CYTAT(Rzepa7 @ Jan 7 2011, 11:12)

Ja mogę się założyć że nie, jesteś takim znawcą okej , ale co słuchałeś w tamtych latach 99-22, w Polsce hulało przede wszystkim Molesta, ZIP, WFD, WSP już nie żadne Liroye itp. więc jeżeli takim znawcą jesteś i znasz tylu raperów i producentów to i musiałeś tego słuchać ? no chyba że od razu jarałeś się amerykańskim rapem.
Ale stary, czy ja napisałem że tego nie słucham/słuchałem? Lubię WFD, lubię Molestę, lubię WWO bo oni trzymają jakiś poziom, no Sokół ostatnio trochę pajaca z siebie robi nie mówiąc już o Jędkerze ale dalej lubię posłuchać sobie np. We Własnej Osobie. Prawdę mówiąc pierwszą Molestę czy pierwsze WFD słucham, jak większość pewnie, tylko z sentymentu bo w obecnych latach rymy takie jak
"Tak będzie wiedziałem, gdy pierwszy raz hip-hop usłyszałem, być MC tego chciałem, słuchałem pisałem, pisałem słuchałem, tworzyłem swoje i nie naśladowałem, ale są takie rzeczy których się nie spodziewałem" nie są jakimś szczytem super techniki ale i tak cenie i bardzo chętnie puszczam sobie "Wiedziałem Że Tak Będzie"

Okej wrzucam marne kawałki dla ciebie, ale skąd możesz wiedzieć że znasz więcej producentów i raperów niż ja skoro mnie nie znasz i nie wiesz na ile słucham rapu oczywiście Polskiego
To prawda, nie znam cię ale widzę że jesteś zamknięty w szufladzie zwanej Prosto Label i reszta ksero bojów HG lub Firmy

Płytę bez powodu chyba nie wydaje Kozak ze swoim RRX i bez powodu nie masteruje jej WhiteHouse ; )
Przecież wiadomo że Kozak wydaje tego wacka tylko dlatego że nie ma już pomysłu na zarobek, myślisz czemu nikt z mainstreamu nie chce już mieć z nim nic wspólnego

Zauważ że jeżeli nie słucham np. amerykańskiego rapu tylko czasami i ty wrzucasz kawałek i ja nie znam artysty albo znam jego jeden kawałek to go nie oceniam.
Ale dlaczego nie? Od tego jest chyba forum jak mi się wydaje

" Krętaczy, cwaniaków, wara wam od rapu
To jest dla dzieciaków, które chłoną to jak gąbka (...) "
"Rap w cudzysłowie dają blokom co dnia
weź posłuchaj nowość, monopol zodiak"

Akurat do VNM'a nic nie mam, choć czasem dojebie jakąś głupotę typu "sam jak strażak" to też często potrafi naprawdę dobrze nawinąć
pozdrawiam po raz kolejny
@Tomak
http://www.lastfm.pl/user/pszem07