Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Jest Już Na Pc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4
Jawa
QUOTE(Ainsztain @ Oct 28 2005, 19:38:44)
Oto ulga na wasze cierpienia. smile.gif
http://www.osloskop.net/
[right][snapback]40792[/snapback][/right]

NO DLA MNIE TO ŻADNA ULGA BO TO ŻE PES 5 JEST W NECIE DO POBRANIA TO WIEM I TO JUZ OD JAKIS 4 DNI NAWET ALE PROBLEM W TYM ŻE JA CHCE ORG. SOBIE ZAKUPI
Lyland
a ze tak zapytam...Do kiedy trzeba czekac ? dzis bylem w Empiku ale....pustka jezeli chodzi o PES 5 na PC sad.gif
Jawa
QUOTE(Lyland @ Oct 28 2005, 19:50:06)
a ze tak zapytam...Do kiedy trzeba czekac ? dzis bylem w Empiku ale....pustka jezeli chodzi o PES 5 na PC sad.gif
[right][snapback]40795[/snapback][/right]

NO WŁAŚNIE JAK BY BYŁO KONKRETNIE WIADOMO KIEDY BEDZIE TO P
lookass
Jestem w fazie sprawdzania PES5 i ludzie powiem wam że szok!! Polska reprezentacja jest naprawde w miare porzadnie zrobiona moim zdaniem jesli chodzi o sklady i nawet wyglad nie mowie juz tylko o tym ze kto pasuje wyglad i kolor wlosow twarze w miare podobnie dobrane to uwaga uwaga panowie i panie ;> krzyn
snake
Jawa: wyłącz capsa.

QUOTE(Ainsztain @ Oct 28 2005, 18:38:44)
Oto ulga na wasze cierpienia. smile.gif
http://www.osloskop.netl
[right][snapback]40792[/snapback][/right]

BAN
Andzi
QUOTE(Jawa @ Oct 28 2005, 19:20:14)
NO WŁAŚNIE JAK BY BYŁO KONKRETNIE WIADOMO KIEDY BEDZIE TO P
Jawa
QUOTE(Andzi @ Oct 28 2005, 23:18:36)
Na www.osloskop.net pisze
[right][snapback]40835[/snapback][/right]

no z tego co czytałem wcześniej to właśnie tym razem premiera w Polsce miała być tego samego dnia co w Europie czyli właśnie tego 28.10.2005 mieli się postarać no ale a co do premiery 20.11.2005 to troche Andzi przesadziłeś z najnowszych informacjii wiem że gierka ma sie pokazać od 03.11.2005 do gòra 10.11.2005 ja nawet licze że w media wystawią to zaraz po ŚW. czyli 02.11.2005 no ale jak mòwią "Umiesz liczyć to licz na siebie"
Pozdro

PS. Sorry wcześniej za tego Capsa ale się zdenerwowałem i zapomniałem smile.gif smile.gif smile.gif
CJ-2005
przydatne rzeczy do nowego pesa znajdziecie tutaj
grzesio1712
siema wszystkim, mam taką prosbe, mianowicie czy moglby ktos zrobic screena z meczu podczas gry w sniegu?? gry jeszcze nie posiadam a ciekawosc mnie zżera. pozdro
who_me
racja;ptez bym z checia zobaczyl jak to wyglada na sniegu;p
Tytus
Śnieg w pes5

Prosze bardzo
grzesio1712
dzięki za screena, ale musze powiedziec ze ten snieg wygląda beznadziejnie wogòle nie wygląda tongue.gif ta piłka pomarańczowa adidasa wcale nie jest potrzebna
CJ-2005
nowy stadion klik
& klik
kcma
QUOTE(Tytus @ Oct 29 2005, 14:01:45)
Śnieg w pes5

Prosze bardzo
[right][snapback]40935[/snapback][/right]

To nie jest śnieg tylko szron!
baski18
Chcialbym zobaczyc stadion caly pokryty w sniegu ... moje niedoczekanie jakby na takim ktos gral smile.gif

Pozdro
vafer
kurde sorry ale czy da sie w PES4 badz PES5 grac np. z kolega po lokalnej sieci ? ph34r.gif wlasnie sobie zalozylismy LAN i chcielismy pograc ... unsure.gif
Winek
QUOTE(vafer @ Oct 29 2005, 20:35:13)
kurde sorry ale czy da sie w PES4 badz PES5 grac np. z kolega po lokalnej sieci ?  ph34r.gif wlasnie sobie zalozylismy LAN i chcielismy pograc ...  unsure.gif
[right][snapback]40983[/snapback][/right]

tak ... da się smile.gif z sąsiadem w pes4 graliśmy dzień w dzień smile.gif niech ktòryś z was postawi hosta a druga osoba niech wejdzie jako client (tak samo jakbyście grali pod neta) tylko nietrzeba nic wciskać ani wpisywać żadnego ip bo automatycznie powinien gracz hostujący się pokazać na liście smile.gif potrzeba tylko zainstalować odpowiednie protokoły w karcie sieciowej i tyle a dokładnie jeden protokòł smile.gif
Ole-j
Jest już jakiś nowy komentarz ? (import z fify?)
kcma
QUOTE(baski18 @ Oct 29 2005, 18:01:43)
Chcialbym zobaczyc stadion caly pokryty w sniegu ... moje niedoczekanie jakby na takim ktos gral smile.gif

Pozdro
[right][snapback]40972[/snapback][/right]

Ile to zrobić 'bmp" trawy całe białe, na wzòr śniegu? Wtedy będziesz miał całe boisko w śniegu!
grzesio1712
w końcu mam PES5 <> zagralem jeden meczyk oczywiscie Tottenhamem Londyn z Rasiakiem w napadzie i... Rasiak popisał sie wspaniałą indywidualną akcją, ktòrą zakonczyl strzalem pod poprzeczke. Gra mnie na prawde zaskoczyla (pozytywnie)
ale tak jak pisałem wcześniej rozczaròwal mnie i to mocno śnieg sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.