Milerinho
Jan 21 2011, 16:44
W tym temacie piszemy o wszystkich sprawach związanych z pierwszą ligą.
dj_adriano
Jan 22 2011, 22:09
tak zapytam się z ciekawości ,a jeśli było gdzieś na ten temat to sorry musiało mi umknąć. a więc , będzie prowadzona klasyfikacja strzelców w tym sezonie??
lukasz44
Jan 22 2011, 22:20
CYTAT(dj_adriano @ Jan 22 2011, 22:13)

tak zapytam się z ciekawości ,a jeśli było gdzieś na ten temat to sorry musiało mi umknąć. a więc , będzie prowadzona klasyfikacja strzelców w tym sezonie??
Tak. Pod warunkiem że każdy z użytkowników będzie wpisywał ich w taki sposób oczywiście nie pomijając screenów...
Przykład:
Messi
Messi
Samobój
Ronaldo
Pedro
Kaka
Oczywiście gdy ktoś nie będzie tego robił będą sypać się ostrzeżenia co jest zawarte w regulaminie rozgrywek
dj_adriano
Jan 22 2011, 22:36
ok , dzięki;) hmm i może właśnie nie zaliczać strzelców gdy ktoś wpisze ich bez screena bo ktoś może w ten sposób nabijać sobie króla strzelców gdyby mu na tym zależało..
Po 3 sparingach z Mlodym wydaje mi się, że znalazłem ustawienie pozwalające wykorzystać ofensywne atuty Valencii, więc może nie będzie tak źle jak myślałem. Brakuje centralnego napastnika z prawdziwego zdarzenia. Villa - to byłoby wzmocnienie
Matis08
Jan 24 2011, 19:40
Deklasacja krótko mówiąc ;P
Tylko 1 mecz Ci nie wyszedł
siwers99
Jan 26 2011, 13:58
teraz Everton dobry , gorzej będzie po okienku odejdą Yakubu i Pieenar a raczej nikogo nie kupią
Ja po kilku spotkaniach moge napisac ze Zenit to bardzo mocna druzyna bez slabych punktow jak dla mnie.Gdy testowalem ich po losowaniu okazalo sie ze testowalem inna druzyne na domyslnym rosterze
Zagrałem przeciwko Feratowi swoim Werderem i ku zdziwieniu grało mi się świetnie.Mam nadzieję, że utrzymam poziom i jeżeli już zacznę przegrywać to po wyrównanych spotkaniach
siwers99
Jan 27 2011, 19:34
po rozegranych sparach z Mlodym08 stwierdzam , że brak skuteczności to charakteryzuje Everton , i po aktualce jak będę mial Beckforda z aktualnymi statystykami tzn Dribble Accuracy zamiast 8 będzie 78 ;p to sila w przodzie wzrośnie;)
Matis08
Jan 27 2011, 20:03
Noo fajnie się grało. 3 na 4 spotkania skończyły się z 50% posiadaniem piłki, i bardzo wyrównanymi statystykami jeżeli chodzi o strzały

Coraz bardziej podoba mi się ta drużyna. 4 napastników i zbliżonych statystykach, więc brak jednego z nich nie będzie, aż tak dużą stratą

Trzech z nich ma ponad 190cm wzrostu, więc dziki do przepychania

Pomoc również rozbudowana, zarówno w ofensywie jak i defensywie, więc tacy kompletni pomocnicy. No i do tego Ballack

Obrona również fajna, silni i szybcy obrońcy

Bramkarz w spotkaniach z Bakelem spisywał się słabo. Ale w kolejnych nie miałem większych zastrzeżeń

Nowa taktyka się sprawdza , powalczymy ;P
Matis08
Jan 28 2011, 19:48
CYTAT(Milerinho @ Jan 28 2011, 16:37)

Boro, nikt nie będzie psuł klimatu, a do reszty sie zgadzam co napisałeś.
koniec Off topu, tu jest miejsce na takie rozmowy --> KLIK.
MilerinhoSkoro tu jest miejsce na takie rozmowy to rozmawiajmy !

Hmm...
Wątpię, żeby siwiers zmyślał. To po 1

CYTAT(borozdw @ Jan 28 2011, 15:38)

Siwers dobrze wiemy, że jesteś jednym z najlepszych graczy Pes Online, ale czemu za każdym razem, gdy zawodnik o mniejszych umiejętnościach wygra z tym ''lepszym'' to od razu są komentarze : gra lamerska, jeden styl gry itp.
Hmm.. Może dlatego, że w większości spotkań właśnie tak grają Ci "słabsi" ?
Żeby zdobyć choć jeden punkt z graczem "lepszym" ?

CYTAT(borozdw @ Jan 28 2011, 15:38)

Takimi zachowaniami udowadnia się, że nie umie się przegrywać, lub też to, że już jesteście tak idealni, że wszyscy grający są tylko tłem dla Was i sporadycznie zdobywają bramki, a w najgorszym wypadku wygrywają po grze LAMERSKIEJ.
Załóż swoją ligę, zrób parę schematów zdobywania bramek, nagrywaj mecze i wtedy psuj ludziom humory.
BEZ KOMENTARZA
Milerinho
Jan 28 2011, 20:05
Dla mnie to jest ostatni sezon na ISS, ponieważ przechodze na PES2011 online.
Liga jest bardzo silna, dobrym rezultatem będzie dla mnie pierwsza dziesiątka 
Powodzenia życze wszystkim
dj_adriano
Jan 29 2011, 12:55
Matis08
Jan 29 2011, 13:31
A ja nie będę zaskoczony

Przechodzi na PES 2011 i może stracić wyczucie i timing w PES 6 ;p
CYTAT(Milerinho @ Jan 28 2011, 20:09)

Dla mnie to jest ostatni sezon na ISS, ponieważ przechodze na PES2011 online.
Liga jest bardzo silna, dobrym rezultatem będzie dla mnie pierwsza dziesiątka 
Powodzenia życze wszystkim

PES2011? Czy gra sprawia Ci aż taką przyjemność? oO Zagrałem pełny sezon Master League i dla mnie jest to gra niezła, ale bez błysku. Już prędzej spodziewałbym się przesiadki na FIFĘ11. ;-p
Milerinho
Jan 29 2011, 16:19
CYTAT(Bakel @ Jan 29 2011, 15:33)

PES2011? Czy gra sprawia Ci aż taką przyjemność? oO Zagrałem pełny sezon Master League i dla mnie jest to gra niezła, ale bez błysku. Już prędzej spodziewałbym się przesiadki na FIFĘ11. ;-p
Tak PES2011 online to calkiem inna sprawa niz OFFline, spodobala mi sie ta część. A teraz granie w pes6 mnie męczy stąd będzie masa porażek.
siwers99
Jan 29 2011, 16:22
CYTAT
//Dokladnie Boro, tutaj nikt klimatu takmi komentarzami nie będzie psuł klimatu, a do reszty sie zgadzam co napisałeś.
koniec Off topu, tu jest miejsce na takie rozmowy --> KLIK.
MilerinhoWg mnie psucie klimatu to jest gra na lamę i tyle w tym temacie.
Matis08
Jan 29 2011, 19:01
Cóż za wyrówna a liga:)
Edek wygyrwał wszystko i przegrał z "nieznanym" Prince`m. Maniek walczący o najwyższe lokaty nie zdobył jeszcze ani jednego pkt. Z kolei miller zanotował już dwie porażki z niżej notowanymi przeciwnikami. Tsu zbiera remisy, a lukasz dopiero się przebudził ...
Ciekawe ciekawie ;D
Matis08
Jan 29 2011, 19:02
CYTAT(siwers99 @ Jan 29 2011, 16:26)

Wg mnie psucie klimatu to jest gra na lamę i tyle w tym temacie.
Zgadzam się z Tobą
dj_adriano
Jan 29 2011, 19:34
zabawni jesteście! znaleźli się Ci wybitni pesowcy o nieprzeciętnych umjętnościach ,którzy nigdy nie zagrali "na lame" albo meczu "na wynik" . nie wiem jak długo można jeszcze płakać po porażce i nie umieć się z nią pogodzić. poza tym wcale mi się nie chce wierzyć aby ten mecz rzeczywiście w ten sposób wyglądał ,że przeciwnik grał ciągle "lamerska" piłke ,a z tego co pamiętam z meczów z Boro to nigdy nie zwróciłem uwagi by grał właśnie w taki sposób, do tego moje zdanie jest takie ,że to właśnie Ci lepsi teoretycznie gracze podczas gdy grają ze słabszym teoretycznie i widzą że mecz im się nie układa zaczynają grać na wynik byle by zgarnąć tylko te 3pkt , dziwi mnie w ogole to ,że w takiej kategorii dzielicie niektórych graczy i określacie ich mianem "słabszych" wszyscy gramy w pierwszej lidze i każdy ma drużne taka i taką o dp tego mecz meczowi nie jest równy bo jedno że formy zmienne drugie zależy od dyspozycji dnia ,a po początkowej fazie ligi widać że będzie ona bardzo wyrównana i na prawde tu każdy z każdym może wygrać bez wyjątków..
Dostałem dzisiaj 2 "lamerskie" bramy z Nalepem gdzie przegrałem 6-2 i co? Gol to gol - tak było najwygodniej mu znaleźć drogę do bramki i to uczynił. Samemu zdarza mi się tak walnąć czasem. Za niedługo to co dla niektórych nie będzie można z główki uderzyć. A skoro uważacie się o niebo lepsi od reszty(jak już tak dzielicie) to najlepiej to udowodnić powstrzymując taką "lamerską według was" akcję. Oczywiście tyczy się to tylko do kilku osób tutaj.
borozdw
Jan 29 2011, 23:02
Dzięki za poparcie Panowie... to, co napisaliście - nic dodać nic ująć!!!
borozdw
Jan 29 2011, 23:05
CYTAT(dj_adriano @ Jan 29 2011, 19:38)

zabawni jesteście! znaleźli się Ci wybitni pesowcy o nieprzeciętnych umjętnościach ,którzy nigdy nie zagrali "na lame" albo meczu "na wynik" . nie wiem jak długo można jeszcze płakać po porażce i nie umieć się z nią pogodzić. poza tym wcale mi się nie chce wierzyć aby ten mecz rzeczywiście w ten sposób wyglądał ,że przeciwnik grał ciągle "lamerska" piłke ,a z tego co pamiętam z meczów z Boro to nigdy nie zwróciłem uwagi by grał właśnie w taki sposób, do tego moje zdanie jest takie ,że to właśnie Ci lepsi teoretycznie gracze podczas gdy grają ze słabszym teoretycznie i widzą że mecz im się nie układa zaczynają grać na wynik byle by zgarnąć tylko te 3pkt , dziwi mnie w ogole to ,że w takiej kategorii dzielicie niektórych graczy i określacie ich mianem "słabszych" wszyscy gramy w pierwszej lidze i każdy ma drużne taka i taką o dp tego mecz meczowi nie jest równy bo jedno że formy zmienne drugie zależy od dyspozycji dnia ,a po początkowej fazie ligi widać że będzie ona bardzo wyrównana i na prawde tu każdy z każdym może wygrać bez wyjątków..
Lepiej tego nie mogłeś napisać ...
A ja jestem bez porażki i mam nadzieję, że po jutrzejszych spotkaniach też tak zostanie
Matis08
Jan 30 2011, 01:00
Hmmm...
Po 1. Podział zaczerpnąłem od Borozdw.
Po 2. Przyznałem rację Siwiersowi, bo wiem, że nie kłamałby i nie wymyślał lamerskich bramek

PS. Ufo ciekawe jakbyś pisał gdybyś dostał dwie lamerskie bramki i przegrał jedną bramką
Nikt nie mówi że Siwers kłamie... Podanie na pustą bramkę dla was to lamerskie, a dla większości graczy to najzwyklejsza akcja... najkrótsze wytłumaczenie. Młody nawet gdybym przegrał tak jak mówisz jedną bramką po dwóch ""lamerskich" przeciwnika to co z tego? Bramka zdobyta prawidłowo skoro nie ma tego zamachu zawodnika przy strzale... Ile można ciągnąc temat lam. Każdy wie jak lama czy hidden wygląda i oczywiście jest zakazana z czym się zgadzam, no ale niektórzy zdołali sobie jeszcze dorobić "lamerskie zagrania" co mnie osobiście śmieszy że np nie można podać wzdłuż bramki i wejść zawodnikiem na pustą. Akcja jak każda inna.
prince
Jan 30 2011, 12:17
CYTAT(Matis08 @ Jan 29 2011, 19:05)

Cóż za wyrówna a liga:)
Edek wygyrwał wszystko i przegrał z "nieznanym" Prince`m. Maniek walczący o najwyższe lokaty nie zdobył jeszcze ani jednego pkt. Z kolei miller zanotował już dwie porażki z niżej notowanymi przeciwnikami. Tsu zbiera remisy, a lukasz dopiero się przebudził ...
Ciekawe ciekawie ;D
To chyba dobrze

jakby faworyci zawsze wygrywali to co to by była za zabawa
@Ufo
Ja nie mam pojecia po co wdajesz sie w dyskusje z Młodym ? Przecież on zawsze uważa że jest najlepszy , u niego na hoscie nie ma lagów i ogolenie ze jest Pr0 i tak samo broni przyjaciół ze tez są tacy pr0. Z nim nie wygrasz poprzez argumenty . Choćby miał pada za 500 zł , grałby na necie 1gb/s i gracz również na gigówkach i wszelkie niedoskonałości w pesie byłyby pprawione przez KONAMI to i tak by sie okazało że pod bramka przeciwnika trawa była sliska i trudno było trafic. Więc wiesz

ja zbytnio nie widze sensu dyskusjii ale jak chcesz to walcz ; ] .
borozdw
Jan 30 2011, 15:22
Ja tylko powiem tyle, że w meczu z Siwersem ani razu nie podałem na pustą bramkę, a to, że wykorzystałem w pełni umiejętności dryblingu moich napastników zostało sprostowane jako zagrania ''lamerskie''.
Wkur.....mnie to, iż nikt nie dochodzi sytuacji na boisku, tylko jak widzi, że któryś z zawodników o niższej randze wygrywa mecz, przeciwnik wali z mostu, iż gra była lamerska, bramki lamerskie i wszyscy giganci popierają jego przekoania.
Tak jak napisał WKS - każdy powód jest dobry.
My nie powinniśmy rozwijać swoich umiejętności tylko cofać sie w rozwoju.
WKS ja tu nie zamierzam walczyć zgodnie z tym co napisałeś bo i tak nie wygram

Po prostu wyrażam moją własną opinię

Ale takie sytuacje tak jak Boro pisze są próbą usprawiedliwiania wtop "mocnych" ze "słabszymi" - "bo strzelił z lamerskiej akcji" - śmieszy mnie to... A pierwsze kolejki tego sezonu pokazują jak BARDZO liga jest wyrównana. Oby tak było przez cały sezon
czubinho
Jan 30 2011, 16:31
dj_adriano
Jan 30 2011, 17:17
CYTAT(ufo19 @ Jan 30 2011, 18:17)

Co do Gomisa zgadzam się w 100% ale reszta to standardowi gracze ;p
chciałbym mieć tylu takich standardowych graczy w drużynie..
a przecież mowa tu tylko o samej ofensywie,a w pomocy czy w denfensywie również roi się od standardowych nietuźinkowych grajków
stalowka84
Jan 30 2011, 17:36
popieram Sevilla spoko ekipa
stalowka akurat rozmawialismy o mojej ekipie ;p;p;p
dj_adriano obrona to niestety moja bolączka... oprocz Crisa mam bardzo wolnych grajkow ;/;/;/
dj_adriano
Jan 30 2011, 18:35
Mustapha Riga nie jest już piłkarzem Boltonu.. a więc odchodzi jeden z najlepszych moich graczy dysponujący najlepsza szybkościa w zespole .. do tego staty martina Petrova i Klasnicia sporo w dół zwłaszcza tego pierwszego.. tak więc robi się "ciekawie"
Matis08
Jan 31 2011, 15:59
@ Borozdw
Jakbyś strzelił normalne bramki po akcji czy z dystansu to by pewnie Siwiers nic nie pisał

Może znał, że mijanie strzałkami to lamerskie zagranie...
@ WKS
Widać Ty święty też nie jesteś

Ja przynajmniej gram do końca...
Nie wiem do czego pijesz pisząc te bzdury z padem za 500zł, internetem Gbps itp itd etc

))
@ Ufo
Chciałbym to zobaczyć na własne oczy ;p Trudno mi w to uwierzyć po tym jak widziałem Twoje zachowania
dj_adriano
Feb 1 2011, 12:10
wreszcie mały pozytyw, Daniel Sturridge przechodzi na wypożyczenie do Boltonu,ale czy zastąpi Mustaphe? zobaczymy.. Najbardziej żal Shauna Wrighta Philipsa, był na wyciągnięcie ręki, wszystko było już uzgodnione,a tu nagle kontuzja Adama Johnsona i Mancini mówi "nie" ..
Jeśli chodzi o mnie to jestem zadowolony z naboru Portugalskiego w ofensywie (Almeida, Simao, Fernandes), ale z obroną gorzej, odchodzi Zapotocny i defensywny pomocnik Fink...jak formy pójdą w dół to może być krucho na tyłach. Brakuje dryblasa na CB który by czyścił w powietrzu...
borozdw
Feb 1 2011, 19:08
CYTAT(Matis08 @ Jan 31 2011, 16:03)

@ Borozdw
Jakbyś strzelił normalne bramki po akcji czy z dystansu to by pewnie Siwiers nic nie pisał

Może znał, że mijanie strzałkami to lamerskie zagranie...
@ WKS
Widać Ty święty też nie jesteś

Ja przynajmniej gram do końca...
Nie wiem do czego pijesz pisząc te bzdury z padem za 500zł, internetem Gbps itp itd etc

))
@ Ufo
Chciałbym to zobaczyć na własne oczy ;p Trudno mi w to uwierzyć po tym jak widziałem Twoje zachowania

Mijanie strzałkami to lamerskie zagrania... hahahahahahahaha...
Panowie, nie mijajcie strzałakmi, bo to są lamerskie zagrania... żeby nie było później niedomówień... Najlepiej strzelajcie z 40 m, żeby nie było lamerskich strzałów...
To był ostatni mój komentarz w tej sprawie... ŻENADA...
lukasz44
Feb 1 2011, 19:42
Wracajac do tematu teransferów:Z Schalke odszedł Rakitić, Jones i Jendrisek mogło być jeszcze gorzej, ale na szczęście Farfan nie dogadał się z Wolfsburgiem. Myślałem że będzie bardzo nieciekawie, bez żadnych wzmocnień, ale Magath postarał się w końcówce okienka i dokupił Ali Karimiego który pewnie bez problemu zastąpi Rakiticia. Do ataku dołączył Charisteas, niby nie jest to gwiazda futbolu, ale stylem przypomina Huntelaara, przyda mi się kolejny taki dzik. Na DP za Jonesa przyszedł Annan z Ghany, więc również nie będzie braków w składzie.
Ogólnie okienko na duży plus, głównie że nie odszedł Farfan a doszedł gość ze statami w sam raz na OP, który może grać również w ataku, da to sporo możliwości ofensywnych.
http://pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?f=635&t=10992&hilit=Ali+Karimi
"Asian Maradona" - oby pseudonim nie był tylko wymysłem
Wie ktoś jak wygląda sytuacja w Lyonie? Z tego co sam się orientuję to nikogo nie zakupili a pozbyli się moich dwóch podstawowych obrońców ;/ Diakathe i Makouna ;/;/;/ Nie dość z tymi dwoma miałem problem z ustawieniem defensywy to jeszcze ich sprzedali ;/ masakra... Albo będę grał trójką obrońców, albo w obronie będzie grał Toulalan.
CYTAT(ufo19 @ Feb 1 2011, 22:05)

Wie ktoś jak wygląda sytuacja w Lyonie? Z tego co sam się orientuję to nikogo nie zakupili a pozbyli się moich dwóch podstawowych obrońców ;/ Diakathe i Makouna ;/;/;/ Nie dość z tymi dwoma miałem problem z ustawieniem defensywy to jeszcze ich sprzedali ;/ masakra... Albo będę grał trójką obrońców, albo w obronie będzie grał Toulalan.
http://www.igol.pl/transfers,c235.html
siwers99
Feb 1 2011, 22:57
CYTAT(borozdw @ Feb 1 2011, 19:12)

Panowie, nie mijajcie strzałakmi, bo to są lamerskie zagrania... żeby nie było później niedomówień... Najlepiej strzelajcie z 40 m, żeby nie było lamerskich strzałów...
Byłeś lepszy! chcesz tego to masz i koniec kropka;)
Matis08
Feb 2 2011, 15:27
CYTAT(borozdw @ Feb 1 2011, 19:12)

ŻENADĘ to właśnie pokazałeś tym postem

Ktoś napisał, że mijanie strzałkami to lamerskie zagrania ? ; > Ja tak uważam ? ; >
Może uważasz, że nadmierne wykorzystywanie w swoim zespole jednego zawodnika do mijania i to na swoim hoście to jest w porządku?
Gratuluję.
lukasz44
Feb 2 2011, 15:36
Jeszcze jeden post nawiązujący do tematu lamerskich zagrać i % od moderatorów polecą.
Mlody czy ty musisz spamować w każdym temacie ? Gdzie jest jakaś drobna sprzeczka, dziwny opis, czy cokolwiek innego Ty jesteś tam zawsze pierwszy radzę się trochę opanować bo to już robi się żałosne. To Ty zacząłeś wogóle tą niepotrzebną dyskusję\kłótnie i temat o podziałach w kategorii graczy.
Każdy w tej lidze jest równy, nikt nie jest w kategorii lepszych czy gorszych !
Każda kolejna odpowiedż tak jak mówiłem będzie skwitowana prezentem, bo sami psujecie klimat tej ligi tymi żałosnymi tekstami i głupimi docinkami!!!
Wykorzystywanie strzałek do mijania, strzały z przed pola karnego ? O czym wy mówicie !!!
W lidze zabronione są zagrania typu hidden and lama. Każdy inny gol jest prawidłowy !!!
Oczywiście że akcja 3-1 i podanie do gościa u góry na pustą bramkę albo zejście ze skrzydła drybling i podanie do wolnego grajka to lamerstwo, ale panowie nie każdemu zależy na pięknej grze w każdym meczu, więc przestańcie już bo to się robi niesmaczne...
LICZE ŻE WIĘCEJ TEGO TYPU POSTÓW JAK OSTATNIE NIE BĘDZIEMY OGLĄDAĆ ...
CYTAT(Matis08 @ Feb 2 2011, 15:31)

ŻENADĘ to właśnie pokazałeś tym postem
Ktoś napisał, że mijanie strzałkami to lamerskie zagrania ? ; > Ja tak uważam ? ; >
Może uważasz, że nadmierne wykorzystywanie w swoim zespole jednego zawodnika do mijania i to na swoim hoście to jest w porządku?
Gratuluję.
Rany boskie panowie skończcie to już tę "dyskusję" proszę Was. Każda ze stron przedstawiła swoje stanowisko i wszyscy już je znamy...Jeśli wciąż macie jakieś obiekcje wobec siebie to wyjaśnijcie sobie to na gadu bądź pw, a tu zajmijmy się zdrowymi rozgrywkami ligowymi...
EDIT: przepraszam Łukasz nie zauważyłem, że napisałeś coś już w tym temacie.
-----------
Nie szkodzi
lukasz44
Matis08
Feb 2 2011, 19:11
CYTAT(lukasz44 @ Feb 2 2011, 15:40)

Mlody czy ty musisz spamować w każdym temacie ? Gdzie jest jakaś drobna sprzeczka, dziwny opis, czy cokolwiek innego Ty jesteś tam zawsze pierwszy radzę się trochę opanować bo to już robi się żałosne. To Ty zacząłeś
wogóle
tą niepotrzebną dyskusję\kłótnie i temat o podziałach w kategorii graczy.
Jaa ??
O wypraszam sobie. Poczytaj sobie jeszcze raz wszystko od początku, a jak nic nie zauważysz to raz jeszcze i jeszcze raz ;]
Ja przyznałem rację Siwiersowi, bo nie wierzę, żeby ściemniał. Nie napisałem ani jednego SWOJEGO zdania na w/w przez Ciebie tematy.
I nie ja pierwszy przypisałem do kogoś jakiegokolwiek epitetu, który mógł być uznany za obraźliwy

Jak można spamować w Off-top`ie ? Poza tym chyba trochę przesadzasz, że wszędzie

No ale wiadomo jakie masz do mnie uprzedzenia ;] Co by nie było i tak wiadomo jak będziesz reagował.
PS. "W ogóle" pisze się oddzielnie.. Może czas zainwestować w słownik? (Pozdrowienia od Arcziego.

)
Tym bardziej, że każda przeglądarka ma wbudowany słownik i podkreśla błędnie napisane słowa....
Pozdrawiam wszystkich z Warszawy
lukasz44
Feb 2 2011, 19:42
CYTAT(Matis08 @ Feb 2 2011, 19:15)

Jaa ??
O wypraszam sobie. Poczytaj sobie jeszcze raz wszystko od początku, a jak nic nie zauważysz to raz jeszcze i jeszcze raz ;]
Ja przyznałem rację Siwiersowi, bo nie wierzę, żeby ściemniał. Nie napisałem ani jednego SWOJEGO zdania na w/w przez Ciebie tematy.
I nie ja pierwszy przypisałem do kogoś jakiegokolwiek epitetu, który mógł być uznany za obraźliwy
Jak można spamować w Off-top`ie ? Poza tym chyba trochę przesadzasz, że wszędzie No ale wiadomo jakie masz do mnie uprzedzenia ;] Co by nie było i tak wiadomo jak będziesz reagował.
PS. "W ogóle" pisze się oddzielnie.. Może czas zainwestować w słownik? (Pozdrowienia od Arcziego. )
Tym bardziej, że każda przeglądarka ma wbudowany słownik i podkreśla błędnie napisane słowa....
Pozdrawiam wszystkich z Warszawy
Post 13 i wszystko jasne. Siwers napisał tylko raz o tym meczu, a ktoś bawi się w
dobrego przyjaciela i sieje ferment na forum przenosząc tu ten wątek
Nawet pisząc w off-topie trzeba mieć jakiś umiar, ale widać tego nie rozumiesz
Mam uprzedzenia od czasu Twojego pierwszego turnieju na tym forum (Euro2010 jakby ktoś nie wiedział) i tego jak podrabiałeś strzelców aby być 1 w klasyfikacji
Słownik mam i gdy potrzebuje to używam, błąd zawsze może się wkraść, a w IE nie ma podkreślania błędów jeżeli chcesz wiedzieć. A Arcziego możesz pozdrowić
Od razu mówie chcesz coś pisać wal na GG, ja nie jestem fanem spamu nawet w off-topie, każdy kolejny post nie związany z ligą będzie karany lub usuwany
Pozdrawiam, pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.