Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekty Dotyczące Przyszłych Rozgrywek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Bakel
Witam.
Proszę uczestnikòw ligi o zabranie głosu w następujących kwestiach:

- utworzenie komercyjnych rozgrywek na wzòr Ligi Mistrzòw

Szukamy 32 chętnych, wpisowe 5PLN (najchętniej wpłaty na konto via Intelligo lub mBank) idzie na nagrody plus roczne utrzymanie serwera ISS Online.
Drogą prostej kalkulacji mamy 160PLN, z czego pula nagròd wynosi 100PLN, pozostałe 60PLN to 80% rocznego utrzymania serwera, resztę redaktorzy dopłacają z własnych sakiewek.

Podział nagròd:

Zwycięzca - 50PLN
Finalista - 30PLN
Połfinaliści - 10PLN

Liga rozgrywana będzie na nowym patchu ligowym. Do przedyskutowania pozostaje kwestia doboru drużyn do komercyjnej ligi. Piszcie swoje propozycje.

Numer konta:

Michał Bzdura
BMC 28/100
41-221 Sosnowiec

49 1140 2004 0000 3402 3416 7761

- dystrubycja kubkòw ceramicznych z logiem IO oraz PES/WE

Kubki byłyby sprzedawane po 5PLN, ewentualne zyski przeznaczylibyśmy na nagrody rzeczowe typu puchar z dedykacją dla najlepszych zawodnikòw, oraz dla zwycięzcòw konkursòw na Bramkę Miesiąca (PES4/WE2002).

Tutaj poszukujemy conajmniej 70 deklaracji zakupu pięknego kubeczka.
Projekt graficzny nadruku zostanie przedstawiony pòźniej.
halladin
zgłoszony

wpisowe większe moze byćsmile.gif---ciekawe jak się będzie wpłacać...???

druzyny takie jak wlidze mistrzow.....ale kazdy sobie wybiera co chce,,,,wiec 10 realow bedzie 5 barcelon itp, ale kazdy zadowolony ....takie propo

edit::: kubek tez, bo nigdy w kuchni za wiele, a i na strone bedzie$; nawet jak kubkomotyw z dupy sie okaze
korzen
Bakel jak juz mowilem na #, podpisuje sie pod tym smile.gif Tzn. kupie i kubek i zapisze sie na turniej....10zl to chyba nie duzo wink.gif
saper
Jak wy to i ja smile.gif
Kitek
Czemu nie:) Proponuje rowniez Bakel wplate na konto:]
Dreed
ja chce kubek ja chce kubek smile.gifsmile.gif jak tylko bede mial czas to sie zapisze do ligii - oczywiscie wpisowe na konto smile.gifsmile.gif a co do kubka to JA CHCE GO MIEC biggrin.gif
Depor
Dobra ja też się zgłaszam.
Od dziś zbieram siano(pozdrawiam wink.gif ).

Bardzo ciekawy pomysł. Pewnie znòw jak bumerang wròci kwestia "ròwności" drużyn. Zobaczymy.

Pozdrawiam.
lazy_bum
21:41 -!- lazy_bum has quit [Wolę emocje bez papierkòw.]
.. i tyle z mojej strony.

Co do kubka to poczekam na projekt. Musi w końcu pasować do mojej fetyszowej kolekcji. <-;
GHOST
no to ja też sie zgłaszam i na kubek i moge zagrać (chociaż z tą serio mam mało doczynienia, ale dla dobra IssOnline zagram wink.gif ) a drużyny mi obojętne jak bedą wybierane i tak z każdym dostane tongue.gif
Bushmen
ja sie zglaszam do Chempions Leagae (o we2k2 chodzi ) smile.gif 5pln o kubku pomysle jak zobacze projekt...

pozdro
gringo
LM to napewno... A z kubkiem wstrzymam się jeszcze ;-)

Edit:
Zdecydowałem się na kubek ;-p
StraY
jestem za LM i zaraz wrzucam piataka do koperty tongue.gif
w końcu jakaś płatna inicjatywa z nagrodami wink.gif
mam nadzieje, ze jak pes5 bedzie mialo grywalnosc podobna do we2k2 to bedzie 256 chetnych do gry ;p
pudek357
Witam

to i ja sie zglosze do ligi smile.gif

EDIT: kubek tez biore biggrin.gif
LeMie
Jestem pozytywnie nastawiony do Ligi mistrzòw smile.gif jaki i do zakupienia kubka ;P nie ma to jak sobie wypic ciepłą herbetke z kubka IO smile.gif
pozdro dla wszystkich z kanału smile.gif ph34r.gif
Vietnam
Chetnie sobie pochytam Kubek IO.
kemot
Jak widac kubek i LM to dobre pomysly - deklaracje i kase napewno zbierzemy w osobnych tematach, moze macie jakies inne pomysly coby uatrakcyjnic i urozmaicic rozgrywki ligowe?
YURY
Heya. Od wrzesnia wracam do kraju i do ligi. Kubek zamawiam. A liga mistrzow - super sprawa , jesli nie bedzie 32 chetnych z czolowki ligi to z przyjemnoscia 4 ligowiec sie podlaczy. YO
P.S. Pomyslcie pożniej o shirtach IO itp
lucio
No wiedziałem ze w końcu IO bedzie grać o sianko smile.gif troszke mało tych pieniędzy, ale co tam chce grać .
Bushmen
A są moze na sprzedasz kielony z logiem IO ??? biggrin.gif chetnie bym zakupil !
siano
QUOTE(lucio @ Jul 11 2005, 10:26:50)
No wiedziałem ze w końcu IO bedzie grać o sianko smile.gif troszke mało tych pieniędzy, ale co tam chce grać .
[right][snapback]29537[/snapback][/right]

khm, pieniadze ;p
mackal

Też się zapisuje.Przynajmniej będą jakieś emocje.
albertkhaine
ja tez jestem za. dajcie tylko numer konta to zaraz zrobie przelew :-)
P.S (ZGŁASZAM SIE)
albertkhaine
Beeeedzie na pewno zajebiscie smile.gif chce mi sie juz zagrac lige! ;-)
reggy
No ja tez jestem za...ale pod dwoma warunkami..a wlasciwie trzema:)

po 1-sze primo: JAACA dostaje najchujowszy zespol i musi wplacic dodatkowo twarzowe 15zeta minimum (chyba,ze inni nie zgadzaja sie na tak malo; dodajcie zdjecie watpiacym)

po 2-gie primo: Korzen to w ogole nie moze ku... grac w tej Lidze bo to jakas kpina bedzie :ppp ale niech placi za to,ze sie poswiecamy i do niego odzywamy!

po 3-cie primo..ultimo!: Na kubku ma byc Gutted trafiajacy w ta butelke z 20 metrow!!!:)

ps. gramy o sianeckiego,a nie sianko tongue.gif
korzen
no patrzcie opolska szuje tongue.gif
saper
QUOTE(kemot @ Jul 11 2005, 10:11:07)
Jak widac kubek i LM to dobre pomysly - deklaracje i kase napewno zbierzemy w osobnych tematach, moze macie jakies inne pomysly coby uatrakcyjnic i urozmaicic rozgrywki ligowe?
[right][snapback]29529[/snapback][/right]

Puchar Uefa tongue.gif
ci co by zajeli 3 miejsce w gr. to by grali w Pucharze Uefa laugh.gif
Kusik
Lucio malo pieniedzy? laugh.gif Ciesz sie ze wogole o cos bedziem grac. To jest tylko zabawa a mozliwosc zarobienia troszke pln'ow zwiekszy emocje smile.gif Wiadomo ze i ja sie podpisuje i pod jednym i pod drugim. smile.gif
the_barti
fajny pomysl ;> tez bym sie pisal na to ;]
lucio
Kusik- Im więcej sianka w puli tym wiekszy w czasie meczu "galar w gaciach" Jak dla mnie może być wpisowe 20zł Byle wiecej do zarobienia.
korzen
<ot> kusik zajebisty avek smile.gif)) </ot>
Kusik
Dobra ale to 1 turniej tego typu wiec narazie lepiej ostrozniej podejsc do tego. Pozyjemy zobaczymy... smile.gif korzen wiem ze fajny ;]
kemot
Wstepnie juz mozna okreslic sie ze:

- gadżety IO (jezeli to nie sa puste deklaracje) powstana
- LM jest ogromne zainteresowanie i (niestety dla tych ktorzy chca grac) beda w niej grali najlepsi (wpisowe niskie - zeby kazdego bylo stac)

Jak wybrac najlepszych do LM? Sie zobaczy...
kubek
Jestem chętny zakupienia kubka. LM odpada z braku czasu.
GHOST
QUOTE(kemot @ Jul 11 2005, 15:13:36)
Jak wybrac najlepszych do LM? Sie zobaczy...
[right][snapback]29593[/snapback][/right]

Zrobi sie eliminacje ligi mistrzòw biggrin.gif
Bart0o0sh
Wchodze wink.gif i chcem kubeczka:P
Bakel
QUOTE(kubek @ Jul 11 2005, 14:30:38)
Jestem chętny zakupienia kubka. LM odpada z braku czasu.
[right][snapback]29599[/snapback][/right]

Kubek dla kubka ;-)

Wg wstępnych kalkulacji mamy 19 deklaracji chęci zakupu kubeczka oraz 21 chętnych do udziału w lidze.
Tak więc, potrzeba jeszcze przynajmniej 50 zamòwień na ceramikę. Myślę, że po zaprezentowaniu projektu nadruku uda nam się znaleźć potrzebną liczbę ludzi :-)
StraY
dobra, to ja tez kupie ten kubek tongue.gif chociaz, wczoraj podczas rozmowy z G_bushmenem wpadl on na lepszy pomysl - KUFLE Z LOGO IO :]
topskun
yo all ja jak zawsze chetny tongue.gif wspieram cala ekipe IO 5pln nie duzo a ile frajdy przyniosa takie rozgrywki udzial swoij potwierdzam i na kubek czekam jo bez odbioru
GHOST
QUOTE(StraY @ Jul 11 2005, 19:35:08)
dobra, to ja tez kupie ten kubek tongue.gif chociaz, wczoraj podczas rozmowy z G_bushmenem wpadl on na lepszy pomysl - KUFLE Z LOGO IO :]
[right][snapback]29636[/snapback][/right]

no racja kufle by były lepsze tongue.gif
tV2
kubek nie interesuje mnie, liga jak najbardziej smile.gif. Wiec prosze dodac moja osobe do listy zapisanych smile.gif
czerwo
Też jestem chętny pograć w lidze i najlepiej bedzie przelewać na konto.Kubek też wezme Czerwo
t_4_killer
jestem chetny na "Lige Miszczuf":D
prezes87
Ja ròwnież chętnie bym zagrał w lidze i wziął kubek.
aragorn3187
ja też chcę grac w lidze
Mario
jestem chętny do wzięcia udziału w tej lidze i do zakupienia kubeczka tongue.gif .... ale kufle były by lepsze ... pozdro
Dani
Ja też się piszę na ligę mistrzòw, z kubkiem ciężej, ale pewnie bym kupił, jakby były.
Bakel
Cena kufelka, niestety, jest dużo większa od ceny ceramicznego kubeczka.
Nad nadrukiem już powoli pracujemy.
kemot
QUOTE(Dani @ Jul 12 2005, 11:22:47)
Ja też się piszę na ligę mistrzòw, z kubkiem ciężej, ale pewnie bym kupił, jakby były.
[right][snapback]29677[/snapback][/right]

Niestety kubki nie beda wczesniej niz zbierzemy kase, z jednego prostego powodu - nie jestesmy handlowcami i nie bedziemy ryzykowac wlasna kasa, tym bardziej ze caly dochod z kubkow bedzie przeznaczony na dzialalnosc serwisu...
StraY
a kiedy zaczynacie zbierac kase na kubki?
Bakel
QUOTE(StraY @ Jul 12 2005, 13:52:04)
a kiedy zaczynacie zbierac kase na kubki?
[right][snapback]29709[/snapback][/right]

Jak tylko uzbieramy przynajmniej 60 deklaracji i opracujemy projekt nadruku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.