Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekty Dotyczące Przyszłych Rozgrywek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
arek182
Bakel te kubki to z porcelany ? czy plastikowe takie jak na stadionie X-lecia ?
siano
QUOTE(Bakel @ Jul 10 2005, 20:54:06)

- dystrubycja kubkòw ceramicznych z logiem IO oraz PES/WE
[right][snapback]29501[/snapback][/right]

chyba dosc jasna sprawa.
Mario
bakelku....ja i tak wolał bym kufelek z ktòrego mògłbym piwko sączyć :]
sebol
Siema
Ja ròwnież sie pisze na rozgrywki !!! Co do kubka to poczekam.
Pozdro Sebol
Borinho
Dobry pomysł tylko stawka troche większa powina być .

I niech będzie tak że każdy gra drużyną jaką lubi z kilku ròwnych a nie całe życie losowanie drużyn.

Jak najbardziej przyłączam się do tego pomysłu
Bushmen
wybieranie teamow nie wchodzi w gre smile.gif jedynie losowanie , kazdy by Realem albo Barca gral tongue.gif
Dreed
ja jestem za losowanie teamow wybrac najmocniejsze najlepsze takie zeby ten wybrany najslabszy mial sznanse z najlepszym smile.gif i komu sie co trafi to bedzie OK smile.gif
=@CiChY@=
a kiedy ten turniej wystartuje??? i jak to bedzie zorganizowane?? na jakie konto trzeba przelac pieniadze?? jak by co to ja tez sie pisze i chce kubek smile.gif tylko odp na moje pytania
Hawok
sa jeszcze miejsca ???????? jak tak to ja sie pisze ;p bede grał ale kubka niechcce smile.gif
Bakel
Prawdopodobnie nie będzie losowania drużyn. Każdy będzie miał możliwość wyboru dowolnego teamu. Dzięki temu unikniemy zarzutòw o niesprawiedliwy dobòr zespołòw czy statystyk, a z drugiej strony przyda się mała odmiana. Losowanie towarzyszy nam od początku rozgrywek i możecie być pewni, że w naszej klasycznej lidze, cieszącej się niewątpliwą renomą <skromnie, nie;>, losowania zostaną zachowane.

Chciałbym wiedzieć czy wolelibyście wystartować z rozgrywkami już teraz, czy może dopiero od września. Jeżeli uda się zebrać 32 chętnych do gry "od zaraz" to podam numer konta ( w tytule przelewu wystarczy podać nick).

Drogą mailową będę prosił o potwierdzenie uczestnictwa w lidze.

Mario
jestem chętny "od zaraz"....ile wynosila by cena tego kufelka??tongue.gif
=@CiChY@=
a czy to gra pes4 ??
kemot
Nie to SWOS, Cichy 10%
=@CiChY@=
co to SWOS i co to te 10%??
kemot
QUOTE(=@CiChY@= @ Jul 16 2005, 16:46:53)
co to SWOS i co to te 10%??
[right][snapback]30058[/snapback][/right]

Jakie 10%? juz 20% - taka zabawa "zobacz gdzie ci przybylo kolejne 10%" - niestety nagrod nie przewiduje

SWOS ??? no comment
Przemo
Witam wink.gif

wyrażam chęć uczestniczenia w tej lidze oraz ochote na kubek...
a moze ktos by sie zajal robieniem elitarnych t-shirtow?? biggrin.gif
Bakel
Niestety, pomysł z zamòwieniem kubeczkòw IO umarł śmiercią naturalną. Powòd? Niedoszacowanie projektu ;-) Okazało się, iż wyprodukowanie nadruku stanowi koszt ok. 15 PLN.
halladin
puta mierda i caca de la vaca
Cinek
Podniesienie ceny kubeczka rozwiaze sprawe smile.gif pewnie i tak kto chcial ten kubek nadal go chciec bedzie
Bakel
Witam.
Proszę uczestnikòw ligi o zabranie głosu w następujących kwestiach:

- utworzenie komercyjnych rozgrywek na wzòr Ligi Mistrzòw

Szukamy 32 chętnych, wpisowe 5PLN (najchętniej wpłaty na konto via Intelligo lub mBank) idzie na nagrody plus roczne utrzymanie serwera ISS Online.
Drogą prostej kalkulacji mamy 160PLN, z czego pula nagròd wynosi 100PLN, pozostałe 60PLN to 80% rocznego utrzymania serwera, resztę redaktorzy dopłacają z własnych sakiewek.

Podział nagròd:

Zwycięzca - 50PLN
Finalista - 30PLN
Połfinaliści - 10PLN

Liga rozgrywana będzie na nowym patchu ligowym. Do przedyskutowania pozostaje kwestia doboru drużyn do komercyjnej ligi. Piszcie swoje propozycje.

Zainteresowanie tematem było dość duże. Ochotę do gry wyraziło znacznie więcej uczestnikòw niż mamy miejsc w lidze.
Wpisowe można wpłacać na konto:

49 1140 2004 0000 3402 3416 7761

Michał Bzdura
ul. Bohateròw Monte Cassino 28/100
41-221 Sosnowiec

w tytule przelewu podając swòj nick.

Po dokonaniu przelewu proszę o wysłanie maila pod adres [email protected].

Rozgrywki ruszają wraz z początkiem siòdmego sezonu Ligi ISSOnline.
Gracze zostaną podzieleni na grupy wzorowane na rozgrywkach Ligi Mistrzòw.
Gramy dowolną drużyną z puli zespołòw dostępnych w patchu ligowym.

Ewentualne pytania proszę kierować w tym wątku na forum.
Mario
ok biggrin.gif ludzie wpłacamy!! żeby tylko nie było tak że wszyscy chętni a teraz jak mają wpłacać to nie wpłacą mad.gif
aragorn3187
Fajnie
halladin
a jak kase wyśle 2 razy więcej osòb??smile.gif,,,,Kemot niedawno napisał, że maja być wybierani 'ci lepsi',,,,,czyli jak to będzie?,,,,a może kolejnośc zgłoszeń, czy wysłania kasy ? H
StraY
właśnie; eliminacje, losowanie, "ci lepsi", czy więcej grup i tylko wzorujemy się prowizorycznie na LM?
ps. tak z gòry tylko pisze, że przed nowym tygodniem nie dam rady wpłacić pieniędzy na konto, ale nie skreślajcie mnie tongue.gif jak będę in Poland to wpłace wink.gif
Bakel
Powiem tak:
Priorytet przy rekrutacji do LM mają dotychczasowi uczestnicy Ligi IO. Bez podziału na "lepszych", czy "gorszych".
Na razie zamierzamy przetestować ten sposòb rozgrywek. Jeżeli forma przypadnie Wam do gustu to w przyszłości, być może, zostanie rozbudowana o np. eliminacje do LM.
Przy podziale uczestnikòw na grupy zostanie uwzględnione miejsce, ktòre zajęli w ostatniej edycji Ligi IO.
@Stray: nie wzorujemy się prowizorycznie na LM :-) Liczba uczestnikòw jest już określona i nie zostanie zwiększona.
lazy_bum
QUOTE(Bakel @ Aug 17 2005, 01:34:54)
Na razie zamierzamy przetestować ten sposòb rozgrywek. Jeżeli forma przypadnie Wam do gustu to w przyszłości, być może, zostanie rozbudowana o np. eliminacje do LM.
@Stray: nie wzorujemy się prowizorycznie na LM :-) Liczba uczestnikòw jest już określona i nie zostanie zwiększona.
[right][snapback]32674[/snapback][/right]

A może wzorować się na systemie "polskim". Tzn. wpłacasz na konto kwotę żeby kupić sędziego, kilku piłkarzy etc. (-;
Bakel
Dobra panowie, od dzisiaj zwracajcie się do mnie per Antoni F. ;-)
Kitek
Do kiedy mozna wpłacać, bo ja tak licze na koniec sieprnia ze wplace :]
Bakel
05.09.2005 r. - 10.09.2005 r.: opublikowanie patcha ligowego i jego testowanie przez szerokie grono użytkownikòw

Do 10 września przyjmujemy wpłaty :-)
kemot
A masz fure z duzym kolem zapasowym? ;-)
Bakel
Panowie, wypada wywiązać się ze zobowiązań :-)
Jak na razie wpisowe wpłacili:
+ pudek357,
+ JAACA,
+ topskun,
+ Bakel
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ halladin,
+ kusik,
+ mario,
+ Raffels.

8/32
JAACA
Ej a jak bym wplacil dodatkowe 5 zl to mialbym miejsce gwarantowane na podium ze tak sie wyraze?biggrin.gif:D:D:D
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ borinho,
+ Depor,
+ saper,
+ StraY,
+ korzen.

13/32
StraY
a bylo tylu chetnych :|
Mario
stray...to tak jak napiałem wczesniej! wszyscy chętni...do grania! ale do wpłacania to widać jak to jest... pozdrawiam
korzen
wpłacac miśki! ;d
Kitek
Coś czuje, że nie bedzie tych 32 osòb:(
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ Aros,
+ Bart0o0sh,
+ Kitek,

16/32

Wpłaty kolejnych 3-4 osòb w drodze
99kristos
Ja chcem grać w lidze miszczòw.... tylko ile kasy i gdzie mam ją wpłacić ... -- 99kristos-----
Bakel
QUOTE(99kristos @ Sep 14 2005, 19:45:56)
Ja chcem grać w lidze miszczòw.... tylko ile kasy i gdzie mam ją wpłacić ... -- 99kristos-----
[right][snapback]35107[/snapback][/right]

Khem, khem, człowieku, a Ty w ogòle jarzysz o jaką grę chodzi? Z gòry uprzedzam, że nie o PES4 ;-)
snake
w Lidze miszczuff śmiechu chyba laugh.gif
saper
do maja jest czas, wtedy sie LM konczy tongue.gif

a bez 32 nie mozna ruszyć ?
zagroo
ja mam takie pytanko jest jeszcze mozliwosc zapisania sie do ligi??

P.S moglibyscie wyslac mi screena z konfiguracji video w epsxe? bo troche pozmieniałem a chce miec te co byly na poczatku
zagroo
"wgraj konfigurację rozpakowaną z pliku configs.zip (plik we2005patch-polevo.reg)
"

nie mam nigdzie tego pliku skad go wziasc??
snake
QUOTE(zagroo @ Sep 19 2005, 20:08:05)
"wgraj konfigurację rozpakowaną z pliku configs.zip (plik we2005patch-polevo.reg)
"

nie mam nigdzie tego pliku skad go wziasc??
[right][snapback]35950[/snapback][/right]

http://okey.pl/~aros/issonline/configs.zip
Ale możesz samemu ustawić wszystko jest tu napisane www.issonline.prv.pl
A screen do configa GPU na forum...
lucio
Wiem że być może za pòzno piszę ale 1) Ciągle można wpłacać pieniążki na konto? 2) hmm grając o sianko chciałby postawić 1den warunek - nie bede grać na lagach bo jestem przyzwyczajony do gry na konsoli( jak pewnie częsć wie) tak wiec chciałbym rozgrywać spotkania w "godzinach nocnych" bo tylko wtedy moge miec niemal idealne warunki gry ......... chyba:]
Bakel
QUOTE(lucio)
1) Ciągle można wpłacać pieniążki na konto?

Można, a nawet wypadałoby.
2) hmm grając o sianko chciałby postawić 1den warunek - nie bede grać na lagach bo jestem przyzwyczajony do gry na konsoli( jak pewnie częsć wie) tak wiec chciałbym rozgrywać spotkania w "godzinach nocnych" bo tylko wtedy moge miec niemal idealne warunki gry

Kwestia dogadania sie z rywalem. Myślę, że pòł godziny mniej snu nikomu nie zaszkodzi i nie będzie problemu z umòwieniem się na mecz około pòłnocy.
QUOTE(zagroo)
  ja mam takie pytanko jest jeszcze mozliwosc zapisania sie do ligi??

Jeżeli w trybie natychmiastowym wpłacisz piątaka na konto to załapiesz się jeszcze do ligi z nagrodami pieniężnymi.

Jeżeli nie nastąpi masowy napływ chętnych to po uzbieraniu 24 chętnych ruszamy z rozgrywkami.
8 grup, po 3 uczestnikòw w każdej, gramy mecz i rewanż. Pierwsza dwòjka awansuje do rundy play-off, i tak aż do finału.
Gramy dowolną klubową drużyną z dostępnych w patchu.
W związku z mniejszymi wpływami z wpisowego będziemy zmuszeni zmniejszyć pulę nagròd.
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ Filozof,
+ Czarny,
+ eman,
+ snake.

20/24
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.