Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligowy Offtopic
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Liga
Stron: 1, 2, 3
Jason Bourne
Można dowiedzieć się jakie są premie ligowe? Tzn. miejsce, bramki, puchar. Nie mogę znaleźć (chyba, że nie było) aktualki do tego sezonu.
GooFy
Premii w zimie nie doliczamy a na lato przyjdzie czas.
zuang1995
W regulaminach masz ile za jakie msc , za ile bramek, za króla strzelców, ilość kartek mała itd.
Jason Bourne
W regulaminei jest, ale nieaktualna. Mówięo tej http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=23400 Tam jest rozpiska na 16 miejsc smile.gif
zuang1995
Moze zakonczy,y okienko 1 2 dni wczesniej ? Chyba, ze rudniev chce swoj budzet polepszyc biggrin.gif biggrin.gif
Jason Bourne
To w końcu jakim wynikiem zakończył się mecz pomiędzy WkS-Rudniev?
GooFy
3:4 dla WKS. Stąd punkt ujemny w tabeli. WO 3:0 to przy takim wyniku żadna kara dla rudnieva.
przemosekk
Kiedy można się spodziewać patcha w wersji beta?
WKS
Po okienku, Przemysław smile.gif
zuang1995
Chętnie sprzedam Fernandeza, Bangoure, Arbille, Tito, Ze Castro,Trasshoras, Galeano, Jose Carlos, Jonathan Viera, Nery Castillo . Wszystkich zainteresowanych proszę o pisanie na gg 13602014 , to wystawię danego gracza.
zuang1995
Mam pytanie. Jak wartość zawodników mego zespołu na TDM się zmieniła i np Lass nie jest już 4mln wart, a 2,5 to mam mu zmienić na 2,5 i jego dola to 250.000 a nie 400.000 ?
Bo u mnie każdy w dół poszedł. Jedynie Jonathan Viera w górę i to bardzo by mi pomogło w "tej sytuacji" .
przemosekk
Jak pamiętam to nie wolno zmieniać wartości nawet jak się zmniejszyły bądź zwiększyły. Zostają takie jakie są. Oczywiście mogę się mylić.
GooFy
Wartości zostają takie same.
zuang1995
Wiem, przemosekjedendwatrzy mi wyjaśnił. Nawet w regulaminie podobno to jest.
zibii75
Panowie, jak wyglądają prace nad aktualka rostera ???? Bo z tego co widać cisza jest od tygodnia w tym temacie, kiedy można się spodziewać Bety ????
zuang1995
Wiem, że teraz jest czas na wysyłanie arkuszy. Wiem, że pewnie tworzycie wersję Beta.
Tylko zastanawia mnie kiedy to wszystko będzie już wiadomo co i jak i można zacząć dalej grać ?
Póki co strona stoi pusta od kilku dni ;/
zibii75
Zagramy jak bedzie roster, ale taki długi czas bez odpowiedzi wprawia ludzi w niepokój.... da ktoś jakąś konkret odpowiedź z osób rządzących ?????
GooFy
Panowie, nie wyrzucajcie mnie! Niedługo wydam roster, obiecuję! Tylko proszę... ja mam rodzinę do wyżywienia, nie zwalniajcie mnie.
zibii75
CYTAT(GooFy @ Feb 18 2014, 17:28) *
Panowie, nie wyrzucajcie mnie! Niedługo wydam roster, obiecuję! Tylko proszę... ja mam rodzinę do wyżywienia, nie zwalniajcie mnie.

Goofy, po co ten sarkazm smile.gif nie było słuchu więc zapytałem, dostałem odpowiedź i czuję się usatysfakcjonowany że liga ruszy.
Pozdro
zuang1995
Wks skoro mam na minusie, bo dostałem Lugano to ile mam na minusie 1,5mln czy ile tam ? Jakoś przeboleję te cofnięcie transferów-dzięki Rudniev.
Tylko ciekawi mnie ile mam na minusie, bym potem wiedział ile do arkusza wpisać.
WKS
CYTAT(zuang1995 @ Feb 20 2014, 23:08) *
Wks skoro mam na minusie, bo dostałem Lugano to ile mam na minusie 1,5mln czy ile tam ? Jakoś przeboleję te cofnięcie transferów-dzięki Rudniev.
Tylko ciekawi mnie ile mam na minusie, bym potem wiedział ile do arkusza wpisać.

1,600,000 na minusie.
zuang1995
Ok dzięki za info.
Jason Bourne
Mam pytanko. Będzie puchar? Bo widzę, że rewanże ruszyy. Dzieki za info smile.gif
GooFy
Będzie puchar, tylko jakieś propozycje co do formatu? Faza grupowa czy pucharowa?
Jason Bourne
Jestem za fazą grupową. Skoro jest nas 10, proponuje system dawnego pucharu Uefa- 2 grupy po 5 drużyn. Po 2 najlepsze wychodzą. Bez rewanżów. Tworzą one pary półfinałowe. Co do samej kwestii organizachyjnej to może bez rewanżów? Czyli po 4 mecze.
GooFy
To chyba najlepsze wyjście, ale uważam, że półfinał powinien być rozgrywany z rewanżami.
Jason Bourne
Równiez jestem za tym smile.gif
zibii75
Jak dla mnie faza grupowa po 2 mecze każdy z każdym, losowa forma ma znaczenie i każdy powinien miec szanse rew smile.gif
Nalep
Jeżeli zdecydujemy się na 2 grupy po 5 drużyn to o rewanżach nie ma mowy. Jedynie w fazie pucharowej.
Jason Bourne
To za dużo meczów z rewanżami w grupach 5 zespołowych. Gralibyśmy to jeszcze po sezonie. Sądzę, że ciekawiej byłoby stworzyć te 2 grupy.
zibii75
Mam pytanie do władz tej ligi, czemu ma służyć zbanowanie przemoska bo tego nie ogarniam, chłopak ma rację w kwestii poprawy statów. Regulamin dokładnie to opisuje, że admini mogą zablokować każdego gracza ( nie zostało to zrobione w czasie okienka transferowego), jeśli było to niedopatrzenie, a staty zawodnika są za mocne według zarządu, to powinno się oddać kasę koledze i unieważnić transfer, dać możliwość dokonania jednego więcej transferu w nadchodzącym okienku i jest po sprawie. Rudniev słusznie poleciał bo grał w gumy, ale przemosek?????? GooFy czemu ma służyć taka decyzja, chyba tylko zawieszeniu ligi i rozgrywek, zaczynało się wszystko układać w dobrą stronę, wymiana kogoś po sezonie za Rudnieva i można było ciągnąć to dalej, już było zainteresowani osób z innych lig formułą ISS i pewnie doszło by kilka osób. Jeszce raz chce zapytać, o co chodzi w tym przypadku i czemu ma to służyć ?????
GooFy
Chcę zapytać czy Ty jesteś obrońcą uciśnionych robotników? Pszemek wie za co dostał bana a jeśli nie wie to ma bardzo mały rozumek.
Jason Bourne
Zibi postaw się po 2 stronie barykady. Zawodnik Sessegnon bez poprawy statsów jest sredniakiem. A po to cyborg. Za pewne gdzieś ten transfer uszedł uwadze adminom. Pszemosek zamiast robić aferę mógł spokojnie wyjasnic sprawę. A zaczął robić awanturę jakby walczył o własne życie. Sądzę, że przyda mu się przerwa od pesa, bo za bardzo gra przesłoniła mu całe życie. Nie mozna żyć ciągle pesem. Kiedy w końcu zaczął normalnie grać i się zachowywać, teraz przeszedł samego siebie. Wystarczyło na spokojnie to wyjaśnić. Czy Ty niegdyś zachowałeś się w podobnej sytuacji jak pszemsoek? Nie. Szkoda gracza. bo ekipa się formowała, ale przegiął pałkę. I tym razem nie za grę, nie za spamowanie ludziom na gg, a za debilne, niedojrzałe zachowanie.

PS Będąc adminem poznałem obecnych "rządzących" lepiej i uwierz, musiał nieźle przegiąć, bo Goofiego trudno wyprowadzić z równowagi wink.gif Do tego dostałby ostrzeżenie, a nie od razu bana. Bo z tego co wiem, w końcu w tym sezonie pszemosek zaczął być traktowany inaczej niż do tej pory, gdzie zachowywał się jak zachowywał. Nie znam całej sytuacji, ale za nic na pewno nei wyleciał.
zibii75
Odpowiadając Goofiemu, nie nie jestem obrońcą a jedynie chciałem się dowiedzieć o co chodzi ( dalej nie wiem), bo rozwiązanie tej sprawy jak dla mnie było bardzo proste, a zakończyło sie banem dla przemoska. Chodzi mi w tej sprawie o ogół, bo pewnie po tym sezonie znowu zostanie zawieszona liga z braku chętnych i to mnie niepokoi. Powiem tak, zwykłe granie dla mnie i wpisywanie tylko wyników i rozgrywanie meczy nie kręci, bardziej wyczekuje okienka transferowego i tego kto kogo znowu znajdzie do drużyny, kto kogo sprzeda itd. Znam jedynie relacje przemoska z tego zajścia i pewnie bym w tej sytuacji nie był szczęśliwy i bym dążył do załatwienia tej sprawy w dwojaki sposób, jeśli nie poprawa statów to anulacja transferu i oddanie kasy + dodatkowy transfer na kolejne okienko. Aby nie było niedomówień powód bana dla przemoska powinien być znany dla wszystkich.
GooFy
Przemosek myśli, że został zbanowany przez staty? Przemosek dostał bana za zrobienie dziecinnej awantury. Nikt inny by bana za coś takiego nie dostał, ale pszemo był tutaj po trzecim banie, trzeci raz przyjęty warunkowo i nasza cierpliwość do niego naprawdę już się całkowicie wyczerpała. Jakby tego było mało miał już 90% ostrzeżeń w swojej kolekcji i spamował forum, co samo w sobie kwalifikowało się do 100% warna i w konsekwencji bana.
zuang1995
Nalep gratuluje napisałeś opis meczu za moimi plecami. Na gg nie byłeś w stanie mi napisać co myślisz o meczu i o mnie.
Mijanki ? Haha serio ? Mam uderzać z ostrego kąta gdzie wiem, że nie wpadnie jak mogę sobie na spokojnie minąć i strzelić ? Gdybyś był dobry, gdybyś umiał grać gk to byś mi nie dał minąć taka jest prawda. Rudniev z tymi mijankami miał rację. Po co mam strzelać jak mogę jeszcze ośmieszyć twojego gk i zdobyć łatwego gola. W pesie chodzi o zdobywanie goli. Po co sobie utrudniać i zdobywać gole z połowy gdzie na sto strzałów wejdzie jeden ? Poza tym zapominasz o czymś. Fernandez zdobył gola ok. Iaquinta tez pod poprzeczkę posłał. Nene zajebał Ci z 30 m zza "zasłony" i tym golem wyprowadziłem wynik na 5:4. Więc tylko w 2 golach mogłem zagrać "lamowato " wg. Ciebie. Poza tym sam zagrałeś mi do środka.
Graj jak sobie chcesz. Ja gram swoim stylem, chodzi mi o podania i rozklepanie rywala i strzały z daleka, a nie bezsensowne strzały, które wiem, że nie wpadną. Każdy ma inny styl i nie powinieneś mnie tępić. Dopóki nie będzie w regulaminie, że nie można mijać(podać mi tutaj sensowny argument tego!) to dopóki będę grał FAIR i zgodnie z regulaminem, a tutaj na stronie to regulamin jest najważniejszy. Pozdrawiam.
zuang1995
Na temat mijanek napisałem już w OFFTOPIE w meczu z Nalepem.
Hmm 1 filmik pokazuje tylko tyle, że walczyłem do końca i strzeliłem w końcu gola. Wiem, Ty byś się zatrzymał, cofnął piłkę do połowy i dał mi się obronić. Tak, wiem . Jasne , dobre sobie. Niektórych ludzi hipokryzja to mnie rozwala. Mam sytuację to strzelam, do skutku. Mijanki nie są złe. Już to pisałem . Jak będzie w regulaminie zakaz to nie będę tego robił, a na razie będę tak grał,bo to mój styl. Jedyny powód dlaczego nie wygrałeś tego meczu to twoja skuteczność. Nie zwalaj winy na moje mijanki czy gole z dupy, bo sam mogłeś to rozstrzygnąć. Nie umiałeś to masz efekt. Straciłeś 2 pkt. Poza tym nie dziwcie się z Nalepem dziś, że gram jak gram, bo nie tykałem pesa od 3 tygodni, więc na składne akcje nie było mowy. Pozdrawiam podwójnie .

Tak Sebek sfaulował po mej frustracji, niechcący.
Nalep
Jakbym napisał coś za twoimi plecami to bym nie pisał nic na forum. W konwersację po meczu nie chciałem z tobą wchodzić, bo po co miałbym cię obrażać? Graj sobie jak chcesz, mijaj ile chcesz, możesz nawet strzelać gole dupą, tutaj taka gra nigdy nie była i nie będzie tolerowana, a co do regulaminu to nie bój się, wkrótce o to zadbamy. Bez odbioru.
WKS
CYTAT(zuang1995 @ Feb 24 2014, 22:55) *
i >>> TUTAJ<<<< z dedykacją dla WKS i Nalepa ZDOBYŁEM dwa POPRAWNE gole

Dwa poprawne gole, kiedy kontrolowałeś gre i wynik po pierwszej bramce z mijanki ? Poprosze Goofyego, żeby Ci dorobił do strojów naszywke "Fair Play" wink.gif
zuang1995
Dzięki przyda się. Zakończę spór i powiem, że dopóki nie będzie w regulamienie przepis zakazujący mijanek dopóty będę tak was ogrywał .
Wszystko zgodnie z regulaminem i fair smile.gif .
Jason Bourne
To zostali sami normalni :] Oby udało się kogoś normalnego ściagnać do gry w następnym sezonie. Tak 3-4 przydaloby sie smile.gif
Jason Bourne
Dla tych grajków, którzy mają ze mną mecze- do gry jestem do końca tygodnia od rana do 13, a wieczorem po 22. Tyle, że nie zawsze mam mozliwość gry, bo mogę wrócić z roboty później. Jeśli mi się nei uda zagrać w tych terminach to może coś w weekend nadrobię, ale mam szkołę i też może być lipa.
chelsonik
Witam!

Jednak podjąłem decyzję o rezygnacji z rozgrywek. Po pierwsze chciałem przeprosić, że dopiero teraz to piszę, ale myślałem, że uda mi się jakoś dociągnąć ten sezon, jak widać nie dałem rady :-( Mam nadzieję, że iss online będzie wiecznie trwało, bo na pewno jeszcze kiedyś chciałbym tu wrócić :-) Teraz mieszkam w internacie, w weekendy mam strasznie mało czasu i nie dam rady nawet poświęcić tych 2 godzinek na mecz. Życzę miłej kolejnej rundy i powodzenia! :-) Strona jak najbardziej będzie nadal w moich zakładkach :-P

chelsonik
Jednak po rozmowie z Goofym, postaram się dograć ten sezon, ale nie zagram meczów pucharowych. Mecze grać mogę tylko w weekendy.
GooFy
Dzięki, że jesteś z nami. Zostało jakieś 8 spotkań więc swoim tempem powinno udać Ci się to rozegrać.
zibii75
Goofy, widze że jest rozpisane 20 kolejek. Ja rozegrałem jak na razie 16 meczy, w kolejkach 16/20 mam 2 mecze razem jest 18 gdzieś znikły 2 mecze do rozegrania ???? Chyba nie rozpisane mecze mam z Bourne i Nalepem.
GooFy
Bo wszystkich kolejek jest 22. Nie dałem jeszcze dwóch ostatnich.

http://issonline.pl/terminarz.php?liga=1
zibii75
Dzięki za wyjaśnienie smile.gif
Jason Bourne
Spotkanie 12 kolejki Wolrid- Bourne zostało jak coś rozegrane. Piszę o tym, żeby nie było obustronnego wo.
Jason Bourne
editt pomyliłem działu do usunięcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.