Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekty Dotyczące Przyszłych Rozgrywek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
pawel_szulc
board.issonline.pl > WE2002 online > Liga ISSONLINE
a widzisz gdzies tu napis PES ?? Nie moze ale napewno piszesz w nieodpowiendim temacie tongue.gif
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ pawel_szulc
+ Rychał

29/32

daniel1990
Jeżeli są jeszcze wolne miejsca to ja moge w tygodniu wpłacić tego piątaka biggrin.gif

Niech ktoś napisze PW czy są wolne miejsca
Kitek
Nie wiem czy zauważyliście ale już jest podział grup i terminarz:] Kiedy ruszamy??
Bakel
QUOTE(Kitek @ Nov 6 2005, 20:38:18)
Nie wiem czy zauważyliście ale już jest podział grup i terminarz:] Kiedy ruszamy??
[right][snapback]42397[/snapback][/right]

Skoro jest terminarz to w czym problem?
Kitek
no fakt:p

A może jakie małe pod foro zrobią admini odnośnie rozgrywek LM??
szyma
Kiedy ruszy nastepny ranking i liga bo jeszcze troche to wszyscy bede grac w wloskiej lidzie a chyba nie chcecie do tego dopuscic wiec moze zorganizujcie ranking co wy na to ?
mati
Powodzenia smile.gif Ja na weleague długo nie wytrzymałem, dostalem bana chyba z 10 razy smile.gif . I tak do końca nie wiem za co, bana to tam admini powinni dostać smile.gif , w szczególności Wik tongue.gif
snake
QUOTE(szyma2 @ Mar 8 2006, 11:39:28) [snapback]55665[/snapback]

bo jeszcze troche to wszyscy bede grac w wloskiej lidzie a chyba nie chcecie do tego dopuscic wiec moze zorganizujcie ranking co wy na to ?

Powodzenia! A "zorganizować" ranking nie jest tak łatwo wink.gif
szyma
Wiem ze nie jest latwo ale kiedys chyba byl fajnie bylo by pograc w ligach bo w turach to juz sie znudzilo sad.gif
StraY
turnieje rozwijaja charakter biggrin.gif a tak serio to w turniejach wykrystalizuje sie juz jakas grupka zawodnikow o wiekszym potencjale i przy okazji przyzwyczaja sie do grania online ktore diametralnie rozni sie od offline tongue.gif

ps. moze ktos wyrzucic to => wink.gif <= paskudztwo i wrzucic jakies sympatyczne puszczanie oka? biggrin.gif
Kitek
Pytanie do siana: Kiedy ruszy official ranking??
Fidos'ek
ja z checia zagram, 10zl to nie jest duzo...
snake
Jak piszesz post to sprawdź datę tego co jest ostatni.
Kolejny raz podbijasz stary, wymarły już właściwie wątek.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.