Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 2006 już są pierwsze screeny...
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2, 3, 4
lukasso
http://downloads.breamster.com/downloads.p...DESC&order=date
macie tu filmiki z fify 2006
sa rowniez dostepne filmiki z wersji grywalnej
ja powiem jedno
to bedzie hit ph34r.gif
m.in wolne wykonywac bedziemy podobnie jak w seriach pes
czyli bez zbędnych kòłeczek jak to było w fifach

Mortin
jak napisano na www.fifapolonia.pl dzisiaj ma wyjsc oficjalne demo fify 06 wiec czekam z niecierpliwoscia:D ale moge sie zalozyc ze i tak PES5 bedzie roxowało mastahowalo i inne takie;p
tomek828
po obejrzeniu filmiku "Chelsea vs. Barcelona" z FIFY 2006 uważam że może wkońcu EA się postarało i będzie to dobra gra smile.gif Ale najlepiej poczekać aż ktoś zagra w demo i powie jak jest naprawde blink.gif
nadzinho
fife 2006 zagram by sie z tego posmiac
bo i tak pes 5 bedzie lepszy jedyne co mnie w fifie interesuje to polski komentarz
a moze panowie z EA nas zaskocza (chac watpie) laugh.gif
lualua
JA W Fife jak zwykle pogram troche, bo tam jest kariera w prawdziwej lidze z prawdziwymi pucharami itd. Lubie zaczynać np. w III lidze angielskiej i piąć się w gòrę. Bo MasterLeague już mnie dołuje. Ale jak interfejs nowej Pipy będzie chodził jak w 2005 to będzie super gòwno
TeDi
Byłem przed chwilą na czacie fify. A tam jak się podniecają czy będzie demko czy nie. Ja tu pròbuje nawoływać, że fifa to dno a rządzi PES biggrin.gif A oni swoje plotą o tych licencjach i beznadziejnej grafie, ktòre fifa ma laugh.gif a ja nadal staram się nawròcić tych poganòw!! Ale niestety nic mi to nie dało. Oni są tak obłąkani, że tu nic nie pomoże, jedyna rada to chyba kulka w łeb albo kołek w serce tongue.gif
Na koniec wkurzony moją niemocą napisałem z 30x PES RZ
j.osti
jeden woli còrkę... a drugi teściową! rzecz gustu... ja chyba jestem jakiś zboczony, bo chodź dla mnie PES kròluje, to jednak lubię od czasu do czasu pograć w fifę i nie mogę się już doczekać tej ze znaczkiem 06 laugh.gif

NO I ZNOWU CHYBA DZIŚ DEMA NIE ZOBACZYMY...
http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=6569
Radarek
QUOTE(j.osti @ Aug 30 2005, 14:50:44)
jeden woli còrkę... a drugi teściową! rzecz gustu... ja chyba jestem jakiś zboczony, bo chodź dla mnie PES kròluje, to jednak lubię od czasu do czasu pograć w fifę i nie mogę się już doczekać tej ze znaczkiem 06  laugh.gif

Weeeeeeee stary nawet nie gadaj bo dostaniesz bana na tym forum ;-).
Przeciez pipa to wielkie g***.
No comment
j.osti
Są już wymagania nowej fify, a dema ni ma! Kurde, będę musiał podziękować staremu poczciwemu Windowsowi 98 mad.gif Coś mi się zdaje,że są one sporo wygòrowane. No ale... PES5 nie powinien mieć aż takich!

MINIMUM
* Procesor 1.3 Ghz Intel Pentium III
* 256MB pamięci RAM (rekomendowane 512MB)
* Karta graficzna 32 MB PCI lub AGP z akceleratorem zgodnym ze standardem DirectX 9.0c
* 1.2GB wolnego miejsca na dysku
* Napęd DVD-ROM
* Klawiatura, mysz
* Modem o szybkości transmisji 56K do gry on-line.
* Windows XP albo Windows 2000
* Nie obsługuje Windows 95, Windows 98 i Windows NT 4.0

Zauważcie,że nowością jest DVD. A to się Szpaku musiał nagadać... biggrin.gif
walczu
Z nieoficjalnych źròdeł wynika, że demo będzie przed 17 naszego czasu tongue.gif
TeDi
Jak ten komentarz Szaranowicza będzie taki nudny i sztywny jak w Skokach Narciarskich to ja dziękuje za takie coś mad.gif
lukasso
QUOTE(TeDi @ Aug 31 2005, 12:38:45)
Jak ten komentarz Szaranowicza będzie taki nudny i sztywny jak w Skokach Narciarskich to ja dziękuje za takie coś  mad.gif
[right][snapback]33969[/snapback][/right]

komentarz polski w fifie 2006 to nic innego jak przetłumaczony angielski
nalepinho
demo już jest ph34r.gif www.fifapolonia.pl jest link P.S mam transfer 171 kb/s tongue.gif
TeDi
nie wiem co się dzieje czy coś jest zapchane ale mi ten link nie działa
jest też tu i też mi nie działa
[url=http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=news&id=6287]

EDIT: z fifa serwis mi poszło smile.gif ale pruje kurde, jak tak pòjdzie to się łącze spali, a idzie mi 16 kbs tongue.gif Proszę sie nie śmiać!!
kosa
HEHE, ALE BEKA... Wszedlem na ich czata pod nickiem Nakamura i wypisywalem ze mam juz te demko... a oni wszyscy uwierzyli i sie rzucili na priv i okolo 20 osob palilo sie zeby im cos powiedziec laugh.gif ... na dodatek lecialy takie teksty: "WSZYSCY M
nalepinho
mi się już zgrało i całkiem całkiem ale 60% tej "nowej" fify to jest skopiowana tongue.gif 05. Menu jest po polsku i jest 5 drużyn dwa stadia. Ale to wciąż ta sama fifa. Mało raelistyczne ruchy piłkarzy. moja ocena to 5\10
lualua
QUOTE(nalepinho @ Aug 31 2005, 14:33:38)
mi się już zgrało i całkiem całkiem ale 60% tej "nowej" fify to jest skopiowana tongue.gif 05. Menu jest po polsku i jest 5 drużyn dwa stadia. Ale to wciąż ta sama fifa. Mało raelistyczne ruchy piłkarzy. moja ocena to 5\10
[right][snapback]33978[/snapback][/right]

napisz czy interfejs/menu chodzi tak samo beznadziejnie wolno jak w 2005.
Jeśli tak to ja nie ściągam, więcej pieprzenia sie z ustawianiem formacji i składu niż grania...
onix_the_chosen
a ja nie moge sciagac, bo przekroczylem limit na NEO dry.gif dopiero od jutra tongue.gif biggrin.gif
kosa
Dobra, sciagnalem wiec zaczynamy... Menu chodzi szybko (mnie). Dostepne sa druzyny: Man U, Barca, PSG, Milan i Bayern. Stadiony: Millenium i Azteca... Jest jedna polowa i trwa 5 minut. Gameplay jest jak zwykle zjebany i nie ma szans z PES 4, a co dopiero z PES 5, ktory zbliża sie do nas... Tricki wali sie Shift + 1/4 lewej czesci klawiatury. Siatka sie ruszyla!! ALLELUJA! Niżej podaje moje dwie pierwsze bramki z FIFY 2006 i bug, ktory wychwycilem...

1 gol ---> http://rapidshare.de/files/4572789/fifa20061gol.avi.html

2 gol ---> http://rapidshare.de/files/4573011/fifa20062gol.avi.html

bug; myślalem ze Konami pod tym względem jest najlepsze ---> http://rapidshare.de/files/4573277/fifa2006zlalinia.avi.html
nalepinho
QUOTE(lualua @ Aug 31 2005, 14:41:33)
napisz czy interfejs/menu chodzi tak samo beznadziejnie wolno jak w 2005.
Jeśli tak to ja nie ściągam, więcej pieprzenia sie z ustawianiem formacji i składu niż grania...
[right][snapback]33979[/snapback][/right]

nie, (według mnie) chodzi zdecydowanie lepiej
Crawler
A mi menu chodzi wolno i się tnie blink.gif A w Pipie 05 tak nie miałem... blink.gif
TeDi
U mnie też chodzi normalnie.
Fakt teraz siatka się rusza. Zauważyłe też lepsze ruchy bramkarzy, nowe wolne i rożne.
Ale grafa moim zdaniem beznadziejna. Chodzi mi o wygląd zawodnikòw mam wrażenie, że ich fryzury połączone są z głową ( jakby jakoś zlane) a na dodatek się świecą.
EA wydaje tyle kasy na orginalne stroje, składy a piłka nadal taka sam czyli z logo EA.

kosa przy wolnym było ewidentnie widać, że piłka wpadła do bramki całym obwodem, a w PES całym obwodem nie wpada bo blokuje ją niewidzialny mur nie pozwalający wpaść bramkarzowi do siatki.
Sparks
kiedy tak właściwie na prawde będzie dida 2006 i pes 5 w październiku ??
Shevchenko
Mam demo Fifiy 2006 !! bieda ze mała bania !! Grafika jak w Fifie 2002, no fakt to demo zobaczymy co pokaza w pelnej wersji i gry walność nie taka dobra jak w WE8I :]
nadzinho
ta Fifa jest poprostu syfna laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
juz pes 4 lepszy jest od niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dry.gif dry.gif dry.gif
onix_the_chosen
Ok. To teraz ja. Sciagnalem wersje francuska, i musze powiedziec ze komentarz taki sobie. Jezeli chodzi o grafike to tylko stadiony wygladaja "w miare" i niektore replaye. Niektore wstawki tez moga zostac. Jezeli chodzi o gameplay to fifa nie zmienila sie niemalze nic w porownaniu z poprzednimi czesciami (2003,2004,2005,UCL), troche inaczej wygladaja teraz podania i przyjecie pilki, reszta to samo. Fakt - siatka sie rusza cool.gif, nawet bramkarze sie czasami fajnie rzuca. Mysle ze w demo mozna popykac do wyjscia dema PES 5 a pozniej full wersji smile.gif
kosa
QUOTE(TeDi @ Sep 1 2005, 03:03:15)
U mnie też chodzi normalnie.
Fakt teraz siatka się rusza. Zauważyłe też lepsze ruchy bramkarzy, nowe wolne i rożne.
Ale grafa moim zdaniem beznadziejna. Chodzi mi o wygląd zawodnikòw mam wrażenie, że ich fryzury połączone są z głową ( jakby jakoś zlane) a na dodatek się świecą.
EA wydaje tyle kasy na orginalne stroje, składy a piłka nadal taka sam czyli z logo EA.

kosa przy wolnym było ewidentnie widać, że piłka wpadła do bramki całym obwodem, a w PES całym obwodem nie wpada bo blokuje ją niewidzialny mur nie pozwalający wpaść bramkarzowi do siatki.
[right][snapback]34018[/snapback][/right]

Mialem replay'e, gdzie pilka przekroczyla obwodem linie (oczywiscie nie tak wyraznie jak w fifie), a bramkarz nic sobie z tego faktu nie robil. Jeszcze w mojej ostatniej kompilacji pokazalem powtorke gdzie se zawodnik biegnie z pilka za linią out'ową...
_DEVIL_
Fifa 2006 znòw dostanie niezły łomot od PES5!Ładnie wygladaja stadiony ,ripleje tongue.gif ,parady bramkazy !Gameplay prawie wogule sie nie zmienil opròcz podań i przyjeć pilki!

PS.PES4 juz jest lepsze!
Tomak
OMG !! W tą **** wcale nie da się grać ... Gameplay to w ogòle w tej grze jest śmieszny, a o grafice nie wspomnę. Jedynym + jest to, że SIATKI SI
Sparks
prawda pipa 2006 ma wartość kolekcjonerską dodali więcej animacj ze niby tam jakiego trenera pokaża (kazdy jeden ma wonsa) ze niby drybling ale to przedszkolak wykona lepiej te triki ze niby stroje a wyglądają .... :>
no i że niby twarze nie ktòre podobne do .... . a nie ktòre nawet fajne no i na koniec w fifie podoba mi sie tylko to ze te ludziki na trubynach (kibice) mają jakieś kształty bo w pesie są płaskie jak płaskie heh może to poprawią

a i ludzie nie czytajcie tego powyżej po co dobrze wiecie co to fifa piłka jest kwadratowa a bramki nie heheh

(że jestem głupek lub palant napisze około hmmm 12 osòb ? )
BartekRym
Ściągnąłem "to coś" i muzę powoedzieć, że poza ruszającymi sie siatkami nie ma tam nic dobrego. To jest syf i lipa. Nie warto nawet ściągać...
abus
Masz racje BartekRym zgadzam się z tobą w 100% odinstalowałem tą gre po pierwszym meczu.
Ci ktòrzy jeszcze nie ściągneli niech lepiej nie ściągają. To taka dobra rada smile.gif
onix_the_chosen
Hehhehehe, nie uwierzycie w to co teraz wam powiem laugh.gif Wlaczylem sobie demko, wybralem Bayern i PSG na stadionie Azteka. Gram Bayernem. Wszystko ladnie, jest 0:0, az wreszcie przychodzi 15 min meczu i mam akcje bramkowa. Koles strzela z ok 15 metrow, bramkarz wybija, moj zawodnik przyjmuje pilke, oddaje ja na 15-16 metr przed pole karne, tam wbiega Ze Roberto, uderza pilke bez przyjecia, pilka po strzale mija ok 1m lub1,5m bramke .................................................... a sedzia uznaje gola !!!!!!!! laugh.gif Ze Roberto sie cieszy, brama jest, 1:0 dla Bayernu. Ogladam powtorke, faktycznie gola nie bylo, jednak "sedzia" Urs Meier uznal bramke ! cool.gif heh, cos niebywalego, tego jeszcze nie bylo, brawo dla ekipy EA cool.gif

tu macie screena, jak pilka w powtorce mija prawy slupek bramki cool.gif

http://img35.imageshack.us/img35/7128/gol1vi.jpg

Aha, a jak zmienialem pozniej Deislera na Schweinsteigera, to wyskoczyl blad fify blink.gif cool.gif
Raffels
Gra nie warta świeczki, komercyjny produkt, ktòry kupują małolaty bo ea zrobi reklame, wymysli jakies rewolucyjne zwody, strzaly itp. Wogòle szkoda gadać. Rozbrajają mnie tylko wypowiedzi ślepych graczy ktòrzy chyba nigdy nie grali w rzadną inną gałę niż fifa. Oto wypowiedż jednego z zagorzałych fanòw tej serii:

"Gra jest wujebana w kosmos! Lepsza od pes! Naprawde super sie gra, czuc swobode ruchu tak jak to jest w pes! poprostu giera wymiata! grafa lekko poprawiona ale idealnie sie komponuje! zarabisci kibice! chodzi mi o doping! no i nie liczac faktu ze mozesz sobie ustawic w opcjach ktorego pilkarza ma kryc dany pilkarz! to juz jest zupenie odjechane!

Komentarz chyba zbędny.
TeDi
Na tej stronce znajduje się pròbka komentarza Szpakowskiego z fify 06 i muszę powiedzieć, że nieźle:
http://www.fifaserwis.com/?serwis=download&page=plik&id=2574
boberto
fifa 06 jest chujowa jak poprzednia jej wersja nawet polski komentarz nie pozwoli jej pozyc dluzej niz 1 dzien grania.... Pes rzadzi na zawsze. a to demo to totalna porazka..... laugh.gif
Sparks
Tak jest fifa to syf ale czy polski komentarz da sie wyciągnąć i wtranżolić do pes4 ?? lub jak juz bdzie pes 5 to do 5 smile.gif
boberto
QUOTE(Sparks @ Sep 1 2005, 19:44:09)
Tak jest fifa to syf ale czy polski komentarz da sie wyciągnąć i wtranżolić do pes4 ?? lub jak juz bdzie pes 5 to do 5 smile.gif
[right][snapback]34077[/snapback][/right]

tez nad tym myslalem i mysle ze daloby sie zrobic tylko trzeba by podzielic komentarz na pare plikow bo w pesie wiecej plikow odpowiada za komentarz niz w fifie i kazda sekwencje glosu w innym pliku trzebaby zapisac....ale dokladnie nie wiem wiec zostawie to dla osob ktore posiadaja wiecej wiedzy na ten temat. tongue.gif
Crawler
Dlaczego tak jedziecie na Fife i fanòw fify ?? Przecież każdy może lubić co chce i nei mozna mu narzucić co ma robić... ja na pewno pogram w tą fifke... ale na pewno pogram też w pesa...
lukasso
QUOTE(Lookkas_fan @ Sep 1 2005, 19:21:14)
Dlaczego tak jedziecie na Fife i fanòw fify ?? Przecież każdy może lubić co chce i nei mozna mu narzucić co ma robić... ja na pewno pogram w tą fifke... ale na pewno pogram też w pesa...
[right][snapback]34088[/snapback][/right]

dokladnie tak
wszyscy z gòry zakładają ze fifa to chłam
w końcu tyle ludzie gra w tą gre i jakoś im sie nie nudzi a nawet podoba
więc poczekajmy aż w fifke każdy pogra i wtedy niech rzuca mięchem
to tyle
boberto
QUOTE(lukassoronaldo @ Sep 1 2005, 20:24:49)
dokladnie tak
wszyscy z gòry zakładają ze fifa to chłam
w końcu tyle ludzie gra w tą gre i jakoś im sie nie nudzi a nawet podoba
więc poczekajmy aż w fifke każdy pogra i wtedy niech rzuca mięchem
to tyle
[right][snapback]34089[/snapback][/right]

jedziemy po nich bo oni jada po PESie a pes jest lepszy duzo od fify a niektorym palantom tego nie wytlumaczysz. Zwolennikami fify sa dzieci w wieku od 7 do 13 lat wiec oni nie patrza na grywalnosc a na firme i nazwe gry. koniec huh.gif
snake
ten komentarza szpaka przypomniał mi skoki narciarskie...
Co do komentarza to i tak po miesiącu się go wyłancza bo wszysto się powtarza, nie ma się czym podniecać zbytnio. pipa zawsze bedzie pipą laugh.gif
onix_the_chosen
QUOTE(Lookkas_fan @ Sep 1 2005, 20:21:14)
[right][snapback]34088[/snapback][/right]

to sie nazywa tolerancja, pelne zrozumienie innej osoby i kultura - ja tez pogram w Fife 06, przynajmniej bede mogl sobie ja porownac z PES 5. Skroci to oczekiwanie na demo PES 5, moze nie jest to super pilka, ale np. dla zabicia czasu mozna pograc, czemu nie ? cool.gif ... wkoncu mam wakacje do 26 wrzesnia - potem - Akademia Morska w Szczecinie wink.gif
TeDi
Niech gracze PESa pokażą kulture cool.gif w fife pograć można, żeby zobaczyć czy coś się zmieniło, i nie wyzywajmy wyznawcòw fify, niech się łudzą, że fifa jest lepsza tongue.gif Ale powiadam wam, że wielu się jeszcze nawròci na drogę prawdy jaką jest PES!! smile.gif
cronaldo
Witam wszystkich serdecznie.. niektorzy powiedza ze pisze teraz jakis młody gowniarz co pewnie ma komputer od trzech dni i juz chce pokazac wszystkim jak to pes jest lepszy od fify.. moi kochani na wstepie chciałbym powiedziec ze jak ja grałem w fife to niektorzy z was jeszcze nie umieli komputera wlaczyc.. a po drugie wszystko to co mowi NEO jest 100% prawdą i chciałbym go poprezc jakimis argumentami.. mnie nie przekonuje gadanie Pes rulle fifa syf :\

moja przygoda z fifa zaczela sie od numerku 97.. i nie powiem kiedys ta gra była poprostu wymiataczem.. calymi dniami moglem sie w to zajezdzac.. poprostu gra była super grywa;na miała ( jak na tamte czasy super grafike i gameplay) .. gra wciagała na całe dnie ..sprawiała duzo radosci.. tak było .. gra rozwijała sie w nieprawdopodobnym tempie i mozna rzecz ze była blisko ideału.. jak dla mnie najlepsza gra z serii fifa jest ta z numerkiem 2003..i widzac to co przezentuje demo 06 ( a raczej ze nie prezentuje niczego dobrego ) jestem w stanie dalej uwazac ze tamta fifka była najlepsza..moje granie w fife skonczylo sie na numerku 2003.. to co było w fifie 2004 to juz jakas wielka kpina.. zero grywalnosci, grafika do bani,, pilkarze jacys rozmazani, zerowy gameplay,, zero wymiennosci pozycji, zerowa taktyka .. wtedy to własnie zaczala sie przygoda z pesem.. nie chce mi sie juz nawet pisac pod jakimi wzgeldami lepszy jest pes bo to juz bylo wiele razy powtarzane i ci co zrozumieli to sa z tego madrzy a ci co nie to nadal beda sie utwierdzac w przekonaniu ze ich fifa jest lepsza..ja wiem swoje..fifa od numerku 2004 stoi w miejscu.. ludzie zobaczcie sobia prosta rzecz..cos wam pokaze.. np strzelscie sobie bramke jakims cristiano ronaldo albo van nistelrooyem..nie wiem moze was takie cos nie wkurza ale ci pilkzre ciesza sie w sposob tak nierealsityczny ze sie na to patrzec nie da..a co jest najgorsze to robia te same gesty chyba juz od trzech lat!! to jest jakas kpina..w pesie moge sobie sam ustawic jak pilkarze moga sie cieszyc tu takeij opcji nie ma.. ale oczywiscie to nie jest najwazniejsze w grze.. zaraz bede omawiał bledy w gameplayu wszystko po koleji..kolejnym babolem jest jak sie bramke strzeli np bergkampem a potem sie go zmieni na henrego.. i co widziemy w powtorce meczowej.. ze bramke nie strzelil np bergkamp tylko henry ktory akurat za niego wszedł.. kolejna kpina.. grafika.. ci co mowia ze grafa jest piekna chyba maja cos nie pokoleji w glowie.. trzeba jedna rzecz przyznac.stadiony sa piekne..i na tym skonczylbym temat pod tytulem piekna grafika w fifa 2005 <hahaha>.. pod tym wzgledem pes bije gre EA na glowe!! gdzie wy widzicie ta piekna grafike? te rozmazane stroje?? te nienaturalne ksztalty pilkarzy?? zobaczcie sobie na ich wlosy na ich mordki i porownajcie sobie do tych z pesa.. naprawde ludzie nie ma porownania..wlaczcie sobie pesa na najwzyszych detalach i porowajcie sobie i poronwajcie sobie tych pilkarzy..

gameplay..fifa - schemat za schematem..powiedzcie mio do jasnej cholery gdzie wy tu macie jakis piekny gampley? jak on jest zerowy !!! zeby odebrac pilke wystarczy podejsc i nacisnac strzał..to jakas kpina.. gdy stoje pilkarzem przy linii bocznej to potrafi sie on w jednej chwili obrocic i dosrodkowac wprost na glowe napatsnika..zero reaalizmu..zobaczcie sobie jak jest w pes.. gdy taki beckham stoi niepilnowany i stoi bokiem do pola karnego to dosrdokuje idealnie..ale gdy bedzie naciskany przez obroncow i bedzie tylem i nacisniemy dosrodkowanie to pilka poleci wprost na glowe..ale kibicow siedzacych na trybunach..ale woczywisci fani fify beda mowic ze fifa jest super.. bo poprostu sie w nia łatwiej gra!! a jak ktos grac nie umie to wybiera fife!!!jak ktos chce sie zmierzyc w pesa i pokazac jaki jest byk to zapraszam na gg(2603767)..i to jest wlasnie realizm o ktorym mowia fani pesa!! ta gra naprawde przypomina gre w pilke nozna a nie jakies szachy.. jednak najwieksza kpina i to co powoduje ze pes jest lepszy od fify.. to to ze w fifie NIE DA SIE ROZGRYWAC PILKI!!!poprostu sie nie da!!! zacznijmy od tego ze w pesie moge sobie ustawic taktyke..powtarzam jescze raz!!USTAWIC!!a nie wybrac jakis dowolny kretynski schemat.. gdy sobie ustawie moja taktyczke i posuastwaim sobie gdzie maja biegac i jak usatwiac sie moi pilkarze i usatwie im jeszcze z jakim zaangazowaniem w defensywie maja grac.. to ta gra jest cudowna..akcje jakie moge robic sa poprostu niesamowite..czuc niesamowita plynnosc gry.. pilkazre wysatwiaja sie do podania.. to oni szukaja pilki.a nie tak jak w fife ze pilka szuka pilkarza.. boczni obroncy podlaczaja sie w akcje ofensywne ..pomocnicy wchodza w pole karne.. mozna wymieniac szybkie podania na pelnej szybkosci..gra z pierwszej pilki jest w tej grze poprostu niesamowita.. powiem wam tyle bomi sie pisac nie chce..jak ktos chce zobaczyc jakie akcje robie to niech zagra ze mna w pesa przez neta...i da mi te 10 minut na usatwienie taktyki..tylko ja nie moge hostowac..a teraz omowmy gameplay w fife.. no i na tym moglbym skonczyc moja dlugie dywagacje..bo gamepleau w fifie nie ma juz od trzech lat..to znaczy moze i jest ale od dwoch lat jest on tak kretynski ze glowa boli..zalozmy sobie ze wybieramy taktyke 4-4-2. hm..no i teraz rozegrajmy jakas ciekawsza akcje.. scholes w srodku pola..hm,m do kogo on ma podac pilke? do stojacego obok niego jak wòł keano?albo stojacego jak ciele przy linii bocznej cristiano ronaldo? podam mu tam i co ma dalej robic? scholes i kean w srodku pola jak stoja tak stali jak woły..w tej grze pilkarze wogole nie maja zielonego pojecia o grze!! to wyglada tak jakby grali trampkarze ktorzy nie wiedza na czym pilka nozna polega..nie ma podania na obieg,..nie ma podan w tempo..pilkarze stoja na swoich miejscach jakby ich ktos zamurował do ziemi!! podam sobie na bok i ten co podawał zamiast biec do przodu zeby sie wlaczyc do akcji ofensywnych stoi dalej na srodku boiska..i to w tej grze jest najwieksza bolączką..gralem w fife 2005 i chcbym nie wiem jak sie starał.a gram nie najgorzej.. to na zalozmy 100 bramek w sezonie.. 95 strzeali napastnicy..a 5 pomocnicy jakims cudem moze zza pola karnego przymierzyc,.boze co ja mowie..zza pola karnego hehe..ci pomocnicy nie ruszza dupska nawet pod pole karne!!! i to w tej grze jest chore!! chore na maxa...

ja to demo oceniam na 1\10,.... tego jednego punkta daje za udzwiekowienie.. ktore co by nie mowic jest o niebo lepsze niz to w pesie.. (ktore tam znow stoi na niskim poziomie).. ja jednak nie mam zamiaru grac w pelna wersje fify..bo wole gre z piekną grafiką i super gamepleyem i super mozliwosciami rozgrywania pilki niz jakis syf z gowniana grafika , zerowym gamepleyem..a dla dobrej muzyczki nie bede przecierz sie poswiecał..

pozdrawiam wszystkich graczy a szczegolnie tych PES_MANIAK
onix_the_chosen
ja mam stycznosc z "fifami" od serii 94, wiec gralem we wszystkie, nie ominelem zadnego tytulu. Pozniej przyszlo ISS 3, potem PES3 i teraz PES4, a pozniej bedzie PES5. Musze przyznac, ze zagralem, nie gralem, ale zagralem w kazda czesc fify, ktora wyszla po tytule PES3, aby zobaczyc co sie zmienilo. Kto gral, ten wie ze od roku 2003 fifa sie !NIE! zmienila. Ten dziadowski gameplay, i blyszczacy sie jak psu jajca pilkarze spowodowali, ze fifa zostala odlozona na polke, a do gry wszedl PES. Roznica polega na tym, ze fifa jest gra schematow, a w PES'ie nawet po roku grania odkrywa sie caly czas cos nowego, a akcje przeprowadzane na boisku wciaz wzbudzaja zachwyt cool.gif .... nawet po tak dlugim czasie grania smile.gif To wlasnie pokazuje, ze gra ma charakter i sie nie starzeje smile.gif
baski18
True, True biggrin.gif ja gralem w fife od 98 roku przez FIFA98RTWC do Fify2005 bez Euro 2000 i musze powiedziec ze jak narazie dla mnie najlepsza z fif jest wlasnie 98RTWC sam WC98 oraz WC2002 reszta fif nie za bardzo mi pasowala ... a fifka 2004 byla kompletna masakra i wlasnie wtedy przeszedlem na Pes3 smile.gif i nie zmienie stajni KONAMI na zadna gre pilkarska z EA ... Tyle na ten temat.

Pozdro
boberto
ja w fify zaczalem grac od rocznika 97 ale najbardziej podobala mi sie fifa 98WC. fifa zjebala sie od rocznika 2003 byla juz tak beznadziejna ze mi sie na nia patrzec nie chce.
lualua
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 2 2005, 11:00:27)
ja mam stycznosc z "fifami" od serii 94, wiec gralem we wszystkie, nie ominelem zadnego tytulu. Pozniej przyszlo ISS 3, potem PES3 i teraz PES4, a pozniej bedzie PES5. Musze przyznac, ze zagralem, nie gralem, ale zagralem w kazda czesc fify, ktora wyszla po tytule PES3, aby zobaczyc co sie zmienilo. Kto gral, ten wie ze od roku 2003 fifa sie !NIE! zmienila. Ten dziadowski gameplay, i blyszczacy sie jak psu jajca pilkarze spowodowali, ze fifa zostala odlozona na polke, a do gry wszedl PES. Roznica polega na tym, ze fifa jest gra schematow, a w PES'ie nawet po roku grania odkrywa sie caly czas cos nowego, a akcje przeprowadzane na boisku wciaz wzbudzaja zachwyt  cool.gif .... nawet po tak dlugim czasie grania  smile.gif To wlasnie pokazuje, ze gra ma charakter i sie nie starzeje  smile.gif
[right][snapback]34132[/snapback][/right]

DOKŁADNIE, grałem ostro w PES3 od dna ukazania się tej gry, i nawet tuż przed premierą Pes4 zdażało mi sie zobaczyć coś czego jeszcze nie widziałem!!!
nadzinho
fifa jest tylo popularna dlatego ze nie ktorym sie wydaje ze najwazniejsza jest firma
a dla mnie najwazniejsza jest grywalnosc kiedys gralem w fife ale zostalem oswiecony
moji kumple tez grali w fife ale od kiedy zobczyli pesa zrezygnowali z fify
a tych co nienaleza do fantykow symulacji pilki noznej konami trzeba nawracac
jakby pes byl tak samo zreklamowany jak fifa to fifa by sie nie liczyla
smile.gif
laugh.gif
rolleyes.gif
wink.gif
cool.gif
biggrin.gif
tongue.gif
laugh.gif
smile.gif

NIECH ZYJE PES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.