Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony by bart13. DOWNLOAD Wisła Kraków
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
JustMe1987
Dobra robta:) Mam nadzieje ze Piast Gliwice i Dialoga Arena w tym roku zostan wydane cool.gif
B@rt
CYTAT(JustMe1987 @ Jul 21 2012, 13:43) *
Dobra robta:) Mam nadzieje ze Piast Gliwice i Dialoga Arena w tym roku zostan wydane cool.gif

A już nie Dialog smile.gif A z resztą nie wiem jeszcze co następne wink.gif A Miejski w Gliwicach w tym roku powinien być, może nawet w wakacje jeszcze.
arek16lodz
Super robota, fajnie tak będzie sobie pograć na ich stadionie. Są piękne stroje, i szykuje się piękny stadion. Sam bym chciał umieć robić stadiony rolleyes.gif Może mi się kiedyś uda jakiś zrobić. Podasz mi programy w jakich robisz ???

PS: Z Ekstraklasy to chyba tylko dla Podbeskidzia nie ma, może Ci się coś uda zrobić ? wink.gif

EDIT: Zapomniałem jeszcze o stadionie Zagłębia, a i jeszcze z nowych chyba Arka ma fajny.
Jaxok
Piękny stadion się zapowiada! smile.gif Czekam z niecierpliwością gdyż to mój klub smile.gif
B@rt
Zmiana planów!

Z powodu, że dla Piasta wyszedł mi chu*owy model muszę zmienić plany. Stadion Piasta będzie później smile.gif

Stadiony pewne:

- Stadion im. Henryka Reymana - Wisła Kraków (dzięki dla Ravena za konwert z fify).
- Stadion Stomilu Olsztyn (tak samo dzięki dla Ravena)
- Stadion Miejski w Gliwicach - chyba mi się uda smile.gif
Niepewne:

- Stadion Miejski, Wrocław - jeśli dogadam się z Maxeyem to będzie
- Stadion Zagłębia Lubin - jeśli uda mi się prze konwertować model Walcza
Jason Bourne
Świetnie czekamy niecierpliwie smile.gif
M4TT
Obys dogadal sie z Maxey'em wink.gif
Tolox11
CYTAT(B@rt @ Jul 31 2012, 09:10) *
- Stadion Miejski, Wrocław - jeśli dogadam się z Maxeyem to będzie

- Stadion Zagłębia Lubin - jeśli uda mi się prze konwertować model Walcza

Maybe can be a chance to convert from Fifa the stadium of Zaglebie Lubin. Maybe Raven would accept and finally this stadium would be available in Pes 6.

Download polish stadiums Fifa

http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=170525

In Pes retro website keev96 is working on Miejski stadium, and maybe soon will release a version.

Dziekuje bardzo Bart13 !

arek16lodz
Ej, Bart. Jakie stadiony Ci się robi łatwiej. Takie typu Zagłębia czy Piasta. Czy może takie jak np Kolejarz Stróże albo Ruch Radzionków ?
B@rt
CYTAT(arek16lodz @ Aug 1 2012, 20:39) *
Ej, Bart. Jakie stadiony Ci się robi łatwiej. Takie typu Zagłębia czy Piasta. Czy może takie jak np Kolejarz Stróże albo Ruch Radzionków ?

Z pewnością prostsze stadiony. Właśnie jak Kolejarz, Nieciecza, ale wolę najpierw dać stadiony z ekstraklasy.
arek16lodz
A ile Ci zajmuje zrobienie Kolejarza, a ile Zagłębia ?
B@rt
Młyn Wisły smile.gif
arek16lodz
Zajebisty ohmy.gif Czyli teraz edytujesz Wisłę?
A co powiesz na Arkę, albo na jakieś mniejsze typu Olimpia Grudziądz itd? Oczywiście jak skończysz Wisłę wink.gif

PS: Zrobisz też słynną "Galerę" z ŁKS`u? Też żeby byli goście z bębnami, oraz w koszulkach i szalikach kibice?
Daro.
O jej... napisał przecież jakie robi, spokojnie. Daj mu zrobić to co ma w planach.

Bart, świetna robota. wink.gif
M4TT
Extra ! Na pewno sie napracowales
czekam na link do dobrego Kijowa z murawami od daniel_juve
B@rt
Wie ktoś co to za sponsorzy zaznaczeni na zdjęciu?
arek16lodz
Ja niestety nie wiem, ale ta druga to chyba łatwa do zrobienia, niebieski pasek i trzy białe koła.
#Chałwa
Mógłbyś zrobić bandy dla Widzewa ?
B@rt
CYTAT(Janush @ Aug 30 2012, 20:48) *
Mógłbyś zrobić bandy dla Widzewa ?

Nie, nie robię band, chyba że są mi naprawdę potrzebne.
B@rt
Dobra takie info smile.gif Z powodu, że chcę by stadion Wisły był prze zajebisty, a zbliża się rok szkolny informuję, iż obiekt będzie wydany później. Pozdrawiam.
arek16lodz
Mam do Ciebie prośbę, dorobisz za jedną z bramek na stadionie ŁKS`u taki mur, jaki jest za bramką na stadionie w Pesie GKS`u Katowice. Za lewą bramką od strony grania.
B@rt
CYTAT(arek16lodz @ Sep 2 2012, 15:51) *
Mam do Ciebie prośbę, dorobisz za jedną z bramek na stadionie ŁKS`u taki mur, jaki jest za bramką na stadionie w Pesie GKS`u Katowice. Za lewą bramką od strony grania.

Nie.
#Chałwa
CYTAT(B@rt @ Aug 31 2012, 20:50) *
Nie, nie robię band, chyba że są mi naprawdę potrzebne.

to mógłbyś odświeżyć link do stadionu widzewa bo nie działa ;(
Bulka79
Witam.
Może mi ktos powiedzieć jak to usunąć???
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
e-Adiss.
CYTAT(Bulka79 @ Sep 5 2012, 23:18) *
Witam.
Może mi ktos powiedzieć jak to usunąć???
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

Odpal sobie WePicture decoder, otwórz stad1_main.bin z każdej pory dnia, odszukaj sobie ta teksturkę, wyciągnij ja i zapisz na pulpit, otwórz Photoshopa i wymaż tło na przeźroczyste i spowrótem zamień w We Picture Decoder
Bulka79
Kiedys robilem cos podobnego na stadionie QPR,wydaje mie sie ze innym,latwiejszym sposobem,ale nie pamietam jak to lecialo,a nie mam WePictureDecoder zeby sie tym pobawic!!!
B@rt
DAy fine na Wiśle już prawie skończony, niedługo pokażę screena smile.gif A tu mój pierwszy strój smile.gif
Tolox11
ładna koszulka !!

Czekamy na Wisły stadion, będzie po prostu genialny !

B@rt
Jak mówiłem są screeny smile.gif
Tolox11
Genialny !!! fantastic preview, nice to see with the atmosphere of the ABG, really impressive and really thanks a lot, niesamowite stadion ! cant wait to play in that fantastic R22.

Did you try to add away flags ? (like in the old stadium made by seen the away side shows 2 big flags)

Saludos / Pozdrawiam

Daro.
Genialna robota, szacuneczek! wink.gif
pawelaa
Coś przycichło, czyżby praca nie idzie? Tak apropo jak zainstalowałeś scoreboard?
B@rt
Praca szła kilka dni temu. Teraz napotkałem problem i nie chce mi się go rozwiązać (robiłem popołudnie). A scoreboard to plik od Goofyego wrzuciłem do kitservera i podmieniłem teksturę w GGS.
B@rt
Mały prezencik przed Wisłą(chyba jutro) smile.gif

Konwert stadionu z FIFy, tylko day_fine.
POL - Stadion Orła Białego, Legnica

Bandy: Daro.
Daro.
Stadion cud, miód, malina. Dzięki śliczne. Super wyszło. wink.gif

Jakby ktoś chciał preview:
Tolox11
Genialy stadion, bardzo ładny !!

Is there any chance to complete all weather ?

ps: i'll try to make Miedż przyśpiewki !

#Chałwa
to może wydałbyś ofa z miedzią ? wink.gif
B@rt
Stadion Wisły Kraków

Twórcy oraz podziękowania:

- OnlyAFC
- RavenFCB
- Maxey
- Daro.

by bart13

Download:

Jeśli PES crashuje po zainstalowaniu stadionu:

1. Otwórz notatnikiem plik kload.cfg w kitserverze
2. Znajdź linijkę ReservedMemory
3. Zmień wartość na 300000000
4. Zapisz plik
orlando00
zajebista robota, jesteś wielki kopete017.gif
Tolox11
Jestes mistrz !!! co za genialny stadion, naprawda wspanialy !!! Dziękuje bardzo, the best of the best !!
Daro.
Jest zajebisty. Polska scena PESa6 trzyma się cały czas! wink.gif
NLP
zasysam, stadion mistrzostwo po screenach
przemosekk
Genialny stadion tylko miałbym prosbe do Ciebie B@rt jakbys dał tez DL stadionu w wersji light to byłbym wdzięczny smile.gif
pawelaa
CYTAT(przemosekk @ Dec 28 2012, 13:15) *
Genialny stadion tylko miałbym prosbe do Ciebie B@rt jakbys dał tez DL stadionu w wersji light to byłbym wdzięczny smile.gif

Popieram, dałoby się zrobić wersję light?
T-Mac
pieknie dzieki
czekam na wiecej
B@rt
Tam w sumie tylko day_fine nie jest light.
mcraczek
Tego nam brakowało! Dobra robota stadion klasa smile.gif
Tygrysek0302
A light jest?? Bo na mój net to nie pójdzie :-) Stadion cud teraz Piast by się przydał :-)
B@rt
Nie pójdzie Ci 80 MB? Następny Stomil, potem Zagłębie smile.gif
Tygrysek0302
CYTAT(B@rt @ Dec 31 2012, 14:42) *
Nie pójdzie Ci 80 MB? Następny Stomil, potem Zagłębie smile.gif

Przy mobilnym necie, nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.