Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 2006 już są pierwsze screeny...
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2, 3, 4
kosa
QUOTE(nadzinho @ Sep 2 2005, 15:55:16)
fifa jest tylo popularna dlatego ze nie ktorym sie wydaje ze najwazniejsza jest firma
a dla mnie najwazniejsza jest grywalnosc kiedys gralem w fife ale zostalem oswiecony
moji kumple tez grali w fife ale od kiedy zobczyli pesa zrezygnowali z fify
a tych co nienaleza do fantykow symulacji pilki noznej konami  trzeba nawracac
jakby pes byl tak samo zreklamowany jak fifa  to fifa by sie nie liczyla
smile.gif
laugh.gif
rolleyes.gif
wink.gif
cool.gif
biggrin.gif
tongue.gif
laugh.gif
smile.gif
NIECH ZYJE PES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[right][snapback]34148[/snapback][/right]

Ale po co reklama? Ten co chce poznac naprawde smak symulacji pilki noznej od paru lat ma ISS/PES na wyciagniecie reki...
xsas7
Ja grałem w Fife 99 bo miałem starego kompa(nawet fifa 2000 mi "targało") ale jak dostałem nowego kompa do grałem już w fife 2003 / 2004 i zabiłbym tego kto by coś złego powiedział o fifie, ale jak kumpel namòwił mnie żebym zagrał se w PES3 to jak zagrałem to aż sie niemogłem oderwać biggrin.gif puźniej była Fifa 2005 i zaś to samo ("piękna grafika") i gdy "przyszedł" PES4 to było pięknie, to jest czysty futbol, piękna grafika itd.(niebede wymieniał bo każdy kto gra w PES'a wie o co chodzi wink.gif ) teraz wyszła Fifa 06 i oni myślą że coś tym zdziałają <hahaha> zaś odgrzany placek z przeterminowanym sosem wink.gif PES5 bedzie 100% lepszy i niemòwie tego dlatego że jestem maniakiem PES ale dlatego że wiem czym sie ròżną te gry i ktòra przedstawia REALISTYCZNY I PRAWDZIWY futbol,
Gdyby Konami miało dużo kasy i wykupiło licencje na prawdziwe nazwy klubòw itp. poprawiła komentarze i inne drobniutkie błedy, to wtedy by PES nie musiał być wydawany bo by bił na głowe każdą kolejną gre ze stajni EA.
Ale zawsze są patche itp. biggrin.gif

Starcie FIFA : PES
3* : 7** (skala od 1 do 10)

*3 ( za komentarz, za licencje,za stadiony)
**7 ( za wszytsko opròcz tego co wyżej tongue.gif )

pozatym zgadzam sie w zupełności z cronaldo biggrin.gif

THX wink.gif
wąski
Takie krzyki 'Fifa sucks!' jest powaga śmieszne bo większość z Was zaczynała przygodę właśnie od tego tytułu i wtedy świata za nim nie widziała.Ja też.

Zaczynałem od fify'98,potem u qmpla zacząłem szpilać w demko iss pro '98 na psxa (to był wypas-5 minut grania meczu Francja-Brazylia :]) ale jako że to był jakiś nieznany,dżapański tytuł to dalej pykałem w fifę (na pleya) aż jakieś 5 lat temu qmpel sprzedał mi ISS Pro Evolution na psxa-i to był koniec przygòd z Fifką! Na początku gra się wydawała trudna i zupełnie inna ale miała coś co nie pozwoliło mi odejść od konsoli przez długie godziny-miòd!! Potem był ISS Pro Evo 2,Pro Evolution Soccer 1 i 2.Potem kupiłem sobie kompa...Dalej katowałem konsolkę,bo na blaszaka nie było żadnej dobrej piłki aż wreszcie wyszło zbawienie dla wszystkich Fifowcòw-PES3! Wiedziałem że z chwilą wyjścia tej gry na PieCa Ci ktòrzy ślepo zagrywali się w Fifę odstawią ją na pòłkę- i tak się stało :].Od tamtej pory gram już na PeCecie w Pesa,sprawdzając też co roku nową odsłonę Fifki-z ciekawości.Szczerze powiem że jedyną (bo rewolucyjną i notabene wzorowaną na Pesie) znośną edycją była 2003.Niestety ewolucja EA się na tym zakończyła.Mam nadzieję że Konami jeszcze nie raz zaskoczy i nie popadnie w 'syndrom Electronic Arts' wypuszczając to samo tylko z innym numerkiem.

Życzę wszystkim żeby Fifa kiedyś doròwnała Pesowi laugh.gif -bo im większa konkurencja na rynku tym większe starania o jakość produktu wink.gif Enjoy!
crusader
co do wypowiedzi ze KONAMI nie ma pieniedzy to sie nei zgodze
KONAMI istnieje od bardzo dawna i istniala juz przed EA - ogladalem pewien film dokumentalny na temat gier video na Discovery i wlasnie KONAMI wydawalo wtedy pierwsze gry. Pozatym kazdy jej tytul to doskonala grafika i grywalnosc wezmy np. dla kolejnego porownania EA z Konami
NFS Underground 2 (EA) vs Gran Turismo 4(Konami) = moim zdaniem nie ma nawet porownania bo japonczycy bija ich na glowe - wystarczy obejrzec pare filmikow na gamespocie, zdaje mi sie ze konami inwestuje wiecej pieniedzy w produkcje niz reklame a EA odwrotnie smile.gif zreszta fifa od dawna gosci na pc'tach i to przywiazanie oraz prostota gry smile.gif jest wlasnie tym co trzyma maniakow gier EA przy tej grze co nie znaczy ze pes tez nie ma bledow ktore mam nadzieje w piatej odslonie zostana wyeliminowane.
TeDi
No właśnie KONAMI ma kase, bo wydaje wiele dobrych tytułòw, wspomnę tutaj o moim foworycie serii MGS. Może to nie w kasie leży wina. Przypomina mi się, że jakiś czas temu w fifie też nie było praw do jakiejś drużyny chyba Holandii, ale może się mylę bo dokładnie nie pamiętam.

EDIT PS KONAMI moim zdaniem jak nie chce dawać licencji to powinna robić prawdziwe twarze wszystkich zawodnikòw i zmieniać ich nazwiska na nieprawdziwe. Bo lepiej już pobawić się w zmienianie kilku liter niż robić twarze. A w nazwiskach były by przękręcone niektòre litery tak jak kiedyś żeby łatwo je skorygować np. Del Piero-Del Paulo lub R.Carlos-R.Corlos
I powinna też zrobić prawdziwe stroje wszystkich drużyn i poukrywać je w grze, żeby trzeba było szukać je w edicie i tylko gracz by je pozamieniał u siebie.
nadzinho
moim zdaniem Konami ma lepsze gry od EA japonczycy poprostu robia je lepiej wezmy na przyklad gre Metal Gear Solid 3: Snake Eater gra poprostu wymiata a ocena duzo mowi gdyz wynik 9.9 w skali 1/10
ostanio czytalem ze nad jedna gra w EA pracuje od 50-80 ludzi a w Konami od 100-300
a totego trzeba dodac ze Konami jest szybciej rozwijajaca sie firma od EA
Viperdiesel
QUOTE(crusader @ Sep 3 2005, 13:51:05)
Gran Turismo 4(Konami)
[right][snapback]34230[/snapback][/right]

A więc tak, po pierwsze to Konami nie wypuściło na rynek Gran Turismo 4, a zrobiło to Polyphony. A po drugie wracając do tematu to napewno Konami ma grubą forsę, a teraz będzie jej miało jeszcze więcej z samego PESa. Już tłumaczę... Zacznę od tego, że pierwsze PESy ukazywały się tylko i wyłącznie na PS2 wcześniej PSX (ISS) jako excliusive'y. Seria 3 to już wprowadzenie PESa na rynek PieCòw i Xklockòw (analogicznie większe zyski), Aż doszło do oczekiwanego przez nas PES 5, ktòry ukaże, się na Game Cube. No i już nie wspominając o serii MGS, ktòra jest najlepszą grą w swoim gatunku I niech ktoś mi ***** powie, że Konami nie ma kasy, na licencje itp. Jak wyczytałem w pewnej gazecie, co jest oczywiście prawdą, co Konami poprawi, to pòźniej spie****. Nic dodać nic ująć... sad.gif Pozdro
onix_the_chosen
oto komentarz jednego z kolesi: "Moim zdaniem to najlepsza fifa jaka do tej pory wyszła!Komputer madrze mysli na boisku, przeprowadza ciekawe i urozmaicone akcje(lepsze niż w pesie) gra sie bardzo fajnie" ... spadlem z krzesla jak to przeczytalem laugh.gif (lepsze niż w pesie) cool.gif laugh.gif
Viperdiesel
Hmm muszę powiedzieć, że ta fifka im wyszła nawet niezła, nigdy nie byłem entuzjastom fif ale teraz muszę powiedzieć (napisać), że ta ze znackiem 06 jest całkiem całkiem. Choć i tak nie dorasta do pięt PES 4.
P.S. Nareszcie jest polska liga (Idea Ekstraklasa), tylko ciekawe jak będą odwzoroane składy itd. itp.
baski18
Dzisiaj zagralem sobie w fifke 2006(demo) i co tu duzo mowic ... grafa ?? tak jak w poprzednich czesciach zje*** dlaczego ?? poniewaz wszystko jest rozmyte !! takze murawa ... o wlosach zawodnikow nie wspomne ... gameplay ?? jak dla mnie zero ... jedyne co w fifie mi sie podobalo i nadal podoba to wielka ilosc trikow (jakas jedna fifa tylko tego nie miala), szkoda ze KONAMI nie probuje wcisnac wiecej trikow... bo niektore w fifie2006 sa naprawde swietne. No w fifke bede na pewno gral przez miesiac, moze dwa az pojawi sie demo Pes5 przez ktore bede zapewne opetany az do pelnej wersji i potem do kolejnego dema Pes6 biggrin.gif w Fifce pogram sobie w Eksraklasie WIELKIM LECHEM POZNA
radek86
Dzisiaj sobie gralem w demko fify i stwierdzam ze to jest zenada pilka sie slizga po murawie a nie kula pilka lata jak kamien a dosrodkowania to komedia.Kolejna zjebana fifa chodz lepsza od popszednich czesci to do pro to jest glowno.
onix_the_chosen
Tak to jest jak sie wypuszcza hokej na lodzie zamiast pilki noznej dry.gif
Czarny
kazdy kto sie wypowiada w tym temacie powinien dostac bana na tydzien a zalozyciel na zawsze laugh.gif laugh.gif laugh.gif
StraY
demko nie prezentuje sie zle, juz bez przesady... gorszy nie znaczy zly, ale wiadomo, ze w gorsze gry sie nie gra majac te lepsze ;p
T-Mac
QUOTE(Czarny @ Sep 8 2005, 19:53:16)
kazdy kto sie wypowiada w tym temacie powinien dostac bana na tydzien a zalozyciel na zawsze laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
[right][snapback]34548[/snapback][/right]

a ty zaraz dostaniesz na miesiac, za brak tolerancji smile.gif
tomek828
QUOTE(Czarny @ Sep 8 2005, 20:53:16)
kazdy kto sie wypowiada w tym temacie powinien dostac bana na tydzien a zalozyciel na zawsze laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
[right][snapback]34548[/snapback][/right]

Ja nie rozumiem czemu wszyscy mają uprzedzenia do fify ja na 100% bede grał w 2006 a nie w pes5 tak jak teraz gram w fife 2005 a nie w pes4 ph34r.gif !!

PS: to nie jest "dzolk"
onix_the_chosen
Ja zmienilem swoje zdanie co do Fify 06. Gram w demko i musze przyznac ze nowa Fifa jest dobra pilka. Wreszcie mozna pograc pilka w obronie i w srodku pola, dokladnie rozegrac, pograc skrzydlami. Wreszcie pilka nie jest schematyczna. Wielokrotnie mi sie zdarzalo ze po strzalach pilka trafila w slupek, potem w bramkarza i wyszla poza linie koncowa. Naprawde mi sie spodobala nowa fifa, kto nie gral - niech sciagnie sobie demko. Polecam takze komentarz - jest duzo lepszy niz w fifie 2005 wg. mnie. Naprawde jest to gra ktora moze godnie konkurowac z PES. Podoba mi sie takze sposob ruchu zawodnikow, zwody, obroty z pilka i jej przetrzymania, zaslanianie pilki i takze jej przyjecie - wszystko zostalo poprawione. Bramkarze zachowuja sie teraz naprawde jak bramkarze. Rzucaja sie do wszystkich pilek, ktore leca w kierunki bramki. Jezeli np. strzelimy w swiatlo bramki, bramkarz wybije nam pilke prosto pod nogi i strzelimy na pusta bramke to bramkarz zdazy sie jeszcze podniesc i postara sie wybic pilke. Ciesze sie ze beda teraz dwie pilki, w ktore mozna bedzie normalnie pograc. Oczywiscie PES5, na ktory czekaja wszyscy smile.gif .... no i ta FIFA, ktora duzo osob skazywalo na porazke (w tym ja cool.gif ). Ale okazalo sie ze Fifa 06 jest naprawde bardzo dobra pilka. Zobaczymy jak zaprezentuje sie pelna wersja - ja pogram w Fife nie tylko do wyjscia PES5, ale mysle ze dluuuuuzej cool.gif pozdro smile.gif
j.osti
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 9 2005, 20:03:25)
Ja zmienilem swoje zdanie co do Fify 06. Gram w demko i musze przyznac ze nowa Fifa jest dobra pilka. Wreszcie mozna pograc pilka w obronie i w srodku pola, dokladnie rozegrac, pograc skrzydlami. Wreszcie pilka nie jest schematyczna. Wielokrotnie mi sie zdarzalo ze po strzalach pilka trafila w slupek, potem w bramkarza i wyszla poza linie koncowa. Naprawde mi sie spodobala nowa fifa, kto nie gral - niech sciagnie sobie demko. Polecam takze komentarz - jest duzo lepszy niz w fifie 2005 wg. mnie. Naprawde jest to gra ktora moze godnie konkurowac z PES. Podoba mi sie takze sposob ruchu zawodnikow, zwody, obroty z pilka i jej przetrzymania, zaslanianie pilki i takze jej przyjecie - wszystko zostalo poprawione. Bramkarze zachowuja sie teraz naprawde jak bramkarze. Rzucaja sie do wszystkich pilek, ktore leca w kierunki bramki. Jezeli np. strzelimy w swiatlo bramki, bramkarz wybije nam pilke prosto pod nogi i strzelimy na pusta bramke to bramkarz zdazy sie jeszcze podniesc i postara sie wybic pilke. Ciesze sie ze beda teraz dwie pilki, w ktore mozna bedzie normalnie pograc. Oczywiscie PES5, na ktory czekaja wszyscy  smile.gif .... no i ta FIFA, ktora duzo osob skazywalo na porazke (w tym ja  cool.gif ). Ale okazalo sie ze Fifa 06 jest naprawde bardzo dobra pilka. Zobaczymy jak zaprezentuje sie pelna wersja - ja pogram w Fife nie tylko do wyjscia PES5, ale mysle ze dluuuuuzej  cool.gif pozdro  smile.gif
[right][snapback]34601[/snapback][/right]

Ja też uważam,że FIFA06 nie jest złą grą. Jest jakiś powiew świeżości, jak dojdzie Idea Ekstraklasa i polski komentarz, może być naprawdę fajnie... Może tak mòwię, bo znam FIF
michau000
w sumie moglbym sie z Wami zgodzic, bo to demo naprawde nie prezentuje sie tak katastrofalnie jak poprzednie... ale wciaz cos mi sie w tym nie podoba... gra wydaje sie byc drewniana, mimo wielu nowych mozliwosci i ciekawych nowinek, fifa jest duzo mniej miodna od pesa.
co do komentarza, jest wysmienity, w koncu taki typowy, angielski. bardzo mi sie podoba, nie moge sie doczekac jak uslysze duet Sz&Sz:) (Ronaldinho, jest fajter(-; )
onix_the_chosen
Ja sciagnalem sobie takze francuska wersje fify, chcialem uslyszec jaki bedzie francuski komentarz. Brzmi nawet niezle cool.gif Strzelilem bramke Van Nistelrooyem to koles gadal pewnie cos w stylu: Piekna bramka Van Nistelrooy'a! Asystowal przy bramce C.Ronaldo i komentatorzy w powtorce takze mowili o zagraniu portugalczyka smile.gif Jak bramkarz obronil silny strzal to jeden wykrzyknal: U lalala !!! Takze komentarz jest urozmaicony. Miejmy nadzieje ze Szpaku z Szarym takze przygotowali dla nas duzo kwestii, ktore nie beda sie powtarzac i tym samym gra sie nie znudzi smile.gif Mi sie Fifa coraz bardziej podoba smile.gif To dobrze, ze beda dwie dobre pilki nozne do pogrania a nie tylko PES jak dotychczas. Miejmy nadzieje ze w pelnej wersji Fifa jeszcze nas czyms zaskoczy. Ja czekam z niecierpliwoscia na nowy produkt EA smile.gif
snake
Czym Wy siępodniecacie ? komenatarzem ? laugh.gif laugh.gif
Przecież po miesciącu grania większość z Was wyłączy komentarz bo wszystkie kwestie się bedą powtarzać, dla mnie wogòle mogłoby go nie byc.
onix_the_chosen
QUOTE(snake @ Sep 10 2005, 12:45:18)
Czym Wy siępodniecacie ? komenatarzem ?  laugh.gif  laugh.gif
Przecież po miesciącu grania większość z Was wyłączy komentarz bo wszystkie kwestie się bedą powtarzać, dla mnie wogòle mogłoby go nie byc.
[right][snapback]34646[/snapback][/right]

Wiesz kazdy ma inne zdanie. Mi sie ogolnie nowa Fifa podoba, komantarz tez. W pelnej wersji bedzie napewno jeszcze wiecej kwestii cool.gif Porownaj sobie naprzyklad komentarz z Fify do tego z PESA. Ja po pierwszym meczu wylaczylem komentarz w PESIE bo jest jednym slowem do DUPY dry.gif A komentarz to jeden z elementow gry, ktory powinien powodowac, ze grajac wczuwamy sie w klimat prawdziwego meczu, dlatego powinien stac na wysokim poziomie smile.gif W demie nowej Fify 06 jest bardzo dobry, miejmy nadzieje ze w full wersji bedzie jeszcze lepszy smile.gif
snake
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 10 2005, 12:15:16)
W demie nowej Fify 06 jest bardzo dobry, miejmy nadzieje ze w full wersji bedzie jeszcze lepszy  smile.gif
[right][snapback]34647[/snapback][/right]

Ale przecież to są tylko nagrane kwestie ktòrew po jakimś czasie się będą powtarzać i będą nie do zniesienia...
BTW wolał bym japoński komentarz od polskiego...serio! rolleyes.gif
onix_the_chosen
QUOTE(snake @ Sep 10 2005, 13:34:41)
Ale przecież to są tylko nagrane kwestie ktòrew po jakimś czasie się będą powtarzać i będą nie do zniesienia...
BTW wolał bym japoński komentarz od polskiego...serio!
michau000
http://fifasoccer.ru/files/
jezeli ktos gra w demo (tak jak ja, a co, nie to co pes ale tez wciaga), to moze sobie z powyzszego adresu pobrac m.in. program do przedluzania czasu gry.
onix_the_chosen
QUOTE(michau000 @ Sep 10 2005, 20:03:41)
http://fifasoccer.ru/files/
jezeli ktos gra w demo (tak jak ja, a co, nie to co pes ale tez wciaga), to moze sobie z powyzszego adresu pobrac m.in. program do przedluzania czasu gry.
[right][snapback]34682[/snapback][/right]

... albo zajrzy na www.fifapolonia.pl lub www.fifaserwis.com to tez znajdzie kilka narzedzi i dodatkow do dema fify 06 cool.gif
barca90
Fifa 2006 jest lepsza od jej poprzedniczek ale dalej jest ten sam silnik co od 2003
poprostu znow Konami zmiazdzy EA
qazwsx
Może i ja sie wypowiem :
Ściągnąłęm te demo, odpalam je i sobie myśle : "Kolejne badziewskie wydanie fify " chwile zagrałem, po paru dniach chiałem sobie jakieś nowe teamy ściągnąc więc ściągnąłem revolution patch ( chyba z fifapolonia ) odpalam wybieram sobie stuttgard i patche na bramkarza i co zauważam ?? MONSTERA !! blink.gif
tu daje screena :
Link

daje linka bo mogłoby rozpierdyczyc forum tongue.gif

korzen
Myslałem ze jak wlacze demko FIFY06, to wyłacze po pierwszym meczyku (dokładniej połòwce tongue.gif)tak jak bylo to z poprzednią odsłoną.Ale powiem szczerze ze FIFA06 jest poprawna zeby niepowiedziec dobra, silnik niby ten sam, ale mysle ze jednak go poprawili.
onix_the_chosen
QUOTE(qazwsx @ Sep 11 2005, 13:13:13)
Może i ja sie wypowiem :
Ściągnąłęm te demo, odpalam je i sobie myśle : "Kolejne badziewskie wydanie fify " chwile zagrałem, po paru dniach chiałem sobie jakieś nowe teamy ściągnąc więc ściągnąłem revolution patch ( chyba z fifapolonia ) odpalam wybieram sobie stuttgard i patche na bramkarza i co zauważam ?? MONSTERA !!  blink.gif
tu daje screena :
Link

daje linka bo mogłoby rozpierdyczyc forum tongue.gif
[right][snapback]34735[/snapback][/right]

Tez mialem tego patcha, jest on niedopracowany, w BVb naprzyklad jeden z graczy nie ma wogole twarzy, podobno w kazdej druzynie jest jakis burak, z ktorym jest cos nie tak (chodzi o zawodnika) cool.gif
j.osti
Pograłem sobie trochę w to demko i muszę przyznać, że krok do przodu w stosunku do poprzedniego roku, jeżeli chodzi o gameplay; ale tak zabugowanej gry to ja jeszcze nie widziałem! Niby to tylko demko i może poprawią te straszne błędy w pełnej wersji. Ale szczerze mòwiąc... wątpię! W końcu już niedługo premiera i jeżeli coś mają poprawić to co najwyżej składy. Nie mòwiąc już o tym, że sędzia dyktuje wolne nie tam gdzie trzeba, odgwizduje spalone po "podaniu" zawodnika z przeciwnej drużyny, piłka czasem odbija się od niewidzialnych zawodnikòw (lecąc nagle zmienia kierunek), a piłkarze przenikają przez siebie jak duchy (a'la PES 4 tongue.gif ), ale to co mnie spotkało- qrwa wywaliłem to demko z twardego dysku. Wiem,że ktoś juz miał podobny błąd. Grałem Milanem z Barceloną i po strzale Deco piłka leciała w światło bramki, ale po udanej interwencji Stama zminiła kierunek i przeleciała 2 metry od bramki! I co widzę????? Deco się cieszy, przegrywam 0-1 Ja pier... takich błędòw to nawet w fifie 96 nie było... mad.gif A miało być tak fajnie, jakaś odmiana... Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na PES 5, a jak po dostępnych filmikach widać, nie będzie to tak duży krok w stosunku do PES 4 jak FIFY 06 do 2005, ale skośnoocy na pewno się tak nie zbłaźnią jak EA
snake
No to niezłe bonusy i power-upy w nowej Fifie są, nie spodziewałem się :-D
Niby bardziej idą w kierunku symulacji, a tu takie erkejdowe dodatki laugh.gif
onix_the_chosen
QUOTE(j.osti @ Sep 12 2005, 22:53:38)
...Grałem Milanem z Barceloną i po strzale Deco piłka leciała w światło bramki, ale po udanej interwencji Stama zminiła kierunek i przeleciała 2 metry od bramki! I co widzę????? Deco się cieszy, przegrywam 0-1 Ja pier... takich błędòw to nawet w fifie 96 nie było... 
[right][snapback]34916[/snapback][/right]

A co Ty myslales ? EA musialo wymylic cos nowego, zeby zainteresowac graczy. W nowej odslonie Fify 06 jak sam zauwazyles bedziemy strzelac bramki nawet jak pilka nie wpadnie do siatki cool.gif
j.osti
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 13 2005, 14:07:20)
...W nowej odslonie Fify 06 jak sam zauwazyles bedziemy strzelac bramki nawet jak pilka nie wpadnie do siatki cool.gif
[right][snapback]34952[/snapback][/right]

laugh.gif Hahaha
Chyba jednak podziękuję... Aaaa i jeszcze jedno- strzelam obrońcą samobòja a jeden z piłkarzy przeciwnika się cieszy (i to wcale nie ten, ktòy stał najbliżej)... Bramka oczywiscie zostaje zapisana na jego konto. Jaja jakieś...
tomek828
A ja grałem dziś w pełno wersję FIFY 2006 u kumpla na PS2 biggrin.gif (oczywiscie w kopię zapasową) i powiem że gra naprawde jest dobra !! Komentarz polski jest fajnie zrobiony ale brzmi mało naturalnie ph34r.gif jest IDEA EKSTRAKLASA smile.gif grałem tylko jeden mecz(wisła vs. barca) więc nic więcej ciekawego nie moge powiedzieć smile.gif
lukasso
ròwnież grałem w fife
jednak moge powiedzieć troche więcej
na plus
zdecydowanie stadiony
komentarz polski no còż
rewelacja to nie jest
jest bardzo statyczny juz w drugim meczu mozna uslyszeć te same kwiestie
często sie myli
zwody są zajebiste,
jest ich co nie miara ,naprawde zachwycają
a co do minusòw
to jest ich sporo
jeden głowny to mi po 2-3 meczach gra sie znudziła
takie same gole
w kòłko to samo komentator gada,bardzo łatwo wyjść 1na 1 lub tez zdobyc gola po rzucie rożnym
siatki z TYTANU
a twarze to wogle porażka!
co do wolnych to wszyscy składają sie tak samo
nie zauważyłem ròznicy miedzy np beckhamem a T.henry
aha jeszcze jedno
np grając sparing INTER-ARSENAL darek mòwi ze to tylko mecz towarzyski
a gdy włączysz sparing grając ARSENAL-MAN UTD to już mòwi ze porażka moze oddalić zespòł w walce o tytuł cool.gif
fajne są natomiast opcje do odkrycia
np: można obejrzeć najciekawsze momenty poprzednich sezonòw czy też TOP10 goals z każdej potęzniejszej ligi
jednym słowem DNO ,ale lepsza to gra napewno niż dotychczasowe FIFKI
P.S sorki za mało spòjny tekst
P.S2 to tylko moja opinia ,nie obrażam w żadnym stopniu fanòw fify
lipaaa
WITAM, chcialem napisac pare słow o FIFA 2006, mam 22 lata zaczalem w fife grac na PC bardzo wczesnie od fify 94 (co puzniej byla na gameboya i wygladala tak samo na duzym ekranie jak i na malaym, moze ktos pamieta to byl 95 rok),
ale o co mi chodzi, gralem w kazda kolejna fife az do momentu kiedy 2 lata temu kupilem ps2 i zagralem w pes3, poprosu wsadzil mnie w fotel, nawet nie sadzilem ze gra moze miec taki gameplay poprostu fifa dla mnie nie istaniala wtedy byla 04,
ale nie rozumiem ludzi ktozy graja w pes i tak szydza z fifa, wiadomo ze to co rozbilo konami to jest poprostu bajka i gameplay fifa to jest przy tym masakkra chociaz jzu nie taka jak w 2003 roku ale nadal , kazdy kto gral w te dwie gry powie ze wystarczy polaczyc gamplay pesa z licencjami fifa i bedzie najlepsza gra na globie,
ale ludzie DLA TYCH KTORZY GRAJA W GRY PILKARSKIE OD LAT TO JEST PRZELOMOWY ROK, BO JEST WRESCIE GRA KTORA KAZDY ZNA NA CALYM SWIECE (niewazne jaka by byla) GDZIE MAMY SWOJ JEZYK, LIGE, I KOMENTARZ (SCIAGNIJCE KOMENTARZ KTORY ZAPISAL ALIEN NA STRONIE CENTRUM FIFY TO ZOBACZYCIE O CO CHODZI) JEST TYPOWY DLA FIFY ALE NIEKTORE TEKSTY SA SWIETNE I NA TLE NP UK TO JEST POEZIA POSLUCHAC SZPAKA JAK KOMENRUJE MECZ W GRZE PO POLSKU PIERWSZY RAZ OD 10 LAT!!!!!!!

POZDRAWIAM
abus
Czy mògl by ktos podac strone z ktòrej mozna sciagnac FIFE 06

P.S.Tylko nie mòwic ze to nielegalne
who_me
polecam scaigac z tej strony (oczywiscie emulem) bo tutaj zajmuje 2,30 gb a inne ver 3,50gb .oczywiscie ta ver jest spakowana ale nic nie jest okrojone ph34r.gif

http://emulek.com/?go=linki&id=4484
Top26
wie ktos gdzie mozna sciągnąc plik z komentarzem polskim do fify 2006 ??? mam fife ale jest komentarz: franuski, angiekski. niemiecki. włoski, holenderski Jak ktos wie skąd mozna pobrac taki plik proszę o odpowiedz
Winek
QUOTE(Top26 @ Oct 1 2005, 19:50:45)
wie ktos gdzie mozna sciągnąc plik z komentarzem polskim do fify 2006 ??? mam fife ale jest komentarz: franuski, angiekski. niemiecki. włoski, holenderski Jak ktos wie skąd mozna pobrac taki plik proszę o odpowiedz
[right][snapback]37716[/snapback][/right]

można go znaleść już wszędzie smile.gif wystarczy troszke poszukać a nie siedzieć na dupce tongue.gif

Opis jak wgrać PL komentarz
Sciagamy te pliczki
http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=3SQAAXS...W02T8XLKTX79FR0
http://torrent.net.pl/tort.php?ok&id=53124...3786ec12f274dc5

1) Skopiuj sciagniety plik AUDIO.BIG do folderu DATA/AUDIO/
2) Zamien nazwe pliku z polskim komentarzem dat_pol.big na dat_dut.big i wklej go do folderu DATA/AUDIO/
3) Otwòrz obraz płyty, wejdź do \data\cmn\fe, skopiuj na pulpit plik pol, zmień jego nazwe na dut i skopiuj ten plik do gry do folderu \data\cmn\fe
4) Urochom gre w jezyku holenderskim

Gra będzie spolszczona oraz z polskim komentarzem Very Happy

DZIAŁA NA 100%

skopiowane z PT smile.gif
Top26
ztorrenta to trochę ciulòwka a nie ma nigdzie na rapidshare???
abus
Ja sciagam Fife 06 PL z www.mininova.org i juz mam 10% a transfer jest bardzo szybki
Top26
fifę to ja juz mam a ztorrenta chodzi mi o polski komentarz dlatego sie pytam czy nie ma na rapidshare
SOLIDUS
biggrin.gif Hej siemka ja mam PYTANKO wie ktos jak strzeli w FIFIE 06 z glowki bo zawsze kiedy juz mam 100% głowke ze wpadnie sam juz jestem w polu uderzam i piłka zawsze leci obok dolnego slupka bramki.MOZE MI KTOS POWIEDZIEC JAK STRZELIC Z GŁOWKI !!!! biggrin.gif
abus
A skad sciagaliscie te Fife?? bo mi transfer stana w miejscu
lukasso
a opłaca sie wam ściągać taki chłam
rozumiem żeby ważył on z 10mb
nie lepiej wykorzystać teraz cenny czas na nauke
a gdy wyjdzie pes5 "wkoroczyć w wirtualny świat piłki nożnej symulowanej" tongue.gif
norek
FIFA 2006:
+:
-dosyc fajne podania
-fajne rzeczy do odblokowania
-widac roznice co do poprzedniej czesci

-:

-takie same bramki
-wszyscy pilkarze tak samo wykonuja rzuty wolne (nawet roberto carlos;/)
- siatki z tytanu
-brak luzu ktory jest widoczny w seriach PES
- i niestety fifa to jest fifa i nigdy sie nie naucza jak robic tego typu gry
-jakosc testur twarzy jest beznadziejna..mordy wygladaja jak jakies popalone
- niechce mi sie dalej minusoow wypisywac bo troche czasu by mi to zajelo

NIE POLECAM!!!
lukasz0
<lol> sciaglem fife i nic takiego jak dla mnie..... tongue.gif jest jakas roznica od fify2005 ale jak nadal to nie ma porownania z PES'em smile.gif
Bart_io
elo gadacie tak bo piszecie na tej stronie i macie zamydlone oczy , co by sie nie dzialo i tak bedziecie mowic ze pes jest lepszy . ja mam nieco inne zdanie , uwazam ze to fifa postawila milowy krok a nie pes. a tak w ogole to nic nigdy nie przebije WE2002 co jest najlepsza pilka kopana w dziejach!!!!!!!!! a ci co tego zdania nie podzielaja to patrza tylko wlasnie na ladne buzki i siatki z metalu pfff pozdro dla wyznawcow WE2002
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.