Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Full Roster for ISS LEAGUE by lukasz44 v.3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
tomaj
Jeszcze jedno. czy te linki co są obecnie, są to linki do ostatecznej wersji patcha (chodzi mi o roster)?
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Sep 25 2010, 10:25) *
Jeszcze jedno. czy te linki co są obecnie, są to linki do ostatecznej wersji patcha (chodzi mi o roster)?

Tak rolleyes.gif Pare błędów może jeszcze być, ale już ich nie poprawiam, trudno. Te które były rażące zostały poprawione.
lukasz44
BARDZO WAŻNE !!!

Wyszła kolejna aktualka rostera, jest to wersja ostateczna i niepodważalna, nic napewno do końca sezonu już się nie zmieni. Prepraszam za kłopot, ale korekty były potrzebne

Co poprawiono:
staty Wichniarka i Żurawskiego
jednego z graczy rep. Szwecji
i kilku bramkarzy którym nie wpisano wcześniej umiejetności golkipera dry.gif

LINKI W 1 POŚCIE, INSTRUKCJA TEŻ!!!

Co do dodatków:
f&h powinno być już dziś
uni też na ukończeniu

a co najwazniejsze powoli powstaje folder boots biggrin.gif triangle.gif
tomaj
Rozumiem, że wszystkie linki zostały uaktualnione? Tzn. chodzi mi głównie o "osobne pliki"
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Sep 25 2010, 16:21) *
Rozumiem, że wszystkie linki zostały uaktualnione? Tzn. chodzi mi głównie o "osobne pliki"

Oczywiście cool.gif
Galaktyczny
Biorę twojego patcha :]
Czekałem na Deemaza ale koleś jest według mnie żałosny
Twoim patchem można grać na serwerach PES6J?
lukasz44
CYTAT(Galaktyczny @ Sep 25 2010, 23:27) *
Biorę twojego patcha :]
Czekałem na Deemaza ale koleś jest według mnie żałosny
Twoim patchem można grać na serwerach PES6J?

Inny patch niż deemaz nie jest dozwolony niby na pes6j mellow.gif wink.gif

Co znaczy "biorę twojego patcha" ?
Galaktyczny
CYTAT(lukasz44 @ Sep 25 2010, 23:41) *
Inny patch niż deemaz nie jest dozwolony niby na pes6j mellow.gif wink.gif

Co znaczy "biorę twojego patcha" ?

Do pogrywania na offline. Czasem też z kumplem przez neta.
kowiak
dzięki za poprawienie Janka Duricy biggrin.gif
dj_adriano
CYTAT(Galaktyczny @ Sep 25 2010, 22:47) *
Do pogrywania na offline. Czasem też z kumplem przez neta.

przecież to nie jest patch do offline. ten roster został zrobiony specjalnie do ligi online.
Kubbas
offline też można grać
JustMe1987
CYTAT(Kubbas @ Sep 26 2010, 16:29) *
offline też można grać

Tak jest. Jak ktos jest kumaty to pare godzin poswieci i moze rooster rozbudowac do rozmiarow przyzwoitego patcha.
lukasz44
!!! UNI DOSTĘPNE !!!

Pokaz slajdów :
http://img831.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pes62010092819455473.jpg

LINKI I INSTRUKCJA W 1 POŚCIE !!!
Wielkie podziękowania dla Goofyego !!! Świetna robota.
Jutro linki do F&H rolleyes.gif
Stuart17
.GooFy = solidna robota. wink.gif Powoli robi sie ladny caloksztlat.
WKS
No i gitara , czekam na F&F. Wielkie Dzięki Łukaszu ; ]
lukasz44
!!! FACE & HAIR DOSTĘPNE !!!

Pokaz slajdów :
http://img512.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pes62010092921370323v.jpg

LINKI I INSTRUKCJA W 1 POŚCIE !!!
Osoby które będą ściągać f&h proszone są o napisanie czy wszystko w porządku przy rozpakowywaniu, czy nie ma błędów.
W razie czego mozna skorzystać z danych naprawczych, które są dodane.
Wielkie podziękowania dla Stuarta17 !!! Świetna robota.
Reuploady uni, f&h pojawią się niedługo.
Dziękuję wszystkim za współpracę patch wreszcie nabrał właściwego kształtu co cieszy rolleyes.gif
Proszę o komentarze, opinie i wychwycanie błędów happy.gif
Niedługo dojdzie folder boots, ale to już mniejsza sprawa cool.gif
czubinho
Świetny roster, nic tylko grać lige wink.gif
kowiak
świetna robota smile.gif patrząc pod kątem mojego skromnego Lokomotiwu to jestem mile zaskoczony. Szczególnie jeśli chodzi o stroje gdzie mam do dyspozycji bodajże 4-5 kompletów smile.gif do tego 8-9 zawodników z podstawowego składu ma nowe twarze. Super prezentuje się poza tym stadion na którym widnieją reklamy napisane cyrylicą biggrin.gif więc dodatkowe dzięki dla JustMe wink.gif

PS
Rudnevs jest Łotyszem a nie Bośniakiem wink.gif
keraj27
fajnie fajnie super sprawa biggrin.gif

ale tak jak patrze po tych screenach to w CSKA brakuje Vagner'a Love'a a w Polonii nigdy nie grał żaden Sokołowski "I" ten z Polonii ma na imię Marek... a Sokołowski I i II jeden już dawno nie gra a drugi gdzieś odszedł w poprzednim sezonie z Arki xD

wiem że to takie małe moje wcinki ale tak tylko pisze aby był patch jak najlepszy biggrin.gif

pozdro i dzia za wkład w ten roster
lukasz44
CYTAT(keraj27 @ Oct 1 2010, 08:49) *
fajnie fajnie super sprawa biggrin.gif

ale tak jak patrze po tych screenach to w CSKA brakuje Vagner'a Love'a a w Polonii nigdy nie grał żaden Sokołowski "I" ten z Polonii ma na imię Marek... a Sokołowski I i II jeden już dawno nie gra a drugi gdzieś odszedł w poprzednim sezonie z Arki xD

wiem że to takie małe moje wcinki ale tak tylko pisze aby był patch jak najlepszy biggrin.gif

pozdro i dzia za wkład w ten roster

Temat Vagnera Love był poruszany parę stron wcześniej, wina nie wykupionych graczy w PESShopie, zapewniam Cię że w trybie online jest smile.gif Co do Sokołowskiego to nie wiem, ale dzięki za uwagę

A i Rudnevs jest jako łotysz, tylko zamiast flagi Łotwy jest flaga Bośni nie wiedziałem (chyba) jak to zmienić...
deadduck
Wielkie dzięki smile.gif Przyjemniej będzie się grać smile.gif
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Oct 1 2010, 16:46) *
Temat Vagnera Love był poruszany parę stron wcześniej, wina nie wykupionych graczy w PESShopie, zapewniam Cię że w trybie online jest smile.gif Co do Sokołowskiego to nie wiem, ale dzięki za uwagę

A i Rudnevs jest jako łotysz, tylko zamiast flagi Łotwy jest flaga Bośni nie wiedziałem (chyba) jak to zmienić...

Bo pewnie bazowałeś na 6.5, czy ktoś kto Ci robił loga, a my mamy nowe repry i nowe narodowości w OF'ie, a na OF'ie z tego co wiem też bazowałeś
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Oct 1 2010, 20:27) *
Bo pewnie bazowałeś na 6.5, czy ktoś kto Ci robił loga, a my mamy nowe repry i nowe narodowości w OF'ie, a na OF'ie z tego co wiem też bazowałeś

To chyba nie ma znaczenia, już w patchu siwersa loga narodowości były pomieszane, a ja tego nie poprawiałem...
Rasher
nwm czy tylko u mnie tak jest ale w lidze hiszpańskiej leavente ma herby pozamieniany z herculesem.
lukasz44
CYTAT(Rasher @ Oct 2 2010, 19:59) *
nwm czy tylko u mnie tak jest ale w lidze hiszpańskiej leavente ma herby pozamieniany z herculesem.

Coś żle wgraleś, takiego błędu napewno nie ma.
Galaktyczny
lukasz44 czy da radę zrobić tak z of'em aby działał tryb kariery??? Bo gdy chcę zagrać w tym trybie PC się zawiesza
lukasz44
CYTAT(Galaktyczny @ Oct 3 2010, 10:22) *
lukasz44 czy da radę zrobić tak z of'em aby działał tryb kariery??? Bo gdy chcę zagrać w tym trybie PC się zawiesza

Niestety tryb kariery nie zadziała dry.gif Nie da się tego naprawić.
lukasz44
Ucichło coś, więc mała garść statystyk ściągania z samego Multiupload rolleyes.gif

wink.gifsmile.gifsmile.gif
Milerinho
Mógłby ktoś wrzucić stroje na inny serwer ?

np. http://www.mediafire.com/ z tej strony zawsze na pełnych obrotach śmiga.

JustMe1987
CYTAT(Milerinho @ Oct 13 2010, 17:45) *
Mógłby ktoś wrzucić stroje na inny serwer ?

np. http://www.mediafire.com/ z tej strony zawsze na pełnych obrotach śmiga.

Nie ma problemu podziele na dwa party i zupam na wieczor jak bede mial wolne lacze.

Download:

Part_I

Part_II

cool.gif
Milerinho
CYTAT(JustMe1987 @ Oct 13 2010, 17:54) *
Nie ma problemu podziele na dwa party i zupam na wieczor jak bede mial wolne lacze.

Download: ~22-23

cool.gif

Rasher
Jak mogę naprawic to że mam złe herby/druzyny. Na jakimś forum znalazłem wytłumaczenie ale po niemiecku i nie rozumiem. (Ich habs dir in der Downtown schonmal gesagt. Du musst die 0-Text nochmal neu runter laden und einfügen!)
matthew0013
a jakby ktos byl tak mily i powiedzial wiedzial jak zrobic tak zeby z tej wersji moc grac w kariere ;P ktos kto wie jak sie tym pobawic i zeby mozna to bylbym wdzieczny za odpowiedz wink.gif
JustMe1987
CYTAT(matthew0013 @ Oct 26 2010, 20:36) *
a jakby ktos byl tak mily i powiedzial wiedzial jak zrobic tak zeby z tej wersji moc grac w kariere ;P ktos kto wie jak sie tym pobawic i zeby mozna to bylbym wdzieczny za odpowiedz wink.gif

Wgrywasz wszystkie dodatki. Usuwasz OFa z moich dokumentow i odpalasz gre. Ot cala filozofia. Baza do online stworzy Ci nowego OFa z ktorego bedziesz korzystal grajac offline. Jest tylko jeden szkopul bo moze brakowac jakis pilkarzy w offline ktorzy normalnie w online sa. Nie wiem z czego to wynika. W kazdym razie wielu brakow nie bedzie - to raczej jakies znikome liczby jezeli chodzi o cala baze pilkarzy.
lukasz44
Karierka nie pójdzie na tym rosterze, zatnie się przy wyborze trybu - niestety. Mecze towarzyskie, zapewne puchary itp. można grać normalnie, ale przy karierce występuje wyżej wymieniony bug, pytałem się paru osób czy da się to jakoś naprawić ale niestety nie, musiałbym znależć graczy z ml defualt i ml young i ich przywracać, bo bez nich karierka się nie odpali.

To że gracze są w online a nie ma ich w edycji i offline zależy od wykupienia zawodników z pes-shopu.
matthew0013
szkoda szkoda wielka szkoda bo takie sklady tyle ekip ze az sie pali zeby zagrac kariere wink.gif a ktos ma moze namiary do bardzo podobnego patcha nie roster w ktorym by sie dalo ;>
lukasz44
Witam wszystkich smile.gif

Powoli ruszają prace nad zimową aktualką roostera.
Poszukuję osób które mogłyby się zająć komentarzem i folderem boots.
Kto zna się na rzeczy i ma troszkę chęci niech odezwie się w tym temacie albo na GG.

Wszelkie pomysły dotyczące aktualki również mile widziane wink.gif

lukasz44
A więc kolejny news (po miesiącu powolnej pracy tongue.gif ) odnośnie Zimowej Aktualki:

- 70% ekip ma już zaktualizowane i odświeżone statystyki
- zrobione większość teransferów z zimowego okienka
- nowe logosy od seby gotowe
- Daro969 pomoże przy oflagowaniu dla wszystkich ekip w patchu
- zuraw12 wyraził chęć pomocy przy folderze boots, ale czy zostanie wydany przy premierze czy trochę póżniej tego jeszcze nie wiemy.
- planuję też kilka niespodzianek, które odświeżą tryb online

A co tam, pare screenów wink.gif :

Tak więc jest dobrze rolleyes.gif I napewno nikt się nie zawiedzie...
JustMe1987
Smakowicie. Dzieki za prace wlozona w to aby nasze rozgrywki byly jeszcze przyjemniejsze cool.gif
dj_adriano
piekne wiesci! kawal naprawd? solidnej roboty! dziekowac Lukaszu wink.gif
siwers99
z patcha pes7 przekopiuj nazwiska np żeby nie było Gotze tylko Götze i nie Kiessling tylko Kießling wink.gif Bo ja tego nie robilem a są do poprawy nazwiska w niemieckiej Bundeslidze wink.gif
Stuart17
Ładnie się ludzi okłamuje tongue.gif. "Po miesiącu powolniej pracy" a już prawie wszystko zrobione. biggrin.gif Powodzenia w dalszej pracy na razie prezentuje się świetnie.
Patryk77
można się spodziewać kiedy wyjdzie patch ? bardzo na niego czekam bo jest najleprzy, będzie naprawiony błąd z Master League w której nie można było grać ? odpisz!! bo wszystce czekają na twój patch pzdr.smile.gif
Patryk77
Łukasz napisał do mnie że w przeciągu 2 tygodni będzie patch napewno na 100% więc cierpliwie poczekajmy biggrin.gif
lukasz44
Tak, patch w przeciągu dwóch tygodni ujrzy światło dzienne, choć może to się też stać wcześniej wink.gif

Parę kolejnych SS dla smaczku:

Dzięki five-serverowi możemy grać też druzynami z Others C więc dojdzie nam 18 wolnych slotów wink.gif cool.gif
W wersji v.2 pojawi się tylko 2 może 3 nowe ekipy, a pełną wersją patcha będzie v.3 która wyjdzie gdzieś w połowie marca, tam będzie już pełne others c excl.gif

Narazie moje plany co do wolnych slotów (do Trabzonsporu) reszta jeszcze niewiadoma:

A więc czekajcie, bo warto smile.gif
WKS
Nooo zacieram rece i czekam Szefie wink.gif bo naprawde bedzie sie super grało ;D < i Gotze w BVB na lepszych statach ^^ >
Patryk77
Jak tam idą postępy Łukasz, możemy się spodziewać patcha za tydzień? i nie zapomnij o błędzie w Master League bo ta rozgrywka opiera się na tej grze !
Patryk77
nie wiem co się dzieje ale sprawa ucichła, Łukasz napisz czy dzisiaj lub w tym tygodniu wyjdzie patch pliss sad.gif
dj_adriano
ja myśle ,że patch powinien wyjść po rozegraniu rundy pucharu ligi bo tak to zrobiło by się zamieszanie z gra w lidze na już nowym z aktualnymi składami,a w pucharze jeszcze na obecnym..
Kamiloxx
Jak chcecie, to dorobię jakieś flagi. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.