Proszę o przyjęcie mojej rezygnacji z gry w lidze jak i Pucharze Ligi, powód WKS. Oto jego płacz po meczu z zuangiem :
"Czekałem na ten rewanż, spokojnie przypominając sobie mechanike tej gry. Statystyki mówią same za siebie. Była to potyczka Dawida z Goliatem. Gdyby skuteczność w pierwszej połowie była większa, drugiej połowy nie byłoby sensu nawet rozpoczynać. Jednak zawziętość,desperacja i gwałt na błędach tej gry zamieniła moją przewage bramkową w pył. I zuangowi udało się doczłapać z jednym punktem. Ci, którzy mnie tutaj znają, wiedzą, że rzadko zdarza mi się zarzucać komuś styl gry. Opisy moje wtedy albo nie wiele zawierają, albo zaciskam zęby i przyznaje poprostu zwycięstwo bo to jest tylko gra i każdy gra jak chce. Jednak grałem z wieloma osobami, które nie ukrywały, że grają o dyplomy i zdjęcia pucharków na kominku - przywykłem. Jednak żadna z nich nie była tak bezczelna jak Ty aby jeszcze nazywać się gdziekolwiek najlepszym...takim właśnie stylem. Nie dość, że idziesz po trupach do celu żebrając (bo w tym momencie te mijanki to były jak żebranie o punkty) to masz czelność pisać "potrenuj" itd Chelsonikowi czy Wolridowi ? Nie masz wstydu. "Meczu" z Tobą na gg, chat'cie w grze czy w "offtopicu" wygrać się nie da ale te dwa video u dołu mówią wszystko o Tobie i desperacji w jakiej lecisz po mistrza. Te dwa nagrania są o wiele więcej warte niż 3 punkty, które powinienem był wygrać. Osobiście nie mam nic do Ciebie, możesz wygrywać i po 5:0 takim stylem mecze ale proszę - Zamknij twarz i nie traktuj ludzi "słabszych" z góry bo oni potrafią grać fair nawet jak im nie idzie

(tak apropos 1 meczu o którym złego słowa powiedzieć nie mogę).
Mistrz ciętej riposty cały mecz prowadził najpierw 2:0 potem 3:1, udało mi się wyrównać i przy stanie 3:3 WKS stosuje styl zuanga 87 min robiąc klasyczną mijankę z położeniem bramkarza, brawo , brawo.
Poczytaj kolo jak sam opisujesz grę fair, widac słowa bez pokrycia i sam Masz parcie na wynik.
Proszę wpisać wynik 9:3 dla WKS a rew jako WO na Jego korzyść ,
Dzięki reszcie graczy za normalną gre a Tobie Życzę zdobycia pucharu