Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PowerPatch season 2009/2010.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Powerpatch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Jamnik
Zainstaluj angielską wersję i wrzuć e_text
fuskarn
ja mam problem taki dziwny dość, czasem widzę jakby piłkarzom znikały włosy z głów huh.gif biggrin.gif Nie wiem czy wy też tak macie ;d czekam na odpowiedź ;]
Orange_91
CYTAT(fuskarn @ May 26 2010, 14:22) *
ja mam problem taki dziwny dość, czasem widzę jakby piłkarzom znikały włosy z głów huh.gif biggrin.gif Nie wiem czy wy też tak macie ;d czekam na odpowiedź ;]

W lodmixerze zaznacz wszystko na Very High.
rykos15
Czy ukarzę się ten patch w całości w pliku torrent ?
Orange_91
CYTAT(rykos15 @ May 28 2010, 17:37) *
Czy ukarzę się ten patch w całości w pliku torrent ?

Patch miał premierę na początku stycznia. Do dzisiaj nie było torrenta, więc już raczej nie będzie. Pozostaje Ci ściąganie z linków w pierwszym poście.
zagroo
Wyjdzie może przed Mistrzostwami Świata jakiś of z aktualnymi składami w reprezentacjach itp?
Orange_91
CYTAT(zagroo @ May 31 2010, 21:05) *
Wyjdzie może przed Mistrzostwami Świata jakiś of z aktualnymi składami w reprezentacjach itp?

Przed na pewno nie.
mati00727
wiecie może jaka jest przyczyna wyłączania się gry po zainstalowaniu tego patcha.
włączam grę wchodzę w edytuj oglądam składy i nagle koniec ,wyłącza się.tak jest też kiedy włączam meczu.
Lopez10
CYTAT(Orange_91 @ Jun 1 2010, 18:44) *
Przed na pewno nie.

wielka szkoda, liczyłem że sobie zagram na pp mundial a tu lipa..
no ale cóż..
Daro.
Pytanie do wszystkich osób grających na PowerPatchu.
Czy ktoś z Was robił sobie jakieś transferki z tego okna? Czy ktoś w taki sposób uaktywniał sobie grę na PP? : )
portier
Za zgodą Orange'a

Oto mój OF na mundial:
-zaktualizowane kadry 31 z 32 zespołów [RPA tylko 14 graczy na 23]
-zaktualizowane numery z którymi zawodnicy zagrają na MŚ
-zaktualizowane formacje, na prawdopodobnie podstawowe na mundialu
-zaktualizowany wiek graczy, na rok 2010, nie zależnie czy mieli już w tym roku urodziny biggrin.gif
-zaktualizowane staty graczy, głownie z pesstatsdatabase
-zaktualizowane niektóre, przyszłe, najważniejsze transfery
Tyle chyba tongue.gif
Download link: http://www.sendspace.pl/file/f0f8b5095f3c09e87278503
[Prosiłbym nie robić reuploadu, chciałbym wiedzieć ile osób pobrało tongue.gif]

Chciałem jeszcze zaktualizować Polską kadrę, ale bym nie zdążył. Może z czasem uzupełnię. Twarze i koszulki to wiadomo we własnym zakresie, ale kitsy każdej z kadry mundialowej są tutaj: http://pesretro.blogspot.com/p/resumen-kit...frica-2010.html

Zapraszam do pobierania i komentowania tongue.gif !
KnightRider
a ja mam pytanie. Co zrobić z tym flags update?
Orange_91
CYTAT(KnightRider @ Jun 15 2010, 21:21) *
a ja mam pytanie. Co zrobić z tym flags update?

Wgrać do 0_text.
KnightRider
aha. THX
KnightRider
Mam problem. Kiedy gram mecza to widze takie cos na pilkarzu do ktorego jest face i hair:
http://img638.imageshack.us/img638/6961/beztytuuzrj.jpg

Nie wiecie moze co z tym zrobic?? Denerwuje mnie to.
Orange_91
CYTAT(KnightRider @ Jun 18 2010, 14:46) *
Mam problem. Kiedy gram mecza to widze takie cos na pilkarzu do ktorego jest face i hair:
http://img638.imageshack.us/img638/6961/beztytuuzrj.jpg

Nie wiecie moze co z tym zrobic?? Denerwuje mnie to.

Ustaw w lodmixerze wszystko na Very High.
KnightRider
Wszystko działa tak jak chciałem. Dzięki ORANGE
KnightRider
Ja mam pytanie jeszcze. Czy w stadionach są jakieś błędy? Bo jak miałem Ekstraklasa patch to tam były
Orange_91
CYTAT(KnightRider @ Jun 19 2010, 16:43) *
Ja mam pytanie jeszcze. Czy w stadionach są jakieś błędy? Bo jak miałem Ekstraklasa patch to tam były

Błędy? O co Ci dokładnie chodzi? Na stadionach z patcha nie powinno być żadnych błędów.
KnightRider
na przykład w Ekstraklasa Patch kilka stadionów mi nie wchodziło. Wybierałem stadion i jak już ma zacząć się mecz to mi się PES wyłącza.
kajoj20
CYTAT(portier @ Jun 11 2010, 05:19) *
Za zgodą Orange'a

Oto mój OF na mundial:
-zaktualizowane kadry 31 z 32 zespołów [RPA tylko 14 graczy na 23]
-zaktualizowane numery z którymi zawodnicy zagrają na MŚ
-zaktualizowane formacje, na prawdopodobnie podstawowe na mundialu
-zaktualizowany wiek graczy, na rok 2010, nie zależnie czy mieli już w tym roku urodziny biggrin.gif
-zaktualizowane staty graczy, głownie z pesstatsdatabase
-zaktualizowane niektóre, przyszłe, najważniejsze transfery
Tyle chyba tongue.gif
Download link: http://www.sendspace.pl/file/f0f8b5095f3c09e87278503
[Prosiłbym nie robić reuploadu, chciałbym wiedzieć ile osób pobrało tongue.gif]

Chciałem jeszcze zaktualizować Polską kadrę, ale bym nie zdążył. Może z czasem uzupełnię. Twarze i koszulki to wiadomo we własnym zakresie, ale kitsy każdej z kadry mundialowej są tutaj: http://pesretro.blogspot.com/p/resumen-kit...frica-2010.html

Zapraszam do pobierania i komentowania tongue.gif !

Trzeba sprawdzic cos tam maestro stworzyl wink.gif
PS. Sprawdzal ktos te kitsy??
portier
Wszystkie dzialaja. Najlepsze sa te od Aripa
Lopez10
Ma ktoś może buty do power patcha aktualne ? chodzi mi o te co są na mundialu tera.
kajoj20
CYTAT(portier @ Jun 21 2010, 02:46) *
Wszystkie dzialaja. Najlepsze sa te od Aripa

A RPA zapomniałeś zaktualizować? tongue.gif
Kitsy dzialaja smile.gif i dobrze sie prezentuja
portier
Pisałem przecież że RPA ma tylko 14 graczy. Reszty graczy nie znalazlem statow. A jak byly kadry gdzie brakowalo jednego gracza, to staty przerabialem z FMa programem. Ale 9 ludzi nie bede robil specjalnie
Zmiencie sobie tam, ze Jerry Palacios z niezrzeszonych do kadry Hondurasu zamiast Cesara Leona - taka zmiana nastapila juz po wydaniu tego OFa

Blisko 70 osob pobralo a nikt nie ocenil i nie opisal. Czekam na kazda opinie tongue.gif
Michcio89
No. Można powiedzieć że jestem zaskoczony tą pracą bo, pewnie ci to dużo zajęło czasu ale super na to czekałem.
Michcio89
Mam taki problem jak wybieram sobie stroje jade w dol wybieram piłkę i później jest ta tabela wybieram night kibice home 3 away 3 i winter i rain klikam enter a tam ta druga tabela mam all losowo. I problem polega na tym że jest dzień ciepło i ładna pogoda i niewiem co robić help.

Sorry że post pod postem ale mam pytanie.
arzu
moze masz skopcony stadion który nie działa na winter i rain, dlatego automatycznie grasz przy wiosennej pogodzie tongue.gif
Michcio89
CYTAT(arzu @ Jun 26 2010, 17:13) *
moze masz skopcony stadion który nie działa na winter i rain, dlatego automatycznie grasz przy wiosennej pogodzie tongue.gif

No tak dzięnki , a nie masz czasem całego faces&hair Benfici z Contrao bo mi się gdzieś zapodział.
arzu
mam f&h befici ale bez contrao ;/, ale jak sobie sciagniesz z pesfaces.uk czy jakoś tak, to bardzo łatwo wrzucić do gry za pomocą Player GDB Manager, a z tą pogodą masz na jednym stadionie tylko?
Michcio89
Nie, chyba na dwóch lub trzech
arzu
no to tak jak mówiłem, twórcy stadionów nie dopracowali pogody, ja tak mam na wembley nowym, moge grac tylko w dzien.
Michcio89
Aha.THX.I dzięki że poleciłeś PGM bardzo dobry program.
elninnnno9
sciagnalem patcha wszystko gra, tylko mam jeden problem. skopiowalem ten plik ze stadionami, butami i pilkami, natomiast gdy wlaczam gre wszystko jest ok oprocz tego, ze jak daje w grze edycje butow jest ich doslownie 9 czy 10 kiedy w folderze na dysku sa ich setki! tak samo pilki. stadionow jest na dysku cos 200. natomiast jak daje mecz towarzyski do wyboru jest 37 i sa to te stare z oryginalnego pesa. moglby mi ktos poradzic co zrobic? z gory thx
Qrk
Czy planowana jest nowa wersja patcha na zblizający sie sezon 10/11? Pytanie kieruje do tworcow patcha.
A co do samej produkcji, swietna, solidna robota - jak zawsze smile.gif
Orange_91
CYTAT(XxKuRkAxX @ Jul 18 2010, 15:58) *
Czy planowana jest nowa wersja patcha na zblizający sie sezon 10/11? Pytanie kieruje do tworcow patcha.
A co do samej produkcji, swietna, solidna robota - jak zawsze smile.gif

Niestety ale na 90% nie.
Tolox11
CYTAT(Orange_91 @ Jul 18 2010, 11:51) *
Niestety ale na 90% nie.

Szkoda   sad.gif
zgredzik90
Można prosić w miare aktualnego of do tego Patcha
Dylan
Prosze o reupload - x_sound_update , part 6. Link wygasł.
Orange_91
CYTAT(Dylan @ Aug 17 2010, 02:58) *
Prosze o reupload - x_sound_update , part 6. Link wygasł.

Jak wygasł? http://www.multiupload.com/KTVCCEUMEN Na Megaupload, zShare linki są aktywne.
Dylan
Jasne, dzięki. smile.gif Myślałem, że jest tylko wrzucony na rapidshare a tam rzeczywiscie wygasł, przeoczenie.
n0 lif3
mam problem jak daje edycja lub początek meczu to mi błąd wyskakuje może powie ktoś o co Kaman

Z góry dzięki xD
adrian2608
Witam,
Drobny problem z patchem. Otóż gra "zpatchowała" się jakby częściowo. Są drużyny itd. Ale nie ma nowego menu, nowych lig, trybów itd.
Wszystko zanstalowane poprawnie, a jednak coś nie gra, proszę o pomoc, pozdrawiam.

EDIT działa, przeinstalowałem i jest git.
Mega patch dzieki
smogf
Prosze o reup - PowerPatch_0_sound.part03.rar Linki wygasly sad.gif
Orange_91
CYTAT(smogf @ Nov 26 2010, 09:29) *
Prosze o reup - PowerPatch_0_sound.part03.rar Linki wygasly sad.gif

Wygasły? http://www.megaupload.com/?d=AH1T50E6
smogf
A patrz. Nie zauwazylem tego jednego na gorze ;>

Moj blad przepraszam.

Huh. Ten patch toz to arcydzielo jakies ;>
mar1988cin
Czy patch działa pod Windows 7?
Orange_91
CYTAT(mar1988cin @ Dec 16 2010, 22:10) *
Czy patch działa pod Windows 7?

Raczej nie powinno być problemów, wystarczy tylko zainstalować odpowiednią wersję kitservera.
dj_adriano
ja mam power patcha pod winem 7 i wszystko gra wink.gif
mar1988cin
Potwierdzam, że pod Windows 7 wszystko ładnie śmiga smile.gif Tak wogóle to do czego służą pliki e_sound i e_text? W instrukcji PowerPatcha nie ma żadnej informacji o tym jak je wgrać. Za co są odpowiedzialne te pliki i za jakie trzeba je podmienić? Jeżeli wgram jakiegoś nowego OF aktualizującego składy na sezon 2010/2011 to pojawią się jakieś problemy z PowerPatchem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.