POL - Stadion Polonii BytomPOKAZ SLAJDÓWDOWNLOAD
Tolox11
Oct 23 2011, 22:21
Dziekuje za stadion Polonii, o wiele lepiej niz w stary edycji
Kolejny stadion:
Arena KielceDOWNLOADZdjęciaNext: Stadion Miejski, Białystok
Proszę o komentarze!
POL - Stadion Miejski, BiałystokDOWNLOADSCREENS
Kamiloxx
Oct 28 2011, 20:36
Super się prezentuje. Kto następny?
Tolox11
Oct 29 2011, 04:46
Fantastic Jaga stadium thanks a lot !!!
can you fix the stadium of Widzew and Ruch with actual T mobile logo instead of Orange Ekstraklasa prosze ?
Tolox11
Oct 29 2011, 05:14
CYTAT(Kamiloxx @ Oct 28 2011, 16:40)

Super się prezentuje. Kto następny?

Would be nice LKS Lodz, if its possible prosze
Change this in GGS
Orange_91
Oct 29 2011, 13:43
Może jak dodajesz każdy kolejny stadion to od razu dodawaj go w 1 poście?
Przepraszam za przerwę, al,e eksperymentowałem

Teraz zarzucam 2 screeny z kibicami na stadionie LKS-u

Tolox11
Nov 6 2011, 22:04
Looks great, and gives a great atmosphere looking LKS koszulki. Dziekuje bardzo za edit Lks-u.
Widze teksturka z mojego stadionu. Pododawaj jeszcze jakies koszulki łksu tam na nich, zeby byli bardziej bialo-czerwoni.
RavenFCB
Nov 7 2011, 14:30
Moze wiecie jak dac cien na murawe w day/fine ?
Nom wujek walczu pomógł

Co do cienia na murawie to musisz otworzyć teksturkę w Photoshopie. Obraz ---> Tryb ---> RGB
Zrobić zaznaczenie np. w kształcie prostokąta, zrobić nową warstwę i edycja ---> wypełnij... czarny i krycie 25%
A koszulek do jeszcze kilka dodam, bo przeciwległa trybuna będzie cała ŁKS-owska

Jeszcze nie wiem czy mi się uda ich umieścić na łukach :/
RavenFCB
Nov 8 2011, 15:44
No to co napisalesz wiem ale gdzie ta texture naimportuje do stadiona ??
Po chwilowej przerwie zarzucam screenem z... PGE Areny! Maxey połączył 2 stadiony i może się wydawać, że po ich połączeni już wszystko gotowe. Nie, należy przecież pozmieniać tekstury i dodać wiele detali. Dlatego podjąłem się tego wyzwania

Tolox11
Dec 10 2011, 23:56
Niesamowite !!! wish you success on this stadium

Do you have news about LKS stadium ?
i'm finished, but no released

następny screen:
dobra robota czekam na dl
lukasz44
Dec 12 2011, 19:51
Git wygląda
kostek250
Dec 16 2011, 21:21
Mam problem ze stadionem górnik Zabrze, tylko z nim zmieniałem już w kload wartości i nic inne twoje stadiony mi działają. Możesz mi pomóc
CYTAT(kostek250 @ Dec 16 2011, 21:25)

Mam problem ze stadionem górnik Zabrze, tylko z nim zmieniałem już w kload wartości i nic inne twoje stadiony mi działają. Możesz mi pomóc
Spróbuj pobrać z pierwszego posta, bo pewnie masz z patcha stadion.
kostek250
Dec 17 2011, 13:42
pobrałem i to samo zapomniałem wspomnieć że wywala do Windowsa ale bez rzadnego błędu, a w patchu był bez hd murawy i działał. ale ja chce z HD murawą.
Milerinho
Dec 17 2011, 14:31
Jakos odrzucaja mnie stadionu robione tym nowym sposobem, wszystko sie swieci jak psu jajca. Stare sa najlepsze ! Mimo wszystko graty za chec robienia stadionow bo bardzo malo osob tym sie zajmuje.
Milerinho
Dec 30 2011, 17:14
prezentuje sie zajebiście !
ladny stadion bedzie

dobra robota
mcraczek
Dec 30 2011, 18:38
Bajka. Czekam na kolejne screeny
walczu
Dec 30 2011, 18:44
Coraz lepiej Ci idzie. Czekamy
Jak tam B@rt robota idzie, planujesz dw ?
Jeszcze spooro roboty

Teraz nie bardzo był czas, ale jutro porobię coś
RavenFCB
Jan 2 2012, 22:48
Bart dlaczego spedzisz tyle czasu robieniem kibicow zamiast zrobic kibicow tak jak zawsze ("ingame") ? Mimo to stadion wyglada super !
Wbrew pozorom kibice robią ogromną różnicę, jeżeli chodzi o ocenę całokształtu, tak więc niech B@rt dopieści każdy szczegół jak należy z kibicami włącznie
Kibice HD teraz to podstawa. Ci standardowi z pesa nie przypominają niczego, a już na pewno nie kibiców...
kmiron#10
Jan 4 2012, 15:20
Tak, ale to nie razi w oczy... Tak fajnie było sobie pograć na stadioniku np. z dwoma gwiazdkami ilości widzów... A jak wyląda full na PGE Arenie na meczu Lechia - Podbeskidzie? Może by dać dwie wersje - kibice in game i wykonani przez szubi-bubi?
Poza tym stadionik świetny
ronaldo_9
Jan 4 2012, 18:27
CYTAT(walczu @ Jan 4 2012, 11:15)

Kibice HD teraz to podstawa. Ci standardowi z pesa nie przypominają niczego, a już na pewno nie kibiców...
Jakościowo masz rację ale u standardowych kibiców po strzeleniu gola przez ich drużynę widać poruszenie a ci z blendera stoją jak wryci.
Każde rozwiązanie ma swoich przeciwników i zwolenników, jak zawsze.
Ogólnie to mi się nie chce, ale ferie zacząłem więc pewnie coś jeszcze porobię ;D
kuba12-15
Jan 29 2012, 21:08
Oby,więc nic tylko czekać
Linki odświeżone w pierwszym poście
Informuję, że prace na stadionie są w jak najlepszym stanie.
Milerinho
Mar 8 2012, 20:33
czekamy czekamy !
Zajebiste!
No i moje bannerki ładnie się prezentują.
Milerinho
Mar 8 2012, 22:32
CYTAT(B@rt @ Mar 8 2012, 21:13)

Kosmos !
Super
kmiron#10
Mar 9 2012, 19:40
Wow! Ile jeszcze do końca?
Nie prędko

Jeszcze dokończyć kibiców, potem detale, kilka tekstur, cienie na stadionie, w nocy światła....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.