Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LOSOWANIE "LM"
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
nadzinho
oto wyniki losowania LIGI MISTRZOW

Wisła Krakòw - Panathinaikos Ateny
FC Basel - Werder Brema
Artmedia Bratysława/Celtic Glasgow - Partizan Belgrad/Sheriff Tiraspol
Szachtar Donieck - Inter Mediolan
Shelbourne/Steaua Bukareszt - Rosenborg Trondheim
Manchester United - VSC Debreczyn/Hajduk Split
Malmoe FF/Maccabi Hajfa - Dynamo Kijòw/FC Thun
Everton - Villarreal
FBK Kowno/Liverpool - KF Tirana/CSKA Sofia
Sporting Lizbona - Udinese
Vaalerenga/Haka Valkaekoski - Club Brugge
F91 Dudelange/Rapid Wiedeń - Rabotnicki Skopje/Lokomotiw Moskwa
Anderlecht Bruksela/Neftczi Baku - Slavia Praga
Anorthosis Famagusta/Trabzonspor - Glasgow Rangers
Dinamo Tbilisi/Broendby - Ajax Amsterdam
Betis Sewilla - Monaco

MYSLE ZE NASZ KRAKOWSKA WISLA MA SZANSE A CO WY OTYM SADZICIE?????????????
InOx
WISEŁKA musi to wygrać . LM musi wreście zawitac w Polsce na Reymonta!!
Do booooooooooooju WISEŁKA !!
_kamil_
mysle ze wisla jest po prostu za slaba sad.gif rok temu moze by sie udalo ale teraz watpie sad.gif
T-Mac
nie trafilismy az tak zle smile.gif choc i tak nie przejdziemy (jak zawsze)
pomyslec jak bysmy trafili na the reds czy MU biggrin.gif jazda bybyla 5-0 5-0 papapa tongue.gif
nadzinho
a ja mysle ze WISLa musi to wygrac Panathinaikos w tym sezonie nic nie klaska pozatym grecy nie maja pojecia o technicznym football-u jedynie czego sie boje ze beda grac podobna taktyka jak ich reprezentacja grala na EURO 2004
lucio
QUOTE(nadzinho @ Jul 29 2005, 13:51:23)
a ja mysle ze WISLa musi to wygrac Panathinaikos w tym sezonie nic nie klaska pozatym grecy nie maja pojecia o technicznym football-u jedynie czego sie boje ze beda grac podobna taktyka jak ich reprezentacja grala na EURO 2004
[right][snapback]31186[/snapback][/right]

Ogladasz Panathinaikos? Skąd wiesz ze nie grają technicznie i murują?
Mnie tam bardziej interesuje mecz Everton - Villarreal....
tomek828
Wisła przegra sad.gif choć kibicuje jej z całego serca biggrin.gif, Panathinaikos Ateny to zbyt dobry team a pozatym gra tam Olisadebe smile.gif
Tomak
Będę całym sercem za Wisłą, jednak czeka ich trudne zadanie... Mimo wszystko mam nadzieję, że dadzą radę smile.gif Poza tym meczem wg. mnie ciekawie zapowiada się Betis - Monaco biggrin.gif
saper
Myśle ze przegra ale po dogrywce a atenach albo cos w tym stylu, ale jestem z calego serca za Wisłą to może pokusić sie o niespodzianle laugh.gif
TeDi
Jak Wisła będzie grała tak samo jak w ostatnim meczu ligowym to kolejny raz zaprzepaścimy szanse na awans do LM. Ale wierze, że się uda, trzeba być dobrej myśli, może wyciągną wnioski z ostatnich pròb.
Young_KSC
Ja bede bardzo zawdowolony jak wisła odpadnie i jest to wielce prawdopodobne:).Dobrze ze nie mieli takiego farta w losowaniu jak Liverpool.
nadzinho
HEJ KSC mysle ze kazdy z nas powinien kibicowac Wisle w tym meczu bo ona reprezentuje polski football a jak zle wypadnie to nie tylko ona straci ale caly wizerunek polskiego football-u zrozumialbym cie jakbys tak powiedzial jakby to byl mecz ligowy bo na wlasnym podworku kazdy kibicuje swojemu klubowi ale w swiatowej pilce trzeba spierac caly polski football bo im lepszy wizerunek polskiej ligi tym lepszy wizerunek twojej drozyny
onix_the_chosen
Panathinaikos to dobra druzyna, czesto wystepuje w fazie grupowej LM, co oznacza ze jak to Jurek Engel powiedzial:"potrafia grac w pilke". Mysle ze Wisla ma szanse. W pierwszym meczu nie moze stracic bramki u siebie, a jezeli juz straci gola to musi strzelic przynajmniej 3 gole, zeby liczyc sie w rewanzu w Atenach. Grecy napewno beda chcieli wywiezc z Krakowa przynajmniej remis zeby przy swojej znakomitej publicznosci w Grecji wygrac spotkanie. Jednak wierze w awans Wisly smile.gif
michau000
musze powiedziec, ze tak rozzalony nie bylem od dawna. szczerze mowiac, juz z anderlechtem wisla powinna wygrac. teraz mamy teoretycznie najgorszy sklad z ostatnich lat, franek chyba wypadl z formy, odszedl najlepszy zawodnik, wczesniej mozg druzyny- rozgrywajacy. jedyny plus to powrot kalu uche. szkoda, bowiem ze skladem sprzed dwoch lat spokojnie mozna by z grekami powalczyc. a tak, nic nie pozwala zachowac optymizmu, licze jednak, ze jakims cudem przebrniemy przez ten dwumecz. oby tylko nie zabraklo emocji.
Tomak
Będą jaja jak Wisła pokona Panathinaikos i awansuje do LM, a Żuraw odpadnie z Celtikiem laugh.gif
nadzinho
to co CELTIC zrobil to tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomek828
Celtic napewno już nie awansuje dalej smile.gif Artmedia Bratysława będzie w drugim meczu się bronić smile.gif A tym czasem Żuraw ma problemy w Celticu http://sport.onet.pl/1140029,wiadomosci.html i tak jak mòj poprzednik powiedział (Tomak) będą jaja jak Wisła awansuje do ligi mistrzòw tongue.gif
mati
QUOTE(kinder567 @ Jul 29 2005, 13:53:16)
WISEŁKA musi to wygrać . LM musi wreście zawitac w Polsce na Reymonta!!
Do booooooooooooju WISEŁKA !!
[right][snapback]31182[/snapback][/right]

Na Reymonta napewno nie bedzie Ligi Mistrzòw bo stadion nie spełnia wymogòw tongue.gif
TeDi
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 29 2005, 16:21:42)
Celtic napewno już nie awansuje dalej
nadzinho
KSC jestes noooob
zeby polskiej pilce nie kibicowac wiadamo ze jestes (pasiasty)tongue.gif
biggrin.gif
TeDi
Tak szczerze to ja nie lubie rzadnego polskiego zespołu i nie ekscytuję się polską ligą, bo uważam, że nie ma czym. Może to wina tych wszystkich afer i słabą organizacją ligi przez PZPN (czytaj grzechy PZPNu ), ale jak gra obojętnie ktòry zespòł polski w pucharach to mu kibicuje nawet jak gra z moim ulubionym zespołem z Europy.

Grzechy PZPNu
-afery korupcyjne, sprzedawnie meczy przez zawodnikòw, kluby i sędziòw.
-gdzie kto widział, żeby jedna drużyna spadała z ligi a jedna grała o baraż ( tak było w zeszłym sezonie).
-albo, żeby przerwa między rundami wynosiła 4-5 miesięcy, gdzie w innych ligach to miesią lub dwa. Polscy ligowi piłkarze nażekali jak wchodzili w trzydniowy etap meczowy to już się tłumaczyli, że są zmęczeni, a w europie takim trybem cały sezon grają.
-Niech ten PZPN zrobi porządną lige, gdzie będzie się o coś grało a nie drużyny w środku tabeli cieszą się, że zostaną w lidze i już się mniej przykładają. Ja bym zrobił lige gdzie jest z 18 zespołòw 2 lub 3 ostatnie spadają automatycznie a 4 grają w barażach i wszyscy by o coś grali.
-szkolenie młodzieży ( tylko wymieniłem bo to temat rzeka ).
-chuligaństwo na stadionach, dlaczego w Anglii nie ma krat i kibice nie wchodzą na murawe, bo mają świetne przepisy prawne, ktòre to wszystko regulują i jak ktoś wejdzie to tak ostro zabuli, że aż mu w pięty pòjdzie i opròcz tego dostanie zakaz wchodzenia na stadion. Ja bym chciał w przszłość pòjść ze swoimi dziećmi na stadion i bawić się widowiskiem, ktòry stworzą piłkarze a nie bać się o swoje pociechy.

To moje zdanie nie każdy musi się z nim zgadzać, ale musiałem to wyrzucić z siebie. Z pewnością tych błedòw jest więcej, ale wymieniłem te.
pozdr
kosa
Szczerze to szanse Wisły nie są zbyt duze... natomiast wracajac do wypowiedzi TeDi'ego to mnie najbardziej denerwuje popularne "dawanie sędziom w oponę" - kto śliedził sprawe Fijarczyka, ten wie o co biega...
Young_KSC
QUOTE(nadzinho @ Jul 29 2005, 15:36:00)
HEJ KSC mysle ze kazdy z nas powinien kibicowac Wisle w tym meczu bo ona reprezentuje polski football a jak zle wypadnie to nie tylko ona straci ale caly wizerunek polskiego football-u zrozumialbym cie jakbys tak powiedzial jakby to byl mecz ligowy bo na wlasnym podworku kazdy kibicuje swojemu klubowi ale w  swiatowej pilce  trzeba spierac caly polski football bo im lepszy wizerunek polskiej ligi tym lepszy wizerunek twojej drozyny
[right][snapback]31197[/snapback][/right]

Musiał bys się urodzić w Krakowie żeby zrozumiec.
lucio
QUOTE(TeDi @ Jul 29 2005, 19:09:39)
Tak szczerze to ja nie lubie rzadnego polskiego zespołu i nie ekscytuję się polską ligą, bo uważam, że nie ma czym. Może to wina tych wszystkich afer i słabą organizacją ligi przez PZPN (czytaj grzechy PZPNu ), ale jak gra obojętnie ktòry zespòł polski w pucharach to mu kibicuje nawet jak gra z moim ulubionym zespołem z Europy.

Grzechy PZPNu
-afery korupcyjne, sprzedawnie meczy przez zawodnikòw, kluby i sędziòw.
-gdzie kto widział, żeby jedna drużyna spadała z ligi a jedna grała o baraż ( tak było w zeszłym sezonie).
-albo, żeby przerwa między rundami wynosiła 4-5 miesięcy, gdzie w innych ligach to miesią lub dwa. Polscy ligowi piłkarze nażekali jak wchodzili w trzydniowy etap meczowy to już się tłumaczyli, że są zmęczeni, a w europie takim trybem cały sezon grają.
-Niech ten PZPN zrobi porządną lige, gdzie będzie się o coś grało a nie drużyny w środku tabeli cieszą się, że zostaną w lidze i już się mniej przykładają. Ja bym zrobił lige gdzie jest z 18 zespołòw 2 lub 3 ostatnie spadają automatycznie a 4 grają w barażach i wszyscy by o coś grali.
-szkolenie młodzieży ( tylko wymieniłem bo to temat rzeka ).
-chuligaństwo na stadionach, dlaczego w Anglii nie ma krat i kibice nie wchodzą na murawe, bo mają świetne przepisy prawne, ktòre to wszystko regulują i jak ktoś wejdzie to tak ostro zabuli, że aż mu w pięty pòjdzie i opròcz tego dostanie zakaz wchodzenia na stadion. Ja bym chciał w przszłość pòjść ze swoimi dziećmi na stadion i bawić się widowiskiem, ktòry stworzą piłkarze a nie bać się o swoje pociechy.

To moje zdanie nie każdy musi się z nim zgadzać, ale musiałem to wyrzucić z siebie. Z pewnością tych błedòw jest więcej, ale wymieniłem te.
pozdr
[right][snapback]31221[/snapback][/right]

1) Afery korupcyjne - Jezeli nie interesujesz sie specjalnie Extraklasą to zapewne zainteresowany jesteś innym rozgrywkami - popatrz co sie dzieje w Bundeslidze czy Serie A
2) Niestety jest tak w KAŻDEJ lidze że pod koniec sezonu ekipy środka tabeli o nic nie grają.
3)Szkolenie młodzieży nie jest złe- problem w tym że większośc naszych utalentowanych młodzieżowcòw w pewnym momęcie przestaje sie rozwijać - patrz złotą kadre Globisza. Wiele w tym pozasportowych powodòw
4)Chuligaństwo? - zauważ że TYLKO Anglicy sobie z tym poradzili

kemot
QUOTE(Young_KSC @ Jul 29 2005, 22:47:37)
Musiał bys się urodzić w Krakowie żeby zrozumiec.
[right][snapback]31235[/snapback][/right]

Ja sie urodzilem na Pomorzu i rozumiem smile.gif

NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY

Wisla nie ma szans (patrzac pilkarsko smile.gif )
pasiak KRK
przynajmniej jedna osoba to rozumie biggrin.gif a tak na marginesie, to porownujac sklad grekòw (ostatnie transfery) do wisly, wniosek nasuwa sie sam, wisla jest za slaba zeby awansowac. Pewnie u siebie wywalcza jakis remis a na wyjezdzie dostana w dupe. Tyle w tym temacie tongue.gif
saper
QUOTE(mati @ Jul 29 2005, 18:45:17)
Na Reymonta napewno nie bedzie Ligi Mistrzòw bo stadion nie spełnia wymogòw tongue.gif
[right][snapback]31215[/snapback][/right]

Ale przecież budują stadion tongue.gif i chyba teraz nawet spełnia wymogi cool.gif
T-Mac
no oplaca sie myslec negatywnie biggrin.gif, 3-1 ale nie ma co sie cieszyc za wczasu
mial nosa Engel ustawiajac Blaszczykowskiego na prawej obronie jak dla mnie MEN OF THE MATCH (chyba dobrze napisalem tongue.gif )
moze jednak cos bedzie z tej wisly smile.gif
JAACA
MAN OF THE MATCH jak cos, kielbasa;)
j.osti
Panowie jak dla mnie- cos pieknego! Dawno się tak nie ucieszyłem. Być może to Special Czarny płakał ze szczęścia za mnie wink.gif ale faktem jest, że przed rewanżem to Wisła jest w Lidze Mistròw! BRAWO! BRAWO! BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TeDi
Oj ja bym sie tak nie śpieszył, jest dobrze ale nie bardzo dobrze, przypomnij sobie mecz deportivo-milan, albo ostatni celtic odrobł prawie 5 bramek. kazda drużyna jest dobra u siebie, co nie zmienia faktu, że kibicuje wiśle biggrin.gif
Karol Johnn
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 29 2005, 17:38:29)
Panathinaikos to dobra druzyna, czesto wystepuje w fazie grupowej LM, co oznacza ze jak to Jurek Engel powiedzial:"potrafia grac w pilke". Mysle ze Wisla ma szanse. W pierwszym meczu nie moze stracic bramki u siebie, a jezeli juz straci gola to musi strzelic przynajmniej 3 gole, zeby liczyc sie w rewanzu w Atenach. Grecy napewno beda chcieli wywiezc z Krakowa przynajmniej remis zeby przy swojej znakomitej publicznosci w Grecji wygrac spotkanie. Jednak wierze w awans Wisly  smile.gif
[right][snapback]31199[/snapback][/right]

STARY!!! Chyba Ciebie posluchali, dokladnie tak zrobili!!! Stracili ale i strzelili 3 bramki, jest loozik!!!
A jedyne co mnie wkur..tyyyt... w tym meczu to pelzajacy i gibajacy sie Uche... czasem tez se klapnal na murawke...
Radarek
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 10 2005, 00:45:16)
STARY!!! Chyba Ciebie posluchali, dokladnie tak zrobili!!! Stracili ale i strzelili 3 bramki, jest loozik!!!
A jedyne co mnie wkur..tyyyt... w tym meczu to pelzajacy i gibajacy sie Uche... czasem tez se klapnal na murawke...
[right][snapback]32076[/snapback][/right]

Co ty chcesz od Uche? Juz lepiej przyczepic sie do sedziego, ktory byl niekonsekwentny - naszych kartkowal za byle faul, a grekow cos nie bardzo chcial...
nadzinho
niektorzy nie wierzyli w sukces WISLY ale sie pomylili 3-1 to dobra zaliczka przed rewanzem biggrin.gif smile.gif
nadzinho
moim zdaniem najlepiej gral Cantoro biggrin.gif brozek tez dobrze jak by sie niemachnol sie (Steve wonder)ale tak naprawde all team grala dobrze
biggrin.gif smile.gif rolleyes.gif
onix_the_chosen
Gratulacje dla Wisly przede wszystkim za podniesienie sie po straconej bramce. Caly zespol gral dobrze, szczegolnie w drugiej polowie byl juz bardziej skuteczny. Widzialem na innych portalach, ze ludzie najezdzaja na Majdana ze jest slaby i sie nie nadaje. To przeciez Majdan wybronil dwie bramkowe sytuacje Panathinaikosu w tym strzal glowa z 2 metrow ! A co do sedziego to nie chce mi sie tego komentowac. Liniowy na dokladke w poczatkowych fragmentach meczu pokazal spalonego, ktorego wogole nie bylo - i od tego momentu zaczynalo sie "krojenie". Jak tak bedzie w Grecji to pozal sie Boze .............. Widac ze pilkarze Wisly duzo sie nabiegali i pracowali na ten wynik. Brawa naleza sie wszystkim. Szczegolnie trzeba wyroznic Kłosa, Błaszczykowskiego, Zieńczuka, Brożka i Franka cool.gif

P.S nadzinho - edytuj posty dry.gif
P.S 2 Oli od reprezentacji sie ciagle migasz, a naszym to gole strzelasz dry.gif tongue.gif
BartekRym
Według mnie w rewanżu Wisła powinna znowu zaatakować od początku aby strzelić tą pierwszą bramkę jak najszybciej. Następnie powinna się minimalnie cofnąći starać się nie dopuszczać Panatinaikosu (dobrze napisałem??) pod własną bramkę i starać się atakować z kontry i długimi podaniami na Franka i Brożka.

Też uważam, że nie ma znaczenia kto gra w europejskich pucharach powinno się mu kibicować bo to ta drużyna repreentuje nasz kraj.
Radarek
QUOTE(BartekRym @ Aug 10 2005, 12:15:42)
Według mnie w rewanżu Wisła powinna znowu zaatakować od początku aby strzelić tą pierwszą bramkę jak najszybciej. Następnie powinna się minimalnie cofnąći starać się nie dopuszczać Panatinaikosu (dobrze napisałem??) pod własną bramkę i starać się atakować z kontry i długimi podaniami na Franka i Brożka.
[right][snapback]32090[/snapback][/right]

No raczej nie bardzo wink.gif. Nie mozemy sie za bardzo otworzyc. Powinni grac z kontry. W praktyce wystarczy im zapewne 1 bramka bo PAO musialoby strzelic 4 zeby awansowac, albo przynajmniej 3 zeby doprowadzic do dogrywki. To PAO ma sie martwic o strzelanie goli a nie nasi.
onix_the_chosen
QUOTE(Radarek @ Aug 10 2005, 12:48:33)
No raczej nie bardzo wink.gif. Nie mozemy sie za bardzo otworzyc. Powinni grac z kontry. W praktyce wystarczy im zapewne 1 bramka bo PAO musialoby strzelic 4 zeby awansowac, albo przynajmniej 3 zeby doprowadzic do dogrywki. To PAO ma sie martwic o strzelanie goli a nie nasi.
[right][snapback]32095[/snapback][/right]

Jezeli Wisla sie zbyt gleboko cofnie po strzeleniu gola to Panathinaikos bedzie mial wieksze szanse w ofensywie, bo napewno postawia na atak bo nie beda mieli nic do stracenia. Musza strzeli przynajmniej dwa gole i nie wpuscic zadnego. Mozemy to wykorzystac szybkimi kontrami, a z takich akcji Wisla umie strzelac bramki (przykład: bramka Brożka na 1:1) smile.gif
kemot
QUOTE(BartekRym @ Aug 10 2005, 12:15:42)
Też uważam, że nie ma znaczenia kto gra w europejskich pucharach powinno się mu kibicować bo to ta drużyna repreentuje nasz kraj.
[right][snapback]32090[/snapback][/right]

A ja uwazam inaczej, nie kibicowalem Wisle, i martwi mnie fakt ze beda mieli (najprawdopodobniej) jeszcze wiecej kasy...
halladin
a ja nie będąc małostkowym, zawistnym ksenofobem, mam nadzieję, że wisła wreszcie zagra w LM (na co na szczęście się zanosi) smile.gif

do posta nizej edit::: zapomnialem o tej szlachetnej zasadzie:)..po prostu nie uzywam prawie nigdy dużych literek
kemot
hall: Wisla z duzej biggrin.gif
Radarek
QUOTE(onix_the_chosen @ Aug 10 2005, 14:20:48)
Jezeli Wisla sie zbyt gleboko cofnie po strzeleniu gola to Panathinaikos bedzie mial wieksze szanse w ofensywie, bo napewno postawia na atak bo nie beda mieli nic do stracenia. Musza strzeli przynajmniej dwa gole i nie wpuscic zadnego. Mozemy to wykorzystac szybkimi kontrami, a z takich akcji Wisla umie strzelac bramki (przykład: bramka Brożka na 1:1)  smile.gif
[right][snapback]32103[/snapback][/right]

No dokladnie, przeciez ja nie napisalem ze maja sie bronic. Czekac na kontratak i tyle. Ale na pewno nie tak jak napisal BartekRym ze Wisla ma zaatakowac od poczatku bo to bez sensu :-).
spawn
OLI NIEMOŻLIWE JEST TO ŻE CIEBIE NIC NIE BOLI !!!!!!

laugh.gif
Radarek
Oby nie spotkala nas kara za ostatnie przekrety w naszej lidze...

http://sport.onet.pl/1146369,wiadomosci.html
j.osti
QUOTE(Radarek @ Aug 11 2005, 09:12:53)

[right][snapback]32147[/snapback][/right]

O qrwa... a Pan Listkiewicz jak zwykle czuje się niewinny!
TeDi
QUOTE(Radarek @ Aug 11 2005, 09:12:53)

[right][snapback]32147[/snapback][/right]

No pięknie jeszcze przez te głupie osły co sieją korupcje nie pojedziemy na MŚ w Niemczech. No niech tylko się tak stanie to jak kopne tego naszego prezesa w dupe mad.gif On sie cieszy, że dostał wotum zaufania, a sam tylko piepszy, że jakieś działani będą itd. dupa znòw chwyci się stołka i go nie puści. Od gadania nic się nie zrobi trzeba działać i to szybko!!!!
onix_the_chosen
"Jeśli w PZPN zostanie wprowadzony zarząd komisaryczny, FIFA wykluczy nasze kluby i reprezentację z rozgrywek" - te slowa mi sie nie podobaja. Niech lepiej ten PZPN cos zrobi jak najszybciej bo jak przyjada wyslannicy FIFA i UEFA a dalej bedzie balagan to bedzie nieciekawie. Bedziemy wtedy mogli pozegnac nasza kadre i Wisle w LM sad.gif
Radarek
Jesli przez glupote i chciwosc ludzi z PZPN i ligii polskiej nasza Wisła bedzie mogla uczestniczyc w LM to chyba ci ludzi zostana zlinczowani. Od 10 lat mamy wielka szanse by dostac sie do tych rozgrywek, ale k... pewni ludzie maja to w dupie. Listkiewicz i caly PZPN na stos! Spalic ich zywcem!
Grabos
Ten cały PZPN(Polski Związek Panòw Nieuczciwych) to tylko rozstrzelać albo z broni białej zabić bo naboi szkoda mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.