Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony by bart13. DOWNLOAD Wisła Kraków
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
#Chałwa
Czy ma ktoś link do stadionu Piasta, bo sprawdzałem na wszystkich możliwych stronach i linki wygasły, i czy ma ktoś link do stadionu Podbeskidzia, jeśli w ogóle istnieje ?
Tygrysek0302
CYTAT(Janush @ Dec 31 2012, 18:33) *
Czy ma ktoś link do stadionu Piasta, bo sprawdzałem na wszystkich możliwych stronach i linki wygasły, i czy ma ktoś link do stadionu Podbeskidzia, jeśli w ogóle istnieje ?

Raczej nie ma, trzeba czekać aż B@rt będzie miał czas i nerwy aby nam to zrobić. Napewno też czekam na stadion Piasta Gliwice bo jest on ładnym i nowoczesnym stadionem :-)
B@rt
Teraz robię stadion Olimpii Grudziądz, bo nie ma ona stadionu. Robię go od tzw. zera czyli wszystko sam smile.gif

T-Mac
ee to juz widzialem smile.gif
swietnie
mam nadzieje ze sie doczekamy kolejnego swietnego stadionu
#Chałwa
Nie żebym Ci rozkazywał, ale Dialog Arenę możesz sobie odpuścić, bo jest już zrobiona
B@rt
Wiem, już dawno smile.gif Ale ją zedytuję (tak jak Wisłę).
B@rt
Witam!
Wiem, że przez dłuższy czas nie byłem aktywny na forum i pewnie co niektórzy pomyśleli, że dałem sobie spokój. Informuję, że dalej buduję, a ostatnimi czasy zająłem się testami gimnazjalnymi. W najbliższym czasie postaram się wydać Olimpię Grudziądz. Pozdrawiam smile.gif
artysta germanista
CYTAT(B@rt @ May 1 2013, 11:22) *
Witam!
Wiem, że przez dłuższy czas nie byłem aktywny na forum i pewnie co niektórzy pomyśleli, że dałem sobie spokój. Informuję, że dalej buduję, a ostatnimi czasy zająłem się testami gimnazjalnymi. W najbliższym czasie postaram się wydać Olimpię Grudziądz. Pozdrawiam smile.gif

fajnie że jesteś, mam nadzieję że wydasz jeszcze nie jedno polskie kartoflisko closedeyes.gif

#Chałwa
A jak wygląda sprawa z resztą stadionów do pesa 6.5 v7?
B@rt
Hmmm... nie wiem czy mi się uda, bo miałem już sporo zgromadzone, ale przepadły przez komputer. Teraz mam kilka u siebie, może kiedyś upnę smile.gif

A tymczasem zagadka! biggrin.gif Co to za stadion?

pawelaa
B@rt zrobił byś stadion Wisły pod słabsze komputery?
B@rt
Raven zrobił taką wersję smile.gif

Stadion Wisły light
#Chałwa
Polecam tą wersje LQ. Już wcześniej ją widziałem na evo-web. Bardzo dobra, nic nie zacina na moim graciaku, więc na żadnym kompie nie powinno być problemu wink.gif
pawelaa
Dzięki. Nie chciałbym za bardzo marudzić, ale wiadomo coś o nowych stadionach w Gliwicach, Lubinie, Gdańsku, Bydgoszczy oraz ewentualnie budowanych (Śląski, Białystok, Zabrze, Bielsko-Biała)?
Sinet18
CYTAT(B@rt @ Dec 26 2012, 21:38) *
Mały prezencik przed Wisłą(chyba jutro) smile.gif

Konwert stadionu z FIFy, tylko day_fine.
POL - Stadion Orła Białego, Legnica

Bandy: Daro.

Mógłby ktoś zarzucić reupload tego stadionu bo link wygasł.
#Chałwa
CYTAT(Sinet18 @ Aug 29 2013, 12:26) *
Mógłby ktoś zarzucić reupload tego stadionu bo link wygasł.
Łap
pawelaa
CYTAT
Stadion Miejski w Bielsku-Bialej,Poland

DOWNLOAD:http://rghost.net/49635752

Piast Gliwice from FIFA10

DOWNLOAD:http://rghost.net/49640411

znalazłem coś takiego dzisiaj.
B@rt
Tak, Raven zrobił te stadiony, trzeba przyznać, że nieźle zasuwa z nimi smile.gif Widać jednak, że nie ma za duzo czasu, bo stadiony nie są dopracowane, a na to na prawdę trzeba trochę czasu poświęcić. Udało mi się odzyskać kilka stadionów (uszkodzony dysk), daję screen Piasta smile.gif
#Chałwa
Nareszcie smile.gif Zamierzasz zapodać w najbliższym czasie stadion Olimpii? Bo chyba na evo-web widziałem wink.gif
pawelaa
działają wam te stadiony?
B@rt
#Chałwa, jeśli wszystko ogarnę to wydam smile.gif
#Chałwa
Zapowiada się świetny stadion smile.gif
NLP
będziesz jeszcze coś robił? kopete017.gif
B@rt
Jasne biggrin.gif Plany na wydanie to: Piast, Olimpia Grudziądz, Nieciecza i Selhurst Park. Nie wiem jak z Olimpią, ale reszta to chyba pewniaki tongue.gif Trzeba trochę poczekać, za jakiś czas dam odzew co i jak, proszę śledzić mój temat na evo-web, jestem tam bardziej aktywny tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.