Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LOSOWANIE "LM"
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
Teesik
NA KAŁUŻY JEST KAŁUŻA CO Z KAŁUŻY SIE WYNUŻA ? WSZYSCY MYŚL
TeDi
QUOTE(Teesik @ Aug 16 2005, 11:41:28)
kemot
bez napinania sie dziecko

PS: psie do budy biggrin.gif
lazy_bum
Heh, może po prostu Wisła jest skazana na bycie "krok od LM". Jak już trafiła nie na jakiś Real czy Barce albo jakiś "kibic" nie rzuci nożem, to zdyskfalifikują ich z rozgrywek. Koniczynki pokazały niewiele, jak będą tak grać w rewanżu to wielkiej kariery nie zrobią w LM.
Z drugiej strony nie od dziś wiadomo, że w piłce są ròwni i ròwniejsi więc może się to, niestety, skończyć przegraną polskiej piłki na całej lini...
TeDi
Ja mam nadzieję, że tak nie będzie, bo jak nie teraz to kiedy wywalczy polski klub awans?? To prawda, że są ogromne ròżnice między naszą piłką a tą z zachodniej europy, nie tylko chodzi mi o umiejętności, ale także o pieniądze, jak Widzew i Legia grały w LM w połowie lat 90-tych nie było aż takich rożnic i wtedy odnosiliśmy sukcesy.

A wracając do wątku kibicowania zespołom grającym w pucharach europejskich przez kibicòw innych drużyn. Spòjrzcie na to z innej strony jak polskie kluby
( nie tylko Wisła, ale i te drużyny z Pucharu Uefa) będą dobrze grał i odnosiły sukcesy, nie mòwię, że mają od razu wszystko wygrywać, ale awansować daleko.
To może drużyną polskim zostaną przydzielone dodatkowe miejsca w pucharach europejskich i np 2 drużyny z naszej ligi będą mogły kwalifikować się do LM, albo jedna będzie miała już to zagwarantowane smile.gif Wiem, że może za bardzo się rozmażyłem, ale bardzo bym tego chciał, niedawno Polak wygrał LM, dlaczego kiedyś polski zespòł nie może tego ośiągnąć. Ale przed nami dużo pracy i z dnia na dzień tego zrobić się nie da, za dużo rzeczy trzeba zmienić, pozostaje nadzieja, że dożyjemy do tej chwili pozdro
nadzinho
''WISLA MUSI TO WYGRAC PORAZ PIERWSZY OD KILKU LAT POLSKI KLUB MA TAK WIELKA SZANSE DOSTAC SIE DO 32 KLUBOW KTORE ZAGRAJA ''LM''JAK NIE TERAZ TO KIEDY POLSKI KLUB AWANSUJE DO ''LM smile.gif WISLA NIE MOZE SIE TAK SKOMROMITOWAC JAK Z VALLAREG
lazy_bum
QUOTE(nadzinho @ Aug 17 2005, 15:05:47)
''WISLA MUSI TO WYGRAC PORAZ PIERWSZY OD KILKU LAT POLSKI KLUB MA TAK WIELKA SZANSE DOSTAC SIE DO 32 KLUBOW KTORE ZAGRAJA ''LM''
[right][snapback]32736[/snapback][/right]

Tak samo mòwili o Anderlechcie....
Bakel
QUOTE(lazy_bum @ Aug 20 2005, 22:34:50)

[right][snapback]33035[/snapback][/right]

Bumbum, szerzysz nieuzasadniony defetyzm.

michau000
QUOTE(lazy_bum @ Aug 20 2005, 23:34:50)

[right][snapback]33035[/snapback][/right]

ale, gdybys nie zauwazyl, po raz pierwszy wygrali mecz u siebie, i to dwoma bramkami.
Grabos
QUOTE(Teesik @ Aug 16 2005, 10:41:28)
nadzinho
bardzo martwi mnie kontuzja Frankowskiego mam nadzieje ze chlopak wyzdrowieje do wtorku...
http://sport.onet.pl/1151307,wiadomosci.html
korzen
ja mysle ze kontuzja frankowskiego to zwykła gra na psychice grekow. FORZA PAO!
nadzinho
ja mysle ze kontuzja frankowskiego to zwykła gra na psychice grekow. FORZA PAO!

to jest tez wielce prawdobodobne
nadzinho
Denerwuje mnie ze Olisadebe jest tak pewny awansu grekow...
http://sport.onet.pl/1151517,wiadomosci.html dry.gif dry.gif
_DEVIL_
QUOTE(nadzinho @ Aug 22 2005, 11:14:41)
Denerwuje mnie ze Olisadebe jest tak pewny awansu grekow...
http://sport.onet.pl/1151517,wiadomosci.html dry.gif  dry.gif
[right][snapback]33093[/snapback][/right]

wogule grecy sa bardzo pewni!Oby ich to zgubilo!podobno wisla ma miec pilko w Atenach.
kemot
PAO - GTS 2-0
Bakel
QUOTE(kemot @ Aug 10 2005, 13:46:38)
A ja uwazam inaczej, nie kibicowalem Wisle, i martwi mnie fakt ze beda mieli (najprawdopodobniej) jeszcze wiecej kasy...
[right][snapback]32108[/snapback][/right]

Tylko, że dzięki tej "kasiastej" Wisełce, być może w przyszłym sezonie będziemy mieli prawo do wystawienia dwòch drużyn do LM.
Liga z dwoma drużynami w LM = Liga bardziej prestiżowa = Większe zainteresowanie sponsoròw = Więcej kasy dla WSZYSTKICH klubòw (w tym dla Twojej Areczki).

Geeez, wkurwia mnie taka mentalność. Jesteśmy biedniejsi, to niech bogatemu podwinie się noga, choćby to miało pozytywne skutki dla całej polskiej piłki.

QUOTE(kemot)
  PAO - GTS 2-0

Seans u wròżbity jak domniemywam...
TeDi
Wisełka nie może zaprzepaścić takiej szansy biggrin.gif !!! Niech wreszcie polski klub znòw zagra w LM tak jak w latach 90-tych!!!

PS jak Wisła coś ugra może wrzucą nas do WE 10 tongue.gif
onix_the_chosen
QUOTE(TeDi @ Aug 23 2005, 00:34:56)

PS jak Wisła coś ugra może wrzucą nas do WE 10  tongue.gif
[right][snapback]33149[/snapback][/right]

Albo do Fify 2006 laugh.gif laugh.gif laugh.gif

...zartowalem dry.gif smile.gif
Young_KSC
Dzisiaj z calego serca kibicujemy Panathinaikosowi smile.gif

j**** wisłe !!!!
onix_the_chosen
QUOTE(Young_KSC @ Aug 23 2005, 10:01:18)

j**** wisłe !!!!
[right][snapback]33153[/snapback][/right]

takie teksty to zachowaj dla siebie. typowe polskie podejscie - nie liczy sie dla ciebie postawa druzyny polskiej na aranie miedzynarodowej tylko twoj "klub" ktory nic nie wnosi do europejskiego futbolu dry.gif
Bakel
QUOTE(Young_KSC @ Aug 23 2005, 09:01:18)

j**** wisłe !!!!

"kibicujemy" <-= wszyscy przesyceni zawiścią Polacy
kemot
QUOTE(Bakel @ Aug 23 2005, 00:11:47)
Tylko, że dzięki tej "kasiastej" Wisełce, być może w przyszłym sezonie będziemy mieli prawo do wystawienia dwòch drużyn do LM.
Liga z dwoma drużynami w LM = Liga bardziej prestiżowa = Większe zainteresowanie sponsoròw =  Więcej kasy dla WSZYSTKICH klubòw (w tym dla Twojej Areczki).

Geeez, wkurwia mnie taka mentalność. Jesteśmy biedniejsi, to niech bogatemu podwinie się noga, choćby to miało pozytywne skutki dla całej polskiej piłki.

GTS i (L) w LM ??? Dziekuje postoje...
Bakel
QUOTE(kemot @ Aug 23 2005, 10:32:54)
GTS i (L) w LM ??? Dziekuje postoje...
[right][snapback]33158[/snapback][/right]

A ja jednak załapię się na ten pociąg, Choćby w LM miał grać GKS Katowice to będę kibicował polskim drużynom. Nieważne czy to Wisła, Legia, Groclin czy Arka;-)
Być może wreszcie dzięki dobrym występom Wisły w LM skończy się ta nijakość w polskiej piłce, brak rozpoznawalności, marki.
Być może będąc na wakacjach w Hiszpanii i rozmawiając z miejscowym kibicem usłyszę " Are you Polish? Aaa, Wisla Cracovia, they played very well with Barca. Good team. "
nadzinho
QUOTE(Young_KSC @ Aug 23 2005, 08:01:18)

j**** wisłe !!!!

Wiesz co Young_KSC oszczedzil bys sobie GLUPICH komentarzy poraz kolejny pokazujesz jaki z Ciebie K***s i H** dry.gif dry.gif dry.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Edit 4 Young_KSC ""CALUJ PANA W BANANA""
Tomak
Jak byłem na wakacjach w Grecji 3 lata temu, to szliśmy do restauracji a tam kolo stoi i chce przyjąć zamòwienie ( oczywiście Grek ). Po chwili pyta się skąd jesteśmy. My na to, że z Polski. A koleś taki rozpromieniony po chwili krzyczy : ' OLISADEBE !! OLISADEBE !! ' Tak samo było nawet jak poszedłem do piekarni po chleb tongue.gif Oni tam zwariowali na jego punkcie !

Dziś Wisełka pokaże na co ją stać smile.gif Już wkròtce będzie wstydem nie wiedzieć co to za klub !! biggrin.gif
kemot
QUOTE(Bakel @ Aug 23 2005, 12:16:58)
A ja jednak załapię się na ten pociąg, Choćby w LM miał grać GKS Katowice to będę kibicował polskim drużynom. Nieważne czy to Wisła, Legia, Groclin czy Arka;-)
Być może wreszcie dzięki dobrym występom Wisły w LM skończy się ta nijakość w polskiej piłce, brak rozpoznawalności, marki.
Być może będąc na wakacjach w Hiszpanii i rozmawiając z miejscowym kibicem usłyszę " Are you Polish? Aaa, Wisla Cracovia, they played very well with Barca. Good team. "
[right][snapback]33165[/snapback][/right]

Dream on, dream on my friend wink.gif
nadzinho
Nie ktorzy nie moga sie pogodzic ze to WISLA jest najlepsza na krajowych boiskach
kemot
Nie odchodzmy od tematu

PS: Gdyby nie byla najlepsza to bys teraz kibicowal Legii, czy innemu, <ekhm>, klubowi...
kosa
trzaskac w dupe tego Olisadebe... I jeszcze te teksty Gmocha... "będą mieli nòżki po 50kg w każdej", "to jest dobry głòwkarz" albo "tak jakby ich przytkalo"
ftomekk
No i dogrywka ja pierd....
Ale emocje-i jaka bramka Sobolewskiego blink.gif
Zobaczymy co dalej.
Mr.GMOCH rzadzi-gosc niezle "pojechany" unsure.gif
kosa
zawaliste te jego komentarze... szkoda bardzo tej trzeciej bramki

cytaty Gmocha: "bo to taki rozbòjniczek pola karnego", "to jest anglik, gdy widzi to gwizda" i "no... my mòwimy że... te... gołębie strąca..."
Falcon
Poniosła go młodzieńcza fantazja.Gmoch wymiata.

Co sądzicie o sędziowaniu w tym meczu
kosa
no i koniec... moze cos w pucharze UEFA wypocą...
TeDi
Szkoda panowie była szansa sad.gif Nie pamiętam kiedy ostatnio polski zespòł dostarczył tyle emocji. Zawiedli mnie w tym meczu Franek, Kuźba, Uche. Było blisko, aż żem się spocił!

A teraz pare słòw do greckego klubu: życzę wam wszystkiego najgorszego niech drużyny z waszej grupy jadą z wami jak z psami. Liczę, że zdobędziecie 0 ( słownie zero) punktòw i 0 goli tracąc conajmniej kilkadziesiąt. A w lidze niech wygrywa
z wami Olimpiakos, spadnijcie z ligi i rozwiążcie wasz klub.

To tyle pozdro dla wszystkich kibicòw trzymających za polską, podkreślam polską drużynę. elo!
T-Mac
nie plakac mi tu smile.gif
zostal jeszcze UEFA Cup
lukasz0
hmm szkoda z lekka Wisly:(
ku*wa Gmoch mnie rozjeb*wal tylmi swoimi wypowiedziami- szczegolnie w 2 polowie i dalej ... biggrin.gif
pasiak KRK
to bylo do przewidzenia, na moim osiedlu huralne spiewy radosci biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif a i jeszcze pozdro dla kemota, uwazam ze jest to jedna z niewielu osob na tym forum ktore "wiedza o co chodzi" w koncu ziomek z Arki tongue.gif smile.gif
BartekRym
W 88 (około) minucie był karny dla Wisły, sędzia nie widział tylko puścił akcję po ktòrej padła 3 bramka dla pantinajkosu. Poza tym sedzia dał dupy, bo grecy w pierwszej części dogrywki faulowali jak najęci dziwne, że ni było czerwonej. Albo jak Baszczyński był rzucony piłką w łeb to jakiś debil dostał żòłtą zamiast czerewonej za niesportowe zachowanie. Miejmy nadzieję, że w Pucharze Uefa soię uda.
TeDi
QUOTE(pasiak KRK @ Aug 23 2005, 23:48:31)
to bylo do przewidzenia, na moim osiedlu huralne spiewy radosci  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
[right][snapback]33223[/snapback][/right]

Ciekawe co ci to dało? teraz będziesz kibicował greką?!
A tak jakby Wisła awansowała i dobrze by grała, to twòj zespòł gdyby zająłby w sezonie 2005/2006 2 miejsce to może dzięki Wiśle też by grał w eliminacjach LM

Jestem ciekaw czy nienawiść do barw klubowych przekładacie na mecze reprezentacji i czy jak biegnie Franek, Sagan czy ktoś inny to też mu źle życzycie.
Mam nadzieję, że nie!!!
j.osti
Szkoda! Szkoda!! Nigdy nie było tak blisko sad.gif Ja jednak jestem dumny z naszej drużyny!
lucio
eee tam Puchar UEFA kogo on obchodzi? siana z niego nie ma, puchar pocieszenia i tyle....
pasiak KRK
QUOTE(TeDi @ Aug 24 2005, 00:01:07)
Ciekawe co ci to dało? teraz będziesz kibicował greką?!
A tak jakby Wisła awansowała i dobrze by grała, to twòj zespòł gdyby zająłby w sezonie 2005/2006 2 miejsce to może dzięki Wiśle też by grał w eliminacjach LM

Jestem ciekaw czy nienawiść do barw klubowych przekładacie na mecze reprezentacji i czy jak biegnie Franek, Sagan czy ktoś inny to też mu źle życzycie.
Mam nadzieję, że nie!!!
[right][snapback]33226[/snapback][/right]

jak gra reprezentacja to jest co innego, ale naprawde 3eba sie urodzic w krakowie zeby czuc nienawisc do wisly, gdyby to pasy przegraly wislacy pisali by to samo co ja, tak juz po prostu bylo jest i bedzie
halladin
jak gra reprezentacja to jest co innego, ale naprawde 3eba sie urodzic w krakowie zeby czuc nienawisc do wisly, gdyby to pasy przegraly wislacy pisali by to samo co ja, tak juz po prostu bylo jest i bedzie

trzeba być debilem raczej rolleyes.gif,, ale co do jednego masz rację...pewnie tak będzie
onix_the_chosen
QUOTE(pasiak KRK @ Aug 24 2005, 00:07:25)
jak gra reprezentacja to jest co innego, ale naprawde 3eba sie urodzic w krakowie zeby czuc nienawisc do wisly, gdyby to pasy przegraly wislacy pisali by to samo co ja, tak juz  po prostu bylo jest i bedzie
[right][snapback]33229[/snapback][/right]

a za co Ty ja tak nienawidzisz ??? bo chyba sam nie wiesz dry.gif
pasiak KRK
hmm debilem jesli tak uwazasz, moze wy w warszawie macie inna mentalnosc, u was niedzieja sie takie rzeczy jak u nas, zreszta najlepiej przyjedz i poczuj to na wlasnej skorze, potem nazywaj mnie debilem smile.gif

napisze wprost, kiedys sralem na ten klub bo nie obchodzilo mnie to co sie w nim dzialo, odkad jednak na wlasnym osiedlu gonili mnie z sikierami hoolsi wisly moja mentalnosc sie troszke zmienila, z drugiej strony popatrz sobie na historie wisly, jej stadion budowali ludze ktorzy byli do tego zmuszani (przewaznie byli do wiezniowie polityczni ktorzy jak wiadome walczyli o demokracje dla polski), za czasow prlu, milicja ktora jest przyjacielem (G)TS-u gnebila nas, ogolnie moglbym tu jeszcze wiele rzeczy wypisac ale po co, w krakowie i tak bedzie tak jak napisalem, trzeba byc z tego miasta zeby to czuc... nie odbiegajmy od tematu w ktorym mowa jest o lidze mistrzow a nie o Świetej Wojnie
onix_the_chosen
QUOTE(pasiak KRK @ Aug 24 2005, 00:23:40)
hmm debilem jesli tak uwazasz, moze wy w warszawie macie inna mentalnosc, u was niedzieja sie takie rzeczy jak u nas, zreszta najlepiej przyjedz i poczuj to na wlasnej skorze, potem nazywaj mnie debilem
WBman
Jak dla mnie to to co ty pisesz Pasiak to jakies pojebanstwo blink.gif ... kibicòw zjadają komplaksy bo nich zespòł nie gra w LM, ja kibicuje kazdemu Polskiemu zespołowi.

To tak jakby grała Polska - Grecja a ty bys kibicował tym drugim huh.gif
pasiak KRK
QUOTE(WBman @ Aug 24 2005, 00:36:07)
Jak dla mnie to to co ty pisesz Pasiak to jakies pojebanstwo blink.gif ... kibicòw zjadają komplaksy bo nich zespòł nie gra w LM, ja kibicuje kazdemu Polskiemu zespołowi.

To tak jakby grała Polska - Grecja a ty bys kibicował tym drugim huh.gif
[right][snapback]33236[/snapback][/right]

juz pisalem wczesniej ze kibicuje polsce, ale naprawde kibicuje kazdemu polskiemu klubowi w pucharach ale nie wisle, tak ma wiekszoci pasiakow, a co do kompleksow to nie o to chodzi ja sie bardzo ciesze z tego ze cracovia nie gra w pucharach, z tym co graja teraz nasi pilkarze to bysmy dostali ladnie w dupe, a co do twojej wypowiedzi to napisze to ostatni raz, trzeba sie urodzic w krakowie zeby czuc i wiedziec to co pisze, pozdro dla kumatych
lazy_bum
QUOTE(pasiak KRK @ Aug 23 2005, 23:23:40)
hmm debilem jesli tak uwazasz, moze wy w warszawie macie inna mentalnosc, u was niedzieja sie takie rzeczy jak u nas, zreszta najlepiej przyjedz i poczuj to na wlasnej skorze, potem nazywaj mnie debilem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.