Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekty Dotyczące Przyszłych Rozgrywek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
lucio
kròtko i na temat..musze skombinować szybko 5 zł i wsyłać :/
Czarny
tyle pierdolenia bylo kto bedzie gral, tylu chetnych...
proponuje wyciagnac jakies konsekwencje od tych co "sie zapisali" i olali sprawe...
Oto nicki osòb ktore sie deklarowaly ale sie nie wywiazaly z tego... dry.gif

GHOST
Bushmen
LeMie
aragorn3187
gringo
YURY
Przemo
Mackal21
Hawok
albertkhaine
reggy
Dreed
the_barti
Wirus2
czerwo
sebol
pes4rulez
t_4_killer
Dani

jezeli kogos wymienilem nieslusznie to sorki a reszta no comment sleep.gif
LeMie
nie liż dupy czarny smile.gif Admina ani moda na forum nie dostaniesz tongue.gif
Czarny
nawet nie chce ale jak ktos tak w chuja wali to kara musi byc...
przynajmniej publiczne obwieszczenie dry.gif
moim zdaniem kara powinna byc znacznie wieksza...
np. dożywotni zakaz grania w lidze i rankingu IO tongue.gif
pozdro i wplacajcie!!! wink.gif
Bushmen
czarny nie pyskuj tongue.gif
wedlug mnie duzo osob (miedzy innymi ja) boi sie wplacac $$$ bo nie wiadomo czy to wugule ruszy , jak nie to bedziemy w dupe 5pln tongue.gif (2 dobrej jakosci piwa smile.gif ) pozdrawiam i postaram sie jaknajszybciej dac hajs ;P
snake
Hmm a czemu miałoby to nie ruszyć ?
a nawet jak by nie ruszyło to będzie chociaż kaska na opłate serwera kaillery
i to nie jest lizanie dupy
Przemo
Czarny jestes loserem blink.gif przeciez wepchnales juz sie do ligi to juz nie kombinuj..

Przepraszam ale nie moge zagrac.Wyjezdzam na studia do Opola i nie wiem co z netem wiem tylko to ze juz zeby grac w lidze bede musial kombinowac( a napewno bede gral) a co dopiero to czy sparingi jakies.. poki nie wyjasni sie sprawa z dostepem do neta wole na dwa fronty sie nie zapisywac.. jeszcze raz przepraszam a Czarny jest falszywa gadzina tongue.gif

ps. moge za siebei kogos wkrecic jesli to problem znalezc nastepce
the_barti
ja mogłem wysłać, ale nie przelewem, bo "nie mogłem", a inaczej chyba się nie dało. Bo 5 zł to ja moge w każdej chwili mieć.
Czarny
QUOTE(Przemo @ Sep 22 2005, 16:39:56)
Czarny jestes loserem
korzen
Czarny nie kozacz....z tego co wiem gringo ma b.duzo nauki i niebedzie grał(raczej)....a YURY jest chyba jeszcze w Irlandii (chyba)
Czarny
nie kozacze wink.gif szkoda ze oni nie moga... dobijmy chociaz do tych 24 graczy... mellow.gif
Przemo
no tak sie zlozylo ze to ja Ci pwoiedzialem ze jestes w lidze tongue.gif
zycze powodzenia w turnieju smile.gif
Bakel
QUOTE(Przemo)
Wyjezdzam na studia do Opola

Oj, błąd, duuuży błąd. ;-p
SZAKI
Poza tematem to tylko tyle że nie wydaje mi się żeby studiowanie w Opolu było jakimś błędem....... sam studiuje tam od 4 lat i nie narzekam!
Czarny
SZAKI ty nie wiesz o co chodzi... wink.gif
tam grasuje opolska szuja i trzeba bardzo uwazac...
cud ze jeszcze zyjesz... dziekuj za kazdy dzien laugh.gif
Przemo
czy chodzi o pana J?? wink.gif
Bakel
QUOTE(StraY)
mam nadzieje, ze jak pes5 bedzie mialo grywalnosc podobna do we2k2 to bedzie 256 chetnych do gry ;p

Nosz, P(y)rorok, typowy P(y)rorok ;p

QUOTE(lucio)
Kusik- Im więcej sianka w puli tym wiekszy w czasie meczu "galar w gaciach" Jak dla mnie może być wpisowe 20zł Byle wiecej do zarobienia.

QUOTE(lucio)
kròtko i na temat..musze skombinować szybko 5 zł i wsyłać :/

Khem, khem. A to może pozostawię bez komentarza.
StraY
pyrorok sie nigdy nie myli! :] tłum jest prosty i łatwowierny ;p we2k2 ma juz swoje lata a malo kto lubi grac w stare tytuly majace juz 5 nastepcow wink.gif dlatego worek pyrow dla konami jezeli pes5 pobije we2k2 biggrin.gif

PS. Bakel wiesz, ze od 3 dni pyrow nie jadlem ? biggrin.gif
JAACA
Przyjezdzac do Opola panowie i nie sluchac tego sosnowieckiego pisiora:> Pozdro Bakel tongue.gif
Czarny
co jest z Wami!!! dry.gif
rozruchać tą LM!!! mad.gif
Kusik
Temat podbijam do gòry. Czy naprawde nie macie 5zl? Nie kupicie najwyzej paczki fajek albo 2 piw jak bushmen wspomniał. Stawiajac 5 mozna wygrac nawet jakis grosz. Przemyśleć i szybko słać hajs ;]
snake
QUOTE(Kusik @ Oct 15 2005, 01:21:38)
Temat podbijam do gòry. Czy naprawde nie macie 5zl? Nie kupicie najwyzej paczki fajek albo 2 piw jak bushmen wspomniał. Stawiajac 5 mozna wygrac nawet jakis grosz. Przemyśleć i szybko słać hajs ;]
[right][snapback]39223[/snapback][/right]

Wszyscy się deklarowali na LM z nagrodami i wiedzieli że będą wpłaty i nagle jakby stracili pamięć. Wpłacajcie i gramy, jak nie wpłacicie to też zagramy tyle że bez Was. smile.gif
saper
QUOTE(snake @ Oct 15 2005, 10:17:41)
Wszyscy się deklarowali na LM z nagrodami i wiedzieli że będą wpłaty i nagle jakby stracili pamięć. Wpłacajcie i gramy, jak nie wpłacicie to też zagramy tyle że bez Was.  smile.gif
[right][snapback]39233[/snapback][/right]

Może wypiszemy tych wszystkich ktòrzy sie deklarowali a nie wpłacili haju ;-)

Wtedy bedziemy wiedzieć kogo olewać biggrin.gif
Czarny
QUOTE(Czarny @ Sep 22 2005, 10:33:07)
tyle pierdolenia bylo kto bedzie gral, tylu chetnych...
proponuje wyciagnac jakies konsekwencje od tych co "sie zapisali" i olali sprawe...
Oto nicki osòb ktore sie deklarowaly ale sie nie wywiazaly z tego... dry.gif

GHOST
Bushmen
LeMie
aragorn3187
gringo
YURY
Przemo
Mackal21
Hawok
albertkhaine
reggy
Dreed
the_barti
Wirus2
czerwo
sebol
pes4rulez
t_4_killer
Dani

jezeli kogos wymienilem nieslusznie to sorki a reszta no comment sleep.gif
[right][snapback]36275[/snapback][/right]

już wypisałem strone wcześniej saper wink.gif nawet na czerwono to i tak nie zauważyłeś tongue.gif
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ YURY,
+ GHOST.

22/24
YURY
YO
GHOST ktory wplacil ostatnio nie jest TYM GHOSTEM ktory sie deklarowal wczesniej -stalym bywalcem forum. Jest to mlody adept WE , i dla porzadku chce zmienić nick na MACIO - to do Bakela.
Czekamy na LM , pozdr , heja
LeMie
23/24

Ja dzisiaj zrobiłem przelew smile.gif pięniązki powinny wkrotce sie pojawic na koncie smile.gif

DIABELSKIE POZDRO 666 unsure.gif
Czarny
postanowiłem zaktualizować liste frędzelkòw wink.gif

Oto nicki osòb ktòre sie deklarowały ale sie nie wywiazały z tego... dry.gif

GHOST

Bushmen

aragorn3187

gringo

Mackal21

Hawok

albertkhaine

reggy

Dreed

the_barti

Wirus2

czerwo

sebol

pes4rulez

t_4_killer

Dani

Większa Czcionką bo niektòrzy i tak nie widzą ale nie będę wskazywał palcami saper tongue.gif
Brakuje jeszcze jednego do obciętej LM...
Zapisywać się bo będą bany smile.gif
PS. Skreśleni z listy: YURY , LeMie za uiszczenie wpłaty (LeMie nie potwierdzony) oraz Przemo za wytłumaczenie
Rivaldinho
jak wpłacic sałate na lige mistrzòw , moze jakis numer konta
korzen
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 17 2005, 17:45:51)
jak wpłacic sałate....
[right][snapback]39517[/snapback][/right]

siano chyba ;p a tak na powaznie to poogladaj wszczesniejsze strony i tam jest nr konta
snake
Na wszelki wypadek info dla niekumatych:
Turniej jest w we2002 !
Dreed
czekam tylko na wyplate i sle zamowienie, na razie komp mnie pozarl ze jestem pod kreska, nie powiem juz o studiach - MASKRA. SORY ZA ZWLOKE !!
Czarny
widze że lista frędzelkòw daje jakieś efekty tongue.gif
wpłacajcie
mam jeszcze nadzieje że dobijemy do tych 32 graczy...
a jak nie to zagramy w 24 wink.gif
pozdrawiam
halladin
Kolego Czarny, zwracam się z uprzejmą prośbą o to, abyś zaprzestał robić już 'liste frędzelkòw' ?? To nie ładnie być publicznym donosicielem. A spròbuj wyobrazic sobie, że ci gracze nie mieli możliwości, trafił ich słomiany zapał, nie maja 18 lat:) i nie wydaja na szlugi itp.

Generalnie daj sobie spokòj bo to świadczy źle o tobie a nie o tych co 'zawiedli'

'nie strasz nie strasz powiedzial liliput do marynarza....bo jak cie palne to umrzesz z głodu w locie' rolleyes.gif
Lampard
hehe chłopaki normalnie ja w to wchodze pełną gembą na tak smile.gif tylko nie wiem jak zrobić te wpłate na to konto jakby mi ktoś pomògl bylo by cacy... albo by jakoś inaczej te kase dostarczyć;]
Czarny
QUOTE(halladin @ Oct 18 2005, 09:18:01)
Kolego  Czarny,    zwracam się z uprzejmą prośbą o to, abyś  zaprzestał robić już 'liste frędzelkòw' ?? To nie ładnie być publicznym donosicielem. A spròbuj wyobrazic sobie, że ci gracze nie mieli możliwości, trafił ich słomiany zapał, nie maja 18 lat:) i nie wydaja na szlugi itp.

Generalnie daj sobie spokòj bo to świadczy źle o tobie a nie o tych co 'zawiedli'

'nie strasz nie strasz powiedzial liliput do marynarza....bo jak cie palne to umrzesz z głodu w locie' rolleyes.gif
[right][snapback]39584[/snapback][/right]

przepraszam halladin że cie uraziłem listą frędzelkòw
nie mieć możliwości wpłacić 5zł na konto jest dla mnie bzdurnym argumentem...
może to za dużo... ktòrz to wie, powinno być po złotòwce rolleyes.gif
EOT
Lampard idziesz do PKO, wypełniasz druczek na przelew, podchodzisz do kasy i dajesz 5zł smile.gif
Bart0o0sh
QUOTE(Czarny @ Oct 18 2005, 13:04:03)
może to za dużo... ktòrz to wie, powinno być po złotòwce rolleyes.gif
EOT
Lampard idziesz do PKO, wypełniasz druczek na przelew, podchodzisz do kasy i dajesz 5zł smile.gif
[right][snapback]39598[/snapback][/right]

Czarny jezeli gracz jest mlody to normalna sprawa ze moze nie miec " glupich ' 5zl ... moze nie wiedziec jak je wplacic itd. To nie jest dla mnie nic dziwnego, wiec jak ktos nie wplaca to jego sprawa , a Ty nie musisz ich wytykac i wyzywac od jakis ekhm " fredzelkòw ' tongue.gif
Bakel
QUOTE(LeMie @ Oct 17 2005, 15:57:47)
23/24

Ja dzisiaj zrobiłem przelew smile.gif pięniązki powinny wkrotce sie pojawic na koncie smile.gif

DIABELSKIE POZDRO 666 unsure.gif
[right][snapback]39503[/snapback][/right]

Pojawiły się wink.gif

Zatem jeszcze jeden lub jeszcze dziewięciu.
Azorek
Ja bym sie wpisał jesli mozna? Pieniądze bym jutro przelał na konto Arosa razem za kubek bo jeszcze nie miałem okazji. Dałoby sie?
Bakel
QUOTE(Azorek @ Oct 18 2005, 14:34:44)
Ja bym sie wpisał jesli mozna? Pieniądze bym jutro przelał na konto Arosa razem za kubek bo jeszcze nie miałem okazji. Dałoby sie?
[right][snapback]39610[/snapback][/right]

Dałoby się ;-)
Lampard
24/24

już wpłaciłem piątaka na konto ktòre podał mi Bakel:) teraz tylko czekam na rozpoczęcie LM

Pozdro all
Bakel
Albo czekamy na kolejnych 8 osòb. Decyzja należy do Was.

P.S. Jeżeli w tym czasie wpłyną kolejne wpłaty to będa one respektowane, a do grup zostaną dolosowani kolejni uczestnicy.
korzen
ja jestem za odczekaniem i graniem, Ligi Mistrzow w pełnym składzie ;-]
the_barti
ja też wpłaciłem, pisałem Ci na #polevo wink.gif
Bakel
QUOTE(the_barti @ Oct 18 2005, 16:50:51)
ja też wpłaciłem, pisałem Ci na #polevo wink.gif
[right][snapback]39618[/snapback][/right]

Jak tylko wpłata pojawia się na koncie to niezwłocznie Was w tym temacie informuję :-)
Raffels
QUOTE(Bakel @ Oct 18 2005, 18:41:58)
Jak tylko wpłata pojawia się na koncie to niezwłocznie Was w tym temacie informuję :-)
[right][snapback]39623[/snapback][/right]

Najpierw powiedz ile już wydałeś tej naszej kasy na % :DDD A na poważnie to ròwnież jetsem za odczekaniem - z tym że przydałby się jakiś okres na ostateczne wpłaty bo żebyśmy nie czekali w nieskończoność.
Bakel
QUOTE(Raffels @ Oct 18 2005, 17:53:47)
Najpierw powiedz ile już wydałeś tej naszej kasy na % :DDD
[right][snapback]39625[/snapback][/right]

100% ;-)

A na poważnie to ròwnież jetsem za odczekaniem - z tym że przydałby się jakiś okres na ostateczne wpłaty bo żebyśmy nie czekali w nieskończoność.

Myślę, że poczekamy do końca października.

P.S. Kolejnym uczestnikiem LM jest LOOKAZH.
Czarny
ja myślę że dobrze myślisz Bakel wink.gif
temat się wkońcu na nowo rozbujał i mam nadzieje że dobijemy do pełnej LM
zastanawiającym się nad grą w LM mòwię stanowczo TAK smile.gif
halladin
CZarny
może to za dużo... ktòrz to wie, powinno być po złotòwce 

zapewniam cie, że niczym mnie nie uraziłeś rolleyes.gif , co najwyżej wykazałeś się konsekwencją w swoim postępowaniu.......np dwulicowym??

p.s w sumie przekre ale i niezaskakujące, że brak możliwości dokonania wpłaty na konto choćby 5 zeta jest dla ciebie bzdurą i motywuje cie do takiej rekacji...
StraY
przykre jest deklarowanie sie i nie wywiazywanie potem z tego, chociaz Czarny ta lista troche jest ponizej pasa wink.gif
moje zdanie jest takie, ze jak sie ma na internet to 5pln nie jest zadnym wydatkiem, a jak kogos nie stac to 3 dni bez chleba i zaoszczedzi biggrin.gif

1 listopad ruszamy z LM?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.