Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Full Roster for ISS LEAGUE by lukasz44 v.3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
lukasz44
Jeżeli ktoś myśli że prace nad patchem stanęły myli się, po prostu brak czasu powoduje to że nadal go nie wydałem sleep.gif
Na dniach uporam się z uploadem f&h i dopicowaniem others A bo tylko to zostało rolleyes.gif

Trochę z rodzimej ligi:

kajoj20
Kucharczyk ma 178 cm wzrostu a nie 180 ...
Sivakow ma 186 cm a nie 187...
Melikson 175 a nie 178...

Źródła: strony główne klubów wink.gif
lukasz44
CYTAT(kajoj20 @ Mar 8 2011, 21:05) *
Kucharczyk ma 178 cm wzrostu a nie 180 ...
Sivakow ma 186 cm a nie 187...
Melikson 175 a nie 178...

Źródła: strony główne klubów wink.gif

Dzięki, informacje napewno się przydadzą wink.gif
michel000
lukasz jak zwykle odwala kawał dobrej roboty. Już nie moge sie doczekać kiedy pogra się Torresem w Chelsea, czy Kagawa z lepszym Skillem biggrin.gif. Czekajmy bo jest na co smile.gif
Milerinho
Czapki z głów ! może i zainstaluje dla tego patcha PES6 i popykam dla funa smile.gif
lukasz44
Full Roster for ISS LEAGUE by lukasz44 v.2 - zimowa aktualka

Aktualka zawiera:
1. Wszystkie transfery z zimowego okienka teransferowego
2. Odświeżone i aktualne statystyki praktycznie wszystkich graczy na podstawie PSD i innych patchy
3. Wprowadzono cieszynki po golach dla praktycznie wszystkich graczy
4. Wiek graczy zaktualizowany na rok 2011
5. U wielu graczy poprawiono podstawowe atrybuty, czyli wagę i wzrost, oraz podatność na kontuzje
6. Formacje ekip zaktualizowane
7. Poprawione błędy z pierwszej wersji
8. Zmieniony styl logosów
9. Mały update face&hair

Drużyny w Patchu:

Reprezentacje:

Liga Angielska:

Liga Hiszpańska:

Liga Włoska:

Liga Niemiecka:

Others:
(powstało za ligę Polską)
Zawiera mieszanke klubów z różnych krajów:

PSG, FC Szahtar Donetsk, Bordeaux, Olympique Lyon, Olympique Marsylia,
AJ Auxerre, OSC Lille, Stade Rennais FC, FC Basel 1893, Corinthians Sao Paulo,
Boca Juniors, Sporting Braga, Red Bull Salzburg, Austria Wiedeń,
Lokomotiv Moskwa, Dynamo Moskwa, FC Spartak Moskwa, Sparta Praga,
Internacional Porto Alegre, Standart de Liege.

Others A:
Anderlecht, Zenit, PSV, Twente, Ajax,
Olympiacos, Panathinaikos, Buraspor, Rubin Kazan, Benfica,
Porto, Sporting, Celtic, Rangers, CSKA,
Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray, Dynamo Kijów.

Others B
(zawiera najlepsze ekipy z ligi Polskiej)
Jagiellonia Białystok, Polonia Warszawa, Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków.

Osoby których pomagały przy zimowej aktualce:

Seba (loga)
Stuart17 (pomoc przy aktualce f&h, staty polska liga)
allezlinter (scoreboard dla ligi)
JustMe1987 (pomoc ogólna, staty polska liga)

Napewno o jeszcze wielu osobach nie wspomniałem, ale dziękuję wszystkim nawet jeżeli nie są wymienieni powyżej .

WAŻNE:
Każda liga która zechce użyć patcha w rozgrywkach musi otrzymać moją zgode, pisząc prośbę na GG
(w profilu jest podane) lub PW. Ponieważ patch został stworzony głównie dla ligi ISSOnline.

To samo dotyczy edycji, jeżeli ktoś chce bazować na tym patchu musi się ze mną skontaktować.

Screeny:

ROOSTER POJEDYŃCZE PLIKI:
http://www.multiupload.com/BQY9ZYZAR2

ROOSTER AUTO-INSTALATOR:
http://www.multiupload.com/69NCD58J80

Face&Hair:

INSTALACJA PATCHA:
wszystko w 1 poście szczegółowo opisane

Uni i reszta z v.1 pasuje również pod aktualkę więc wszystko będzie się zgadzać wink.gif

Dziękuję wszystkim którzy ściągną patcha, liczę że pojawi się sporo komentów bo to naprawdę dla mnie ważne wink.gif cool.gif
Milerinho
KLASA !!!!!! pobieram raz dwa i przetestuje smile.gif

szacunek za determinacje i kawał dobrej roboty.
WKS
Zajebista zajebistosc mistrzu !!!!!! Zasysam !!! . Dziekuje ;D
michel000
ŁUKASZ JESTEŚ MOIM MISTRZEM! ZARAZ TO INSTALUJE I LECIMY, BIG THANKS !
gapa
ocena w skali 1 do 10 daje 1000 !! smile.gif
czubinho
Klasa Klasa Klasa i jeszcze raz Klasa
Dzięki Łukasz xD

ps. w Interze nie ma Kharji biggrin.gif
Edi092
Dziekować !
Stuart17
Super robota panie Łukaszu. Dzięki. wink.gif
lukasz44
DODATKI DO PATCHA :

Scoreboard ISSOnline cool.gif :

Download:

Scoreboard auto-instalatory
http://www.multiupload.com/DMMITBO44J

Scoreboard pojedyńcze pliki (plik txs wrzucamy do p-texta a ten drugi do 0-text)
http://www.multiupload.com/WEXJ84CNX4

Jak wgrać:

Scoreboard (autoinstalator)
1. Ściągamy pliki z wybranego żródła.
2. Rozpakowujemy ściągnięty plik.
3. Otwieramy program DKZ Studio
4. Następnie file-->open file, następnie znajdujemy nasz ściągnięty plik 0-text i klikamy na niego
5. Nastepnie patch-->apply patch in folder, a tam wyszukujemy nasz folder dat, najeżdżamy na niego i klikamy OK
6. Gdy wyświetli nam sie komunikat klikamy YES i znajdujemy nasz 0-text
7. Plik się wgrywa, czekamy aż się załaduje
9. To samo robimy z drugim pilkiem o nazwie p-text i wgrywamy go nie do 0-text a do p-text
10. Sprawdzamy czy działa

Można też wgrać pojedyńcze pliki do 0-texta i p-texta lub użyć metody kitservera 6.6.0 jeżeli ktoś będzie miał jakieś problemy z tym proszę pisać na GG

Mam nadzieję że się podoba i dużo osób go ściągnie, wielkie podziękowania dla allezlintera z Evo-Web który pomógł go stworzyć biggrin.gif
Oczywiście nadal zachęcam do komentowania i oceny patcha wink.gif
JustMe1987
Wszystko dziala cacy i bez zadnych bugow jak do tej pory. Kawal dobrej roboty.

cool.gif
dj_adriano
happy.gif coś pięknego panie lukaszu!! wub.gif ręce same składają się do oklasków rolleyes.gif
Patryk77
a działa tryb master league?? miał być naprawiony odpiszcie??? wink.gif
JustMe1987
To jest rooster do online a nie patch do offline to po pierwsze a po drugie nie widzialem zeby gdzies bylo zapewniane ze blad ml bedzie rozwiazany.
Patryk77
to jak w to teraz grać ?? mam pomysl może jak nie zainstaluje tego Roostera to może wtedy zadziala trzeba kombinować a jak nie to na innym OFIE zagram odp.. happy.gif
woodi
Ten patch to mistrzostwo świata panowie smile.gif czapki z głów i respect dla łukasza44 który jest ojcem tego patcha i dla tych którzy mu pomagali smile.gif kawał dobrej roboty i oby tak dalej smile.gif
prince
A ja mam zastrzeżenie natury personalnej w Besiktasie Stambuł. Mianowicie podążając za oficjalną stroną klubu http://www.bjk.com.tr/en/yfs.php?kat_no=80...o=10&tumu=E brakuje w składzie trzech graczy defensywnych. O ile jeśli chodzi o Dougukan Pala i Guven Gursoy to pal ich licho, skoro nawet na oficjalnej nie mają wypełnionych statystyk, ale Ridvana Simseka (we wcześniejszym roosterze był) to bym chciał mieć w składzie wink.gif jest to dość istotne gdyż obrońców w kadrze mam całych 6 i każdy jest na wagę złota wink.gif

Tak więc będzie się dało coś z tym zrobić? :>
lukasz44
CYTAT(prince @ Mar 13 2011, 14:30) *
A ja mam zastrzeżenie natury personalnej w Besiktasie Stambuł. Mianowicie podążając za oficjalną stroną klubu http://www.bjk.com.tr/en/yfs.php?kat_no=80...o=10&tumu=E brakuje w składzie trzech graczy defensywnych. O ile jeśli chodzi o Dougukan Pala i Guven Gursoy to pal ich licho, skoro nawet na oficjalnej nie mają wypełnionych statystyk, ale Ridvana Simseka (we wcześniejszym roosterze był) to bym chciał mieć w składzie wink.gif jest to dość istotne gdyż obrońców w kadrze mam całych 6 i każdy jest na wagę złota wink.gif

Tak więc będzie się dało coś z tym zrobić? :>

Heh no spoxo, ale spójrz na transfermarkt.de (najlepsza strona z pełną bazą wszystkich klubów)

Dougukan Pala nie zrobiłem bo gracz po prostu nie miał statystyk praktycznie nigdzie a po 2 i tak byłby bardzo słaby patrząc na jego wartość rynkową wink.gif

Drugiego nie ma w oficjalnym składzie na transfermakt więc nie dziw się że go nie ma wink.gif

Hmm ale o Simseku to dowaliłeś blink.gif Przecież odszedł do Kayseri Erciyesspor i jest w ich składzie

Sprawdż najpierw wszystkie informacje i dopiero pisz, pzdr wink.gif cool.gif
prince
CYTAT(lukasz44 @ Mar 13 2011, 15:18) *
Heh no spoxo, ale spójrz na transfermarkt.de (najlepsza strona z pełną bazą wszystkich klubów)

Dougukan Pala nie zrobiłem bo gracz po prostu nie miał statystyk praktycznie nigdzie a po 2 i tak byłby bardzo słaby patrząc na jego wartość rynkową wink.gif

Drugiego nie ma w oficjalnym składzie na transfermakt więc nie dziw się że go nie ma wink.gif

Hmm ale o Simseku to dowaliłeś blink.gif Przecież odszedł do Kayseri Erciyesspor i jest w ich składzie

Sprawdż najpierw wszystkie informacje i dopiero pisz, pzdr wink.gif cool.gif

Jeśli chodzi o tych dwóch pierwszych to jasna sprawa nie ma tematu.

A co do Simseka to Ty mówisz o Yusufie - pomocniku i tak on odszedł do Kayseri, a ja o Ridvanie - obrońcy. Ale już widzę różnicę, na transfermarkt jest przeniesiony do młodzików, a na oficjalnej stronie Besiktasu widnieje wciąż w pierwszej drużynie. Stąd to nieporozumienie smile.gif cóż...miejmy nadzieję że formy będą sprzyjać wink.gif
Mani3k
Dobra robota lukasz, gratulacje za upór i wytrwałość przy tworzeniu aktualki.
Szacunek. rolleyes.gif
Nalep
Great job Łukasz! Wszystko wygląda świetnie i przede wszystkim jest się na bieżąco smile.gif Na pewno zajęło Ci to kupę czasu to tym bardziej gratuluję świetnej aktualki.Mam nadzieję, że będzie mi się grało na niej świetnie, ba! Tak z pewnością będzie ;] Najważniejsze jest to, że Ci się chciało i świetnie, że podjąłeś się tego.
Patryk123456789
Świetna robota !
Patryk77
no i co obiecanki cacanki, byś przynajmniej powiedział jak naprawić ten błąd w Master League? mam wszystkie programy do edytowania PES 6, a może jest problem z crackiem -- inna sprawa

kto się podpisuje żeby Łukasz naprawił ten błąd niech pisze na forum i do niego!
Orange_91
CYTAT(Patryk77 @ Mar 20 2011, 18:29) *
no i co obiecanki cacanki, byś przynajmniej powiedział jak naprawić ten błąd w Master League? mam wszystkie programy do edytowania PES 6, a może jest problem z crackiem -- inna sprawa

kto się podpisuje żeby Łukasz naprawił ten błąd niech pisze na forum i do niego!

Nie umiesz czytać? To patch do ONLINE. Jest głównie przeznaczony do gry sieciowej. Do offline proponuję pobrać jakiś inny dodatek.
Patryk77
No i co przechytrzyłem Cię gram na innym OFIE i nie mam face a twarze są identyczne z daleka a nie jak twoje jakieś łysiny i nie umiesz nawet porządnie zrobić ryjów dla Newcastle hehehe :Ppała:P
19wisnix83
Kiedy wyjdzie Full Roster for ISS LEAGUE by lukasz44 v.3

lukasz44
CYTAT(19wisnix83 @ Apr 2 2011, 14:16) *
Kiedy wyjdzie Full Roster for ISS LEAGUE by lukasz44 v.3

Gdy znajdę chęci i motywacje do zrobienia kolejnej wersji closedeyes.gif
Kiedy to nastąpi nie wiem tongue.gif
lukasz44
Jakoś podłapałem chęcie do dalszej edycji patcha i dodanie kolejnych ekip tongue.gif
Panowie jest pytanie, co zrobić ?

Mamy 4 możliwości:

1). Dodanie others C tak jak było zaplanowane, czyli:

2). Dodanie w miejsce Others C Polskiej Ekstraklasy.

3). Wywalenie najsłabszych ekip z Serie A i Bundesligi lub innych lig i zrobienie zarówno europejskich\amerykańskich ekip jak i Polskiej Ekstraklasy.

Piszcie co myślicie tongue.gif To może może coś ruszy cool.gif
dj_adriano
ja jestem za opcją trzecią czyli: polska ekstraklasa (z myślą żeby zagrać w przyszłości jakąś lige rodzimymi zespołami) plus kilka nowych ekip europejskich i amerykańskich zarówno z północnej jak i południowej w zamian właśnie za najsłabsze zespoły serie a i bundesligi ,którymi i tak praktycznie nie gramy.. happy.gif
kajoj20
Opcja 2 smile.gif mimo ze E - klasa jest jaka jest wink.gif
WKS
Nareszcie ! Czekałęm i czekałem i nareszcie jest propozycja z Ekstraklasa ;]] oczywiscie jak najbardziej opcja 2 !.
Kamiloxx
2 opcja. Wtedy nawet ja dołączę do gry w PESa przez neta. tongue.gif
lukasz44
Nadeszła pora na dawkę screenów z Polską Ekstraklasą w patchu tongue.gif :

Prace idą dość szybko, z czasem pojawią się kolejne nowinki.
Jak narazie zrobionych mam 8\18 ekip z Polski, gotowe stroje jak i kompletne f&h dla zrobionych zespołów cool.gif
Stuart17
Solidnie. biggrin.gif Gdyby nie T-mac to by nie było jakich fejsów pokazywać.
WKS
Whoa ! Fantastyczna wiadomość ! Jako ,że prace idą szybko to bede codziennie katował kiedy download tongue.gif [joke] . Nie no , dobra robota Łukaszku. Juz wczoraj Ci mowilem ze cenie Twoja prace wink.gif wiec czekam z niecieprliwoscia.
T-Mac
nice smile.gif
bedzie trzeba zagrac online smile.gif
Daro.
Na GG już Ci napisałem, że są dwa błędy w logosach. ; )
Poza tym screeny super. Może i ja się skusze na grę online. biggrin.gif
Kamiloxx
Super się prezentuje. wink.gif Mógłbym zobaczyć coś z Cracovii i Arki? biggrin.gif
lukasz44
Następne screeny: (Ruch, Zagłębie, Śląsk)

WKS
I jak tam Łukaszu postep w drużynach ? Zmontowałeś coś nowego ? ; ) . Wdzieczny byłbym za info smile.gif
lukasz44
Arka Gdynia, Polonia Bytom, Korona Kielce :

+

tongue.gif

Wszystko idzie w dobrym kierunku, mimo że ostatnio mało zrobiłem wink.gif
A i poprawione logosy ŁKS'u i Arki wink.gif

lukasz44
Widze spore zainteresowanie patchem...
JustMe1987
Zainteresowanie jest. Proponuje download zamiescic na jakims serwerze ktory poda Ci liczbe pobran a sam sie zdziwisz tongue.gif
Daro.
Typu Multiupload. wink.gif
Zainteresowanie jest, ale narazie nie ma co komentować, bo każdy czeka na download. smile.gif
craxa93
Pewnie że jest, biggrin.gif już nie mogę się doczekać popykać sobie na polskim podwórku tongue.gif i w dodatku z takimi facjatami bo ostatnio facemakery nie próżnują.
lukasz44
Dobra wiadomość happy.gif Polska liga ukończona !!! cool.gif
Jeszcze 5 ekip z others b, mały uptade reprezentacji + małe odświeżenie statów i wydajemy cool.gif

A więc już niebawem smile.gif

Trochę nowych i ostatnich już screenów:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.