Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Rav
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pika
Rav daj se spokój z Ronaldo , wogóle niepodobny :-(
Karol Johnn
Dla mnie ronaldo jest wporzadku, wlosy mu zrobisz fajne bedzie super morda... a na marginesie... Pika zrob lepszego Ronaldo!
olivier
jak dla mnie to wporządku C.RONALDO narazie 8/10 jak zrobisz włoski będzie lepej tak 3maj smile.gif
saviolka
QUOTE(rav16 @ Mar 23 2006, 07:42:09) [snapback]58349[/snapback]

IPB Image

C. Ronaldo (preview)

Do wersji final postaram się zrobić inne włosy, więc ich nie bierzcie pod uwagę, pozdrawiam smile.gif

twarz nawet dobra tylko te włosy i reszte musisz poprawi bo nie zbyt przypomina ronaldo..
szyma
QUOTE(rav16 @ Mar 23 2006, 07:42:09) [snapback]58349[/snapback]

IPB Image

C. Ronaldo (preview)

Do wersji final postaram się zrobić inne włosy, więc ich nie bierzcie pod uwagę, pozdrawiam smile.gif

Ronaldo nie za ciekawy moze lepiej powinienes robic jakies twarze ktore nie jest przez nikogo zrobionae lub sa lecz slabo bo C.Ronaldo wrecz perfekcyjnie wykonal Norek
norek
Ronaldo nie podobny...same wlosy tu nie pomoga...pozdro
rav
IPB Image

Luque (preview, hair by rav)

No w końcu udało mi się zrobić kłaczki smile.gif Z góry dzięki za ocenki.

edited

Kształt szczęki na dole będzie zmieniony wink.gif
olivier
edit:mordka dobra włosy też tak 3maj
rav zrobisz ten tutorial co miałeś robić?
Hayalet
Nooo Luque miodzio, jak dla mnie to świetne bmp, no i podobieństwo choć juz w grze mial dobry model tongue.gif Włoski też gites.
Więcej takich mordek i być może do paczów pójdziesz wink.gif

Przyłaczam sie do prosby oliviera ( juz chyba wszystkie sposoby na bmp probowałem i zadna nie daje fajnych rezultatów dry.gif )
rav
Haha, mój sposób na BMP jest zajebiście prosty i trywialny tongue.gif
Dzisiaj postaram się dać tego tutoriala.
konsej15
QUOTE(olivier @ Mar 26 2006, 09:35:44) [snapback]58866[/snapback]

no mordka i włosy świetne 10/10

rav zrobisz ten tutorial co miałeś robić?

dobra morda rav...ale 10/10 blink.gif oliviera mnie smieszy...ta twarz jest jeszce do poprawki jak sam rav mowil...a ty dajesz ocene jakby byla idealna...bez przesady... dry.gif wink.gif mimo wszysto dobra robota smile.gif
saviolka
QUOTE(rav16 @ Mar 26 2006, 09:30:27) [snapback]58862[/snapback]

IPB Image

Luque (preview, hair by rav)

No w końcu udało mi się zrobić kłaczki smile.gif Z góry dzięki za ocenki.

edited

Kształt szczęki na dole będzie zmieniony wink.gif

No Luque Zajebisty...
>Kornel<
jego prawe ucho jakies takie wklesle biggrin.gif
szyma
Luque naprawde b.dobry brawo
bobex77
świetna jakość luque włoski bardzo dobre ogulnie bardzo ładna twarz tak 3maj smile.gif
Lanek
no rav widzę że poczyniłeś duze postępy na początku robiłeś mega pokemony, a teraz twarze już są bdb. Bravo i pracuj dalej wink.gif
rav
IPB Image

Hajto (preview, hair by rav)

Niepotrzebnie go tak szybko pokazuję, ale kij tam. Poprawie ulegnie szczęka na dole, oczy i trochę brwi. Dzięki za ocenki Luque smile.gif Pozdro.
saper
Hajto:

Nie jest zła na morda tylko troche krzywa.

Czoło troche rozmazane.

Luque:

Słaby, nie wyszedł Ci za bardzo w ogóle nie podobny.
rav
Słaby, nie wyszedł Ci za bardzo w ogóle nie podobny

IPB Image
T-Mac
Luque bdb z hajto juz gorzej
kostek
laque jest świetny moim zdaniem...małej poprawie mogły by ulec tylko lewe oko i brew. brew nieco naciągnąć no a oko to chyba widać malutki bug. Hajto popraw to wtedy pogadamy wink.gif
olivier
Hajto słabszy od Luque

rav będzie ten tutorial,który miał być?

Pozdro.
Baros
właśnie będzie ten tutek ??

rav podaj bina do twarzy i razem do włosów Luque

pozdro...
rav
Czas na Romka.

IPB Image

Riquelme (preview)

Z góry dzięki za ocenki smile.gif
Riki101
Jakosc bardzo dobra ale coś mi czolo nie pasuje moze troche za duze i moglbys jakies lepsze wloski dac popracuj nad tym a bedzie jeszcze lepiej
bobex77
Rav znow bardzo dobre bmp wrecz imponujace ale jest sporo rzeczy do poprawy w modelu
---
ale ładnie sie podciagnałes w mordkach
pozdro
kemocik
Jakość bmp doskonała, model do poprawki.
Gratulacje wink.gif
pika
Coś z podobieństwem nie tak , albo za wysokie czoło albo złe włosy . Popraw to .
norek
QUOTE(rav16 @ Mar 30 2006, 21:14:35) [snapback]59620[/snapback]

Czas na Romka.

IPB Image

Riquelme (preview)

Z góry dzięki za ocenki smile.gif

Jesli zrobisz aktualne wlosy bedzie zajebisty...uwazam ze to te wlosy jedynie psuja caly efekt....pozdro
rav
Zrobię mniejszy, bardziej przypominający kwadrat łeb i nowe włoski smile.gif Dzięki za ocenki, pozdro!
kostek
zapowiada sie bardzo dobra twarz...
jedyne co mnei gryzie...to
IPB Image

wez to rozmyj lekko albo plastrem potraktuj bo psje efekt. szczególnie na całym czole... pzdr
Zoller
Riquelme jest dobry, BMP zajebiste, ale tak jak zaznaczył kostek widać różnicę między wcześniejszym kolorem skórym i tym ze zdjęcia, które dałeś. Popraw to, no i moim zdaniem włosy trochę inne i kształt ryja smile.gif
Ale jest dobrze ;]

P.S O tutorialu słuch zaginął.. Prosimy Cię rav o tego tutka, wszystkim się przyda smile.gif
rav
IPB Image

Tiago (preview)

Może wydawać się jakiś taki mało ostry, ale to wina mojej karty graficznej, wcześniejsze screeny robiłem z włączonym 3DAnalyze. Teraz przynajmniej widać odbicie światła na włosach wink.gif Z góry dzięki za ocenki.
Zoller
Fajny Tiago smile.gif Poczyniłeś spore postępy ;] BRAWO!

p.s Tylko broda kwadratowa, reszta w porządku!
Smoti
Tiago ok smile.gif naprawde wporzo wykonany,ale co do Riquelme odp.tak,po zobaczeniu produkcji Norka twoj niestety wyglada bardzo blado(czyt.słabo)...ale to tylko moja skromna opinia:)Pozrdo,zycze udanch prac smile.gif
szyma
Tiago naprawde dobry pzdr
rav
Przy Riquelme jestem zadowolony tylko z BMP wink.gif Nad modelem postaram się popracować. Jeśli chcecie, to dajcie jakieś fajne zdjęcia, bo nie mam pomysłu kogo wykonać (chyba zrobię Coupeta z Lyon'u).\

edit

Zły screen Coupeta zapodałem. Sorka.
rav
IPB Image

Carew (preview)
pika
Ładne bmp ale poprawki dotyczą brody ( zarost rozmazany ) , no i do podobieństwa można się przyczepić .
rav
IPB Image

Inzaghi (preview)

Proszę o komentarze smile.gif Dzięki norek za zdjęcie, pozdro!
Riki101
No rav coraz lepsze twarze robisz Inzaghi bardzo dobry Carew tez ekstra
pika
No stary Inzaghi 1 klasa , podobieństwo oszałamiające , nie ma się do czego przyczepić .
rav
Chyba jednak za bardzo BMP wyostrzyłem, to poprawię do ostatecznej wersji. Zapomniałem dodać, że włoski moje ;P
Dzięki za komentarze.
calwin
QUOTE(rav16 @ Apr 3 2006, 11:18:21) [snapback]60223[/snapback]

Chyba jednak za bardzo BMP wyostrzyłem, to poprawię do ostatecznej wersji. Zapomniałem dodać, że włoski moje ;P
Dzięki za komentarze.

może ale troche, dobra twarzyczka pozdro
bobex77
No Rav Inzaghi perfekcyjny bardzo dobra twarz ale te bmp mimo ze bardzo realistyczne troche dziwne mi sie wydaje moze przez te wyostrzenie?
pozdro
kostek
chyba najlepszy inazghi jakiego widziałem...fenomenalne BMP. tak 3 maj stary to w przyszłosci to patchy trafisz biggrin.gif
Lanek
bmp troche za ostre ale tak to twarz klasa światowa. wink.gif
Fajne włoski smile.gif
rav
Wow, dzięki za tak pozytywne opinie smile.gif

Poprawiłem Hajto, robiony z nowego zdjęcia, do tego nowe włoski zrobiłem.

IPB Image

Hajto (preview 2)

A, jeszcze tam chyba lewe oko poprawię smile.gif
matrix
no może dobra mordka wyjdzie na bina czekam cool.gif
olivier
hajto dobry ale robiles lepsze mordki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.