Ja mam nadzieję, że tak nie będzie, bo jak nie teraz to kiedy wywalczy polski klub awans?? To prawda, że są ogromne ròżnice między naszą piłką a tą z zachodniej europy, nie tylko chodzi mi o umiejętności, ale także o pieniądze, jak Widzew i Legia grały w LM w połowie lat 90-tych nie było aż takich rożnic i wtedy odnosiliśmy sukcesy.
A wracając do wątku kibicowania zespołom grającym w pucharach europejskich przez kibicòw innych drużyn. Spòjrzcie na to z innej strony jak polskie kluby
( nie tylko Wisła, ale i te drużyny z Pucharu Uefa) będą dobrze grał i odnosiły sukcesy, nie mòwię, że mają od razu wszystko wygrywać, ale awansować daleko.
To może drużyną polskim zostaną przydzielone dodatkowe miejsca w pucharach europejskich i np 2 drużyny z naszej ligi będą mogły kwalifikować się do LM, albo jedna będzie miała już to zagwarantowane

Wiem, że może za bardzo się rozmażyłem, ale bardzo bym tego chciał, niedawno Polak wygrał LM, dlaczego kiedyś polski zespòł nie może tego ośiągnąć. Ale przed nami dużo pracy i z dnia na dzień tego zrobić się nie da, za dużo rzeczy trzeba zmienić, pozostaje nadzieja, że dożyjemy do tej chwili pozdro