CYTAT(dj_adriano @ Feb 11 2011, 21:26)

ten gość wyzej albo ma jakieś zwidy i wczyty, albo tak mu zalezy na zwycięstwie ,że do tego stopnia potrafi się osmieszać i spamować kolejny temat..
ale skoro już zachowujesz sie jak dziecko i starasz sie wypłakać swoją racje to moze ja przedstawie całą sytuacje..na poczatku drugiej połowy biegłem moim zawodnikiem z piłką i nagle stanął mi obraz i to było jak lag po czym wcisnąłem pauze i po kolei chyba wszystkie przyciski na padzie co jest normalna reakcja w taich sytuacjach po chwili zerwało polaczenie ciagle z tym zatrzymanym obrazem(biegnąym mustaph z piłka) po czym znalazlem się w pokoju a on chyba jeszcze bral udzial w meczu,ale nie bylo widać ani mojego nicku ani jego były tylko komunikaty "niezarejestrowani" , gdy wchodze na gg i mowie ze co wywalilo zeby zagrac ta druga polowe to nagle mlody mowi ze strzelil mi bramke, a dziwnym trafem nie ma na to zadnego dowodu,ale twardo upiera się przy tym ze jest wynik 1-0 dla niego.. wiesz co kolego ja również w takim razie strzeliłem 3 bramki w pierwszej połowie, 1 po uderzeniu z 16m Martinem Petrovem, druga z głowki ELmanderem, i 3 znów Petrov z ostrego kąta i popatrz się ,ale też nie nagralem bramek i nie zrobiłem screena więc tak jak Tobie kazdy bedzie mi musial uwierzyc..
Hehe
Nie ma to jak od razu zrugać człowieka, zaatakować, gdy on tylko wyjaśnia sytuację prawda?

Zwłaszcza, że jestem tu na cenzurowanym :]
Czemu Ty robisz z siebie ofiarę i pokrzywdzonego ?
W meczach opisujesz siebie jako "wielce niedoceniony, skazany na pożarcie itp. itd. etc. .. ?", tu pokazujesz jakbym ja leciał na wynik i mnie za przeproszeniem wielkie G obchodziło, że miałeś laga i nie było Cię już w grze?
Hmm.. Może na początek kilka faktów.

na poczatku drugiej połowy biegłem moim zawodnikiem z piłką i nagle stanął mi obraz i to było jak lag po czym wcisnąłem pauze i po kolei chyba wszystkie przyciski na padzie co jest normalna reakcja w taich sytuacjach po chwili zerwało polaczenie ciagle z tym zatrzymanym obrazem(biegnąym mustaph z piłka)
Od czasu kiedy odebrałem Ci piłkę aż do momentu gdy włączyłeś pauzę minęło trochę czasu.. Zdążyłbym zrobić sobie tosty przez ten czas..
A tak na poważnie to, czemu mi nic takiego nie pisałeś na gadu, a dopiero wtedy gdy opisałem sytuację na forum ? Napisałeś tylko, żę zlagowało Ci gdy biegłeś Mustaphą i zerwało połączenie. A nie, że jeszcze wciskałeś przyciski i pauzę. Kilka razy mówiłem o pauzie, a Ty ani słowa o tym, że ją włączyłeś tylko, że od razu Cię rozłączyło i że zmyślam.. ? ; >

wiesz co kolego ja również w takim razie strzeliłem 3 bramki w pierwszej połowie, 1 po uderzeniu z 16m Martinem Petrovem, druga z głowki ELmanderem, i 3 znów Petrov z ostrego kąta i popatrz się ,ale też nie nagralem bramek i nie zrobiłem screena więc tak jak Tobie kazdy bedzie mi musial uwierzyc..
Po 1. Nie pisz do mnie kolego, bo skoro najpierw nazywasz mnie gościem co ma zwidy, a potem płaczącym dzieckiem, to chyba coś tu nie tak

Po 2. O 1 połowie, żadne z nas nie mówi. Tylko ja , że w doliczonym czasie gry zlagowało mi w decydującym momencie.
Po 3. Pisałeś wcześniej, że rozegrałeś już kilka spotkań i nie masz zastrzeżeń co do serwera. A tu ci taki psikus , lag na 5 minut

po 4. Nie wiem po co kłamiesz z tymi strzelcami... Tylko jeszcze bardziej dajesz mi do zrozumienia, że coś tu jest nie tak..

gdy wchodze na gg i mowie ze co wywalilo zeby zagrac ta druga polowe to nagle mlody mowi ze strzelil mi bramke, a dziwnym trafem nie ma na to zadnego dowodu,ale twardo upiera się przy tym ze jest wynik 1-0 dla niego..
Kolejny fakt, to to że ja napisałem o 2 połowie, bo Ty tylko to że nic nie mogłeś pisać, nic więcej.
Ja zapytałem czy wiesz, że Ci bramkę strzeliłem. A Ty od razu zaatakowałeś mnie :]
No nie mam dowodu, sory nie nagrywam każdej strzelonej bramki i nie robię po 10 screenów powtórek.. Strzelenie Ci bramki nie jest jakimś nadzwyczajnym czynem , żeby to uwiecznić...
Ja się Twardo upieram? Hahaha ;D
Zaraz mogę wkleić całą rozmowę i pokażesz nam tu wszystkim, gdzie napisałem, że jest 0-1 dla mnie i dogrywamy tylko 40 minut i nic mnie to nie obchodzi, że RZEKOMO nie było Cię już w grze. Zgoda?
Nazywasz mnie dzieckiem , a swoich zachowaniem pokazujesz, że starszy to może i jesteś, ale tylko na papierku ...
@ lukasz44 , ufo
Zgadzam się z wami

Ja się nie spinam , tylko Dj stara się mnie oczernić na forum, a nawet nie może przeczytać ze zrozumieniem tego co mu pisałem ...