Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Rav
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Smoti
no ladny ladny,tylko ze cigman wykonał go idealnego,wiec nie masz szans go przebic smile.gif
Pozdro
Lanek
rav robiłes na swoim modelu Nelsona?
Tomak
QUOTE(Lanek @ Feb 11 2006, 16:18:07) [snapback]52419[/snapback]

rav robiłes na swoim modelu Nelsona?

Długo siedziałem nad modelem (jakieś 2h ciągłej pracy), model przerobiłem z Robinho

No przecież napisał, że na swoim.

PS. Fajna mordka ;]
Lanek
Sory nie zauważyłem. Skoro tak to morda very good. 8,5/10
Mortin
wszystko wporzadku ale bmp slabe, ten kolorek taki jakis miejscami zmatowialy? , a pozatym cigman i timak go juz robili,ale norek zrobil go perfekcyjnie biggrin.gif
rav
IPB Image

Rivaldo (preview)

Dzięki za komentarze do Nelsona smile.gif
Smoti
Wykonanie moze nie najgorsze,ale nie podobny sad.gif do poprawy.
Pozdro.
szyma
Nie widzialem jeszcze zeby ktos zrobil dobrego rivaldo do pesa5
>Kornel<
szyma2 - Twoj post jest troche bez sensu biggrin.gif rav slaby Rivaldo jego lewa czesc twarzy od razu rzuca sie w oczy....pzdr
rav
IPB Image

Adriano (preview)

Idąc śladami norka (tutaj on chyba nie pokazywał mordy) postanowiłem zrobić swojego Adriano. Wiem, że coś jest nie tak pomiędzy czołem, a włosami. Po raz pierwszy edytowałem włosy, poprawię to do wersji finalnej. Pozdro i dzięki za komenty smile.gif

IPB Image

Adriano (po poprawkach)
Zoller
Mordka Adriano mnie się bardzo podoba. Prosiłbym o bina smile.gif 9,5/10 smile.gif rolleyes.gif
Smoti
no stary adriano swietny!najlepsza twoja twarz. Gratuluje
bobex77
No no rav bardzo bardzo dobra mordka pod wzgledem technicznym i jakosciowym!!tak jak juz wspominali najlepsza mordka w twoim wykonaniu
teraz sie troche przyczepie:P nos bym troche poprawil
a no i wlosy w drugiej wersjii bardzo dobre
oby dalej takie mordy pozdro wink.gif
Mortin
no super mordka, tylko popraw to co mowil bobex i jeszcze usta, a przede wszystkim gorna warga bo jakas dziwna;p
Baros
tak jak powiedział mortin i bobex ale oprucz tego porównaj sobie jego policzki (porónaj se lewy z prawym) przyjzyj sie dokładnie ale tak ogólnie to kto to patrzy w grze jak on biega na to czy ma krzywe policzki czy krzywe usta najważniejsze że twarz jest strasznie podobna i kolory i to wszystko.
usta i nos oprawisz i naprawde twarz bedzie super gitol.
Lanek
rav widzę że się postarałeś. Adriano bardzo dobry, najlepsza twoja morda jak do tej pory. Pozdro wink.gif
rav
Wow, dzięki za tak pozytywne opinie smile.gif Poprawiłem trochę Adriano i zrobiłem Verona (będzie paczka Inter Milan).

IPB Image IPB Image

Pozdro.
rav
W międzyczasie morda pomocnika Juve (na prośbę z innego forum).

IPB Image

Camoranesi (preview)

Dopracuję jeszcze BMP (szukam dobrych zdjęć) i z włosami się pobawię.
Tomek16
Niezłe te twoje mordki.Adriano 9/10, Veron 9.2/10 i w końcu Nelson 9.8/10. Najlepszy zdecydowanie Nelson, którego moim zdaniem świetnie dopracowałeś. pozdro
rav
IPB Image

Cicinho (preview)

Mówcie co poprawić smile.gif Dzięki za komentarze, jooł!
SHADY
7/10 moijm zdaniem troche za ciemne ma pod oczami n i może troszke za krzywy nos ogólnie dobrze

P.s Z jakiego robiłeś to zdjęcia.
rav
IPB Image

Z tego, dzięki za komentarz smile.gif
SHADY
no jednak Cicinho jest dobry zalerzy od zdjęcia np na tym nie ma oczu ciemnych 8/10 biggrin.gif

IPB Image
SHADY
Bartosz takie może być

IPB Image

P.S Mam do Ciebie prośbe na PW smile.gif
mazzyZiom
QUOTE(rav16 @ Feb 25 2006, 22:18:32) [snapback]54260[/snapback]

IPB Image

Cicinho (preview)

Mówcie co poprawić smile.gif Dzięki za komentarze, jooł!

7/10 mi sie podoba
rav
IPB Image

rav's facepack no 1

Zaczynam z nowymi facepackami, więc dlatego jest 'no 1'. Na początek mała 'interowa paczuszka'. Pozdro, pozdro.
SHADY
piękne mordki oby tak dalej pozdro biggrin.gif
tomek828
bardzo dobre twarze, fajny facepack

pozdro
rav
IPB Image

Quaresma (preview)

Robiony z tego zdjęcia: http://www.uefa.com/ml/images/Players/220X220/53749.jpg
olivier
do poprawy oczy usta nos narazie 6.5/10
Lanek
olivier nie wiem co ty masz do nosa. moim zdaniem jest bardzo dobry. Popraw uszy, a tak to twarz very good cool.gif
rav
Może chodzi mu o tą 'plamę' po lewej stronie nosa (prawej od nas), ale tak było na zdjęciu. Model mordy jeszcze poprawię do wersji finalnej.
olivier
tak dokladnie oto mi chodziło rav16
Nelson
QUOTE(olivier @ Mar 5 2006, 13:22:18) [snapback]55248[/snapback]

tak dokladnie oto mi chodziło rav16

a Do ust co masz??

Rav spoko mordi... szczególnie ta ostatnia ADRIANO!!!

Pozdro
kostek
Adriano dobry [bmp szczeg.] ale Quaresma mi sie bardziej podoba tongue.gif moze przez to ze sam robiles model wink.gif ? good job
calwin
Dobra paczka

QUOTE(rav16 @ Mar 5 2006, 14:06:09) [snapback]55229[/snapback]

IPB Image

Quaresma (preview)

Robiony z tego zdjęcia: http://www.uefa.com/ml/images/Players/220X220/53749.jpg

popraw lewe oko i będzie good

Pozdro
Mortin
QUOTE(::kostek:: @ Mar 5 2006, 16:13:36) [snapback]55257[/snapback]

Adriano dobry [bmp szczeg.] ale Quaresma mi sie bardziej podoba tongue.gif moze przez to ze sam robiles model wink.gif ? good job

nie modelu sam nie wykonal, bo juz jest w grze, poza tym jeszcze kanciasty... a na focie z uefa ewidentnie widac ze nie ma az tak kanciatej twarzy...
kostek
nie modelu sam nie wykonal, bo juz jest w grze, poza tym jeszcze kanciasty... a na focie z uefa ewidentnie widac ze nie ma az tak kanciatej twarzy...

to zmienia postac rzeczy wink.gif nie wiedziałem ze ricardo jest juz w pes huh.gif popraw to co mowili poprednicy i bedzie gites wink.gif
rav
Dawno nic nie robiłem.

IPB Image

Messi (preview)

Poprawie ulegnie jeszcze broda i miejsca wokół niej. Pozdro smile.gif
rav
Ło ho ho, ten Messi w porównaniu do Beasley'a jakoś biednie wygląda, jutro go zrobię całkowicie od nowa smile.gif

IPB Image

Beasley (preview)

Proszę o ocenki, porady, z góry dzięki.
szyma
Beasley dobry ale Mani3k zrobil duzo lepszego pzdr
pika
No beasley b. ładny i co ważne podobny , bmp super .
rav
IPB Image

Beasley (final)
Lanek
No rav bardzo dobry Beasley. Pozdro< wink.gif
calwin
QUOTE(rav16 @ Mar 17 2006, 18:28:41) [snapback]57255[/snapback]

IPB Image

Beasley (final)

dobra robota a messi gdyby nie ta broda to też całkiem spoko Pozdro
Capitan Tsubasa
QUOTE(rav16 @ Mar 17 2006, 18:28:41) [snapback]57255[/snapback]

IPB Image

Beasley (final)

naprawde dobra robota, tylko ze malo widac bo czarny jak smola kutas jest wink.gif
rav
No to może teraz jaśniejszy kolo tongue.gif

IPB Image

Affelay (preview)

Tak teraz czuję, że z każdą twarzą idzie mi coraz szybciej i co najważniejsze - coraz lepiej wyglądają moje mordki (w szczególności poprawiły się modele), takie jest przynajmniej moje odczucie wink.gif
Dzięki za komentarze do Beasley'a, proszę o komentowanie Affelay'a smile.gif
Lanek
rav bmp Affelaya bardzo dobre tylko wydaje mi się że mało podobny.
P.S. Tsubasa sory ale nie rozumiem twojego podejscia do ciemnoskórych. Nie lubie rasistów mad.gif
rav
IPB Image

C. Ronaldo (preview)

Do wersji final postaram się zrobić inne włosy, więc ich nie bierzcie pod uwagę, pozdrawiam smile.gif
emo07
policzki...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.