korzen
Aug 24 2005, 07:04
nie bede owijał w bawełne...ale ciesze sie ze Wisła odpadła...wiekszosc fanatycznych kibicòw jak ja Legii, jest poprostu zazdrosna. Choc wiem ze Wisła jest obecnie lepsza od Legii, to niemoge tego zniesc

Chociaz Wisle naleza sie brawa...zal mi Sobolewskiego bo naprawde rozegrał super mecz, z bramką ktòrej pewnie niepowstydził by sie Zidane

PS. Gmoch jest zajebisty... "Sedzia tez sie zmeczył....w koncu ciepełko jest"
pasiak KRK
Aug 24 2005, 08:03
QUOTE(lazy_bum @ Aug 24 2005, 01:14:13)
Ja np. jako reprezentant mam takie coś co mnie i moją mentalność odròżnia -- zdarza mi się myśleć. Polecam przetestować. (-:
A mnie na ulicy, tzn. że mam nienawidzić wszystkich chodzących po ulicy?
PS. Sorry za OT mały. (-;
[right][snapback]33239[/snapback][/right]
mi tez sie to zdarza

a z jakiego miasta jestes wogole ??
korzen
Aug 24 2005, 08:25
QUOTE(pasiak KRK @ Aug 23 2005, 23:23:40)
napisze wprost, kiedys sralem na ten klub bo nie obchodzilo mnie
nadzinho
Aug 24 2005, 08:26
Wczoraj przegral nie tylko klub ale cala nasza polska pilka
gdyby Wisla awansowala to nie tylko ona zyskala by slawe ale cala nasza polsaka liga(Lecha,Pogon,Cracovia,Legia......)wrescie by nas rozpoznawli w Europie
moglismy wygrac Ferrari(LM) a dostalismy Fiata 126p(PUEFA)
''Jestem dumny z Wisly ze tak dzielnie walczyla z teoretycznie silniejszym rywalem"
Nie placzcie juz... jak Wisła nie przejdzie fazy grupowej w pucharze UEFA to dopiero bedzie załamka
Lol, ja kibicuje Legii ale ogranicza sie to tylko do ogladania meczow... moim zdaniem polska liga to wielki syf, tyle.
tomek828
Aug 24 2005, 08:52
No i Wisełka odpadła

<jupi> i bardzo się cieszę

może za rok sie uda

ghe ghe
pasiak KRK
Aug 24 2005, 09:04
QUOTE(korzen @ Aug 24 2005, 09:29:22)
o ile wiem to pasiasci kibice biegają z siekierami, i ogòlenie uznawani są za bez honorowych...zacytuje "Z narzędziami nie jesteś dla nikogo wzorem, jeśli walczycz to ròb to z honorem" ....to bylo pod adresem Cracovi...wiec...
[right][snapback]33245[/snapback][/right]
a czy ja napisalem ze hoolsi pasow nie biegaja z sikierami

ja juz sie wylanczam w tym temacie bo i tak wiekszosc osob nie wie o co chodzi
Prosilbym o nie rozmywanie teamtu - kazdy moze kibicowac komu mu sie podoba, komuna sie skonczyla
PS: Nie dla psa kielbasa :>
A mnie wku***a Olisadebe.

Nie dość, że strzelił nam 2 gole, to jeszcze ma wąty, żeby powròcić do kadry Janasa, a to bardzo nie wporządku, bo to dzięki naszej reprezentacji tak się wybił, a teraz chce się odwròcić do nas plecami
nadzinho
Aug 24 2005, 11:48
a mnie wku***ł sedzia
po golu Radosława Sobolewskiego sędzia wyraźnie pomògł gospodarzom. - Na boisku zaczęły dziać się cuda. Nieuznana bramka Penksy, wyrzucenie z boiska Sobolewskiego oraz niepodyktowanie dla nas jedenastki - wylicza pomyłki arbitra Marka Riley’a.
BartekRym
Aug 24 2005, 11:49
Powinien być wdzięczny masz rację. Ale z drugiej strony to po co? Przecież przyjechał do Polski, trafił do dobrego klubu, zarabia kasę i ma w dupie reprezentację... Niewdzięcznik jeden!
Ja do tej pory nie rozumiem czemu tej bramki nie uznali, przeciaż nie było spalonego, bo to grek wybijał piłkę zanim trefiła do Penksy, a ręki raczej też nie było po oglądałem powtòrki i nic widać nie było. Co do czerwonej kartki to faul był, ale jak za taki faul Sobolewski dostał czerwoną to tym bardziej powinein ją otrzymać Conseicao za faul w dogrywce!!! A jeszcze do bramki zdrajcy, powtòrki nie pokazali z bocznej kamery, ale czy on nie był na spalonym, gdy dobijał po obronie Majdana??!!! Bo do tej pory mam wątpliwości
A dla Majdana Respect

mimo kilku błędòw przy wychodzeniu po stałych fragmentach, popisał się fenomenalnymi paradami broniąc zespòł przed stratą większej liczby goli.
onix_the_chosen
Aug 24 2005, 12:06
Po prostu nas zawsze musza kroic, nawet doswiadczeni angielscy arbitrowie. To juz chyba taka polska tradyscja w pucharach
nadzinho
Aug 24 2005, 13:20
Ile mozna czekac aby polska drozyna znalazla sie w CHAMPIONS LEAGUE
A ja sie ciesze ze Olisadebil nie chce wrocic do kadry, teraz nasz zespol jest zgrany i tak powinno zostac!
OMG...A mi do tej pory się trzęsą nogi, a paznokcie to chyba będą rok odrastać
Poprostu nie mogę uwierzyć w to co się stało...

Największym przegranym meczu był S
michau000
Aug 24 2005, 15:34
a moim skromnym obiektywnym, to ani wisła ani panathinakos (ci zwlaszcza za pierwszy mecz) nie zasluzyly na gre w LM. grecy przynajmniej wieksza czesc pierwszej polowy grali katastrofalnie, chyba trzy dosrodkowania pod rzad wyladowaly na biezni, jednak wisle trzeba oddac dobra gre w obronie w tamtym okresie. Polacy zagrali jakby mieli "nòżki 50 kg" i o tym chyba nie musze nikomu mowic. jezeli przez caly mecz stwarza sie raptem 5 czy 6 sytuacji pod bramka przeciwnika, a do tego wszystkie okazje ma pomocnik (napastnikow chyba nie bylo na tym meczu) to niestety jest za malo.
ciesze sie, ze wisla odpadla po tak wspanialym meczu, zaluje za to postawy sedziego, bo po raz kolejny to na niego musimy zwalac wine zamiast przegrac z honorem.
a brama sobolewskiego byla niebotyczna, jeszcze w takim momencie(-;
PS
acha, zapomnialem dodac, ze najmocniej rozczarowala mnie gra Uche i Frankowskiego. myslalem, ze ten pierwszy zmobilizuje sie troche i pokaze co potrafi, tymczasem jedynie statystowal i byl zdecydowanie "najslapsym ogniwem"
Czarny
Aug 24 2005, 16:24
nienadajemy sie jeszcze do LM
do UEFA w sam raz...
QUOTE(pasiak KRK @ Aug 24 2005, 09:08:11)
a czy ja napisalem ze hoolsi pasow nie biegaja z sikierami

ja juz sie wylanczam w tym temacie bo i tak wiekszosc osob nie wie o co chodzi
[right][snapback]33253[/snapback][/right]
Ale się namnożyło kumatych na forum.
Karol Johnn
Aug 24 2005, 17:06
QUOTE(michau000 @ Aug 24 2005, 18:38:39)
a moim skromnym obiektywnym, to ani wisła ani panathinakos (ci zwlaszcza za pierwszy mecz) nie zasluzyly na gre w LM.
Fajnie ze Artmedia Petrzalka zasluzyla..... Kur..... takie badziewie bedzie gralo.... a wisla UEFA
Waty do arbitra to maja chyba tylko slepi, fakt pomyslil sie przy 2 golu dla Wisly (ciezka sytuacja do podjecia "live") i chyba przy 2 zoltej dla Sobolewskiego, ale tak dobrze (patrz obiektywnie sedziujacego anglika nie widzialem dawno
Sekta Engela niech sie juz nie wpisuje...
lazy_bum
Aug 25 2005, 08:22
Przy zamieszaniu w polu karnym zawsze można się pomylić (patrz: teatralne upadki Cippo Incagih ;-). Bardziej mnie zraził brak profesjonalizmu Wiślakòw. Bramka nie uznana i tyle, trzeba grać dalej, a nie kłòcić się z arbitrem, ktòry i tak decyzji by już zmienić nie mògł.
Pocker
Aug 25 2005, 11:25
Szkoda tylko, że przeważnie Polskie drużyny mają pecha co do sędziowania i błędòw arbitra..
Chciałbym aby ten pierdzielony Panathinaikos trafił na jakąś mocną grupe..Milan, Chelsea..Szkoda tylko, że są oni w innym koszyku niż Grecy
korzen
Aug 25 2005, 13:05
po 1) Co wszyscy mają do sędziego?
po 2) Jeżeli nie wiesz o co chodzi z zasadą koszykòw w losowaniu....to milcz...jezeli wspomniane druzyny są w innych koszykach to jest mozliwosc trafienia na siebie...ah ci wielcy znawcy futbolu... jezeli byli by w tym samym to niema mozliwosci gry ze sobą...
Karol Johnn
Aug 25 2005, 13:16
QUOTE(Pocker @ Aug 25 2005, 14:29:51)
Szkoda tylko, że są oni w innym koszyku niż Grecy

[right][snapback]33440[/snapback][/right]
To wlasnie mòzgu jak sa w innym koszyku to maja szanse na siebie trafic... eeeeh
Juz spokòj ma byc!! i tak Panathinaikos nic nie wygra
lualua
Aug 25 2005, 13:27
QUOTE(Pocker @ Aug 25 2005, 11:29:51)
Szkoda tylko, że przeważnie Polskie drużyny mają pecha co do sędziowania i błędòw arbitra..
Chciałbym aby ten pierdzielony Panathinaikos trafił na jakąś mocną grupe..Milan, Chelsea..Szkoda tylko, że są oni w innym koszyku niż Grecy

[right][snapback]33440[/snapback][/right]
No i właśnie o to chodzi. Słabszy klub ktòry nie ma szans wiele zwojować chce na takich trafić - WPŁYWY Z TRANSMISJI. O to przecież chodziło Wiśle, żeby w tej fazie grupowej kasę zarobić. Poza tym to w takich meczach ci słabsi zdobywają doświadczenie i uczą się od silniejszych. Kolejna historyczna klęska...
michau000
Aug 25 2005, 14:13
QUOTE(korzen @ Aug 25 2005, 14:09:49)
po 1) Co wszyscy mają do sędziego?
[right][snapback]33452[/snapback][/right]
ja mam tylko jedno, nie chodzi nawet o nieuznanie bramki, bo tak jak pisal kemot, w zamieszaniu podbramkowym mozna zagwizdac wszystko i nic, a ma sie na to ulamek sekundy. dlatego jedyne co mnie troche zirytowalo to niekonsekwencja Anglika. Frankowski dostal bez gadania zolta kartke po wykopaniu pilki przed siebie po gwizdku (nie moglem sie nadziwic, ze to wlasnie Franek tak glupio sie zachowal), a kiedy gracz Panathinakosu rzucil pilka w Baszczynskiego sedzia to sobie olal.
nie twierdze rzecz jasna, ze to przez arbitra odpadlismy z LM. "zlej baletnicy..."
Grupa C
1. Barcelona
2. Panathinaikos
3. Werder Brema
4. Udinese
Nie martwcie się, Barca zaopiekuje się Panathinaikosem

Visca el Barca !!
nadzinho
Aug 25 2005, 16:44
Dla tych co nie wiedzą jakie było losowanie:
Grupa A: Bayern Monachium, Juventus Turyn, FC Brugge, Rapid Wiedeń
Grupa B: Arsenal Londyn, Ajax Amsterdam, Sparta Praga, FC Thun
Grupa C: FC Barcelona, Panathinaikos Ateny, Werder Brema,Udinese Calcio
Grupa D: Manchester United, Villarreal CF, Lille, Benfica Lizbona
Grupa E: AC Milan, PSV, FC Schalke 04, Fenerbahce
Grupa F: Real Madryt, Olympique Lyon, Olympiakos Pireus, Rozenborg
Grupa G: Liverpool FC, Chelsea Londyn, Anderlecht Bruksela, Betis Sevilla
Grupa H: Inter Mediolan, FC Porto, Glasgow Rangers, Petrżałka Bratysława
Trudno wskazać grupę śmierci, ale mi się wydaje, że najbardziej wyròwnaną grupą jest grupa G.
nadzinho
Aug 25 2005, 17:02
Moim faworytem w tegorocznej edcji CHAMPIONS LEAGUE jest FC Barcelona
ogladam ich mecze ligowe i wiem ze ten klub z dnia na dzien gra coraz piekniejszy footboll coz wiecej mowic ich gra to poezja

VISCA EL BARCA!!!
A jakie sa wasze typowania za kim jestescie????????????????
Faworytòw jest kilku. Najbardziej chciałbym aby LM wygrała oczywiście Barca.
Groźny może być Manchester Utd. Nie można zapominać o Chelsea. Hmmm... Może będzie też jakiś ' czarny koń '... Może Betis, może Villareal...
lukasso
Aug 25 2005, 17:21
Moim zdaniem LM w tym roku wygra Chelsea
a to z tego względu ze juz rok temu odpadli pechowo
tracą mało bramek sa skuteczni i mysle ze mourinho juz w tym roku nie odpusci
chodz całym sercem jestem za INTEREM Mediolan; Barca i wzmocniony Real rowniez moga byc grozni
a co do czernych koni to raczej Villareal jedynie cos moze wskurac
reszta bedzie dostarczac pkt
to tyle
Obstawiam Katalończykòw, Chelsea (oby NIE! a mogą byc grozni) i Juve... no może sie Real przebudzi, bo koncowke zeszlego sezonu mieli udaną nawet.
tomek828
Aug 25 2005, 19:05
obstawiam że finał będzie taki : INTER/CHELSEA - REAL, jeżeli Real zagra z Interem to wygra Inter, natomiast wrazie meczu Chelsea - Real to wygrają "galaktyczni"
Ja nie obstawiam, bo po pierwsze nie mam szczęścia, a po drugie to w ostatnich latach były niespodzianki i wielu się przejychało na typowaniach.
Inną rzeczą jest to, że wkurza mnie "losowanie"!!!
Co to za losowanie jak jakaś drużyna nie może trafić do jakiejś grupy, bo:
jest z tego samego kraju, bo nie może grać w ten sam dzień co drużyna z tego samego kraju, albo jest rozstawiona i połączona z jakąś drużyną!!!!
Dla mnie to bezsens, bo ci najlepsi nie trafią do siebie do grupy, a trafią na teorytycznie słabszych drużyny!!!
Moim zdaniem losowanie powinno być takie: koszyk z 32 drużynami i losowanie, pierwsze cztery wylosowane drużyny trafiają do grupy A, następne 4 do B itd.
To byłoby najbardziej sprawiedliwe, bo takie drużyny jak Milan, MU, Chealse czy Barcelona grałyby w jednej grupie i musiałyby walczyć. A takie drużyny jak Petrżałka Bratysława, FC Thun, Rozenborg czy Rapid Wiedeń też miały by szanse grając między sobą. A tym sposobem jaki jest teraz to bogacą się bogatsi a biedniejsi odpadają.
traf_fic
Aug 25 2005, 20:55
QUOTE(korzen @ Aug 24 2005, 07:08:14)
nie bede owijał w bawełne...ale ciesze sie ze Wisła odpadła...wiekszosc fanatycznych kibicòw jak ja Legii, jest poprostu zazdrosna. Choc wiem ze Wisła jest obecnie lepsza od Legii, to niemoge tego zniesc

Chociaz Wisle naleza sie brawa...zal mi Sobolewskiego bo naprawde rozegrał super mecz, z bramką ktòrej pewnie niepowstydził by sie Zidane

PS. Gmoch jest zajebisty... "Sedzia tez sie zmeczył....w koncu ciepełko jest"

[right][snapback]33242[/snapback][/right]
i vice versa
polegla dzisiaj ta Twoja (L)
licze na ManUtd i na PSV , moze tez wygrac Barca

,a panatinajkosowi rzecz jasna zycze jak najgorzej
BartekRym
Aug 25 2005, 22:37
Halla Madrid. Łatwa grupa. A Panathinaikosowi życzę jak najlepiej, żeby nie było, że Wisłą odpadłą z jakimiś leszczami.
lazy_bum
Aug 26 2005, 11:44
QUOTE(BartekRym @ Aug 25 2005, 22:41:50)
A Panathinaikosowi życzę jak najlepiej, żeby nie było, że Wisłą odpadłą z jakimiś leszczami.
[right][snapback]33528[/snapback][/right]
Popieram! Niech wygrają LM to będzie można powiedzieć, że odpadli (Wiślacy) z najlepszą klubową drużyną na świecie (nie liczę tego wymysłu jakim były klubowe MŚ ;-).
tomek828
Aug 26 2005, 12:21
LOSOWANIE PUCHARU UEFA:
Wisła - Vitoria Guimaraes (Portugalia)
Lens - Groclin
zobaczymy co Wisła tym razem pokarze
nadzinho
Aug 26 2005, 14:41
Ogladalem czasmi mecze ligi portugalskiej szczego dwa mecze Vitori Guimaraes
powiem jedno opieraja sie na zasadzie BIEGNIJ I KOPNIJ jak Wisla nie zdu**y jak z Georgia powina przejsc dalej
moim zdaniem na gorszego rywala trafil Groclin choc Lens to nie ta sama drozyna co kilka sezonow temu
korzen
Aug 26 2005, 14:41
Groclin będzie miał cięzka przeprawe....a Wisła...mysle ze historia ala Valarenga lub Wit GeorgiaTibilisi jest możliwa... Sagan Forza!! Vitoria! Groclin!
Koniuszy
Sep 27 2005, 19:53

BENFICA !!

Man Unt do domu
Jestem jako fan Arsenalu zadowolny z losowania do 1/8 CL.Mam nadzieję,że Arsenal zmiazdzy Real.Musialo chyba byc,że BARCA_CHELSEA znowu się spotkają i to na samym początku.
Ale temat odświeżyłeś
TU masz aktualniejszy temat dotyczący LM.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.