Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Jest Już Na Pc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4
CJ-2005
QUOTE(Majon @ Oct 26 2005, 10:33:51)
I tworzy się zamknięte koło, bo jakby tak u nas obniżyli ceny to by mało zarobili, a z drugiej strony przy takiej cenie jak ma być obecnie (koło ~120-150zł?) to znowu ludzie gre wolą nabyć... mniej legalnie tongue.gif .
[right][snapback]40437[/snapback][/right]

ja mysle ze jakby cena pes-a wynosila 60-80 zyta to byloby tak duzo chetnych ze by to im sie zwrucilo a Konami by zarobila duzo wieksze wieksze pieniadze niz przy takiej cenie jaka jest teraz
StraY
a ja mysle, ze nie tongue.gif Polska mentalnosc poki co bedzie gora tongue.gif
Prokom
Tak więc tak, pograłem troche i stwierdzam pare faktòw :

- nieco zmieniony gameplay, wegług mnie na "+"
- bardzo ptzyjemne menu "+"
- powiekszenie liczby licenjonowanych teamòw "+"
- realne ruchy piłkarzy ( ale to wiadome smile.gif ) "+"
- BIJE NA GŁOWE FIFE 06, ale to oczywiście wszyscy Pesowcy wiemy doskonale

Narazie moje ocena dla gry to 10/10. NIe zauważyłem jak narazie żadnych wad, jak znajde to sie z wami podziele.

Pozdro.
who_me
podstawowa wada jest to ze gdy gramy z cpu na 5* to nie potrafi strzelac sam na sam z bramkarzem!!!!przynajmniej w demie tak bylo--to troche psulo zabawe;/ ph34r.gif
Prokom
Ja niestety gram na 3* bo nie jestem zadobry w te klocki tongue.gif. Tak wiec nie wiem jak jest na 5*.
Pozdro
rangiz
Daje 9/10.Wszystkie nowe licencje kapitalne zagrania i zwody.Bardzo miodna bra.Jedyne minusy to przestarzaly engine graficzny,gra z pozoru to pes4 ale tylko z pozoru.Sedzia mi sie nie podoba:)
==>Benek<==
Polecam wspisać w google "osiolek"(oczywiście w celach edukacyjnych) na 1 stronce znajdziecie informacje o PES5. Umnie transfer 20kb/s. Pozdro
Gienia
Ej jak mam to ściągnąć z osiolka. Bo jak biore sprawdź to nie można wyświetlić strony. Pomòż!
saviola13
QUOTE(adam_gienia @ Oct 26 2005, 17:46:05)
Ej jak mam to ściągnąć z osiolka. Bo jak biore sprawdź to nie można wyświetlić strony. Pomòż!
[right][snapback]40496[/snapback][/right]

musisz miec program emule i wtedy jak go zainstalujesz to jak ancisniesz na ten link to odrazu zacznie ci sciagać..
who_me
biggrin.gif biggrin.gif ludzie zglupliscie? biggrin.gif z emule 2,33 gb ;/ torrentem najlepiej!!!! wie ktos dlaczego na stronach z torrentami nie ma DVD rip gier???? a na emulu jest!! ph34r.gif
>Kornel<
ja mam PESa od dzisiaj i jak ktos chce pewnego torrenta to walcie na gg 6153568
! Admini : sorry za autoreklame biggrin.gif pzdr
T-Mac
normalnie mnie powalilo jak zobaczylem w celticu Boruca i Zurawskiego w skladzie biggrin.gif
myslalem ze jeszcze ich nie dadza a tu taka niespodzianka smile.gif
Ainsztain
sorry ze nie na temat ale nie moglem znalezc nigdzie tego tematu.
A wiec moze mi ktos wypisac jakie karty graficzne obsluguje PES 5 i co sadzicie o radeonie 9700 bedzie dzialac gra na nim????
ppatrykk
ja tez mam pytanie co do karty .... czy ma ktos GeForce 4 MX 440 i czy mu dziala ... ?? prosilbym o szybka odpowiedz sad.gif sad.gif sad.gif
Gienia
Ściągam właśnie torrentem PES 5. Narazie prędkość strasznie sie wacha, między 2kb/s do 25 kb/s. Już jutro rano bede sie cieszył z nowej odsłony PES!!!!
lookass
Ja też już ściągam. Oczywiście kasę od kumpli na nowego PES5 mam juz 30% biggrin.gif
who_me
sciagnolem pesa i mam z 15 plikow RAR i jescze kilka z format ,,r30,,

jak mam cos takiego nagrac na plytkę??? ph34r.gif
ftomekk
wskaz plik .r00 prawym myszy-wypakuj,poczekaj az sie wypakuje.Koniec:)
mic
nie wiem czy moge podac linki http do sciagniecia gry ;] ale zaryzykuje tongue.gif
kliknijcie na przycisk TUTAJ smile.gif

pzdr!
mlody_dg
Ja już mam więc jeśli macie jakieś pytania to zadawajcie...wink.gif
cambel
MIC a te 20 rar to cale pes 5 ?
rangiz
http://83.149.101.39:88/get/64946

Nikt nie skumal co to za link?smile.gif
StraY
QUOTE(Boski1985 @ Oct 26 2005, 22:30:37)
MIC a te  20 rar to cale pes 5 ?
[right][snapback]40532[/snapback][/right]

MIRROR 1 (reszta plikow jest jeszcze uploadowana na serwer...) :

czyli bedzie jeszcze reszta tongue.gif
Radarek
QUOTE(mlody_dg @ Oct 26 2005, 22:20:25)
Ja już mam więc jeśli macie jakieś pytania to zadawajcie...wink.gif
[right][snapback]40530[/snapback][/right]

No to ja zadaje. Co z graniem po sieci LAN? Wchodze w network i gra chce ode mnie haslo... hm jest na to jakas rada?
GugSik
QUOTE(Radarek @ Oct 26 2005, 22:58:12)
No to ja zadaje. Co z graniem po sieci LAN? Wchodze w network i gra chce ode mnie haslo... hm jest na to jakas rada?
[right][snapback]40537[/snapback][/right]

na razie nie ma...jedyna to isc kupic oryginal ,albo jakims cudem zalatwic sobie oryginalny serial z passwordem...albo jakis madry hakerek znajdzie sposob by obejsc poczatkowe logowanie by wyswietlily sie jakies opcje..albo czas isc do sklepu sad.gif
WBman
QUOTE(GugSik @ Oct 26 2005, 23:06:04)
..albo czas isc do sklepu sad.gif
[right][snapback]40538[/snapback][/right]

Po moim trupie tongue.gif
ali
Ja tez mam pytanie czy stroje JUVE sa z tego sezonu tzn sa tez te czerwone ??
rangiz
Sa takze czerwone,wyjazdowe.

Nici nawet z gry po IP i Lanie.
ali
I teraz jak juz ktos grał to niech powie czy tta gra jest narzie najlepsza z seri PES czy moze 3 albo 4 bardziej wam sie spodobały i byłe lepsze czy KONAMI idzie do przodu czy juz brak im pomysłòw ??
T-Mac
QUOTE(rangiz @ Oct 27 2005, 07:35:56)
Sa takze czerwone,wyjazdowe.

Nici nawet z gry po IP  i Lanie.
[right][snapback]40554[/snapback][/right]

jak to nici przez IP, to ty chyba masz pirata ze tak piszesz
BuLi
A stroje realu madryt są z nowego sezonu ? biggrin.gif skład aktualny? biggrin.gif
ja pes-a bd miał juz jutro...biggrin.gif
borutborut
Jak by mi mògł ktoś powiedzieć jak sobie poradzić z registration code, bo już kupę czasu się z tym męczę i nic... Z gòry dzięki... gg 6312888
albin99
wie ktos moze czy sa aktualne składy np czy rasiak jest w totenchamie itp z gòry dzięki
TeDi
Moja ulubiona gazetka czyli PSX Extreme tongue.gif podała, że aktualizacja składòw przypada na 17 sierpnia 2005 roku, a jak wiadomo okienko transferowe zamykają 31 sierpnia o pòłnocy. Także skłądy są w miare aktualne czyli np Boruc i Magic w Celtiku smile.gif , a taki Baros jeszcze w Liverpoolu sad.gif
WBman
QUOTE(albin99 @ Oct 27 2005, 14:42:01)
wie ktos moze czy sa aktualne składy np czy rasiak jest w totenchamie itp z gòry dzięki
[right][snapback]40580[/snapback][/right]

Jeśli by były aktualne to Rasiak byłby na trybunach albo w N.Forest tongue.gif

PS - A gdzie gra Mialn Baros teraz ?
T-Mac
Aston Villa
tomek828
mam juz pelno wersje pes5 smile.gif wlasnie zagralem pierwszy mecz smile.gif gra wymiata
Ole-j
Mam PESa z torrent reactora ale nie znam hasła :/ może ktoś przesłać (priv/gg:4519963 lub emil [email protected] ) prosze :/

ps. plik nazywa się bMc.presents.Pro.Evolution.Soccer.5-RELOADED-(bit-moviez-crew.dl.am)
andrzej1988
siema.
moglby mi ktos napisac skad moge pobrac gierke moze byc na GG 9074487
Gienia
Mam problem ściągnęłem PES 5, ale tych wszystkich plikòw nie moge wypakować. Jakiś błąd wypakuje, a niektòrych nawet sie nie da otworzyć.
Purtek
QUOTE(adam_gienia @ Oct 27 2005, 16:38:33)
Mam problem ściągnęłem PES 5, ale tych wszystkich plikòw nie moge wypakować. Jakiś błąd wypakuje, a niektòrych nawet sie nie da otworzyć.
[right][snapback]40596[/snapback][/right]

No to chyba pech!! Albo żle sie ściągneło albo coś masz skopane z rozpakowywarką!!! Ja tam wytrwale ściągam już od dwòch dni rolleyes.gif i mam nadzieje że nie będe miał żadnych problemòw!! biggrin.gif
corduroy
juz mam biggrin.gif i ciesze sie z tego cudenka smile.gif gra zupelnie inn, zagrania, wszystko jest cudowne. musicie miec ta czesc!... dzisiaj zarywam nocke :]
andrzej1988
to podzielcie sie skad ja macie plizzz
jestem takim samym maniakiem jak Wy!!
czekam za niecierpliwoscia na PESa5
plizzz
z gory dzieki
pozdro
FragleS
Powiedzcie z kąd ją macie. Nie bądzcie jakimiś chytrusami. Tak samo jesteśmy napaleni jak wy na tą gre.
Majon
QUOTE(FragleS @ Oct 27 2005, 15:09:16)
Powiedzcie z kąd ją macie. Nie bądzcie jakimiś chytrusami. Tak samo jesteśmy napaleni jak wy na tą gre.
[right][snapback]40602[/snapback][/right]

biggrin.gif To ja bede chytrus i powiem że samemu sobie trzeba poszukać.
who_me
QUOTE(adam_gienia @ Oct 27 2005, 14:38:33)
[right][snapback]40596[/snapback][/right]

moze napiszesz jak ten plik ktory sciagales sie nazywa....
dajenda
Czy jest wiecej par butow a jesli tak to czy jest wiecej par ,ktore mozna edytowac?
Trening tez podobno jest teraz troche ulepszony ,czy tio prawda??
andrzej1988
elo
ja juz mam
PES5 Full PC
czy ktos wie czy stad bedzie chodzic dobrze i gdzie znajde nastepne 20 plikow
FragleS
Majon ja znalazłem na mininova.org ale nie kapuje o co im kaman. Dusze na download ale wyskakuje błąd.

andrzej1988 wielkie dzięki za link
wyga
siemankOo Panowie :]
gierke juz sciagnelem,ale nie mam seriala :/
Tych co juz graja prosilbym o niego smile.gif
z gory dzieki ! pozdro z Pomorza :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.