Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z PowerPatch.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Powerpatch
Stron: 1, 2, 3
Orange_91
CYTAT(Dylan @ Aug 18 2010, 16:15) *
Orange 91 co robie źle?

Pobrałem kitserver wersje 6.6.4 ,przeniosłem go do folderu z grą, powrzucałem w odpowiednie miejsca do folderu GDB - balls,boots,faces,hair,stadium i uni . Klikam na setup , pozniej remove i install, wszystko ok. Wchodze w gre twarze jak były stare tak są nadal ,zamiast koszulek Juve są Chievo.

W takim razie nie mam pojęcia. Wszystkie czynności wyglądają na prawidłowo wykonane.
Dylan
Wie ktoś? Pomoże ktoś? ohmy.gif
michael4321
Pytanko natury technicznej: Wgralem sobie (bo tylko tyle chce) OF i twarze do kit serwera - zeby poprawic tylko sklady na aktualne i miec twarze z patcha. Wszystko pieknie tylko jest problem z 2 rzeczami:
1. W lidze angielskiej (tylko tu) mam jakies dziwne druzyny (Man U i Arsenal sa tylko z tych lepszych, nie ma np Chelsea tylko jakas dziwna ang. nazwa). Dodatkowo jak wchodze na te kilka dziwnych druzyn w lidze ang. wywala do wina.
2. W dodatkowych druzynach i w bundeslidze sa pomieszane herby druzyn.

Co zrobic, jakie pliki dorzucic/usunac.

Tnx z gory za pomoc.
Orange_91
CYTAT(Pawelu0891 @ Sep 13 2010, 09:07) *
Pytanko natury technicznej: Wgralem sobie (bo tylko tyle chce) OF i twarze do kit serwera - zeby poprawic tylko sklady na aktualne i miec twarze z patcha. Wszystko pieknie tylko jest problem z 2 rzeczami:
1. W lidze angielskiej (tylko tu) mam jakies dziwne druzyny (Man U i Arsenal sa tylko z tych lepszych, nie ma np Chelsea tylko jakas dziwna ang. nazwa). Dodatkowo jak wchodze na te kilka dziwnych druzyn w lidze ang. wywala do wina.
2. W dodatkowych druzynach i w bundeslidze sa pomieszane herby druzyn.

Co zrobic, jakie pliki dorzucic/usunac.

Tnx z gory za pomoc.

Musisz zainstalować cały patch żeby wszystko poprawnie zadziałało.
michael4321
Hmmm ... a czy plik p_text zawiera nazwy i herby druzyn? Wydaje mi sie ze jakbym wrzucil ten plik problem moze byc z glowy.
Jak na razie wrzucilem OF (sklady ok) do my documents, face-y (wyglad graczy ok) do kitservera i plik 0_text do DAT (szata graficzna ok poza herbami, oraz bledami w nazwach w lidze ang.).
Zalezy mi na zmianie tylko nazw druzyn, herbow, wygladzie zawodnikow i aktualizacji skladow. Pozostale aspekty gry mi sie bardzo podobaja i dlatego tylko tyle potrzebuje.

Tnx jeszcze raz z gory za info.
Orange_91
CYTAT(Pawelu0891 @ Sep 13 2010, 11:52) *
Hmmm ... a czy plik p_text zawiera nazwy i herby druzyn? Wydaje mi sie ze jakbym wrzucil ten plik problem moze byc z glowy.
Jak na razie wrzucilem OF (sklady ok) do my documents, face-y (wyglad graczy ok) do kitservera i plik 0_text do DAT (szata graficzna ok poza herbami, oraz bledami w nazwach w lidze ang.).
Zalezy mi na zmianie tylko nazw druzyn, herbow, wygladzie zawodnikow i aktualizacji skladow. Pozostale aspekty gry mi sie bardzo podobaja i dlatego tylko tyle potrzebuje.

Tnx jeszcze raz z gory za info.

Jak wrzuciłeś OF to nazwy drużyn powinny być ok, ale poza tym możesz spróbować wrzucić exe bo tam również zmieniane były nazwy drużyn. Herby są w 0_text, ale tak jak pisałem wszystko zadziała poprawnie tylko jeśli zainstalujesz cały patch.
oposq3
Witam mam problem z patchem otóż kiedy mam menu głowne to mam czarny obraz.
i gdy ładuje się mecz to wywala do windowsa: moj komp
Laptop TOSHIBA A200
Intel Duo 1.8GHZ
1 GB RAM
Karta graf Intel GMA 945GM
Windows 7 32 Bit
michael4321
Udalo sie, plik exe poprawil nazwy w lidze ang. + nie wysypuje do wina. Teraz sprawdze czy 0_text wprowadzi herby i mysle ze z glowy.
Tnx za info i help.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.