca

trenuj...
PS: ...trening czyni mistrzem biggrin.gif
rav
user posted image

Zrobiłem małe porównanie pierwszej oraz drugiej (nowej) wersji ze zdjęciem, z którego robiłem twarz. Może jakieś propozycje, co w danej mordce zmienić? Z góry dzięki i pozdro smile.gif
Smoti
Nos pogrubic usta poszezyc,brode poprawic,a pozniej sie zastanowimy co dalej smile.gif
Pieczar
A mógłbyś pokazać z jakiej fotki zrobiłeś Smolarka?

Pozdro!
jastrzab
.
rav
Ten od konami lepszy niz te 2 smile.gif T-mac zrobił najlepszego

Szanuję Twoją wypowiedź oraz prace Timaka, lecz jego Rosicki mi do gustu nie przypadł. Ten z Konami również jak dla mnie wypada kiepsko.

user posted image

Kolejno: zdjęcie, Rosicky by rav, Rosicky by T-mac, Rosicky by Konami

U Rosickiego postaram się zrobić jakieś fajne włoski. Będą to pierwsze kudły mojej roboty. Dzisiaj postaram się pokazać finalną wersję Smolarka (trochę się chłopina zestarzeje ^^). Pozdro.
jastrzab
.
rav
Aj, to sorka wielka smile.gif Ten to zupełnie co innego. Klasa sama w sobie. Zabieram się za mojego smile.gif Pozdro.
T-Mac
trimaj te foty o ktore prosiles na gg wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image

jak jeszcze chcesz jakas fote to pisz jestem do soboty wieczor smile.gif
rav
user posted image

Smolarek v.2 (preview)
Karol Johnn
QUOTE(rav16 @ Jan 19 2006, 21:29:10)
user posted image

Smolarek v.2 (preview)
[right][snapback]49536[/snapback][/right]

Za duzy pączek na twarzy (moze to wina bmp a moze moje zludne wrazenie), za male oczy, wydluz twarz a moze poprostu pozbadz sie tej opuchlizny na jego mordzie... i bedzie good, ale duzo lepsza wersja niz ta poprzednia to trzeba ci powiedziec...
pozdro
rav
user posted image

Smolarek (final preview)
kostek
z poprawionymi polikami o wiele lepiej smile.gif druga po odonkorze dobra twarz w Twoim wykonaniu smile.gif
Smolarek 8/10

possdro
Smoti
Nos ,usta i oczy do poprawy,troche tez kolor całej facjatki jakis taki zołty dry.gif
Karol Johnn
No juz troche lepiej, a z tymi oczami to mi chodzilo zebys zrobil je bardziej chinczykowate... a nie bardziej okragle... no... a i nie rozmazuj bmb ok
pozdro... a odbiegajac od tematu to Krzyż jest nie daleko Wałcza nie?
saviolka
mi sie podoba .. brawo ..
rav
IPB Image

Koller (preview)

Usta takie jak na zdjęciu zrobiłem, postaram się znaleźć inną fotkę i to packa Borussi poprawić.
Karol Johnn - no nawet niedaleko wink.gif Blisko Wielenia, Drezdenka, Trzcianki i innych takich ...
kostek
koller średni....ale jest szansa, ze jak poprawisz to będzie dobra twarz smile.gif pzdr
_DEVIL_
Smolarek gicio stary! Ale koler to mi sie nie podoba! Za duzy ma ryj smile.gif pozdro
rav
IPB Image

Ricken (preview)

Po południu postaram się poprawić Rosickiego lub Kollera. Dzięki za komentarze smile.gif Pozdro.
(PS. na googlach stare zdjęcia Rickena są, więc jak ktoś nie wie, jak on wygląda, to niech sobie google odpuści ^^).
rav
IPB Image

Metzelder (preview)
jastrzab
.
norek
QUOTE(rav16 @ Jan 21 2006, 14:36:39) [snapback]49726[/snapback]

IPB Image

Ricken (preview)

Po południu postaram się poprawić Rosickiego lub Kollera. Dzięki za komentarze smile.gif Pozdro.
(PS. na googlach stare zdjęcia Rickena są, więc jak ktoś nie wie, jak on wygląda, to niech sobie google odpuści ^^).

blink.gif biggrin.gif sory za reakcje ale wyglada przezabawnie...nie udalo Ci sie to! ale dzieki za poprawe nastroju!
rav
Hehe. Mnie tam on za bardzo nie rozśmiesza, tylko trochę Oleguera przypomina ^^ A co w nim dokładniej takiego zabawnego rolleyes.gif Pozdro i dzięki za komentarze.
kostek
moim skromnym zdaniem Rav poczynił największy postęp i robi -chyba- najlepsze twarze w Pokemon Arena...chociaż jak to najczęściej bywa u debiutantów zdażają mu się wpadki ale jest OK. Metzelder 9/10
rav
Wow, dzięki wielkie za pozytywną ocenę oraz opinię smile.gif To motywuje do dalszej pracy.

IPB Image

Worns (preview)

Zdjęcia były nieco lipne. Znalazłem 2, z których robiłem mordę. Na każdym patrzał się w inną stronę, nie znalazłem żadnego idealnie na wprost. Do tego trochę małe były, ale mam nadzieję, że efekt końcowy nie jest najgorszy. Pozdro.

PS. Jutro faces-pack Borussia Dortmund smile.gif
rav
IPB Image

Gabri (preview)

Robiony ze zdjęcia z uefa.com
rav
IPB Image

Sylvinho (preview)

Również z fotki z uefa.com
Karol Johnn
QUOTE(rav16 @ Jan 23 2006, 23:00:48) [snapback]50084[/snapback]

IPB Image

Sylvinho (preview)

Również z fotki z uefa.com

No bardzo dobry, tylko czy podobny? ale jakosciowo dla mnie jest okay...
Smoti
jakosciowo bdb,ale niestety nie podobny do Silvinho sad.gif
kostek
ostatanie twarze niestety do poprawy wszystkie...moim zdaniem za dużo ich robisz naraz...poświęć jednej mordzie więcej czasu...pzdr
rav
IPB Image

Borussia Dortmund Faces-pack by rav

Mam nadzieję, że paczka nie najgorsza. Dzięki za wszystkie rady i podpowiedzi, pozdro.
kostek
gdyby w paczce nie było tego Wornsa (albo był poprawiony) to był by bardzo dobry facepack biggrin.gif ale i tak jest spoko smile.gif życzę szybkich przenosin do działu 'patche' smile.gif
bobex77
Powiem tak dobry facepack tylko tak mam male zastrzezenia:
koller takie czolo i brwi takie ma dziwne albo mi sie wydaje?
smolarek na pierwszy rzut oka bardzo dobry i fajny tylko.. taki jakis mlody sie wydaje:P jak piętnastolatek
no i tak jak kostek powiedzial ten wornsnalezalo by poprawic
Metzelder mi sie podoba...ogulem mowiac fajne mordki moja ocena- 8/10
rav
IPB Image

Van Bommel (preview)

Fotka z uefa.com dupna była. Znalazłem na gettyimages.com , ale w bok Bommi patrzał, więc nie mogłem z tego więcej wydusić (jak na razie). Pozdro i dzięki za ocenki smile.gif
Riki101
Nienajgorszy ten Van Bomel nawet calkiem niezly
Capitan Tsubasa
QUOTE(rav16 @ Jan 24 2006, 23:12:45) [snapback]50237[/snapback]

IPB Image

Van Bommel (preview)

Fotka z uefa.com dupna była. Znalazłem na gettyimages.com , ale w bok Bommi patrzał, więc nie mogłem z tego więcej wydusić (jak na razie). Pozdro i dzięki za ocenki smile.gif

Moim zdaniem b. slaba mordka, zero podobienstwa do orginalu chyba ze nos tongue.gif
rav
IPB Image

Reiziger (preview)

Dawno nic nie robiłem. Rozmazane dane zawodnika, bo, nie mam pojęcia dlaczego, nie było go u mnie w składzie PSV Eindhoven.
SOLIDUS
QUOTE(rav16 @ Feb 4 2006, 10:39:59) [snapback]51471[/snapback]

IPB Image

Reiziger (preview)

Dawno nic nie robiłem. Rozmazane dane zawodnika, bo, nie mam pojęcia dlaczego, nie było go u mnie w składzie PSV Eindhoven.

Ogolnie mi sie podoba, podobny jest.Tylko popraw nos bo jakis dziwny jest i to białe pole w prawym rogu twarzy. Popraw to i bedzie GIT.
Mortin
QUOTE(SOLIDUS @ Feb 4 2006, 13:00:35) [snapback]51475[/snapback]

Ogolnie mi sie podoba, podobny jest.Tylko popraw nos bo jakis dziwny jest i to białe pole w prawym rogu twarzy. Popraw to i bedzie GIT.

i do tego usta wyrownaj
rav
IPB Image

Cocu (preview)

Reizigera poprawię do paczki PSV. Pozdro i dzięki za komentarze.
kostek
obdywie twarze na dobrym poziomie smile.gif pzdr
Smoti
Cocu zajebisty!
rav
IPB Image

Nelson (preview)

Ostatnio moda na Nelsona (w face-maker'owym światku), więc postanowiłem zrobić swojego. Długo siedziałem nad modelem (jakieś 2h ciągłej pracy), model przerobiłem z Robinho smile.gif Pozdro i z góry dzięki za opinie. Wszelkie uwagi mile widziane, jako że jest to preview.
saviolka
no Nelson nie jest zły wiadomo że w porównaniu do Nelsona Norka to ejst przeciety ale daje ci 7/10 za te 2 godz. siedzenia przy modelu.. pozdro
rav
IPB Image

Nelson v.2 (preview)

Poprawiłem trochę to i tamto. Jutro jeszcze oczka podrasuję i czoło.
norek
QUOTE(rav16 @ Feb 11 2006, 01:00:22) [snapback]52342[/snapback]

IPB Image

Nelson v.2 (preview)

Poprawiłem trochę to i tamto. Jutro jeszcze oczka podrasuję i czoło.

lepszy od poprzedniej wersji ale nadal slaby....z fotki ktora miales to uzyskales b.niska jakosc bmp...
rav
IPB Image

Nelson (chyba final)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.