Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 2006 już są pierwsze screeny...
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2, 3, 4
ZeuS22
Hmm fakt fifa zrobiła jakiś krok ale nadal ta piłka jakoś dziwnie(sztucznie) chodzi. Nie ma tego luzu(jak powiedziano). Co do filmikòw zgadzam sie fajne dodatki mozna odkryć.

Moim zdaniem Fifa nadrabia licencjami,fajnymi filmikami i niczym wiecej! Fakt zessałem i zagrałem...dość znaczna ròznica w poròwnaniu do porzedniej czesci ale od kiedy ją mam(wczoraj) juz mi sie znudziła blink.gif w PES4 grałem ròwny rok i nie miałem chwili zawahań typu "ech juz mi sie znudziła -te same bramki -te same akcje!" i teraz czekam na PES5 bo jest naprawde warto mimo ze nie ma licencji na wszystkie kluby i tak bedzie patch i option file wiec tym nie ma sie co martwić.

FIFA 2006 -->powoli żałuje ze zostawiłame kompa na noc zeby ją zessac

Bartek111p ---> WE2002 jest najepszą gra ale tylko jesli grasz online smile.gif

pozdro
lipaaa
Witam, zgadzam sie z bartkiem, to jest naprade inna fifa niz wszystkie dam przylkad, pamietam jak pierwszy raz strzelilem bramke z dystansu w PES3 z ok 22m z podania, z pierwszej pilki poprostu nie wiedzalem co sie stalo, bo tak dzalaja emocje jak sie cos komus podoba, ale wlasnie przed chwila mialem podobna sytulacje w fifa 06 i nie powiem ze spadlem z krzesla ale zrobila ta akcja na mnie wrazenie WIEC MUSI BYC LEPEIJ bo nie pamietam czegos takiego w innych fifach

Pozatym dam jeden duzy plus fifie 06 bo takiej ilosci zagran, zwodow i zachowan zawodnikow w zadnym PES nie zauwazylem... grajac w demo PES5 tez raczej nie

PS. RONALDINHO TAK JAK W ZYCIU TAK I W FIFE 06 ROBI Z PILKA CUDA A TO DUUZZY PLUS... smile.gif

POZDRAWIAM
siano
QUOTE(bartosz05 @ Oct 6 2005, 08:32:34)
Ja myśle że w fifi każdy strzela takie same bramki, może cieszą z początku ale potem staje się to monotonne.Pograsz w nią 2 miechy, to nawet nie chcesz jej widzieć na oczy.To co nas cieszy w fife to dobrze zrobione i orginalne stadiony,nic więcej no może sędzia .Albo żòty wolne,nie dojść że strzelają tak samo, to nie można pròbować z wolnego strzelać z połowy.Ja sam niewiem czy coś wogule pobije ML w PES.Niemam co gadać o Pes bo i tak żadna fifa mu nie podskoczy,jedym minusem w Pes są głupie zachowania bramkarzy,bo jak mamy piłkę wkraczamy na połowie przeciwnika bramkaż wychodzi i możemy go przelobować z połowy boiska.
[right][snapback]38191[/snapback][/right]

so.pwn.pl dla kolegi, albo w ciagu 24h zeslemy kolege na bananowa wyspe.
maciejpes
Wie ktoś może skąd ściągnąć polski komentarz. Podane we wcześniejszym poście linki już niestety nie działają.

Z gòry dziękuję.
snake
QUOTE(maciejpes @ Oct 6 2005, 09:33:11)
Wie ktoś może skąd ściągnąć polski komentarz. Podane we wcześniejszym poście linki już niestety nie działają.

Z gòry dziękuję.
[right][snapback]38198[/snapback][/right]

Tu masz strone Pipy : http://www.fifaserwis.com/
moża tam poszukasz ?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.