Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Jest Już Na Pc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4
Winek
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 24 2005, 16:02:26)
tu macie do poczytania:
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127686
a tu fotka:
http://img465.imageshack.us/img465/4462/pes5a9xp.th.jpg
[right][snapback]40240[/snapback][/right]

eeee myślałem, że podasz linka żeby zassać biggrin.gif ale coś tu nie gra blink.gif czemu niby w Niemczech wypòścili pierw ? nie rozumiem huh.gif a może to jest wałek ? niby pisze PC i wogòle ale skąd mamy wiedzieć, że w Media Markt się pojawiło ? tylko pisze ale nie ma dowodu ...
siano
QUOTE(Winek @ Oct 24 2005, 16:11:44)
eeee myślałem, że podasz linka żeby zassać biggrin.gif 
[right][snapback]40243[/snapback][/right]

prosze o nie stosowanie tego typu proosb

QUOTE(Winek @ Oct 24 2005, 16:11:44)
czemu niby w Niemczech wypòścili pierw ? nie rozumiem huh.gif  [right][snapback]40243[/snapback][/right]

bo u nich jest europejska siedziba KONAMI wink.gif
Winek
QUOTE(siano @ Oct 24 2005, 16:16:25)
prosze o nie stosowanie tego typu proosb

bo u nich jest europejska siedziba KONAMI wink.gif

[right][snapback]40245[/snapback][/right]

żartowałem z tym linkiem smile.gif a co do siedziby KONAMI w Niemczech to pierwsze słysze tongue.gif więc ! może jutro będzie w Polsce ! skoro KONAMI już wypòściło w Niemczech biggrin.gif może nie będzie trzeba czekać do piątku ! biggrin.gif
CJ-2005
Lol
pewnie za niedlugo juz bedzie u nas
jastrzab
.
snake
Wszelkie posty na temat nabycia PES5 inną drogą niż zamòwienie/kupienie będą kasowane
StraY
Kaczynski dopiero wczoraj wygral wybory a wy juz pelnomoetrazowa schiza biggrin.gif tongue.gif
Winek
i znòw nastała cisza ... a było tak pięknie blink.gif jak macie jakieś nowe info to piszcie smile.gif
pablocoo
QUOTE(Winek @ Oct 25 2005, 10:57:08)
i znòw nastała cisza ... a było tak pięknie blink.gif
pablocoo
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Rokefeler19
ja uwazam ze gdyby naprawde byla to by na torenciku bylo.juz tyle sie czeka wiec 2-3 dni nie sprawia roznicy.czekam na oficjalna premiere.a czy na pc podczas gry tez ne bedzie kibicow?bo ogladlaem sobe filmik z ps2 i ten brak kibicow strasznie drazni mad.gif
Majon
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 25 2005, 09:10:05)
a czy na  pc podczas gry tez ne bedzie kibicow?bo ogladlaem sobe  filmik z ps2 i ten brak kibicow strasznie drazni mad.gif
[right][snapback]40325[/snapback][/right]

Na demie PES5 kibice byli, więc nie widzę powodu dlaczego miało by ich nie być w końcowej wersji...
Winek
QUOTE(Majon @ Oct 25 2005, 11:31:15)
Na demie PES5 kibice byli, więc nie widzę powodu dlaczego miało by ich nie być w końcowej wersji...
[right][snapback]40326[/snapback][/right]

taaaa byli ... jak rozgrywałeś mecz nie było kibicòw i raczej w full wersji też nie będzie smile.gif kibice pokazują się tylko w powtòrkach, wstawkach itd smile.gif mi to w niczym nie przeszkadza jest dobrze smile.gif
Winek
QUOTE(pablocoo @ Oct 25 2005, 11:08:07)

Do gry online potrzebny jest cd-key.
Nr. telefonu do niemieckiego MediaMarkt  +4940-480990 , jak ktos nie wierzy, moze zadzwonic  wink.gif
[right][snapback]40323[/snapback][/right]

no dobra potrzebny jest cd-key ... ciekaw jestem czy tylko ten z orginalnej gry czy ci co wypuszczą w sieci też będą działały smile.gif w sumie jak będzie można grać tylko na orginalnym cdku to się nie załamię bo i tak wydam te 150 zł czy ile tam na tą wspaniałą grę smile.gif szkoda tylko, że wielu dobrych graczy pes4 nie będzie mogło z nami grać bo poprostu nie będzie ich stać na nową grę lub ... poprostu nie będą chcieli kupić mad.gif tak więc ludziska zbierajcie sianko i w dniu premiery won do sklepikòw !!
Majon
QUOTE(Winek @ Oct 25 2005, 09:40:25)
taaaa byli ... jak rozgrywałeś mecz nie było kibicòw i raczej w full wersji też nie będzie smile.gif kibice pokazują się tylko w powtòrkach, wstawkach itd smile.gif  mi to w niczym nie przeszkadza jest dobrze smile.gif
[right][snapback]40327[/snapback][/right]

No, mi to w niczym nie przeszkadza i nawet tego nie zauważyłem tongue.gif
Winek
QUOTE(Majon @ Oct 25 2005, 11:48:53)
No, mi to w niczym nie przeszkadza i nawet tego nie zauważyłem tongue.gif
[right][snapback]40329[/snapback][/right]

i to mi się podoba smile.gif wielu ludziom to przeszkadza blink.gif najważniejsze, że jest ten klimat ... słychać kibicòw, śpiewy itd. i gdy się człowiek nie przypatrzy to wogòle tego nie zauważy smile.gif
Majon
+ koncentracja na samej rozgrywce wink.gif
Bakel
QUOTE(Winek @ Oct 25 2005, 10:40:25)
taaaa byli ... jak rozgrywałeś mecz nie było kibicòw i raczej w full wersji też nie będzie smile.gif kibice pokazują się tylko w powtòrkach, wstawkach itd smile.gif  mi to w niczym nie przeszkadza jest dobrze smile.gif
[right][snapback]40327[/snapback][/right]

Zmień kamerę na beznadziejną Broadcasting - będziesz miał widocznych kibicòw w trakcie trwania meczu.
gemini4all
Narazie na torrencie się nie pojawi, bo Niemcy to za "uczciwy i bogaty" kraj, trzeba poczekać na Amerykanòw, lub Francuzòw, w ostateczności Szwedòw biggrin.gif Kurde już się nie mogę doczekać żeby popykać w pełną wersje... Demo już mi się trochę znudziło, przez małą liczbę zespołòw, stadionòw itd. itd.... Ale sama rozgrywka jest kozacka, trochę inaczej niż w PES4 ale idzie się przyzwyczaić, oczywiście zmiany na plus, no może trochę za ciężko zabrać komputerowi piłkę na 5 gwiazdkach, ale ważne że można mu chociaż gole strzelać tongue.gif Polecam wszystkim granie na wypasionych dużych ekranach, jeśli zastanawiacie się nad kupnem to polecam taki sam jak mam ja (26" LCDTV Samsunga) moją recke macie tutaj http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=152961&hl= a już wogòle zajebiście się gra na projektorze i obrazie 80" ale to już inna bajka biggrin.gif Pozdro4all i czekajmy na giere, to wreszcie popykamy w necie bez lagòw... Bo mimo swojego łącza 4mbit/s w obie, niektòrym trafiały się lagi. Dobra kończę tongue.gif Cya.
Soxx
QUOTE(gemini4all @ Oct 25 2005, 12:27:53)
Narazie na torrencie się nie pojawi, bo Niemcy to za "uczciwy i bogaty" kraj, trzeba poczekać na Amerykanòw, lub Francuzòw, w ostateczności Szwedòw biggrin.gif Kurde już się nie mogę doczekać żeby popykać w pełną wersje... Demo już mi się trochę znudziło, przez małą liczbę zespołòw, stadionòw itd. itd.... Ale sama rozgrywka jest kozacka, trochę inaczej niż w PES4 ale idzie się przyzwyczaić, oczywiście zmiany na plus, no może trochę za ciężko zabrać komputerowi piłkę na 5 gwiazdkach, ale ważne że można mu chociaż gole strzelać tongue.gif Polecam wszystkim granie na wypasionych dużych ekranach, jeśli zastanawiacie się nad kupnem to polecam taki sam jak mam ja (26" LCDTV Samsunga) moją recke macie tutaj http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=152961&hl= a już wogòle zajebiście się gra na projektorze i obrazie 80" ale to już inna bajka biggrin.gif Pozdro4all i czekajmy na giere, to wreszcie popykamy w necie bez lagòw... Bo mimo swojego łącza 4mbit/s w obie, niektòrym trafiały się lagi. Dobra kończę tongue.gif Cya.
[right][snapback]40335[/snapback][/right]

A propos "Amerykancow" to orientuje sie ktos jak jest tutaj z premiera??
pablocoo
QUOTE(Soxx @ Oct 25 2005, 14:41:48)
A propos "Amerykancow"  to orientuje sie ktos jak jest tutaj z premiera??
[right][snapback]40336[/snapback][/right]

Oni maja swoja wersje, Winning Eleven 9 International, premiera w okolicach lutego.
Hommer
:] zaczekamy se jeszcze... :!
CJ-2005
no coz poz biggrin.gif staje nam tylko czekac
przemasem
cenzura działa hehe Były 2 posty i już sie zmyły normalnie magia laugh.gif
Bakel
QUOTE(przemasem @ Oct 25 2005, 17:03:41)
cenzura działa hehe Były 2 posty i już sie zmyły normalnie magia  laugh.gif
[right][snapback]40360[/snapback][/right]

Ciekawe, nieprawdaż?;>
korszak1
to przeciez jest forum mad.gif a nie jakas policyjna stronka na ktorą nie można wrzucić linka z torrentem! dry.gif fani tej pilki nie moga sie doczekac i pewnie tez chcieli by zassac najnowsza giere a i nie jest powiedziane ze jezeli sciagnie pirata to nie kupi wersji oryginalnej! pozdro admini smile.gif
snake
QUOTE(korszak1 @ Oct 25 2005, 17:17:39)
to przeciez jest forum  mad.gif a nie jakas policyjna stronka na ktorą nie można wrzucić linka z torrentem!  dry.gif fani tej pilki nie moga sie doczekac i pewnie tez chcieli by zassac najnowsza giere a i nie jest powiedziane ze jezeli sciagnie pirata to nie kupi wersji oryginalnej! pozdro admini smile.gif
[right][snapback]40362[/snapback][/right]

Każdy myślący użytkownik internetu potrafi znaleźć grę jaką chciałby zassać, absurdalnym pomysłem jest szukać tego tutaj...
Ale przecież każdy by chciał mieć wszystko podane na tacy od zaraz, normalka.
pablocoo
QUOTE(korszak1 @ Oct 25 2005, 18:17:39)
to przeciez jest forum  mad.gif a nie jakas policyjna stronka na ktorą nie można wrzucić linka z torrentem!  dry.gif fani tej pilki nie moga sie doczekac i pewnie tez chcieli by zassac najnowsza giere a i nie jest powiedziane ze jezeli sciagnie pirata to nie kupi wersji oryginalnej! pozdro admini smile.gif
[right][snapback]40362[/snapback][/right]

Pamietam, jak w zeszlym roku byla na tym forum masa linkow do PESa 4
Ale teraz krajem rzadzi Prawo i Sprawiedliwosc tongue.gif wiec takie cos nie przejdzie

BTW. Ktos podal linka do torrenta? To nie byl fake?
trybul
no to bardzo proszę o źròdło tegoż torrenta na gg rolleyes.gif : 7229214
Pozdrawiam wink.gif
gemini4all
JUZ JEST INFO NA NFORCE!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif "PC App ISOs Pro Evolution Soccer 5 © Konami RELOADED 46x50 MB" YEAH !! biggrin.gif To teraz tylko szukac... tongue.gif
lukasso
QUOTE(snake @ Oct 24 2005, 16:35:45)
Wszelkie posty na temat nabycia PES5 inną drogą niż zamòwienie/kupienie będą kasowane
[right][snapback]40271[/snapback][/right]

who_me
ph34r.gif moze i jest ale ja tam czekam na DVD ripa bo nie chce mi sie trzymac kompa nocami na 2,3gb;/wlasnie sciagnolem q4 tongue.gif zabespieczenia i zabieram sie za gre na multi;p ---zabezpieczenia zlamane;p
Winek
QUOTE(samuel666 @ Oct 25 2005, 20:54:43)
ph34r.gif moze i jest ale ja tam czekam na DVD ripa bo nie chce mi sie trzymac kompa nocami na 2,3gb;/wlasnie sciagnolem q4  tongue.gif zabespieczenia i zabieram sie za gre na multi;p ---zabezpieczenia zlamane;p
[right][snapback]40390[/snapback][/right]

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ale kolo huh.gif tyle szukał po emulach i wogòle laugh.gif a teraz mu się niechce ... laugh.gif
Ole-j
Tylko coś nie idze się zarejestrować
"The current user account limit (50,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later (no hammering)..."
ftomekk
Juz jest na paru popularnych stronkach:)smile.gifsmile.gif
Bakel: zapewne chodzi Ci o stronki typu play.com amazon.co.uk itp. tongue.gif
Prokom
[bla, bla,bla] smile.gif smile.gif A tak ogòlenie to witam wszystkich forumowiczòw smile.gif
Bakel
Posty do skasowania wyłoniłem drogą losowania ;-)
SUBIEKTYWNIE tongue.gif
maciek_ssi
kolego, powinienes dostac bana na dzien dobry za takie wyczyny smile.gif
gemini4all
Nawet niezle udostepniaja ludki na torrencie, (linkow nie podam bo zaraz by mnie zlinczowali - poprostu szukajcie, a znajdziecie) w niecale 6h sciagnelo mi sie 2,13gb biggrin.gif To wszystko na nic jednak bo musze do pracy zapier.... na caly dzien sad.gif Ale jak wroce to nieomieszkam zagrac i napisac tutaj co nieco tongue.gif Pozdro4all.
Ainsztain
laugh.gif tak tak fajnal masz baje.
Niewkrecaj ludzi ze masz link bo nikt ci nie uwiezy.
T-Mac
QUOTE(samuel666 @ Oct 25 2005, 19:54:43)
ph34r.gif moze i jest ale ja tam czekam na DVD ripa bo nie chce mi sie trzymac kompa nocami na 2,3gb;/wlasnie sciagnolem q4  tongue.gif zabespieczenia i zabieram sie za gre na multi;p ---zabezpieczenia zlamane;p
[right][snapback]40390[/snapback][/right]

jakie tam zabespieczenia przeciez jest lewe exe tongue.gif
saviola13
LINK

link na pes5 pc napewno nie fake sciagajcie
T-Mac
QUOTE(saviola13 @ Oct 26 2005, 06:35:37)
LINK

link na pes5 pc napewno nie fake sciagajcie
[right][snapback]40425[/snapback][/right]

heheh truje sie o tym od poczatku tematu ze zero linkow do piratow a tu patrz tongue.gif lol
StraY
eee... ale po co wy sie w ogole bawicie w rzucanie torrentow na forum? skoro admini mowia, ze na tym forum ma tego nie byc, to trudno, a problemem raczej nie jest wejscie na strone typu mininova czy piratebay ( nazwy podane w celach edukacyjnych lol ) i poszukanie samemu skoro chce sie juz krasc tongue.gif
Bakel
QUOTE(StraY @ Oct 26 2005, 09:09:03)
a problemem raczej nie jest wejscie na strone typu mininova czy piratebay ( nazwy podane w celach edukacyjnych lol ) i poszukanie samemu skoro chce sie juz krasc tongue.gif
[right][snapback]40432[/snapback][/right]

Otòż to. W dziale "W przerwie meczu" można umieścić w celach "edukacyjnych" linki do stron, gdzie można znaleźć "pewne" rzeczy. Tylko bez hotlinkowania, proszę.
CJ-2005
szkoda ze nie kazdego stac w polsce by zakupic ta gre
to glupie ze w Niemczech Angli cena pesa jes przyblizona do ceny na polskim rynku
porownujac ich zarobki do naszych to to dla takiego anglika to male pieniadze bo coz to dlanich 17/19 funtow
Majon
I tworzy się zamknięte koło, bo jakby tak u nas obniżyli ceny to by mało zarobili, a z drugiej strony przy takiej cenie jak ma być obecnie (koło ~120-150zł?) to znowu ludzie gre wolą nabyć... mniej legalnie tongue.gif .
leonarth
QUOTE(Majon @ Oct 26 2005, 12:33:51)
I tworzy się zamknięte koło, bo jakby tak u nas obniżyli ceny to by mało zarobili, a z drugiej strony przy takiej cenie jak ma być obecnie (koło ~120-150zł?) to znowu ludzie gre wolą nabyć... mniej legalnie tongue.gif .
[right][snapback]40437[/snapback][/right]

jak ktos chce pes5 to moge udostepnic przez hamachi
kontakt gg 2561263
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.