Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Jest Już Na Pc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4
andrzej1988
napisz mi na gg skad masz 9074487
z gory dzieki
qwerty
QUOTE(wyga @ Oct 27 2005, 17:31:45)
siemankOo Panowie :]
gierke juz sciagnelem,ale nie mam seriala :/
Tych co juz graja prosilbym o niego smile.gif
z gory dzieki ! pozdro z Pomorza :]
[right][snapback]40623[/snapback][/right]

serial jest w plycie dla prawdzowy fan PESa nie takie rzeczy zrobi:P
cambel
Oto serial xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
FragleS
Boski 1985 masz pełną wersje PES 5 ??
snake
QUOTE(andrzej1988 @ Oct 27 2005, 15:52:53)
to podzielcie sie skad ja macie plizzz
jestem takim samym maniakiem jak Wy!!
czekam za niecierpliwoscia na PESa5
plizzz
z gory dzieki
pozdro
[right][snapback]40600[/snapback][/right]

QUOTE(andrzej1988 @ Oct 27 2005, 17:24:07)
elo
ja juz mam
http://warezteam.one.pl/warez/?hop=newsy&k...a=gry&pokaz=461
czy ktos wie czy stad bedzie chodzic dobrze i gdzie znajde nastepne 20 plikow.
[right][snapback]40620[/snapback][/right]

QUOTE(Boski1985 @ Oct 27 2005, 18:01:00)
Oto serial xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
[right][snapback]40628[/snapback][/right]

Widze że do niektòrych osòb nie dotarło co można na forum a czego nie. dry.gif
W nagrode procenty.
cambel
mam pelna wersje
SOLIDUS
biggrin.gif Hej mam pytanie bo sciagnolem juz GRAPHIC STUDIO 5.9.9 i niby wszystko gra ale pod jakimi nazwami sa TWARZE bo jakos nie moge TEGO ZNALEZC.Z gòry wielkie DZIENX !! biggrin.gif biggrin.gif
kcma
Niech ktoś zapoda linka na GG7501920, ja pobrałem ale coś mi niedziała, a ściągam teraz eMulem, tyle że transfer 2KB/s (www.emulek.com/dział gry PC). Podaj nam link do PES'a5 i nieżałuj nam grania w PES5!
Ole-j
Powiedzcie skąd ściągaliście gg 4519963 bo moje jest na hasło :/ a te co znajduję to idą 2 MB w ciągu godziny <madafaka>
snake
Jeszcze jeden post na temat skąd ściągnąć/ściągneliście PESa i temat będzie zamknięty.
ftomekk
Gram od wczoraj,gra jest bardzo dobra(jak kazda nastepna czesc PES'a)
Grafika OK,poruszanie sie pilkarzy po boisku to "bajka" i w koncu bardzo,bardzo wysoki poziom trudnosci.
Zeby wbic gola -na 5 gwiazdce-trzeba sie naprawde napocic.
Jak bedzie na odblokowanej szostej-wole nie myslec laugh.gif
Podczas samej rozgrywki ,zauwazylem jeden mankament,byc moze,jednak, wynikajacy z mojej niewiedzy.W poprzednich czesciach PES'a mozna bylo bardzo dokladnie wypuscic napastnikowi gorna pilke na dobieg.Obecnie, podanie gora na dobieg jest bardzo dalekie i rzadko napastnik zdazy dobiec do pilki,najczesciej uprzedzi go bramkarz.Z gornych podan zdobywalem dosyc duzo bramek i jest to naprawde denerwujace niedociagniecie.
OK rozpisalem sie a PES'5 czeka tongue.gif
Radarek
QUOTE(ftomekk @ Oct 27 2005, 21:14:58)
Grafika OK,poruszanie sie pilkarzy po boisku to "bajka" i w koncu bardzo,bardzo wysoki poziom trudnosci.
Podczas samej rozgrywki ,zauwazylem jeden mankament,byc moze,jednak, wynikajacy z mojej niewiedzy.W poprzednich czesciach PES'a  mozna bylo bardzo dokladnie wypuscic napastnikowi gorna pilke na dobieg.Obecnie, podanie gora na dobieg jest bardzo dalekie i rzadko napastnik zdazy dobiec do pilki,najczesciej uprzedzi go bramkarz.Z gornych podan zdobywalem dosyc duzo bramek i jest to naprawde denerwujace niedociagniecie.
OK rozpisalem sie a PES'5 czeka  tongue.gif
[right][snapback]40649[/snapback][/right]

Probuj podawac "kolkiem" ew. L1+kolko. L1+trojkat (to zagranie o ktrym mowisz) przydaje sie znacznie rzadziej niz w pes4:-).
Winek
QUOTE(ftomekk @ Oct 27 2005, 21:14:58)
Podczas samej rozgrywki ,zauwazylem jeden mankament,byc moze,jednak, wynikajacy z mojej niewiedzy.W poprzednich czesciach PES'a  mozna bylo bardzo dokladnie wypuscic napastnikowi gorna pilke na dobieg.Obecnie, podanie gora na dobieg jest bardzo dalekie i rzadko napastnik zdazy dobiec do pilki,najczesciej uprzedzi go bramkarz.Z gornych podan zdobywalem dosyc duzo bramek i jest to naprawde denerwujace niedociagniecie.
OK rozpisalem sie a PES'5 czeka  tongue.gif
[right][snapback]40649[/snapback][/right]

ja mam już od dobrych kilku godzin 6 gwiazdke bo nazbierało mi się 1500 pkt. smile.gif no còż ... poziom owszem jest bardzo dobry czyli wysoki smile.gif ale jednak jak narazie na tej 6 * idzie mi nieźle w Enerdivisie smile.gif gram NEC Nijmegen - drużyną Andrzeja Niedzielana, po 6 kolejkach zajmuje 4 miejsce z dorobkiem 12 pkt i trace do lidera PSV już 6 oczek smile.gif 3 wygrane - 3 remisy - 0 porażek smile.gif aż się chce grać na takim poziomie bo w 3 jak i 4 część niestety 6 * to było totalne nieporozumienie smile.gif
ftomekk
To ja jeszcze z innej beczki.
Zeby grac na mojej Fx5200 na medium detalach zainstalowalem sterowniki Omegi.
Po przetaktowaniu kart wszystko chodzi plynnie jednak mam dziwny problem.Na tych sterownikach nie moge zmienic rozdzielczosci na te najbardzoej popularne.Nie ma 800x600 ,1024x768 sad.gif
Mial ktos podobny problem ???
raul_ole
tak masz racje z tymi podaniami tez to zauwazylem teraz jak chesz tak podac do 2razy dosrodkowanie(2xa) zamiast q+w nawet ze srodka pola pozdro
jacekz40
sad.gif Zastanawiam się po co ktoś zamyka temat na PC, w ktòrym zaczynamy mòwić a zaletach i wadach gry a nakazuje pisać w "Nowościach". Nowość - to temat dopòki gra się nie ukazała, gra juz jest i za chwilę i tak, ktoś założy następny temat na "PC" o zaletach i wadach gry. MODERATOR pewnie wie co robi...a może NIE blink.gif
Johnes
A mi chodzi na FX 5200 na low i na najniższej rozdziałce tylko płynnie chodzi, bo na wyższej tnie sad.gif Nie wiecie co z tym zrobić? Mam PIV 2 Ghz i 512 RAM. Aczy Radeon X700 będzie dobry do pesa?
Purtek
Siemka!! Nie mam jeszcze PESA5 ale wyczytałem gdzieś w jakiejś recenzji z PS2 że jest jakiś nowy tryb rozgrywki MEMORIAL MATCH!! huh.gif Czy jest coś takiego w wersji na Pc?? blink.gif
grzesio1712
ja to sie chyba nie doczekam tej gry, bo tak wolno mi khem khem (zakazene słowo biggrin.gif ), ze do świąt bede sciagal, ale wielkanocnych sad.gif , nie stac mnie na oryginal choc bardzo bym chcial go posiadac.
nikoten
QUOTE(Johnes @ Oct 27 2005, 21:47:54)
A mi chodzi na FX 5200 na low i na najniższej rozdziałce tylko płynnie chodzi, bo na wyższej tnie sad.gif Nie wiecie co z tym zrobić? Mam PIV 2 Ghz i 512 RAM. Aczy Radeon X700 będzie dobry do pesa?
[right][snapback]40662[/snapback][/right]

Bardzo dziwny problem ponieważ posiadamgorszego kompa mianowicie:
Duron 1300
512 ram
Fx 5200 Ultimate
i gierka chodzi mi na 1280 x 1024 na High detalach bez najdrobniejszego ścinania.
może masz za bardzo obciążony system.Ja na twoim miejscu farmata sobie strzeliw.W końcu format jest lekiem na całe zło biggrin.gif
Kjs
QUOTE(Purtek @ Oct 27 2005, 22:11:49)
Siemka!! Nie mam jeszcze PESA5 ale wyczytałem gdzieś w jakiejś recenzji z PS2 że jest jakiś nowy tryb rozgrywki MEMORIAL MATCH!! huh.gif  Czy jest coś takiego w wersji na Pc?? blink.gif
[right][snapback]40663[/snapback][/right]

wlasnie, nie ukrywam ze mocno licze na ta opcje a tu jej cos nie widac :c moze trzeba w PES-SHOPIE unlock'dnac ?
Winek
QUOTE(nikoten @ Oct 27 2005, 22:45:15)
Bardzo dziwny problem ponieważ posiadamgorszego kompa mianowicie:
Duron 1300
512 ram
Fx 5200 Ultimate
i gierka chodzi mi na 1280 x 1024 na High detalach bez najdrobniejszego ścinania.
może masz za bardzo obciążony system.Ja na twoim miejscu farmata sobie strzeliw.W końcu format jest lekiem na całe zło biggrin.gif
[right][snapback]40666[/snapback][/right]

dziwne blink.gif ja mam Athlona 2,4 - 512 ddr - GF4Tit4200 64mb i gram na 1024 x 768 na medium blink.gif jak dam na high to już lekko czasami zarwie blink.gif a mòj geforcik jest lepszy od fx 5200 więc ... chyba pomyliłeś karty albo niezłą ściemą walisz smile.gif pozdro
freddie88
no k***a ludzie poszukajcie troche a znajdziecie te torrenty . czytalem w tym temacie prawie wszystkie posty w nadzieji znalezienia jakiegos linka no ale sie zawiedlem ... bylem zly:)) bo jak zwykle prace utrudnili nam administratorzy:)) ale od czego oni sa?! postanowilem wiec sam sie wyslilic i znalesc tego torrenta , i doslownie po minucie znalazlem , bulka zmaslem . chyba juz wiem dlaczego admini sie tak denerwuja przy takich postach . sam napisalem kilka takich glupich postow ale sie chyba wyleczylem , ale dalej uwazam ze nie slusznie dostalem 1 ostrzezenie smile.gif)
who_me
no dziwne z tymi waszymi sprzetami;/ja mam athlona 2200xp 512 ddr radeon 9600xt i gram na MAX detail w 1024x768 --gra chodzi ultraplynnie bez jakich kolwiek zaciec.mam najnowsze stery i najnowsza oktualizacje biosa biggrin.gif moze powylanczajcie programy w trayu np torrent;p itp ,gg tez minimalnie zwalnia;]
Tymi
QUOTE(Ole-j @ Oct 27 2005, 13:51:16)
Mam PESa z torrent reactora ale nie znam hasła :/ może ktoś przesłać (priv/gg:4519963 lub emil [email protected] ) prosze :/

ps. plik nazywa się bMc.presents.Pro.Evolution.Soccer.5-RELOADED-(bit-moviez-crew.dl.am)
[right][snapback]40593[/snapback][/right]

ojojoj szwagier zasysa od 2 dni a tu jakieś hasło?? jak kolega będzie miał to niech podrzuci [email protected]

thx.
nikoten
QUOTE(Winek @ Oct 27 2005, 23:42:25)
dziwne blink.gif  ja mam Athlona 2,4 - 512 ddr - GF4Tit4200 64mb i gram na 1024 x 768 na medium blink.gif  jak dam na high to już lekko czasami zarwie blink.gif a mòj geforcik jest lepszy od fx 5200 więc ... chyba pomyliłeś karty albo niezłą ściemą walisz smile.gif  pozdro
[right][snapback]40668[/snapback][/right]

Jaka ściema blink.gif ?
Kompa mam od trzech latek, a jak ktoś nie wierzy to niech sam zmierzy.
Poza tym w PES-a 4 ròwnież grałem na namax rozdzielczośći i detalach i giera chodziła jak ta.Śmiem twierdzić iż wymagania nie zmieniły się praktycznie.(dzięki Bogu)Zgadzam się, że masz lepsiejszego kompa, dlatego mnie ździwił blink.gif twòj post.
Winek
QUOTE(nikoten @ Oct 28 2005, 08:39:50)
Jaka ściema blink.gif ?
Kompa mam od trzech latek, a jak ktoś nie wierzy to niech sam zmierzy.
Poza tym w PES-a 4 ròwnież grałem na namax rozdzielczośći i detalach i giera chodziła jak ta.Śmiem twierdzić iż wymagania nie zmieniły się praktycznie.(dzięki Bogu)Zgadzam się, że masz lepsiejszego kompa, dlatego mnie ździwił  blink.gif twòj post.
[right][snapback]40681[/snapback][/right]

a grałeś w śniegu? bo w sumie jak dam wszystko na maxa to gdy gram w śniegu to lekko nie raz zachaczy a ogòlnie na zielonej trawce chodzi dobrze smile.gif sprawdź tylko jeszcze w śniegu smile.gif
Bo0os
Ludzie pomòrzcie!

Ściągłem Pro Evolution Soccer 5 wersje ZIP 778 MB.Ściągałem eMulem no i mam problem.Rozpakowałem ten plik zip i poprostu wypakował sie pojedyńczy plikuser posted image.Co z nim dalej zrobić niemam zielonego pojęcia.Rozpakować sie nieda nic sie nieda!

Wrazie czego prosze o kontak GG:1866758

PROSZE POM
Rokefeler19
QUOTE(Bo0os @ Oct 28 2005, 10:33:52)
Ludzie pomòrzcie!

Ściągłem Pro Evolution Soccer 5 wersje ZIP 778 MB.Ściągałem eMulem no i mam problem.Rozpakowałem ten plik zip i poprostu wypakował sie pojedyńczy plikuser posted image.Co z nim dalej zrobić niemam zielonego pojęcia.Rozpakować sie nieda nic sie nieda!

Wrazie czego prosze o kontak GG:1866758

PROSZE POM
emcepl
To pewnie fake sądząc po nazwie...
Zobacz w Total Commanderze przyciskiem F3 (view) jakie są pierwsze znaki tego pliku. Może !rar albo coś innego. Zmień rozszerzenie na avi, mpg, bin lub iso i spròbuj odpalić.
Bo0os
RIFF#v+AVI LIST~" hdrl(...)

to mi wyskoczyło na commanderze.ej a jak mam zmienić na iso.

aha patrzałem alkoholem i niewiem jak ten obraz odczytać.prosze o kolejną pomoc
Winek
QUOTE(BoOos @ Oct 28 2005, 10:54:47)
Ludzie pomòrzcie!

Ściągłem Pro Evolution Soccer 5 wersje ZIP 778 MB.Ściągałem eMulem ...
[right][snapback]40691[/snapback][/right]

nie no laugh.gif jak można ściągać gry z emulca laugh.gif na dodatek o innym rozmiarze niż wszędzie laugh.gif paranoja laugh.gif to jest FAKE nic dodać nic ująć ...
Bo0os
czyli skąd mam ściągnąc/czym...
Bo0os
na ebay.pl przedstawione są ceny PES 5 w niewiarygodnej cenie 18/20 zł!.Czy to możliwe czymoge bezpiecznie kupować?
Daje linka:
Pro Evo na Ebay.pl
Winek
QUOTE(Bo0os @ Oct 28 2005, 12:49:48)
na ebay.pl przedstawione są ceny PES 5 w niewiarygodnej cenie 18/20 zł!.Czy to możliwe czymoge bezpiecznie kupować?
Daje linka:
Pro Evo na Ebay.pl
[right][snapback]40710[/snapback][/right]

jak najbardziej możesz kupić smile.gif oczywiście to nie jest wersja orginalna tylko piracka ale chodzić będzie oczywiście normalnie smile.gif jak nieznasz się za bardzo w sprawach p2p to na twoim miejscu bym zamòwił smile.gif pozdro
Bo0os
A tak wogule to ktoś już ma Pro Evo 5.Może ktoś już ściągnoł/jak tak to skąd.

A może znalazł sie ktoś co kupił laugh.gif HAPPY biggrin.gif
maciejpes
No właśnie pisałem już w tej sprawie w innym temacie ale bez odzewu.
W związku z tym zapytam tutaj : "Czy można dzisiaj (piątek 28.10.2005) w jakiejś sieci sklepòw kupić PES5 PC?"
Nie interesuje mnie zamawianie w ultimach czy innych sklepach wysyłkowych. Chcę po prostu pòjść do sklepu i kupić i grać już dziś smile.gif.
Winek
masakrejszon mam wiadomość smile.gif wszystko się potwierdziło i ... rzeczywiście nie ma praktycznie wogòle lagòw jak się gra online biggrin.gif o to wypowiedź mojego kumpla z ligi pes4 smile.gif

"Zagralem 2 mecze online. Obydwa w plecy(jeden w karnych). MInimalnie choc bylem lepszy.
Wiec tak ... Jedna polowe gra sie jako client a druga host. Lagow praktycznie nie ma. Gra sie jak u siebie .Nie wiem jakie lacza mieli moi przeciwnicy bo nie pisali po angielsku(szkopy jedne)
Ogòlnie łatwe wszystko w obsłudze. Panowie z ktorymi grali juz mieli pewne doswiadczenie w grze online(okolo 50 spotkan rozegranych)Wszystkie statystyki mozna zobaczyc przed rozpoczeciem meczu.

jest 5 serwerow: hiszpania -wlochy.anglia,niemcy i francja."

co wy na to? biggrin.gif koleś niestety [stety] mieszka tymczasowo w Anglii dlatego ma już orginalną grę i może się nacieszyć trybem online sad.gif

emcepl
W tej chwili na wersji "mniej oryginalnej" nie da się pograć online sad.gif
Szkoda, bo chciałbym najpierw się przekonać czy na moim łączu da się grać...
Tryb online jest wart tej stòwki biggrin.gif
andrzej1988
elo
ja tam mam
850 athlona,
geforce1 32mb
256 ramu
i tez bedzie chodzic.
demko smigalo mi na 800x600 i detale medium bez zaciecia
pes 4 tez a jezeli wymagania sie niezmienile zbytnio to ja sie
nie przejmuje
sciagam caly czas i mam nadzieje ze wieczorkiem pogram
pozdro
CJ-2005
QUOTE(Winek @ Oct 27 2005, 21:42:25)
dziwne blink.gif  ja mam Athlona 2,4 - 512 ddr - GF4Tit4200 64mb i gram na 1024 x 768 na medium blink.gif  jak dam na high to już lekko czasami zarwie blink.gif a mòj geforcik jest lepszy od fx 5200 więc ... chyba pomyliłeś karty albo niezłą ściemą walisz smile.gif  pozdro
[right][snapback]40668[/snapback][/right]

ja mam PIV 2,4 1GB ram i radeona 9550 o mi sie wogule nie zacina nawet na rozdzielczosci 2280x1024
na full detalach
Winek
QUOTE(CJ-2005 @ Oct 28 2005, 14:59:53)
ja mam PIV 2,4  1GB ram i radeona 9550 o mi sie wogule nie zacina nawet na rozdzielczosci 2280x1024
na full detalach
[right][snapback]40739[/snapback][/right]

twòj radek i mòj gf są w sumie takie same ale jednak ... twòj jest nowszy i obsługuje te nowe pixel shadery nawet 1.4 czy jak to tam się zwie i to może być przyczyna, że ja mam już tą kartę 3 lata i moja obsługuje tylko 1.0 smile.gif
albin99
MOZE MI KTOS PODAC NUMER SERYJNY DO PES ZG
qwerty
QUOTE(albin99 @ Oct 28 2005, 14:27:09)
albin99
a mògłbys powiedziec w jakim pliku dokładnie prosze
cie
Bakel
QUOTE(albin99 @ Oct 28 2005, 14:27:09)
ftomekk
QUOTE(andrzej1988 @ Oct 28 2005, 13:59:02)
elo
ja tam mam
850 athlona,
geforce1 32mb
256 ramu
i tez bedzie chodzic.
demko smigalo mi na 800x600 i detale medium bez zaciecia
pes 4 tez a jezeli wymagania sie niezmienile zbytnio to ja sie
nie przejmuje
sciagam caly czas i mam nadzieje ze wieczorkiem pogram
pozdro
[right][snapback]40738[/snapback][/right]

W to akurat nie uwierze.
Gram na Fx5200 64,Atlon 2 512 ddr -na medium jest plynnie tylko na rozdz. 640
Jawa
I co dzisiaj miał być PES 5 PC i nici byłem w sieci sklepòw "nie dla idiotòw" i nawet nie wiedzą kiedy u nich bedzie poprostu tragedia sad.gif
andrzej1988
mozesz nie wierzyc ale po co mial bym sciemniac.akurat tego nierozumiem.naprawde mam taki sprzet naprawde chodzilo mi PES4 na tych ustawieniach.tak samo demo.dlatego mysle ze nie bede mial problemu
Ainsztain
Oto ulga na wasze cierpienia. smile.gif
http://www.osloskop.net/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.